Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Košarka

Istaknuti odgovori

https://www.youtube.com/watch?v=Sz58OT_QbNc Steta sto ne igra za nasu repku, pozitiva od covjeka i zvijer na terenu. Inace tu je iz susjednog gradica. Pricaju mjestani da dodje sa Vidmarom, flasa pelina ide u 10 sekundi. Mogu popit alkohola dva bureta cijela

• Odgovori 3,1 hilj.
  • Pregledi 170 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• nenametljiv kad radi intervju, prijatan, prosto neverovatno kolko je njegov podcast postavio standarde dok su drugi znali da se pogube, da idu na izvlacenje nekog prljavog vesa, on je uspevao da

• Pitali Jokića u novogodišnjem intervjuu za Arenu na kraju 2021. godine koji mu je najveći sportski uspjeh u karijeri. Očekivali su odgovore MVP titula ili neka od medalja sa Srbijom. On rekao pobjeda

• Kakva utakmica, kakav inat, kakvo ludilo ! Ne mogu da vjerujem da smo pobijedili Francuze 😮

Objavljene slike

Steta sto ne igra za nasu repku, pozitiva od covjeka i zvijer na terenu. Inace tu je iz susjednog gradica. Pricaju mjestani da dodje sa Vidmarom, flasa pelina ide u 10 sekundi. Mogu popit alkohola dva bureta cijela

Susjedni gradić ?
Zar Emir nije rodom iz Zenice ?

momci mi smo zemlja košarke i imamo 5 titula svetskog šampiona zato pssssst

http://www.youtube.com/watch?v=Jj7yc95soL0

američki komentator propričao srpski kad je bogdan zabio tricu sa autokomande u zadnjoj sekundi napada 3,2,1 buum

Je l Srbija moze na Amere u polufinalu ako eventualno izbace Brazil?

Je l Srbija moze na Amere u polufinalu ako eventualno izbace Brazil?

Ne nego na Spaniju.

Ovaj Dzan je strucnjak za kosarku, povlacim se, ovakvih gluposti nisam na jednom mjestu odavno nisam vidio. Borusis igracina za KRSTICA ? haha ti moj sine ne znas ko je Krle.Borusis je dobar u napadu a u odbrani los, ali ne moze se poredit sa Krletom koji je zario i palio NBA-om i Evroligom. Jeste da je sad u godinama, ali je doktor za Borusisa.

5 puta Svjetski sampioni :P 

Srbija se kolektivno popišala po jakim Grcima, ma idemo na SAD u Finalu :D

Kao prvo, klinac si. Ako ne po godinama, onda po ponasanju sigurno. Kao drugo, ovim postom cu zavrsit sve rasprave s tobom. Kao trece, sto se ovog topica tice i sto se tice znanja o kosarci mozes da mi se sagnes samo. Kazes Grcka ima jednog centra, vjerujem da si tu brojao samo Bourousisa. Dovoljno si mi rekao i time, a i uopste time sto ti centarska pozicija predstavlja roster jedne ekipe koja je krem Evrope. Ali ok, ako necemo da brojimo Vugiukasa i Gliniadakisa sta cemo onda brojat. Panjeve Katica, Stimca? Panj nad panjem. Ma koji je meni kurac, reci cu ti samo da imate 3 igraca koji znaju igrati. Teodosic, Bogdanovic i Bjelica. A da ti kazem sta je Bourousis za Krstica i Raduljicu, mrsko mi. A da ti kazem gdje je tu Papanikolau, Vasiliadis, Printezis? Pa dovoljno govore imena klubova za koje nastupaju, ne mozes Kalinica i Simonovica poredit sa majstorima kosarke. Markovic? Lik svaku 10tu tekmu ubaci trojku. Sta ovaj Bircevic zna, skocit u defensu i skinut loptu s obruca nakon slobodnog bacanja? Odjebi i mene ne zovi glupanom, ja tebe nigdje nisam uvrijedio. IMALI STE DOBAR DAN I TOME SE ZAHVALITE. Vozdra liku

I ti si jedna plitka jedinka izgleda, mozes skupa sa doticnim ;)

i ti malo precjenjuješ te grke ako ćemo realno...

Nije ni Srbija u sjajnom sastavu, osim Bogdana i Tea svi su losi, ali on velica Grke koji su ocajniii , to sto su dobili Hrvatsku zbog Hrvatskih gresaka to je drugo, nisu oni imali neku konkurenciju u njihovoj grupi.Osim dva igraca, ostali Grcki igraci su dno dna, vidjelo se to protiv Srbije.

Nece Srbija u finalu na Amere, ici ce na Sloveniju :D Braca Dragic izbacuju Irvinga i druzinu :D 

Kakav je ovo kralj :D 

http://www.youtube.com/watch?v=F_AHi5mRTTM

Susjedni gradić ?
Zar Emir nije rodom iz Zenice ?

Iz Zepca, u Zenicu otisao kao clan omladinskih selekcija..

Grcka>Srbija - sto se tice danasnjice...uostalom rekao sam ne navijam protiv Srbije, nego za Grcku :D Meni ce opet bit draze da oni doguraju sto dalje moguce, al vec ih ceka Brazil, jeben Brazil...pa cemo da vidimo :D

Iz Zepca, u Zenicu otisao kao clan omladinskih selekcija..
Grcka>Srbija - sto se tice danasnjice...uostalom rekao sam ne navijam protiv Srbije, nego za Grcku :D Meni ce opet bit draze da oni doguraju sto dalje moguce, al vec ih ceka Brazil, jeben Brazil...pa cemo da vidimo :D

Po roosteru jesu bolji realno ali ti ih gore nahvali, reko bi čovjek ljudi bolji od Amera.

Što se tiče Brazila, po meni poslije USA i Španije trenutno najjači biće teško ali neni nemoguće

Po roosteru jesu bolji realno ali ti ih gore nahvali, reko bi čovjek ljudi bolji od Amera.

Što se tiče Brazila, po meni poslije USA i Španije trenutno najjači biće teško ali neni nemoguće

Slazem se, posebno mi se svidja drugi plej Neto. Doslovno se igra na terenu...

Očekivane pobjede USA i Litvanije sinoć, nisu Slovenci mogli ništa Amerima imali su snage prve dvije četvrtine a onda...

Očekujem početak meča Srbija Brazil, nadam se prije svega da ćemo dati sve od sebe na terenu, odigrati najbolje što možemo, pristup igri kao protiv Grka ako to urade ja ću biti zadovoljan bez obzira na ishod.

Brazilci su favoriti to stoji ali red je da i neki favorit ispadne ove godine :P

Očekivane pobjede USA i Litvanije sinoć, nisu Slovenci mogli ništa Amerima imali su snage prve dvije četvrtine a onda...

Očekujem početak meča Srbija Brazil, nadam se prije svega da ćemo dati sve od sebe na terenu, odigrati najbolje što možemo, pristup igri kao protiv Grka ako to urade ja ću biti zadovoljan bez obzira na ishod.

Brazilci su favoriti to stoji ali red je da i neki favorit ispadne ove godine :P

Bice ovo borba do zadnjeg daha, ovog puta sam uz Srbiju. Tacnije uz tatu Bjelicu. 

UBI SRBIJA BRAZIL SVE PO UŠIM !!! UBIŠE ih u drugom poluvremenu , meda ne može Brazil .

Čestitke komšije na polufinalu sada je sve moguće , košarkaši pucaju od samopouzdanja !

https://www.youtube.com/watch?v=Jd2zX9FwacA&list=UUJnZouZlCJYjPe4wIHvfIJQ

IDEMO ZEMLJO KOŠARKE,IDEMO NA ŠESTO ZLATO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Teo, stani Teooo o čovječe smiri, Bogdane pa zar i ti Bogdanee alooo, Krstiću, Krstiću smiri bree, Bjelica gdje ćeš to alo popusti ljude nek' se sastave sa loptom oooooo momci pa šta im radite to

ma jebo njih jes vidio Štimca što na kraju diže trice ...Đorđević želi maksimalno da se išora po raspalim favelama

vladimir-stimac-srbija-francuska-eurobas

sp-stimac.jpg

Igra Srbija, ocekujem da namuce Spaniju pa mozda cak iznenade, sto da ne.
Ne mozes izdvojiti nikog veceras, i Bogdanovic i svi ostali su bili odlicni. Svaka cast.

Kakvo pisanje po Brazilu, mi u kosarci, Nemacka u fudbalu.

Srbija dugi niz godina nije imala ovako dobru igru, idemo bre po zlato !

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.