15. septembar 2014.12 god. comment_187617 Koji to imaju de mi ih nabroj, od Hrvata nema niko od nasih jedino Teletovic sto mu moze parirati. Dragić, Peković, Vučević, Teletović, Bojan Bogdanović Prijavi
15. septembar 2014.12 god. comment_187636 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA http://www.youtube.com/watch?v=x5RSwaKDIEM Prijavi
15. septembar 2014.12 god. comment_187637 Ne pratim kosarku nace,sada sam pogledao to 1/4 ,polufinale i i finale.... Momci su realno odigrali van svojih mogucnosti, tj van svog dometa. Odigrali su srcem do kraja kada je bilo najteze, do finala...nesto slicno kao mi 2012 godine, nekada je bilo vise srece nego pameti,ali i to treba zasluziti. Drugo,euforija,znamo se mi balkanci kakvi smo, verovanje, zelja,ali trebalo bi dozu realnosti uvesti to stoji. Sto se tice finala, Amerima mislim da niko nista ne moze, igraju momci kao na baterijama, kao da imaju snage do prekostura da trce,a i igraju vala.. Nije neuspeh 2. mesto pogotovo za ove momke, brdo otkaza pre pocetka,povreda i ostalog. Otisli su neki igraci koji su pokupljeni sa strane (ovaj jedan zidao kucu kada mu je poziv stigao, nije ni sanjao da ce ga dobiti). Prvih 5 minuta se Srbija drzala i odigrala ekstra,a tada pocinje serija Amerike i njihove trojke koje su ulazile kao nenormalne i koje su upadale da ne poverujes, onda se momcima uvukla nervoza, neiskustvo sto je dokaz pre svega brdo promasenih slobodnih bacanja i trojki i zicera i ostalog. Jednostavno stanes i nemas volje,znas da neces moci dalje i neces moci preokrenuti. Zaspao sam na 4/4 lkazu da su se momci malo oslobodlil i poceli da igraju bez pritiska i da su bili slobodniji i lakse igrali. Psihicki pritisak je bio veliki, pogotovo protiv takvih igraca kakve Amerika ima. Ovi momci su odigrali dobar turnir, izdvojice se par nosilaca za naredne godine i uz pomoc Saleta moze se desiti da se i drugacije zavrse turniri u buducnosti. Ekipa je tek sklopljena ostalo je kaljenje,vredno iskustvo. Prijavi
15. septembar 2014.12 god. comment_187643 Dragić, Peković, Vučević, Teletović, Bojan BogdanovićNe slazem se bas, donekle za Teletovica se slazem ali Bojan Bogdanovic igra promjenljivo i nije konstantan kao ostali igraci. Prijavi
16. septembar 2014.12 god. comment_187683 Bogdan > Bojan Mora jos malo Bogdan da radi, da bi dostigao Bojana. Ipak je Bojan jedna klasa iznad. Bojan Bogdanovic igra promjenljivo i nije konstantan kao ostali igraci. Kako Bojan nije konstantan ? Od svih igraca Hrvatske on je jedini koji uvjek pruza odlicne partije. Prijavi
16. septembar 2014.12 god. comment_187684 He grne rane umjesto da čestitate komšijama a oni da uživaju u srebru zlatnog sjaja vi se prepirete po forumu . Čudni Balkan ;) Prijavi
16. septembar 2014.12 god. comment_187696 Vrlo moguce da Ameri u buducnosti pocnu slati koledz igrace na SP-a. Prijavi
16. septembar 2014.12 god. comment_187699 Vrlo moguce da Ameri u buducnosti pocnu slati koledz igrace na SP-a. Radili su to i ranije. Nije ovo zanimljivo jbg Prijavi
16. septembar 2014.12 god. comment_187700 He grne rane umjesto da čestitate komšijama a oni da uživaju u srebru zlatnog sjaja vi se prepirete po forumu . Čudni Balkan ;) Koja je svrha foruma...rasprava, izmedju ostalog :D Prijavi
16. septembar 2014.12 god. comment_187702 Radili su to i ranije. Nije ovo zanimljivo jbg kad to?? :-/ sećam se da su kad je bio štrajk u NBA poslali desni tim a i nije problem tolko kod njih nego što smo mi slabi :D ,jedino da pošalju dekice i bakice da igraju pa da ih raščerečimo Prijavi
16. septembar 2014.12 god. comment_187704 Radili su to i ranije. Nije ovo zanimljivo jbg Kazu nema svrhe da se NBA igraci trose na takmicenju od kojeg je u Americi gledanija i razvojna liga. A to ce vratiti i neizvjesnost u svijet kosarke. Taman da se koledz igraci afirmisu i da im to dodje kao neki vid pripremnih utakmica a Evropljani da uzmu pokoju titulu. Najjaci su komentari osokoljenih patriota, polupismenih Srba jer "Ameri su prepotentna gamad" hahahahhaha o tome ja pricam ovdje, o tom mentalitetu, o tom kompleksu. Prijavi
16. septembar 2014.12 god. comment_187705 Pozdrav iz zemlje košarke Na rts naravno ništa se ne javlja bitno da se puštaju prenosi iz raznih gradova,kako se pije i slavi dok je na istoku narod zaboravljen Prijavi
16. septembar 2014.12 god. comment_187727 Koja je svrha foruma...rasprava, izmedju ostalog :D Konstruktivna rasprava :D Prijavi
16. septembar 2014.12 god. comment_187734 E jebiga sad, nisu svi u stanju. A na ovakvim temama se moras "zakacit" loma. Svakako vecina rasprava ovdje ne zavrse produktivno i fale im argumenti. Svako svoje gura ha ja Prijavi
16. septembar 2014.12 god. comment_187740 kad to?? :-/ sećam se da su kad je bio štrajk u NBA poslali desni tim Pa prve dvije titule sampiona su osvojili bez NBA igraca 80 i neke Prijavi
16. septembar 2014.12 god. comment_187749 Veliko priznanje dobio je naš proslavljeni košarkaš Predrag Peđa Stojaković - Sakramento Kingsi povukli njegov dres sa brojem 16! Da period kada su Vlade Divac i Predrag Stojaković na maestralan način igrali za Kingse u NBA ligi nije samo nama u Srbiji ostao u prelepom sećanju, već i svima u Sakramentu, potvrđuje i današnja informacija da će Peđin dres sa brojem 16 biti povučen na svečanosti, koja je zakazana za 16. decembar. Podsetimo, i Vlade Divac je 2009. godine dobio isto priznanje, kada je povučen i njegov dres sa brojem 21, pa sve to dovoljno govori kakav trag je tandem Peđa-Vlade ostavio ne samo u Sakramentu, nego i u najjačoj ligi sveta. http://www.youtube.com/watch?v=JyhCaeGGU2I http://www.youtube.com/watch?v=teJ6_rbTg2M evo klip kad je dao 3 trojke u 1 minut Prijavi
16. septembar 2014.12 god. comment_187795 Iz Svjetske košarkaše federacije (FIBA) dozvolili su igračiam i igračicama da nose vjerska obilježja naglavama Glavni odbor FIBA-e dao je zeleno svjetlo da se u probnoj fazi, koja će trajati dvije godine, igračima i igračicama biti dozvoljeno da nose turbane i hidžabe. Prethodno je pravilo FIBA-e glasilo da igrači mogu nositi jedino pet centimetara široki traku za kosu. Prijavi
19. septembar 2014.12 god. comment_188099 Nemoj da mi zamjeris, ja se izvinjavam javno, pardoniram, halali mi...bio je to Ivanovic2 idol i Uzice. Kada sam ja rekao da su igraci Srbije bolji na papiru od USA, Francuske ili nekog drugog??? Ili mozda postoji jos neki Uzice na forumu koji je pricao nesto o kosarci? Prijavi
19. septembar 2014.12 god. comment_188103 I mene je prozvo :D za to , a ja svo vrijeme pricao kako nemamo tim ni za osminu finala :D Prijavi
19. septembar 2014.12 god. comment_188109 Ne vidim zadnji post nesto. A ti Uzice si se slozio s ovim likom i nazvo me glupanom kad sam pricao o tome kako Grcka ima bolji roster i kako je Srbija tanka, sem 3 igraca koji to sve guraju. Prijavi
19. septembar 2014.12 god. comment_188115 Ne vidim zadnji post nesto. A ti Uzice si se slozio s ovim likom i nazvo me glupanom kad sam pricao o tome kako Grcka ima bolji roster i kako je Srbija tanka, sem 3 igraca koji to sve guraju. Pa jesi glup i ne znas nista o kosarci , kad si reko da je Borusis klasa iznad Krstica :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.