13. decembar 2014.11 god. comment_195065 https://www.youtube.com/watch?v=XLzVbRtPbTo 00:59 do 01:06min :)) :)) =)) =)) =)) :hljeb: :hljeb: Prijavi
13. decembar 2014.11 god. comment_195069 Napokon jedna dobra utakmica od Rosea, nadam se da će se vratiti na MVP level. Prijavi
13. decembar 2014.11 god. comment_195103 https://www.youtube.com/watch?v=6Oc2FYFjyYg kako lik piša po svima Prijavi
13. decembar 2014.11 god. comment_195117 https://www.youtube.com/watch?v=6Oc2FYFjyYg kako lik piša po svima Klasa iznad svih, samo jos da se vrati u formu, zvijer. Mogao bi sledeceg septembra za Srbiju da zaigra ;) Prijavi
13. decembar 2014.11 god. comment_195120 Srbija je zasad odlicno izbalansirana, jos Micov da se vrati i umjesto Katica Marjanovic i udri. Prijavi
13. decembar 2014.11 god. comment_195122 Srbija je zasad odlicno izbalansirana, jos Micov da se vrati i umjesto Katica Marjanovic i udri. A 4. mora bit Macvan i Mitrovic, centar mora jos jedan doci mjesto Raduljice zvanog guzica,mora jos jedan dobar bek (iskusan) Pavlovic bi pao ko budali samar :) Prijavi
13. decembar 2014.11 god. comment_195123 A 4. mora bit Macvan i Mitrovic, centar mora jos jedan doci mjesto Raduljice zvanog guzica,mora jos jedan dobar bek (iskusan) Pavlovic bi pao ko budali samar :) Ko da gledam da Sale (selektor) nece htjeti ni Mitrovica ni Macvana. Sale (igrac) bi mogao umjesto Jovica ili Nedovica, koji su ionako ispali iz ritma, a i Sale isto moze da se adaptira na vise pozicija. Ko ce mu znati, valjda zna sta radi i koga zove. Prijavi
13. decembar 2014.11 god. comment_195124 Ko da gledam da Sale (selektor) nece htjeti ni Mitrovica ni Macvana. Sale (igrac) bi mogao umjesto Jovica ili Nedovica, koji su ionako ispali iz ritma, a i Sale isto moze da se adaptira na vise pozicija. Ko ce mu znati, valjda zna sta radi i koga zove. Pa ako ne zovne ni Mitrovica ni Macvana, odma ti mogu potpisat da bas nista ne zna o kosarci (nekao igracka legenda, vec kao trener :D ) a tu su i Vladimir Lucic i Milosav koji ako ih zaobidju povrijede moraju da budu u timu za sledece EP :) Prijavi
13. decembar 2014.11 god. comment_195125 Pa ako ne zovne ni Mitrovica ni Macvana, odma ti mogu potpisat da bas nista ne zna o kosarci (nekao igracka legenda, vec kao trener :D ) a tu su i Vladimir Lucic i Milosav koji ako ih zaobidju povrijede moraju da budu u timu za sledece EP :) Ja se nadam da ce zvati. Pratim Zvezdu i Mitrovic je dobar, a mlad je, Macvan je dobar otprije to znam, a nisam pratio u zadnje vrijeme, a vjerujem da selektor jeste. U globalu dobra je reprezentacija i ja ne bih tu mijenjao puno. Zna se ko bi letio, a to su prije svega Stimac, Simonovic, Katic i slicno. Od novih znam samo da Bobi mora doci, ipak je MVP Eurolige do sada sto nije mala stvar. Prijavi
13. decembar 2014.11 god. comment_195128 Pa ako ne zovne ni Mitrovica ni Macvana, odma ti mogu potpisat da bas nista ne zna o kosarci (nekao igracka legenda, vec kao trener :D ) Covek dosao do finala SP da bi na kraju izgubio od Amera. hahahahahhaha ivanovic2 ti si primer prosecnog balkanca. verovatno bi dao otkaz Murinju posle poraza protiv Njukasla da si u upravi. :D Prijavi
14. decembar 2014.11 god. comment_195136 Covek dosao do finala SP da bi na kraju izgubio od Amera. hahahahahhaha ivanovic2 ti si primer prosecnog balkanca. verovatno bi dao otkaz Murinju posle poraza protiv Njukasla da si u upravi. :D Moj ti, odveo je i Safet Bosnu na SP u fudbalu pa je racku od trenera. Djordjevic je talija, uvjek bio i ostao, a trener ne moze bit dobar nikad, samo sa nasim inatom mozemo uspjeh napravit, u ostalom vidjeces kako ce Djordjeviceva trenerska karijera da se zavrsi, pa se neces smijat posle :D Prijavi
14. decembar 2014.11 god. comment_195189 kalinić meni jedan od omiljenih igrača neće zabiti 30 koša al će ostaviti srce na terenu Prijavi
14. decembar 2014.11 god. comment_195217 Realno Djordjevic je bolji motivator nego takticar. I to je potrebno jer psiha mnogo utiče na samu igru igrača, čist primjer je Novak Đoković koji je psihički barem po meni jedan od najboljih sportista, doći će i taktika kroz godine polako... Prijavi
14. decembar 2014.11 god. comment_195219 I to je potrebno jer psiha mnogo utiče na samu igru igrača, čist primjer je Novak Đoković koji je psihički barem po meni jedan od najboljih sportista, doći će i taktika kroz godine polako... Slazem se :D Psiha je upravo i presudila na svjetskom Prijavi
14. decembar 2014.11 god. comment_195221 Slazem se :D Psiha je upravo i presudila na svjetskom Amerikance je nemoguće dobiti, jer jednostavno oni koga god da ubace, taj igrač je životinja u svakom pogledu i ne možeš imati minute odmora i plus ih prosrala trojka, ajde da je prosrala Stepha ili nekog strašnog trojkaša već Irvinga, pa jarane on na treningu rijetko kad ubode 6/6 sa trice... Prijavi
14. decembar 2014.11 god. comment_195222 Amerikance je nemoguće dobiti, jer jednostavno oni koga god da ubace, taj igrač je životinja u svakom pogledu i ne možeš imati minute odmora i plus ih prosrala trojka, ajde da je prosrala Stepha ili nekog strašnog trojkaša već Irvinga, pa jarane on na treningu rijetko kad ubode 6/6 sa trice... Pa da, njih ni ne racunam, psiha je presudila protiv Francuza, Brazilaca, Grka i sta ja znam. Ameri su zivotinje, a i oni su reprezentacija sastavljena od gotovo citavog jednog kontinenta pa nije ni cudo sto imaju toliki broj kvalitetnih igraca. Necu ni uzeti u obzir da im je liga neprikosnovena. Prijavi
14. decembar 2014.11 god. comment_195226 Pa da, njih ni ne racunam, psiha je presudila protiv Francuza, Brazilaca, Grka i sta ja znam. Ameri su zivotinje, a i oni su reprezentacija sastavljena od gotovo citavog jednog kontinenta pa nije ni cudo sto imaju toliki broj kvalitetnih igraca. Necu ni uzeti u obzir da im je liga neprikosnovena. sve smo rekli kume nema dalje... Prijavi
14. decembar 2014.11 god. comment_195228 sve smo rekli kume nema dalje... Nema sta. Sad spavanje, treba ustat' sutra :D Prijavi
14. decembar 2014.11 god. comment_195230 Nema sta. Sad spavanje, treba ustat' sutra :D E KURČINE BIO SAM PAMETAN NISAM TAKO KNJIGE DANAS JEBEM TI HLJEB I UMJESTO DA GLEDAM HEAT VS BULLS GLEDAM SMEĐE ALGE JEBEM TI LJEB Prijavi
14. decembar 2014.11 god. comment_195232 E KURČINE BIO SAM PAMETAN NISAM TAKO KNJIGE DANAS JEBEM TI HLJEB I UMJESTO DA GLEDAM HEAT VS BULLS GLEDAM SMEĐE ALGE JEBEM TI LJEB Hahahahhaaha smedje alge Prijavi
15. decembar 2014.11 god. comment_195238 Kobe Bryant je noćas prestigao Michaela Jordana na trecem mjestu po postignutim poenima u povjesti NBA-a. http://espn.go.com/nba/story/_/id/12030076/lebron-james-magic-johnson-snoop-dogg-celebs-congratulate-kobe-bryant-twitter-passing-michael-jordan?ex_cid=espnFB Prijavi
15. decembar 2014.11 god. comment_195303 kada umrem reći će, grobar bio je.... legendo počivaj u miru, vole te grobari Prijavi
16. decembar 2014.11 god. comment_195412 Odavno bolja zakucavanja gledao nisam https://www.youtube.com/watch?v=y4xYCkR2BOw&index=6&list=PLUJgyisN_KcrknhRAGUESmEh3Php91wcZ Prijavi
16. decembar 2014.11 god. comment_195415 Meni je ovaj Mission Impossible u crvenoj maji bio bolji od Poljaka što je pobijedio ali jebi ga :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.