Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Košarka

Istaknuti odgovori

• Odgovori 3,1 hilj.
  • Pregledi 170 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• nenametljiv kad radi intervju, prijatan, prosto neverovatno kolko je njegov podcast postavio standarde dok su drugi znali da se pogube, da idu na izvlacenje nekog prljavog vesa, on je uspevao da

• Pitali Jokića u novogodišnjem intervjuu za Arenu na kraju 2021. godine koji mu je najveći sportski uspjeh u karijeri. Očekivali su odgovore MVP titula ili neka od medalja sa Srbijom. On rekao pobjeda

• Kakva utakmica, kakav inat, kakvo ludilo ! Ne mogu da vjerujem da smo pobijedili Francuze 😮

Objavljene slike

Neocekivano tesko, visili smo puno puta u utkmici koju se trebala zatvoriti u prvom poluvremenu. Bogdanovic najbolji, Saric dobar u prvom, u drugom poluvremenu par glupih faula. S Ukicem napad izgleda sterilno, dokazuje se da nam je Simon koji igra trojku najbolji playmaker. Uglavnom proci ce se skupina, a onda se moze desit da ispadnemo u osminu finala, a moze se dogodit i da budemo treci. Puno izjednacenih ekipa ce se borit za broncu.

OO RADULJICA JEBEM LI TI MATER

Jel prati neko ovo ?

Niko da prokomentariše utakmicu Srbija - Francuska .  Po meni Bogdanović flop of the match . 

Evo Ameri deru Turke , na kraju ipak i pristojna razlika.

Hrvatska - Argentnai :Krunoslav SImon, Bojan Bogdanovic i  Saric vodili Hrvate ka pobjedi, nije im bilo ni malo lako. SKOLA doktor kosarke dominirao, ali nije imao snage za zavrsinicu. Hrvati ocekivano dvije pobjede.Argentinci se bore kao i uvjek, ali jbg stari su sad.

Francuska - Srbija : I jedan i drugi tim u losim sastavima dosli na SP. Srbija dominirala prvim poluvremenom, Raduljica davao koseve, Bogdan takodje, Francuzi ocajni, osim Lovernja doktora. U drugom poluvremenu totalni pad Srbije, Francuska izmislja neke crnce koji nas pune ko lude :D Raduljica debil ne moze ni kokosku cuvat a kamoli Lovernja (inace ga je Zofri manji za glavu ) . U zavrsnici Bogdan, kojeg kad nema Duleta da ga davi boli kurac za ove grupne utakmice, krece prerano i gubi loptu. Na drugoj strani panj po imenu Raduljica fata za rame ZOFRIJA i salje ga na slobodna bacanja i mi ga pusimo. Sve cisto, sve jasno, a  Djordjevic se zali na sudije, umesto da popravi ocajnu odbranu i zapita se kako smo mogli puc od Francuza koji imaju dva igraca.Sutra sa Iranom borba za prolazak nece bit toliko lako.

Turska - SAD : Turci iznenadili sjajnom igrom u prvom poluvremenu, Ameri su bili totalno nezainterosovani,ali u drugom poluvremenu Amerikanci su uaplili motore, a Turci izmoreni nisu mogli pruzit vise nista i popusili ga ocekivano.

Dobrih utakmica u ova prva dva dana je bilo.

Ameri ce bit prvi. Ja mislim. Trebali bi. Ono realno je. Ma daj jebote hljeb, treba im zabranit ucesce. Igraju se, s 13% snage. 

Danas su ih Turci, koji su na prvenstvo dosli preko pozivnice, namucili prve tri cetvrtine. Jesu Ameri najveci favoriti, ali ne treba prerano otpisivat Spanjolce. Braca Gasol i Ibaka bi se posteno potukli i s najjacim centarima amerikanaca, a bolji su od Davisa, Farieda, Cousinsa i Plumleea. Na vanjsim pozicijama Amerikanci imaju prednost, Harden, Curry, Thompson, Irving, Gay i Rose(ako bude dovoljno zdrav) su jaci od Rubia, Fernandeza, Navarra, Llulla, Calderona i Rodrugueza. Ali ako Spanjolci budu igrali pametno, ako ne uđu u natrcavanje s njima onda sigurno imaju sanse. Pogotovo jer na vanjskim pozicijama amerikanci imaju samo jednom ''elitnog'' defanzivca dok cu Harden, Irving i Curry poznati kao minusi u obrani. Mislim da je to nekih 60-40% u korist Amera

Po cemu je Pau Gasol bolji od Cousinsa? Mozda ne pratis zadnje 2-3 godine...Ibaka je bolji, slazem se, al u odbrani. Faried sa onakvom energijom moze da odigra puno bolje od Ibake recimo, cak i od Mark Gasola, s tim da se njemu divim i njegovoj igri. Preinteligentan igrac i za mene je on glavni Spanac. Vanjska linija im je superdobra, ali dzaba to sve...sve pada u vodu kad Davis/Faried dodje u pick Irvingu Curryu Hardenu, ma bilo kome jebote bilo kome. Nista to, cak ce bit i 20 razlike za bolje.

NIsam ja ni reko da je Pau bolji od Cousinsa, pogotovo u ovim godinama. Ali opet ja tu nebi dao veliku, ako i ikakvu, prednost Cousinsu, jer Pau s ovim igracima igra vec deset godina, dok je Cousins s ovom ekipom zaigro prije mjesec dana i vise nece nikad(plus je faking budala kakvih nema puno). 

A da je Faried bolji od Ibake i jednog Marca Gasola u bilo kakvim snovima neznam sta da kazem. Taj covjek osim atleticizma nema nista, u obrani je ispodprosjecan u najmanju ruku(a Gasol i Ibaka su doktori kosarke sto se obrane tice), a u napadu ne moze zabit nista osim laganih zakucavanja i polaganja nakon dobrih dodavanja ili kupljenja promasaja( dok je Ibaka popravio svoj napadacki arsenal i ima dobar sut s poludistance, a Marc Gasol je i u napadu doktor kosarke, uzmi sta hoces, on moze sve. Igra leđima, sut s poludistance, preko njega mozes vrtit akcije na visokom postu iz kojeg je vrhunski razigravac.) Fariedu jedino odgovara kad se igra run'n'gun kosarka s puno trcanja, dakle kosarka s NBA all-star utakmica, a Spanjolci vjerujem nisu toliko glupi da uđu u natrcavanje s atleticnijim amerikancima.

Sve znam, slazem se...reko sam da MOZE odigrat, u to nema sumnje. A sigurno nije bolji od Marka, procitaj jos jednom sta sam za njega napisao. Kakogod, Ameri ce s pola snage imat egal s njima ;)

Djenga burazer odigro 40 minuta i izdominirao :D AJMO SENEGALE PO PRVO MJESTO U GRUPI :D 

Jes mocna ova Haka.Ameri nesto glume, kao cude se a najmanje su dva puta u zivotu vidjeli Haku :D 

Sutra rasplet grupa : U grupi A je vec sve poznato. 1. Spanija 2.Brazil 3. Argentina i 4. Srbija

U grupi B se vodi borba za sve pozicije. Braca Grci sutra u direktnom okrsaju sa Argentinom igraju za prvo mjesto,Senegal bi trebao da bude 4. ako Hrvatska dobije Portoriko,inace Hrvati su sebi zesce zakomplikovali situaciju i sutra ako ne dobiju idu doma.Hrvatima je najbolja treca pozicija, jer bi tako izbjegli Spaniju u 1/4 finalu.

U grupi C slijedi prava drama u borbi za drugu,trecu i cetvrtu poziciju.Finska i Novi Zeland imaju direktan okrsaj kao i Turska i Dominikanska Rep. , dok Ukrajinci igraju sa Amerima .

U grupi D borba od prvog do 4 mjesta. Slovenci sa Litvanijom igraju za prvo mjesto, ali Slovenija moze i da izgubi jer ako Australija dobije Angolu, Slovenija je prva jer je ona dobila Australiju, a litva je izgubila od Australije.Videcemo ko ce proci kao cetvrti.Sloveniji bi valjalo da budu prvi jer bi izbjegli SAD do polufinala ( ako stignu)

Upravu je Teo, igraju kao da su jebali sirotu 

Krizaju se A s B i C s D.

A1:B4             C1:D4

A2:B3             C2:D3

A3:B2             C3:D2

A4:B1             C4:D1

Hrvatska najvjerovatnije ide na Francusku, a Srbija na Grcku. Nastavlja se prvenstvo u Subotu

Svo takmicenje je napravljeno da se Amerika i Spanija mogu jedino susresti u finalu :D 

Evo parova 1/8 finala :

subota: 

SAD-Meksiko

Francuska - Hrvatska

Dominikanska rep. - Slovenija

Spanija - Senegal

nedelja : 

Novi Zeland - Litvanija

Srbija - Grcka

Turska - Australija (smrde iz Australije pustile Angolu u zadnjem kolu da bi izbjegli Ameriku)

Brazil - Argentina

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.