Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Košarka

Istaknuti odgovori

• Odgovori 3,1 hilj.
  • Pregledi 170 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• nenametljiv kad radi intervju, prijatan, prosto neverovatno kolko je njegov podcast postavio standarde dok su drugi znali da se pogube, da idu na izvlacenje nekog prljavog vesa, on je uspevao da

• Pitali Jokića u novogodišnjem intervjuu za Arenu na kraju 2021. godine koji mu je najveći sportski uspjeh u karijeri. Očekivali su odgovore MVP titula ili neka od medalja sa Srbijom. On rekao pobjeda

• Kakva utakmica, kakav inat, kakvo ludilo ! Ne mogu da vjerujem da smo pobijedili Francuze 😮

Objavljene slike

Francuska u kosarci, ko mi u fudbalu :D !!! Osvojili su me i ostavili bez daha, jebo teeeee

Nea šta.

Jedino što će mi na kurac ići poslije ove euforije, koja mi već ide na kurac jer skoro nikad ništa dobro ne donese, biće naslovi medija u slučaju eventualnog demoliranja u finalu, pošto je finale već tu kako svi tvrde. 

Večeras prva utakmica polufinala .

Litva-USA  mislim da ovdje Litva nema šta tražiti .

Sutrašnju utakmicu vjerovatno svi više iščekujemo :D

mislim da će to biti slično ko protiv Slovenije, jednostavno sve Evropske selekcije su fizički mnogo ispod Amerikanaca, skočniji su jači, brži... Evropski igrači su više talenat nego naporan rad i osjećaj za košarku jednostavno mekani, dok su Amerikanci grmalji.

Litvanci se mogu možda držati u prvom poluvremenu ali onda im je gotovo kada se izmore.

mislim da će to biti slično ko protiv Slovenije, jednostavno sve Evropske selekcije su fizički mnogo ispod Amerikanaca, skočniji su jači, brži... Evropski igrači su više talenat nego naporan rad i osjećaj za košarku jednostavno mekani, dok su Amerikanci grmalji.

Litvanci se mogu možda držati u prvom poluvremenu ali onda im je gotovo kada se izmore.

Prije ce bit gotovo kad ameri pocnu da igraju, nego kad se ovi izmore. ameri to kontrolisu :P

Finale nije ni blizu, ne možeš nikako reći da je Francuska karina, ljudi su izdominirali Španiju tako da će momci morati da se opet propisno namuče da bi otišli u finale.

Nisi skonto. Ne kažem ja da je Francuska karina i da je finale već tu već ti govorim da je euforija u medijima i među igračima takva da se faktički meč sa Francuskom i ne računa.

A što se tiče toga kako su Evropljani talentovaniji od Amera a eto Ameri imaju samo fizikalije, bla bla bla pfff.... može se reći da je to, kako da kažem, kurčina od izjave. Dovoljno je samo vidjeti koliko većina Amera radi na sebi na svim poljima, od teretane do tehnike i sve ti je jasno. Vode o sebi računa nevjerovatno i zato sve i izgleda lagano i podmazano kad ih gledaš. Evropljani jednostavno prestaju sa intenzivnim radom na sebi čim dođu do malo jačeg ugovora i slave. Većina izgleda krajnje neprofesionalno sa desetak kila viška, pivskom stomačinom i naravno da je onda Amerika kriva i što penzije kasne a limun poskupio. Zato evropska košarka i jeste mlitava i dosadna i postoji ovolika razlika između njih i Amera (klupsku košarku neću ni pominjati) i kako stvari stoje, to će potrajati još dugo. 

Nisi skonto. Ne kažem ja da je Francuska karina i da je finale već tu već ti govorim da je euforija u medijima i među igračima takva da se faktički meč sa Francuskom i ne računa.

A što se tiče toga kako su Evropljani talentovaniji od Amera a eto Ameri imaju samo fizikalije, bla bla bla pfff.... može se reći da je to, kako da kažem, kurčina od izjave. Dovoljno je samo vidjeti koliko većina Amera radi na sebi na svim poljima, od teretane do tehnike i sve ti je jasno. Vode o sebi računa nevjerovatno i zato sve i izgleda lagano i podmazano kad ih gledaš. Evropljani jednostavno prestaju sa intenzivnim radom na sebi čim dođu do malo jačeg ugovora i slave. Većina izgleda krajnje neprofesionalno sa desetak kila viška, pivskom stomačinom i naravno da je onda Amerika kriva i što penzije kasne a limun poskupio. Zato evropska košarka i jeste mlitava i dosadna i postoji ovolika razlika između njih i Amera (klupsku košarku neću ni pominjati) i kako stvari stoje, to će potrajati još dugo.

Jesam ba skontao sam šta hoćeš da kažeš svi već govore finale, finale, polako ljudi.

Što se tiče drugog dijela teksta slažem se od a do ž

Još da kažem da većina repki pregori protiv Amera iz dva razloga: najjači igrači maltene odigraju i po 2 četvrtine u komadu, bez odmora, i nekako drže Amere na 7-8 ili 10 razlike, a onda kad uđu ovi sa klupe vidi se nedostatak kvaliteta jednostavno. A ako ne uđu, ovi najbolji prosto izgube dah jer igrati na visokom nivou protiv Amera sa 5-6 igrača je ko da sebi pucaš u koljeno. Zato su ih jedino Španci u prošlosti mogli držati u neizvjesnosti bar do zadnje četvrtine.

pogledaj razliku nakon prvog i nakon drugog poluvremena i pogledaj šta sam ja napisao :P

pa ne znam, meni to sve vise djeluje da ameri tek pocnu da igraju, pogledaj malo kako podignu agresivnost na loptu prije svega...nemoguce da se profesionalci umore za 20minuta :D

nemoguce da se profesionalci umore za 20minuta :D

Nije ti kosarka fudbal. U fudbalu imas mogucnost za prazan hod, da se odmaras dok tekma traje. U basketu toga nema. Moras se konstantno kretati, praviti dosta sprintova a to nenormalno umara, mijenjati pravac u pognutom polozaju, skakati, igrati kontakt. Veliki je to napor. Zato su kosarkasi najvece atlete. Mislim na Amere naravno. Ako protiv Amera odlucis da odmoris 2-3 napada ili da igras mekse, moze se vrlo lako desiti na semaforu da sa -5 tekma ode u picku materinu.

E jebote hljeb, nebitna nam je rasprava totalno ajde. Hvala Twelfth na detaljnoj razradi :P Samo mislim da to vise kontrolisu ameri, tj. krenu u prvoj, malo nabiju ubrzanje ubace u drugu, i tako igraju do drugog poluvremena, u drugom je vec druga prica. Al nebitno. Nego veceras mislim da vece sanse imaju Francuzi, iako kladionice favorizuju Srbiju. Imam i Francuze na tiketu...

Naravno da Ameri nabijaju svoj ritam svakoj ekipi. Tako je bilo dosad.

senzacionalno.svaka cast komsijama,svaka cast TEU,svaka cast Bogdanovicu i svaka cast Batumu itd itd.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.