Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Košarka

Istaknuti odgovori

Fak it, bolje da je fakin zlato, al fak it, dobro je i srebro. Čak štoviše, srebro je fakin odlično. Fakin kroejša vama fakin srbima ne može vode dodat trenutno. Prči ga, fak it. Fakin čestitke braćo, odradili ste junački posao!

• Odgovori 3,1 hilj.
  • Pregledi 170 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• nenametljiv kad radi intervju, prijatan, prosto neverovatno kolko je njegov podcast postavio standarde dok su drugi znali da se pogube, da idu na izvlacenje nekog prljavog vesa, on je uspevao da

• Pitali Jokića u novogodišnjem intervjuu za Arenu na kraju 2021. godine koji mu je najveći sportski uspjeh u karijeri. Očekivali su odgovore MVP titula ili neka od medalja sa Srbijom. On rekao pobjeda

• Kakva utakmica, kakav inat, kakvo ludilo ! Ne mogu da vjerujem da smo pobijedili Francuze 😮

Objavljene slike

Fak it, bolje da je fakin zlato, al fak it, dobro je i srebro. Čak štoviše, srebro je fakin odlično. Fakin kroejša vama fakin srbima ne može vode dodat trenutno. Prči ga, fak it. Fakin čestitke braćo, odradili ste junački posao!

ne morate dodati vode, dodajte piva da slavimo zajedno fak it

Dobro rješenje za SP u košarci bi bilo da se Amerikancima odmah dodijeli zlato i da ne igraju uopšte, a ove ostale ekipe da se bore za finale u kojem pobijednik osvaja srebro. Bilo bi zanimljivije i finale i sve ostalo...

Amerikanci su realno prejaki...

Tebe debelo drmaju kompleksi. Slobodno vec jednom i odrasteš...

Čestitke susjedima Srbima na velikom poduhvatu i osvajanju srebrne medalje. Uživajte u uspjehu.

A kad smo se već dotakli Hrvatske i košarke. Puno više rada i malo manje priče. Kolko god da su srali prije prvenstva da su u top 3, da idu po medalju itd. itd., na kraju su sva ta govna pojeli. Ali neka im, možda izvuku pouku iz svega toga.

ponosan sam, jer osim amerike, na svetu nema bolje reprezentacije od Srbije.. borili smo se jbg ne može se protiv njih, jednostavno ljudi trojke nisu promašivali.. imali smo sjanih akcija i zakucavanja i dali smo im skoro 100 poena

ovo je najljepša akcija

http://www.youtube.com/watch?v=Q4cfAlGL6Z0

Štimara prikucao :D

a ameri su šupčine.. Jović pruža ruku Faridu ovaj samo okrenu leđa pička.. dobro mu je Jović onda zbrusio familiju

Eto, na kraju se ispostavilo (a nije bilo teško za predvidjeti) da bi mnogo ljepša priča bila da se uzela bronza. Ovako je sve ovo zaokruženo jednom jebačinom koja je nadmašila i predviđanja najvećih pesimista. Je l' realno da izgubiš finale nakon 5-6 minuta tekme? Nije. Meni je neprijatno jer -37 ljeb te jebo! Znao sam da će se finale izgubiti ali konto sam negdje oko 20 razlike uz neku neizvjesnost. Eventualno 25 jer finale je jebemu mater. Kasnije sam se bojao da ovo ne bude najveći poraz u istoriji Svjetskih prvenstava, srećom zadnja četvrtina je bila revijalnog karaktera gdje se nisu igrale odbrane pa su naši mogli ulaziti u reket da daju pokoji koš. Ipak drugi najveći poraz. Čestitke momcima, ali finale je sjebalo utisak i svako ko kaže da je sinoć s osmjehom ispratio finale jednostavno sere ili izvještačeno forsira retardiranu priču "pa šta ako je -37, srebro sija ko zlato, Srbi ludaci hehe". Srebro sija ko folija, srpski mentalitet slavi poraze na svim poljima, a finala se igraju da nešto pokažeš i da bude neizvjesno a ne da ovo SP pamtiš po -37. Još gore je što su Ameri nabili još veći kompleks jer realno, imaju Srbi ogroman kompleks od Amera htjeli to priznati ili ne. Jako neprijatno spuštanje nakon nenormalne euforije za koju sam rekao da nam skoro nikad ništa ne donese.

Irving veliki majstor, kakav šmek, kakva tehnika, kakvi ulični driblinzi, strašan igrač. Realno su Ameri imali pola nebranjenih šuteva za 3 dok su naši jedva dolazili u poziciju za čist šut. I sad zamislite kako je Amerima godinama čitati poređenja evropske i njihove košarke i slušanje tih sramnih pričica kako je evropska košarka rame uz rame sa NBA-om. Zamisli samo koliko moraš biti primitivan da tako nešto uzimaš u usta uopšte. Jebote.

Eto, na kraju se ispostavilo (a nije bilo teško za predvidjeti) da bi mnogo ljepša priča bila da se uzela bronza. Ovako je sve ovo zaokruženo jednom jebačinom koja je nadmašila i predviđanja najvećih pesimista. Je l' realno da izgubiš finale nakon 5-6 minuta tekme? Nije. Meni je neprijatno jer -37 ljeb te jebo! Znao sam da će se finale izgubiti ali konto sam negdje oko 20 razlike uz neku neizvjesnost. Eventualno 25 jer finale je jebemu mater. Kasnije sam se bojao da ovo ne bude najveći poraz u istoriji Svjetskih prvenstava, srećom zadnja četvrtina je bila revijalnog karaktera. Ipak drugi najveći poraz. Čestitke momcima, ali finale je sjebalo utisak i svako ko kaže da je sinoć s osmjehom ispratio finale jednostavno sere ili izvještačeno forsira retardiranu priču "pa šta ako je -37, srebro sija ko zlato, Srbi ludaci hehe". Srebro sija ko folija, srpski mentalitet slavi poraze na svim poljima, a finala se igraju da nešto pokažeš i da bude neizvjesno a ne da ovo SP pamtiš po -37. Još gore je što su Ameri nabili još veći kompleks jer realno, imaju Srbi ogroman kompleks od Amera htjeli to priznati ili ne. Jako neprijatno spuštanje nakon nenormalne euforije za koju sam rekao da nam skoro nikad ništa ne donese.

Irving veliki majstor, kakav šmek, kakva tehnika, kakvi ulični driblinzi, strašan igrač. Realno su Ameri imali pola nebranjenih šuteva za 3 dok su naši jedva dolazili u poziciju za čist šut. I sad zamislite kako je Amerima godinama čitati poređenja evropske i njihove košarke i slušanje tih sramnih pričica kako je evropska košarka rame uz rame sa NBA-om. Zamisli samo koliko moraš biti primitivan da tako nešto uzimaš u usta uopšte. 

Eto, na kraju se ispostavilo (a nije bilo teško za predvidjeti) da bi mnogo ljepša priča bila da se uzela bronza. Ovako je sve ovo zaokruženo jednom jebačinom koja je nadmašila i predviđanja najvećih pesimista. Je l' realno da izgubiš finale nakon 5-6 minuta tekme? Nije. Meni je neprijatno jer -37 ljeb te jebo! Znao sam da će se finale izgubiti ali konto sam negdje oko 20 razlike uz neku neizvjesnost. Eventualno 25 jer finale je jebemu mater. Kasnije sam se bojao da ovo ne bude najveći poraz u istoriji Svjetskih prvenstava, srećom zadnja četvrtina je bila revijalnog karaktera. Ipak drugi najveći poraz. Čestitke momcima, ali finale je sjebalo utisak i svako ko kaže da je sinoć s osmjehom ispratio finale jednostavno sere ili izvještačeno forsira retardiranu priču "pa šta ako je -37, srebro sija ko zlato, Srbi ludaci hehe". Srebro sija ko folija, srpski mentalitet slavi poraze na svim poljima, a finala se igraju da nešto pokažeš i da bude neizvjesno a ne da ovo SP pamtiš po -37. Još gore je što su Ameri nabili još veći kompleks jer realno, imaju Srbi ogroman kompleks od Amera htjeli to priznati ili ne. Jako neprijatno spuštanje nakon nenormalne euforije za koju sam rekao da nam skoro nikad ništa ne donese.

Irving veliki majstor, kakav šmek, kakva tehnika, kakvi ulični driblinzi, strašan igrač. Realno su Ameri imali pola nebranjenih šuteva za 3 dok su naši jedva dolazili u poziciju za čist šut. I sad zamislite kako je Amerima godinama čitati poređenja evropske i njihove košarke i slušanje tih sramnih pričica kako je evropska košarka rame uz rame sa NBA-om. Zamisli samo koliko moraš biti primitivan da tako nešto uzimaš u usta uopšte. 

Stvarno te ne razumem,uz duzno postovanje sta sad tolko filozofiras

na papiru trebali su da nas razbiju i mnogo smesnije ekipe a ne neki ameri koji su se prosetali do finala

kakva je to ekipa kad ti igraju Stimac,Katic,Bircevic,Simonovi i ostali mentoli ,imali problema sa tom reprezentacijom 10 godina unazad i jedva smo nekako sastavili kakvu takvu ekipu

posle kolko godina imamo par igraca koji prave razliku Bogdanovic,Bjelica,eto Teodosic sad igrao fino al ostalo ,to mi je jedino sto vredi u ovoj ekipi,dodao bih jos kalinica

jos citam da su se i americki komentatori cudili da ih tolko sere

dobili smo grcku i brazil sa velikom razlikom,sjebali francuze koji su svemirski  brod za nas

komentar gore boldan je tolko jadan da nemam reci

nit je bilo neke euforije nit spustanja,ljudi se poradovalli malo i tolko,normalno kad vidis da neko gine na terenu i pobedjuje daleko jace protivnike da ces da ih podrzis,ono sta smo trebali da radimo da sedimo kuci i pijemo caj od nane??????

ova reprezentacija je smesna,definitivno smo najveće iznenadjenje prvenstva.jbt iybacili smo francusku,spanija ga ispusila odavno,nema sta da me bude sramota,

istrosili smo se dosta,ne mozes da ocekujes da takva reprezentacija invalida odigra tako kako ti hoces,i ovo je bilo fantasticno

a ti bato ako imas kakve  ideje,zadrzi za sebe i ne stavljaj nas "ostale srbe" u usta

Stvarno te ne razumem,uz duzno postovanje sta sad tolko filozofiras

na papiru trebali su da nas razbiju i mnogo smesnije ekipe a ne neki ameri koji su se prosetali do finala

kakva je to ekipa kad ti igraju Stimac,Katic,Bircevic,Simonovi i ostali mentoli ,imali problema sa tom reprezentacijom 10 godina unazad i jedva smo nekako sastavili kakvu takvu ekipu

posle kolko godina imamo par igraca koji prave razliku Bogdanovic,Bjelica,eto Teodosic sad igrao fino al ostalo ,to mi je jedino sto vredi u ovoj ekipi,dodao bih jos kalinica

jos citam da su se i americki komentatori cudili da ih tolko sere

dobili smo grcku i brazil sa velikom razlikom,sjebali francuze koji su svemirski  brod za nas

komentar gore boldan je tolko jadan da nemam reci

nit je bilo neke euforije nit spustanja,ljudi se poradovalli malo i tolko,normalno kad vidis da neko gine na terenu i pobedjuje daleko jace protivnike da ces da ih podrzis,ono sta smo trebali da radimo da sedimo kuci i pijemo caj od nane??????

ova reprezentacija je smesna,definitivno smo najveće iznenadjenje prvenstva.jbt iybacili smo francusku,spanija ga ispusila odavno,nema sta da me bude sramota,

istrosili smo se dosta,ne mozes da ocekujes da takva reprezentacija invalida odigra tako kako ti hoces,i ovo je bilo fantasticno

a ti bato ako imas kakve  ideje,zadrzi za sebe i ne stavljaj nas "ostale srbe" u usta

napokon realan osvrt na srebrnu repku.

Izjebo ga Ferid :D
A ne bih mu ni ja pružio, jer je napravio šupački faul.. Bila čista situacija za koš a on se našao ful praviti :D

Pa naravno da će praviti faul, ne kontam te? :D Nek je čista situacija, pa zbog toga se u košarci i prave faulovi, nećeš praviti faul kad nije čista situacija za koš xD imao je bacanja

Eto, na kraju se ispostavilo (a nije bilo teško za predvidjeti) da bi mnogo ljepša priča bila da se uzela bronza. Ovako je sve ovo zaokruženo jednom jebačinom koja je nadmašila i predviđanja najvećih pesimista. Je l' realno da izgubiš finale nakon 5-6 minuta tekme? Nije. Meni je neprijatno jer -37 ljeb te jebo! Znao sam da će se finale izgubiti ali konto sam negdje oko 20 razlike uz neku neizvjesnost. Eventualno 25 jer finale je jebemu mater. Kasnije sam se bojao da ovo ne bude najveći poraz u istoriji Svjetskih prvenstava, srećom zadnja četvrtina je bila revijalnog karaktera gdje se nisu igrale odbrane pa su naši mogli ulaziti u reket da daju pokoji koš. Ipak drugi najveći poraz. Čestitke momcima, ali finale je sjebalo utisak i svako ko kaže da je sinoć s osmjehom ispratio finale jednostavno sere ili izvještačeno forsira retardiranu priču "pa šta ako je -37, srebro sija ko zlato, Srbi ludaci hehe". Srebro sija ko folija, srpski mentalitet slavi poraze na svim poljima, a finala se igraju da nešto pokažeš i da bude neizvjesno a ne da ovo SP pamtiš po -37. Još gore je što su Ameri nabili još veći kompleks jer realno, imaju Srbi ogroman kompleks od Amera htjeli to priznati ili ne. Jako neprijatno spuštanje nakon nenormalne euforije za koju sam rekao da nam skoro nikad ništa ne donese.

Čuj bolje da se uzela bronza? wtf, koliko znam uvek je drugo mesto bilo bolje od trećeg.
Svi su znali da Amerika uzima, šta si ti sad ljut na naše igrače jer su nas natrpali ? pa da je Stojković ili ne znam Brkić ili golman Partizana Lukač seo na obruč i branio, mislim da bi i tad ulazile trojke Irvinga Hardena i ostalih jer jebiga ljudi znaju a i sinoć ih je sralo nenormalno da bez promašaja deru
Ne možemo izgubiti samo 20 razlike jer su kvalitetniji. sad ako su kvalitetniji, nismo se trebali ni pojaviti na finalu? ljudi su prejaki ali ja sam ponosan na naše igrače jer su stigli do JEBENOG FINALA SVETSKOG PRVENSTVA!!

ameri su igrali sa meksikom primili su 63 poena, od slovenije 76 od litvanije 88 poena a to su igrali sa pola gasa.. a protv nas su igrali ono baš zato su i dali 129 poena jbg a dali smo im 92 poena

naravno da OVO srebro sija kao zlato jer realno nas su svi otpisivali već u 1/8 finala protiv Grka a naderali smo ih 20 razlike... onda u 1/4 finalu svi su rekli da ispadamo od Brazila..naderemo ih 30 razlike.. a onda u 1/2 final  svi su rekli sad stvarno ispadate, jbt Francuska europski prvak.. i njih naderemo I ZATO SAM PONOSAN NA OVE LIKOVE I NA SALETA ĐORĐEVIĆA !

jebe mi se što finale nije bilo neizvesno, mi smo ga igrali i to je bitno, šta ćeš sada što nemamo kvalitet da pariramo Amerima boli nas kurac

pa jebote Simonović igra, kojem je najveći uspeh karijere što je podigao ukradeni pehar u finalu, igra Raško Katić koji debituje za repku u 33 godini života, nemamo igrača da igra u NBA, pola reprezentacije nam čine igrači iz ugašenog Radničkog.. PA GDE NEĆU BITI PONOSAN NA KLASIČNE BURAZERE trebali smo mi davno da ispadnemo a dogurali smo do finala isključivo zbog borbenosti naših igrača

513765_stimac_kf.jpg?ver=1410734371
noćas sam sanjao, ja i Štimac Vlade amerima iz snova lupamo blokade

"Sledite duh svojih predaka", "Ameri, jel se sećate Indijanapolisa", "Mrzim vicešampione" (ovo je neko iz stručnog štaba rekao) "Samo mi Srbi imamo drskosti da ih dobijemo" itd., to nije pretjerana euforija? Jel se ne plasiraju floskule da srebro od -37 sija kao zlato? Jel normalno da finale čitavu tekmu bude tu na -40 i da se ne možeš ponadati ničemu? Pa finale je jebote. Na kraju krajeva, nisam ni rekao da je neuspjeh već da je na ružan način sve završeno i da niko nije prije tekme očekivao poraz od preko 20-25 razlike, 100% garantovano. Na finale nikako ne gledam kao na srebrno zlato. Boli me kurac ako ti to smeta.

@Kalouda " wtf, koliko znam uvek je drugo mesto bilo bolje od trećeg." Interesantno da postoji još jedna teorija razvijena među nama, znaš ono "bronza se osvaja a srebro se dobija" hihi. I aj kao svejedno ti što su nas Ameri nabili a mrziš ih iz dna petine žile. Finale blamiranje, nije za pohvalu, sve ukupno veliki uspjeh. Ende.

Sad kaletu sve prosjecni igraci u repki, koji su senzacionalno stigli do finala. A kad su derali Grcku, Brazil itd. bili su to sve vrhunski igraci i na papiru bolji od tadasnjih protivnika.  :-@

Sad kaletu sve prosjecni igraci u repki, koji su senzacionalno stigli do finala. A kad su derali Grcku, Brazil itd. bili su to sve vrhunski igraci i na papiru bolji od tadasnjih protivnika.  :-@

kad sam ja rekao da su sve vrhunski igrači i bolji na papiru ? aj nađi mi moj post takav

ako sam ja rekao da su simonovic i katic vrhunski igrači, i da su na papiru bolji od igrača Brazila i Grčke nikad više ući na forum neću od sramote

nemoj lagati i govoriti da sam ja nešto rekao kad nisam, nađi dokaz ja ću ti se izviniti i priznati da sam dvoličan

Finale blamiranje, nije za pohvalu, sve ukupno veliki uspjeh. Ende.

bilo bi blamiranje jedino da se od nas očekivalo unapred da igramo finale sa usa, pa onda dođu i nabiju nas 37 razlike.. e onda bi bilo blamiranje, a ovako kad su svi očekivali da ispadnemo u 1/8, i nije neko blamiranje jbg prejaki su i tjt

meni se posebno svidio naslov u jutarnji.hr

SREBRO ZLATNOG SJAJA Otpisana reprezentacija Srbije ispričala najljepšu priču SP-a

http://www.jutarnji.hr/srebro-zlatnog-sjaja--otpisana-reprezentacija-srbije-ispricala-najljepsu-pricu-sp-a/1219925/

dobar tekst,svaka čast novinaru

Samo je jedno sigurno - balkanci su prvaci svijeta u Euforiji.

Pa malo je reći da je cijela Srbija brujila o tome kako će pobijediti u finalu. Jebi Klintonu mater i tako to. Isto kao i kad su naši idioti srali kako ćemo pobijedit Argentinu, pa kasnije i Nigeriju.

Nema mi ništa mrže od te euforije. Zaista to ne razumijem. Evo, ne mogu se poistovjetiti sa reprezentacijom BiH jer mi je skoro pa nebitna... Ali poistovjećujem se sa Chelseajem, koji mi je sve. Nikada protiv jačih ekipa nisam bio euforičan i govorio da ćemo ih nakantat... Uvijek sam se nadao bodu, eventualno čudo da se desi pa da pobijedimo. Ali ne, treba biti nabrijan, mi smo prvaci svijeta, jebaćemo majku svima... Aha, al' u paprikama.

kad sam ja rekao da su sve vrhunski igrači i bolji na papiru ? aj nađi mi moj post takav

ako sam ja rekao da su simonovic i katic vrhunski igrači, i da su na papiru bolji od igrača Brazila i Grčke nikad više ući na forum neću od sramote

nemoj lagati i govoriti da sam ja nešto rekao kad nisam, nađi dokaz ja ću ti se izviniti i priznati da sam dvoličan

Nemoj da mi zamjeris, ja se izvinjavam javno, pardoniram, halali mi...bio je to Ivanovic2 idol i Uzice. 

Tebe debelo drmaju kompleksi. Slobodno vec jednom i odrasteš...

Čestitke susjedima Srbima na velikom poduhvatu i osvajanju srebrne medalje. Uživajte u uspjehu.

A kad smo se već dotakli Hrvatske i košarke. Puno više rada i malo manje priče. Kolko god da su srali prije prvenstva da su u top 3, da idu po medalju itd. itd., na kraju su sva ta govna pojeli. Ali neka im, možda izvuku pouku iz svega toga.

Ne diraj mi mačića, mislim ne znam koji je kurac ljudima da misle da neko treba da ''odraste'' ako se sprda i voli šalu. I ja sam uvijek bio zajebant pa kad mi dođe neka srećica i u školi prije kaže koje si ti dijete a ono ne zna da otvori mlijeko u tetrapaku ako nema onoga čepa, ako joj dođe da mira da izreže vrh uzme makaze i sve ga isjecka po onoj isprekidanoj liniji i možeš piti kurac. Nema vam ta priča smisla čuj odrasti malo, pročitaj branetove postove na ostalim temama i skontaj da lik i pored tolike zajebancije zna dosta toga o životu.

Izjebo ga Ferid :D
A ne bih mu ni ja pružio, jer je napravio šupački faul.. Bila čista situacija za koš a on se našao ful praviti :D

šta će glupi nakurčeni crnac, logično je da će ga faulirati i svaki faul ako ga već praviš treba da bude jak bez šanse da zabije koš i da ima još dodatno bacanje.

@dvanaesti

Logično je brate da ne možeš njima parirati pa jebo te hljeb pogledaj im pleymakere igra ti Curry uđe Irving izađe on uđe Rose pa aj mi reci koje je gore zlo od ta tri. Kod nas dva igrača pošteno znaju loptu da vode Bogdan i Teo, vidio si Američke odbrane uvijek ruka na lopti jednostavno ostali ne mogu spustiti loptu kako treba.

Razlika je ovolika po meni iz dva razloga, 1. Ameri su dali pun gas vidjelo se koliko je njihov selektor rotirao ekipu koliko su se trudili kako u odbrani tako i u napadu 2. nerealan šut za tri poena, ajde da je to bio Curry ili Thompson likovi koji znaju baš šutnuti nego Irving koji je moraš se složiti za klasu ispod kada ga porediš sa Curry-em. E ljeb te jebo 6/6 pa da smo ga samog ostavili na trojci ne bi šutao jebenih 6/6 ali jebi ga šta je tu je. 3. razlog kao što si rekao previše prostora za šut im ostavimo, oni od svoje trojke ladno pogađaju sa pola metra od linije a ne od evropske trojke.

Nije bolja bronza od srebra jebo ga ti, za bronzu bi morao ispušiti od Francuza i to gusto i gore bi to palo nego poraz od Amera u to sam siguran. Kao što Kale reče pravo je čudo dogurati sa ovakvim igračima do finala, Katić slobodan igrač jebo te lik je bio na građevini zidao kuću kada su ga pozvali na pripreme, Radulja isto tako bez kluba Simonović karina, uspjeh je sa ovakvim igračima doći do finala pored Španaca,Francuza,Brazilaca.

Slažem se da je ikakvo upoređivanje Eurobasketa i NBA lige suludo i nema veze s' vezom jednostavno oni su deset klasa iznad u svakom mogućem segmentu.

Što se tiče te neke euforije, mislim da je dosta ljudi barem što ih ja znam reklo, nisam brate očekivao i finale ne znam nemoguće je večeras da se išta uradi nek samo daju sve od sebe i to je to jebi ga, malo ko da je rekao ma dobijamo Amere jebaćemo im mamu, eto na fejsu sam imao jednog takvog lika, jedno je euforija i ponižavanje protivnika a drugo je vjera u svoj tim i kada su mu šanse minimalne, ja nikada ali nikada dok sam živ neću reći za selekciju koju volim, za tim koji volim naš Chelsea, nikada neću reći nemamo nikakve šanse nakantaće nas, uvijek ću vjerovati u svoje igrače.

Pa neznam sta su u Srbiji ocekivali da ce dobiti Ameriku, to je cista glupost, razlika u kvaliteti je ogromna, oni su umjetnici sto se tice ovog sporta i sve ekipe iz europe da se sastave nemogu dobiti Ameriku, ocekivao sam da ce ih razbiti, i citam neki iznad gore pisu krenuo ih sut pogadjaju sve sto bace po kosu pa taj isti sut je krenuo i Srbiju protiv Grcke da su sve pogodili sto su bacili po kosu, u finalu sam navijao za Srbiju samo zbog Teodosica kojeg cijenim kao kosarkasa i sigurno je najbolji kosarkas na nasim prostorima.

Pa neznam sta su u Srbiji ocekivali da ce dobiti Ameriku, to je cista glupost, razlika u kvaliteti je ogromna, oni su umjetnici sto se tice ovog sporta i sve ekipe iz europe da se sastave nemogu dobiti Ameriku, ocekivao sam da ce ih razbiti, i citam neki iznad gore pisu krenuo ih sut pogadjaju sve sto bace po kosu pa taj isti sut je krenuo i Srbiju protiv Grcke da su sve pogodili sto su bacili po kosu, u finalu sam navijao za Srbiju samo zbog Teodosica kojeg cijenim kao kosarkasa i sigurno je najbolji kosarkas na nasim prostorima.

Od njega ima barem 5 boljih.

Od njega ima barem 5 boljih.

Koji to imaju de mi ih nabroj, od Hrvata nema niko od nasih jedino Teletovic sto mu moze parirati.

Ne diraj mi mačića, mislim ne znam koji je kurac ljudima da misle da neko treba da ''odraste'' ako se sprda i voli šalu. I ja sam uvijek bio zajebant pa kad mi dođe neka srećica i u školi prije kaže koje si ti dijete a ono ne zna da otvori mlijeko u tetrapaku ako nema onoga čepa, ako joj dođe da mira da izreže vrh uzme makaze i sve ga isjecka po onoj isprekidanoj liniji i možeš piti kurac. Nema vam ta priča smisla čuj odrasti malo, pročitaj branetove postove na ostalim temama i skontaj da lik i pored tolike zajebancije zna dosta toga o životu.

Jer takvo ponašanje odgovara samo klincima ili ako se radi o starijoj populaciji bolje cu izraz zadrzat za sebe. Koliko primitivizma u jednoj poruci, Bože sačuvaj. A i Bože sačuvaj one koji brane takve ljude!

Jer takvo ponašanje odgovara samo klincima ili ako se radi o starijoj populaciji bolje cu izraz zadrzat za sebe. Koliko primitivizma u jednoj poruci, Bože sačuvaj. A i Bože sačuvaj one koji brane takve ljude!

I onda je svizac zamotao cokoladu u omot..fak it

Ok. Evo, sačuvat će nas Bog kad si ga ti to zatražio.

OT: Jbt koga boli kurac što je 30, 40 ili 50 razlike. Srebro je tu i treba slaviti. Neki ljudi nikad nisu zadovoljni.

Cestitke srbiji, nema sta, ljudi su odigrali 150% od svojih mogucnosti. Iako mi se protiv USA cinilo da su odustali od citavog meca poslije prve cetvrtine, sta ces, srebro je strasno.

Uglavnom, citam da generalni sekretar NBA lige, poziva da se zovu neki talenti sa univerziteta i koji bi se mogli bolje probiti preko repke, samo jos da popricaju nesto sa FIBOM ili kim vec. Tako da sljedece svjetsko mozemo ocekivati bez tih bolesnih igraca, iako neki kao Faried su meni prosto retardirani u NBA ligi, a ovdje su se (meni barem) igrali sa svakog ekipom, a u svojim klubovima bazen ne mogu pogoditi nekad.

Nemoj da mi zamjeris, ja se izvinjavam javno, pardoniram, halali mi...bio je to Ivanovic2 idol i Uzice. 

jesi retartd :D ja nisam nikad reko da su doktori, i reko sam da igraju mnogi koji ne zasluzuju.Teo doktor,Radulja krava.Srbija opet pokazala da je zemlja sporta,Ameri izjednacili broj medalja , sad jurnjava :D u narednim decenijama

Ne vidim zasto Ameri vise ne bi slali NBA igrace, treba da ih salju ali i par mladih uvjek da bude, u ostalom to Kizevski i radi

Na danasnji dan pre tacno godina je LEGENDA KAPITEN LJUDINA NENAD KRSTIC PRVI PUT OBUKAO SVETI DRES SRBIJE I OD TADA GA DO DANAS NOSIO PONOSNO!!! HVALA TI KRLE ZA SVE 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.