12. septembar 2014.12 god. comment_187134 Odlična utakmica, da nije Batum poludio u drugom poluvremenu vjerovatno bi sve bilo riješeno i ranije.. Prijavi
12. septembar 2014.12 god. comment_187136 Kasno se probudili Francuzi, kostalo ih ocajno prvo poluvrijeme. Batum strasan, ali zasluzena pobjeda Srbije i cestitke na medalji. Prijavi
12. septembar 2014.12 god. comment_187137 Batum je lud jbt, ne ume da promasi... Ne razumem se u kosarku, ali ukenjao sam se kada sam video da sa +18 padamo na +3... Mnogo su jaki mentalno igraci Srbije, mislim da je to i presudilo. Do sada je po Uzicu pucalo, tako je sigurno u celoj Srbiji, pocelo je slavlje za ulazak u finale! :D PS Hocu da imam bradu kao bRaduljica, kome da se obratim? :)) Prijavi
12. septembar 2014.12 god. comment_187141 Čestitke na prolasku u finale i uz raspoloženog Bogdana , Tea i Raduljicu sve je moguće :P PS: Štimac najružniji košarkaš kojeg sam ja vidio! Prijavi
12. septembar 2014.12 god. comment_187143 Čestitke srpskom narodu na ovom velikom ostvarnju. U finalu šta bude neka bude, fora je bilo napraviti ovakvo iznenađenje. Samo jako. Prijavi
12. septembar 2014.12 god. comment_187146 Čestitke na prolasku u finale i uz raspoloženog Bogdana , Tea i Raduljicu sve je moguće :PPS: Štimac najružniji košarkaš kojeg sam ja vidio! Nije baš neki ljepotan, ali meni je simpatično gledat ono kako on skače sa klupe i bodri suigrače :D Nema baš neku značajnu ulogu u igri ali onakvog lika nikad nije loše imat u ekipi. Prijavi
12. septembar 2014.12 god. comment_187149 ŠTIMARA PLODITELJ BRE PUCA SVEEE JBT KO DA JE BOZIC IL NE DAJ BOZE RAT nzm za vas al mojim gradom odjekuje MOZES DA NAM PUŠIŠ KLINTONE KLINTONEE KLINTONEE kao i druga verzija jevbemo ti mater klintone propraćeno uz pištolje Prijavi
12. septembar 2014.12 god. comment_187151 ŠTIMARA PLODITELJ BRE PUCA SVEEE JBT KO DA JE BOZIC IL NE DAJ BOZE RAT nzm za vas al mojim gradom odjekuje MOZES DA NAM PUŠIŠ KLINTONE KLINTONEE KLINTONEE kao i druga verzija jevbemo ti mater klintone propraćeno uz pištolje Prava vukojebina druže :) de ti u neki veći grad na studije. Banjaluku barem hehe. Kad su se sjetili Clintona, mogli su i Abrahama Lincolna haha. Treba biti realan, nema se šta protiv Amerike u finalu tražiti, ali i ovo je veliki uspjeh i svaki Srbin treba biti ponosan. Tko je prije početka SP-a mogao zamisliti da će se Srbija boriti za zlato do samog kraja. Prijavi
12. septembar 2014.12 god. comment_187152 nzm za vas al mojim gradom odjekuje MOZES DA NAM PUŠIŠ KLINTONE KLINTONEE KLINTONEE kao i druga verzija jevbemo ti mater klintone propraćeno uz pištolje Kale bio sam mislim dva puta u tvom gradu, bio sam u kafiću mislim da se Troja zove, tu sam zaglavio :D Prijavi
12. septembar 2014.12 god. comment_187153 E moj Cae, zar ti ne znaš za izreku: Nikad ne podcjenjuj Njemce u fudbalu i Srbe u košarci. hehe pogledaj prošlu stranicu ima ja mislim lista najtrofejnih Prijavi
12. septembar 2014.12 god. comment_187154 ŠTIMARA PLODITELJ BRE PUCA SVEEE JBT KO DA JE BOZIC IL NE DAJ BOZE RAT nzm za vas al mojim gradom odjekuje MOZES DA NAM PUŠIŠ KLINTONE KLINTONEE KLINTONEE kao i druga verzija jevbemo ti mater klintone propraćeno uz pištolje Odjekivalo je i mojim 'Bosna je šampion' pa nas Nigerija analno devastira :D Uglavnom, veliki je uspjeh i finale... Al' treba biti malo udaren u mozak pa pjevat nešto što aludira na pobjedu nad Amerikom :D Prijavi
13. septembar 2014.12 god. comment_187161 Čestitke momcima, veoma dobra utakmica i sjajno prvo poluvrijeme, nismo ni u drugome toliko pali koliko je Francuze pogotovo Batuma počelo da sere, kad su ljudi zaredali sa tricama jebo te hljeb pa mislio sam da ću šećer dobiti u glavnom odlično se završilo i finale je tu. Teodosić opet najbolji kao i protiv Brazila jedan od najboljih plejeva koji IGRA u Evropi sigurno, Bogdan nas povukao na kraju. Meni su ovi momci već šampioni bez obzira na ishod protiv Amera samo nek daju svoj maksimum i nek odigraju srcem i ja zadovoljan. Inače potez večeri ko drugi nego ćaća Raduljica :D https://www.youtube.com/watch?v=OOsqkUPmhtQ Prijavi
13. septembar 2014.12 god. comment_187168 Ne znam zašto se ljudi ne bi nadali "čudu" pa i Ameri su ljudi od krvi i mesa . Prijavi
13. septembar 2014.12 god. comment_187174 Bravo majstori, sta reci, veliki uspeh za ovu drzavu. Samo jako u finalu, pa sta nam Bog i lepa sreca da! Prijavi
13. septembar 2014.12 god. comment_187176 Svaka čast Srbiji na ulasku u finale. Sretno tamo, ali realno ova srebrna medalja je zlatnog sjaja. Prijavi
13. septembar 2014.12 god. comment_187183 Odjekivalo je i mojim 'Bosna je šampion' pa nas Nigerija analno devastira :D Uglavnom, veliki je uspjeh i finale... Al' treba biti malo udaren u mozak pa pjevat nešto što aludira na pobjedu nad Amerikom :D ma ludaci al opet, nije da ih nismo derali i to usred amerike 2002 a i uspješniji smo evo ko ima najviše osvojenih titula prvaka sveta Prijavi
13. septembar 2014.12 god. comment_187188 Sta reci drugo nego ustati i cestitati.Svaka cast.Da mi je dozivjeti da moja Bosna ovako igra,ako nista drugo da budu borbeni,da ginu jedan za drugoga,da budu kao braca na terenu.To je uspjelo Djordjevicu,da ujedini ekipu i uz sav talenat koji posjeduju rezultat nije mogao izostati.Gledam kako jedan Katic,Stimac,Jovic ... skoro da ne igraju ali su svim srcem uz ekipu i uopste nije vazno ko ce dati koseve,bitno je da se pobjedi.Ocekivanja su i vise nego ispunjena i mislim da se ovdje bajka zavrsava.Trebaju svi Srbi biti ponosni a pretpostavljam da jesu.Jos jednom svaka cast. Prijavi
14. septembar 2014.12 god. comment_187418 Jbm vam pitu nemojte da se mora lockat i da vas soxx "zajebani" mora pobanat pa ce te i propustit da komentarisite derbi sa citiem. Prijavi
14. septembar 2014.12 god. comment_187433 Sretno večeras komšije , nadam se "čudu" i uz vas sam . Prijavi
14. septembar 2014.12 god. comment_187448 Alee aleeeeeeeeeeeeee aleee aleeeeeeeeee srebro je tuuuuu ponos nacijeeeeeeeeee Hvala momcima na ovom ogromnom uspjehu Nisu naši loše odigrali koliko je Amere sralo realno pa Kyrie šta 6/6 trice ajde da je Curry ili neki baš jak šuter ali eto, uz svu tu fizičku,individualnu, skakačku nadmoć još su imali svoje veče ali nema veze naši momci su odradili svoje. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.