Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Košarka

Istaknuti odgovori

Koji to imaju de mi ih nabroj, od Hrvata nema niko od nasih jedino Teletovic sto mu moze parirati.

Dragić, Peković, Vučević, Teletović, Bojan Bogdanović

• Odgovori 3,1 hilj.
  • Pregledi 170 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• nenametljiv kad radi intervju, prijatan, prosto neverovatno kolko je njegov podcast postavio standarde dok su drugi znali da se pogube, da idu na izvlacenje nekog prljavog vesa, on je uspevao da

• Pitali Jokića u novogodišnjem intervjuu za Arenu na kraju 2021. godine koji mu je najveći sportski uspjeh u karijeri. Očekivali su odgovore MVP titula ili neka od medalja sa Srbijom. On rekao pobjeda

• Kakva utakmica, kakav inat, kakvo ludilo ! Ne mogu da vjerujem da smo pobijedili Francuze 😮

Objavljene slike

Ne pratim kosarku nace,sada sam pogledao to 1/4 ,polufinale i i finale.... 

Momci su realno odigrali van svojih mogucnosti, tj van svog dometa. Odigrali su srcem do kraja kada je bilo najteze, do finala...nesto slicno kao mi 2012 godine, nekada je bilo vise srece nego pameti,ali i to treba zasluziti. 

Drugo,euforija,znamo se mi balkanci kakvi smo, verovanje, zelja,ali trebalo bi dozu realnosti uvesti to stoji. 

Sto se tice finala, Amerima mislim da niko nista ne moze, igraju momci kao na baterijama, kao da imaju snage do prekostura da trce,a i igraju vala..

Nije neuspeh 2. mesto pogotovo za ove momke, brdo otkaza pre pocetka,povreda i ostalog. Otisli su neki igraci koji su pokupljeni sa strane (ovaj jedan zidao kucu kada mu je poziv stigao, nije ni sanjao da ce ga dobiti).

Prvih 5 minuta se Srbija drzala i odigrala ekstra,a tada pocinje serija Amerike i njihove trojke koje su ulazile kao nenormalne i koje su upadale da ne poverujes, onda se momcima uvukla nervoza, neiskustvo sto je dokaz pre svega brdo promasenih slobodnih bacanja i trojki i zicera i ostalog. Jednostavno stanes i nemas volje,znas da neces moci dalje i neces moci preokrenuti. Zaspao sam na 4/4 lkazu da su se momci malo oslobodlil i poceli da igraju bez pritiska i da su bili slobodniji i lakse igrali.

Psihicki pritisak je bio veliki, pogotovo protiv takvih igraca kakve Amerika ima. Ovi momci su odigrali dobar turnir, izdvojice se par nosilaca za naredne godine i uz pomoc Saleta moze se desiti da se i drugacije zavrse turniri u buducnosti. Ekipa je tek sklopljena ostalo je kaljenje,vredno iskustvo. 

Dragić, Peković, Vučević, Teletović, Bojan Bogdanović

Ne slazem se bas, donekle za Teletovica se slazem ali Bojan Bogdanovic igra promjenljivo i nije konstantan kao ostali igraci.

Bogdan > Bojan 

Mora jos malo Bogdan da radi, da bi dostigao Bojana. Ipak je Bojan jedna klasa iznad.

Bojan Bogdanovic igra promjenljivo i nije konstantan kao ostali igraci.

Kako Bojan nije konstantan ? Od svih igraca Hrvatske on je jedini koji uvjek pruza odlicne partije.

He grne rane umjesto da čestitate komšijama a oni da uživaju u srebru zlatnog sjaja vi se prepirete po forumu . Čudni Balkan ;)

Vrlo moguce da Ameri u buducnosti pocnu slati koledz igrace na SP-a.

He grne rane umjesto da čestitate komšijama a oni da uživaju u srebru zlatnog sjaja vi se prepirete po forumu . Čudni Balkan ;)

Koja je svrha foruma...rasprava, izmedju ostalog :D

Radili su to i ranije. Nije ovo zanimljivo jbg

Kazu nema svrhe da se NBA igraci trose na takmicenju od kojeg je u Americi gledanija i razvojna liga. A to ce vratiti i neizvjesnost u svijet kosarke. Taman da se koledz igraci afirmisu i da im to dodje kao neki vid pripremnih utakmica a Evropljani da uzmu pokoju titulu. Najjaci su komentari osokoljenih patriota, polupismenih Srba jer "Ameri su prepotentna gamad" hahahahhaha o tome ja pricam ovdje, o tom mentalitetu, o tom kompleksu. 

E jebiga sad, nisu svi u stanju. A na ovakvim temama se moras "zakacit" loma. Svakako vecina rasprava ovdje ne zavrse produktivno i fale im argumenti. Svako svoje gura ha ja

kad to??  :-/

sećam se da su kad je bio štrajk u NBA poslali desni tim

Pa prve dvije titule sampiona su osvojili bez NBA igraca 80 i neke

Veliko priznanje dobio je naš proslavljeni košarkaš Predrag Peđa Stojaković - Sakramento Kingsi povukli njegov dres sa brojem 16!

Da period kada su Vlade Divac i Predrag Stojaković na maestralan način igrali za Kingse u NBA ligi nije samo nama u Srbiji ostao u prelepom sećanju, već i svima u Sakramentu, potvrđuje i današnja informacija da će Peđin dres sa brojem 16 biti povučen na svečanosti, koja je zakazana za 16. decembar.

Podsetimo, i Vlade Divac je 2009. godine dobio isto priznanje, kada je povučen i njegov dres sa brojem 21, pa sve to dovoljno govori kakav trag je tandem Peđa-Vlade ostavio ne samo u Sakramentu, nego i u najjačoj ligi sveta.

http://www.youtube.com/watch?v=JyhCaeGGU2I

http://www.youtube.com/watch?v=teJ6_rbTg2M

evo klip kad je dao 3 trojke u 1 minut

Iz Svjetske košarkaše federacije (FIBA) dozvolili su igračiam i igračicama da nose vjerska obilježja naglavama

Glavni odbor FIBA-e dao je zeleno svjetlo da se u probnoj fazi, koja će trajati dvije godine, igračima i igračicama biti dozvoljeno da nose turbane i hidžabe.

Prethodno je pravilo FIBA-e glasilo da igrači mogu nositi jedino pet centimetara široki traku za kosu.

Nemoj da mi zamjeris, ja se izvinjavam javno, pardoniram, halali mi...bio je to Ivanovic2 idol i Uzice. 

Kada sam ja rekao da su igraci Srbije bolji na papiru od USA, Francuske ili nekog drugog??? Ili mozda postoji jos neki Uzice na forumu koji je pricao nesto o kosarci? 

I mene je prozvo :D  za to , a ja svo vrijeme pricao kako nemamo tim ni za osminu finala :D 

Ne vidim zadnji post nesto. A ti Uzice si se slozio s ovim likom i nazvo me glupanom kad sam pricao o tome kako Grcka ima bolji roster i kako je Srbija tanka, sem 3 igraca koji to sve guraju. 

Ne vidim zadnji post nesto. A ti Uzice si se slozio s ovim likom i nazvo me glupanom kad sam pricao o tome kako Grcka ima bolji roster i kako je Srbija tanka, sem 3 igraca koji to sve guraju. 

Pa jesi glup i ne znas nista o kosarci , kad si reko da je Borusis klasa iznad Krstica :D 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.