5. septembar 2014.12 god. comment_186402 Ako im Grcka <3 ne sjebe planove :P Grcka ispade u nedelju :D ne moze nikom sjebat planove Prijavi
7. septembar 2014.12 god. comment_186520 BRAVO ZO, BRAVO FRANCUZI, u raspad timu stigoste do 1/4 finala,svaka cast. Bojane Bogdanovicu odma mijenjaj reprezentaciju,ne zaslzuju oni kreteni da igraju sa tobom.Braca Dragic prosla Dominikansku i sada idu na Amere, ocekujem makar poluvreme da se drze. Prijavi
7. septembar 2014.12 god. comment_186536 Neznam jel ovaj ivanovic troll il ne, al ove fore na nacionalistickoj razini su valjda dosadile svima osim njemu. Brate mili, dosta je. A ako jesi nacionalista onda Chelsea BALKAN nije bas najsretnije mjesto za tebe. Prijavi
7. septembar 2014.12 god. comment_186562 Zaista nisam dugo gledao ovako kvalitetnu kosarku kao u duelu Grcka-Srbija, otvoreno se igra s obadvije strane, na poluvremenu vode grci i imam ih na kladionici i zbog toga se jedino nadam da ce proci, takodjer Bogdanovica i Printezisa imam vise poena zasad su dali vise nego sto treba. Prijavi
7. septembar 2014.12 god. comment_186564 +20 za reprezentaciju Srbije 3:13 do kraja . Raspala se igra Grčke . Drago mi je zbog Srbije . Prijavi
7. septembar 2014.12 god. comment_186566 AJMO SRBIJOOOOOOOOOOOOOOOOOOO 1/4 FINALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE iDEMO u polufinale ako bog da da se najebemo majke Spancima. ZEMLJA KOSARKE, zemlja sporta, MAJCICA SRBIJA Prijavi
7. septembar 2014.12 god. comment_186568 Večeras očekujem dobru utakmicu između Argentine i Brazila . Prijavi
7. septembar 2014.12 god. comment_186569 Večeras očekujem dobru utakmicu između Argentine i Brazila . paklen mec Prijavi
7. septembar 2014.12 god. comment_186570 aaaaa sto krenu ovu malu srbiju... hahaha salu na stranu, rasklopise mi Grke..al ono bas ih je krenulo, sto kaze komentator gdje ces dalje kad Markovic i Kalinic valjaju trojke :D al eto, danas su bili bolji Prijavi
7. septembar 2014.12 god. comment_186572 aaaaa sto krenu ovu malu srbiju... hahaha salu na stranu, rasklopise mi Grke..al ono bas ih je krenulo, sto kaze komentator gdje ces dalje kad Markovic i Kalinic valjaju trojke :D al eto, danas su bili bolji jel ti zao sto ispade Grcka a :D Kakvo dranje guzeva.Bogdan silovo. Prijavi
7. septembar 2014.12 god. comment_186575 Cestitam im na pobjedi i ovo je realno njihov maksimum jer protiv Brazila ili Argentine nemaju sta traziti. Prijavi
7. septembar 2014.12 god. comment_186576 jel ti zao sto ispade Grcka a :D Kakvo dranje guzeva.Bogdan silovo. Naravno da mi je zao, jer navijam za njih. Logika. Cestitam im na pobjedi i ovo je realno njihov maksimum jer protiv Brazila ili Argentine nemaju sta traziti. Poslije ovakve utakmice imaju itekako, samopouzdanje radi cuda ;) Vidis sta znaci dobar dan, nisu oni ni od Grcke bolji, gledano po rosteru... Prijavi
7. septembar 2014.12 god. comment_186579 Krenulo ih jer kosarka je takav sport da ako te krene sut po kosu dobivas utakmicu. Prijavi
7. septembar 2014.12 god. comment_186586 Nikada ne bih navijao protiv BiH, ili neke druge zemlje iz exYU, osim ako igraju protiv Srbije, ili ako ima neki igrac Chelsea-ja u protivnickom sastavu. U kosarci mi je u najgorem slucaju svejedno. U finalu US opena cu navijati za Cilica. Bolje neko sa 'ić' u prezimenu da osvoji nego neki tamo Japanac. Nisam lepo napisao, ali nadam se da ste shvatili sta sam hteo da kazem. Prijavi
7. septembar 2014.12 god. comment_186587 Ja nisam navijao protiv Srbije, ja sam navijao za Grcku :D Prijavi
7. septembar 2014.12 god. comment_186607 Naravno da mi je zao, jer navijam za njih. Logika. Poslije ovakve utakmice imaju itekako, samopouzdanje radi cuda ;) Vidis sta znaci dobar dan, nisu oni ni od Grcke bolji, gledano po rosteru... Pa jesi glup:D cus ima jaci roster Grcka od Srbije haha, necu vise da pricam s tobom vidim da nemas blage veze o kosarci.Kazes za Grcku da ima jaci roster, a imaju u repki jednog centra haha Prijavi
7. septembar 2014.12 god. comment_186609 @Dzan Ivanovic je rekao da si glup, i ja ne osecam potrebu da ti bilo sta odgovorim, ne bi imalo smisla. :D Prijavi
7. septembar 2014.12 god. comment_186619 Turska na kraju prošla dalje zahvaljujući Emiru Preldžiću koji je pogodio trojku 5 sekundi prije kraja meča. Koliko mi je samo žao što on nije igrao za našu reprezentaciju. Brazil lakše od očekivanog protiv Argentine . Prijavi
7. septembar 2014.12 god. comment_186624 Turska na kraju prošla dalje zahvaljujući Emiru Preldžiću koji je pogodio trojku 5 sekundi prije kraja meča. Koliko mi je samo žao što on nije igrao za našu reprezentaciju. Brazil lakše od očekivanog protiv Argentine . gledo sam tu zavrsnicu, ne gotivim Preldzica jer puno siluje loptu, ali je ovo odigrao zestoko, svaka mu cast. Dao je dvije trojke za redom koje su donijele pobjedu Turske. Drago mi je sto su Turci izbacili smrdljive Australijance, sad nek namjestaju po Okeaniji. Brazil se mucio prvo pol, ali u drugom su izdominirali.Skola los veceras to je glavni razlog sto je Brazil dobio na kraju ubedljivo. Nego sve ukupno prvenstvo, nije puno kvaliteta.Osim Spanije i SAD ostale reprezentacije nisu ni prosjek Prijavi
7. septembar 2014.12 god. comment_186632 Kao prvo, klinac si. Ako ne po godinama, onda po ponasanju sigurno. Kao drugo, ovim postom cu zavrsit sve rasprave s tobom. Kao trece, sto se ovog topica tice i sto se tice znanja o kosarci mozes da mi se sagnes samo. Kazes Grcka ima jednog centra, vjerujem da si tu brojao samo Bourousisa. Dovoljno si mi rekao i time, a i uopste time sto ti centarska pozicija predstavlja roster jedne ekipe koja je krem Evrope. Ali ok, ako necemo da brojimo Vugiukasa i Gliniadakisa sta cemo onda brojat. Panjeve Katica, Stimca? Panj nad panjem. Ma koji je meni kurac, reci cu ti samo da imate 3 igraca koji znaju igrati. Teodosic, Bogdanovic i Bjelica. A da ti kazem sta je Bourousis za Krstica i Raduljicu, mrsko mi. A da ti kazem gdje je tu Papanikolau, Vasiliadis, Printezis? Pa dovoljno govore imena klubova za koje nastupaju, ne mozes Kalinica i Simonovica poredit sa majstorima kosarke. Markovic? Lik svaku 10tu tekmu ubaci trojku. Sta ovaj Bircevic zna, skocit u defensu i skinut loptu s obruca nakon slobodnog bacanja? Odjebi i mene ne zovi glupanom, ja tebe nigdje nisam uvrijedio. IMALI STE DOBAR DAN I TOME SE ZAHVALITE. Vozdra liku @Dzan Ivanovic je rekao da si glup, i ja ne osecam potrebu da ti bilo sta odgovorim, ne bi imalo smisla. :D I ti si jedna plitka jedinka izgleda, mozes skupa sa doticnim ;) Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.