Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Košarka

Istaknuti odgovori

Pa jesi glup i ne znas nista o kosarci , kad si reko da je Borusis klasa iznad Krstica :D

Krstić je za stolicu bolji igrač od Borusisa

• Odgovori 3,1 hilj.
  • Pregledi 170 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• nenametljiv kad radi intervju, prijatan, prosto neverovatno kolko je njegov podcast postavio standarde dok su drugi znali da se pogube, da idu na izvlacenje nekog prljavog vesa, on je uspevao da

• Pitali Jokića u novogodišnjem intervjuu za Arenu na kraju 2021. godine koji mu je najveći sportski uspjeh u karijeri. Očekivali su odgovore MVP titula ili neka od medalja sa Srbijom. On rekao pobjeda

• Kakva utakmica, kakav inat, kakvo ludilo ! Ne mogu da vjerujem da smo pobijedili Francuze 😮

Objavljene slike

Pa jesi glup i ne znas nista o kosarci , kad si reko da je Borusis klasa iznad Krstica :D

Ohladi kretencino

Ne, opet si pogresio. Nisam rekao da si glup, to je I2 rekao. Ja sam konstatovao da je moj komentar suvisan posle Ivanovicevog, jer sam video gde ide diskusija. Osetio sam da pocinje svadja, a forum ne sluzi za to. Ivanovicev komentar je nepotreban, i na to sam skrenuo paznju, razumes? Nisam hteo da krenem u svadju, jer sam znao koji je tvoj odgovor na provokacije I2. 

Ali ti nisi skontao i napisao si da sam plitak, na sta sam ja odgovorio krajnje pasivno. Mogao sam te nazvati glupim jer si sve pogresno shvatio, ali nisam, onda bi tek pocela svadja a to ne zelim.

jedini glup komentar na ovoj temi je mozda  "Ja nisam navijao protiv Srbije, ja sam navijao za Grcku"

Srbija igra protiv X reprezentacije i ti dodjes na temu i kazes da ne navijas protiv Srbije (koja je po tebi totalni autsajder i reprezentacija koja je pravo sa Marsa dosla na SP), nego za X reprezentaciju. Po principu navijas da komsiji crkne krava. A to se desilo vise od jednog puta, mrzi me trazim po temi.

Izvinjavam se ostalima zbog spama. Morao sam da odgovrim.

Uređeno , autor izmjene: UziceCFC

Zato sto se lik prepucavao svaki put kad bi Srbija pobjedila nekog. Kao da ja mrzim Srbiju i mrzim da prodju dalje. Jebe mi se, cisto su mi bili najtanji sto se tice rostera i sumnjao sam u ovakav plasman. Ali eto...

• 2 sedmice kasnije...

Ajmo danas da vratimo Turskoj za proslogodisnji poraz. Samo hrabro djevojke do pobjede !!!

Danas krece Aba liga : Zvezdi dolazi " Big Brother"-ov tim, a oslabljeni Partizan gostuje Solnoku.Zbog nemogucnosti da registrujemo kosarkase. Na utakmicu protiv Solnoka ce putovati :

Milenko Tepić (27), Boris Dalo (20), Petar Aranitović (20),Vanja Marinković (17),Mihajlo Andrić (20), Nemanja Bezbradica (21),Đorđe Gagić (23), Đoko Šalić (19), Nikola Milutinov (19), Miloš Glišić (16) i Ivan Bojanić (17).

tako da se od tima u kojem je najstariji Tepara ne ocekuje nista, do velike borbe i pozrtvovanosti.

Eto vam ga smrde, svi mediji su protiv nas, ali opet su Duletova djeca pokazala da su klasa iznad.Svaka cast Marinkovicu koji je odigrao pola utakmice veoma fino, svaka cast Dalou i Tepari koji su trcali kao ludi citav mec, Tepic je mozda dva minuta odmarao,svaka cast Andricu koji je pocijepao par puta mrezicu.Bravo momci, idemo po titulu Aba lige i po Evroligu. Ljubomorne duse neka ga puse !!!

10414895_10152453616670835_1281971799603

bravo Partizaneeee..malo sam se prepo zadnji minut al dobro je svaka čast ovoj djeci kraljevi

a mediji ko mediji ...

ugl drago mi je što sport klub prenosi aba ligu..nmg više se smarati sa linkovima uvjek

Partizan sinoć izgubio od Krke kući... prvi put u svojoj istoriji..jebiga

tekst sa sportala

ABA liga: Grobari su primer kako se bodri klub, ne samo za region, već širom Evrope

Pod naslovom "Uzbudljiva atmosfera u hali Pionir", na zvaničnom sajtu regionalne košarkaške ABA lige veliča se podrška koju navijači Partizana pružaju svojim ljubimcima. Kako se navodi, još jedanput, navijači Partizana NIS su pokazali pravi primer kako se pruža podrška svojoj ekipi.

U prvoj utakmici crno-belih kao domaćina, hala "Pionir" ponovo je bila puna, a atmosfera fantastična. Košarkaši Partizana izgubili su u Beogradu od Krke iz Novog Mesta sa 68:64, u poslednjoj utakmici 2. kola regionalne Jadranske lige, ali to nije pokvarilo neverovatnu atmosferu, koju je ponovo načinilo 6.500 strastvenih navijača, Grobara, koji su došli da podrže svoj tim.

Hala "Pionir" se ponovo pretvorila u pakao za protivničku ekipu tokom svih 40 minuta, pa čak i kada više nije bilo nade za eventualnu pobedu Vujoševićevih učenika.

- Još jednom, navijači crno-belih, koji su bili na vrhu kada je reč o prosečoj poseti u dvoranama u ABA ligi prošle sezone sa 5.775 navijača po utakmici, pokazali su primer koji bi trebalo da slede ostali, ne samo u našem regionu, već i širom Evrope - stoji u tekstu Regionalnog košarkaškog takmičenja.

Nije mi jasno kako Djoko Salic i Bezbradica treniraju a kamoli igraju za Partizan :D 

Zvezda Telekom dobila/razbila Galatasaraj u Beogradu, na početku Evrolige.. Naravno posle utakmice su pevali pogrdne pesme o Partizanu.

Zvezda Telekom dobila/razbila Galatasaraj u Beogradu, na početku Evrolige.. Naravno posle utakmice su pevali pogrdne pesme o Partizanu.

Kad su niza rasa :) Igraju jednom Evroligu u sto godina i slave, ako ne prodju u top16 raspasce im se ekipa.

MILAN MACVAN DRUGI PUT MEDJU GROBARIMA :D 

Sestra jednog američkog igrača koji igra za Zvezdu sinoć je bila na tekmi, pogledajte joj izraz lica kad je vidjela atmosferu u Areni:

https://www.youtube.com/watch?v=eT1mpbPXmuU

Ovakvo što ne može vidjeti u NBA.

Sestra jednog američkog igrača koji igra za Zvezdu sinoć je bila na tekmi, pogledajte joj izraz lica kad je vidjela atmosferu u Areni:

https://www.youtube.com/watch?v=eT1mpbPXmuU

Ovakvo što ne može vidjeti u NBA.

Najjaci mi je ovaj lik 2 mjesta lijevo od nje...na kraju videa,ono u fazonu zvace zvaku,on naviko na sve ovo,boli ga briga..ko je ko on :D hahahha

https://www.youtube.com/watch?v=SYTkIHPw988 kakav kos 

10710929_608335552612110_754900391917400

50. rođendan danas bi proslavio (po)najbolji europski košarkaš svih vremena Dražen Petrović da nije bilo tog nesretnog kišnog 7.6.'93. Život leti, Kapetane.

https://www.youtube.com/watch?v=BVf86HYVC30

5 poraza za redom!! trpa nas ko stigne svi po 20 razlike jebe nam se

O PARTIZANE O ŠAMPIONE TEBE LUDO VOLIM JER SI NAJBOLJI
I KADA GUBIŠ JA TI PEVAM JER U SRCU MOM JEDINO SI TI !!!!!!

(inače snimak je pola sata nakon utakmice sa raspalim banvitom)

Ono kad kazu da se Ameri(nigg'as) baziraju samo na fizicku snagu,da nema nekog velikog rada i truda...

https://www.youtube.com/watch?v=FjPNPTcxz1I

• 2 sedmice kasnije...

Evo jedna insajderska informacija za Kaloudu 85 posto tacna : Edo Muric sutra nosi dres sa brojem 6. jer se GOD FATHER PAVLOVIC VRACA 

1507961_673301896117735_4517072995200450

aaaaaaaaaaaaaa jojjjj rodio bi se opet

https://www.youtube.com/watch?v=209-2PsUcFk

još se i milosavljević vraća brzo, daj još nekog pleja

Lejkersi sve po starom, u prva cetri meca cetri poraza, gotov je taj tim, mora sve iz korijena da se mijenja.Golden ih pocijepo, Kari 31 i Tompson 41 poen.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.