7. april 2015.11 god. comment_212079 Koliko je on ovo golova zabio jebo li ga hljeb :D Volio bih japanca drama u timu :D Prijavi
7. april 2015.11 god. comment_212086 Njima sezona počinje u martu jebo ih hljeb Dao 3 gola na 4 utakmice, prošle sezone 13 na 33 u ligi. http://www.transfermarkt.co.uk/yoshinori-muto/leistungsdaten/spieler/230541/plus/?saison=2013 Marketinški potez, kao Kagava i Park u Junajtedu Prijavi
7. april 2015.11 god. comment_212119 ma jok kupuju ga da nam zavija sarme :D ja reko pilence neko a on 22 I HULK je igrao u japanu prvo Prijavi
7. april 2015.11 god. comment_212120 ma jok kupuju ga da nam zavija sarme :D ja reko pilence neko a on 22 I HULK je igrao u japanu prvo i on je star dosao u europu pa se vidjelo kakva je igracina :D Prijavi
7. april 2015.11 god. comment_212125 ma jok kupuju ga da nam zavija sarme :D Da rola suši Puni 23 u julu Prijavi
7. april 2015.11 god. comment_212132 Jebo ih Japan, termini za utakmice će biti cirkus.. Najbolje kada se po Europi igra. Ali ok, shvatam da je sve to marketing, mora se novi sponzor ispoštovat. Prijavi
7. april 2015.11 god. comment_212139 Ma ovo je post season turneja, vidjecemo jos gdje ce se ici u predsezoni.Naravno da necu ni gledati to, prelomio sam od prosle sezone i rahatniji sam covjek. :D Prijavi
7. april 2015.11 god. comment_212143 Ma ovo je post season turneja, vidjecemo jos gdje ce se ici u predsezoni. Naravno da necu ni gledati to, prelomio sam od prosle sezone i rahatniji sam covjek. :D Gdje necu gledati, pa da se pokazuje kako igraju aberucke abertude, gledao bih. Prijavi
7. april 2015.11 god. comment_212145 Ma da mi mater igra, ne bih gledao prijateljsku. Ništa mi nije dosadnije od prijateljskih. Prijavi
11. april 2015.11 god. comment_212624 http://www.turkish-football.com/besiktas-invite-chelsea-to-inaugural-game-at-new-stadium/? Izgleda cemo ici malo i u Tursku ovu predsezonu. Prijavi
11. april 2015.11 god. comment_212628 Ja bih pravio neku mini turneju, 3-4 utakmice za omladince, uporedo sa prvotimcima. Nek ih vodi Mourinho, nek se malo kidaju za dres. Prijavi
11. april 2015.11 god. comment_212647 http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/chelsea/11530245/Chelsea-news-Roman-Abramovich-will-supply-wave-of-English-talent-over-next-few-season-says-Jose-Mourinho.html Chelsea news: Roman Abramovich will supply wave of English talent over next few season, says Jose Mourinho Prijavi
11. april 2015.11 god. comment_212672 Samo kakve Roman veze ima sa tim. On je sve uvjete vec davno obezbijedio da se proizvode vlastiti igraci, a opet u tom se nije uspjelo jer zadnji koji je zaigrao jeste John Terry, a i to se desilo prije Romanovog dolaska.A sto serenda Jose o toj akademiji i engleskim igracima, toliko kenja da mi je muka vise i prestao sam pratiti izjave na tu temu. Otprilike nakon sto je Loftus-Cheek dobio fenomenalnih 8 minuta u utakmici za kikiriki. Prijavi
12. april 2015.11 god. comment_212700 Samo kakve Roman veze ima sa tim. On je sve uvjete vec davno obezbijedio da se proizvode vlastiti igraci, a opet u tom se nije uspjelo jer zadnji koji je zaigrao jeste John Terry, a i to se desilo prije Romanovog dolaska. A sto serenda Jose o toj akademiji i engleskim igracima, toliko kenja da mi je muka vise i prestao sam pratiti izjave na tu temu. Otprilike nakon sto je Loftus-Cheek dobio fenomenalnih 8 minuta u utakmici za kikiriki. Nije on spomenuo samo igrace vec i koliko je Chelsea uticao na Engleski fudbal to jest ligu,iskreno da nije bilo naseg kluba i Manchester Uniteda poslednje decenije sa rezultatima u evropi Engleska liga bi se sad borila za prevlast sa Italijanskom. Prijavi
12. april 2015.11 god. comment_212722 Postsezonska turneja je u lipnju/dzunu a predsezonska u srpnju/dzulu. Obe turneje se igraju u Aziji. Prva u Japanu, druga u Turskoj. Onih 20ak dana izmedju dvije turneje igraci ce provesti na feriju. Ja da sam na njihovom mjestu i da nemam curu ili zenu, a da zaradjujem silne milijune otisao bih u neko manje mjesto u Srednjoj Bosni tipa Bugojno ili Donji Vakuf ili tako nesto i svaku zgodnu i lijepu curu u tom gradu oderao u krevetu. Nema te koja bi odbila, ili ako ima takve se na prste broje. Prijavi
17. april 2015.11 god. comment_213650 Jebote dobre teretane, kud nisam fudbaler. sad smo potpisali neki novi ugovor,baš za ove sprave :D ,sad baš tražim link.. http://www.chelseafc.com/news/latest-news/2015/04/technogym-joins-chelsea.html Carlos Lalin, Chelsea first team fitness coach, said: ‘Technogym has a reputation for excellence in the design and manufacture of fitness equipment for elite athletes. As one of the leading clubs in the world, it is natural that we should work with the best. We are pleased with our choice and hope this will help us achieve even more in the coming years.’ Technogym’s founder and President Nerio Alessandri added: ‘Over the past 30 years, Technogym has invested heavily in research and development work to create unsurpassed fitness equipment and technology that supports top athletes around the world. We are proud to be selected as Chelsea FC’s fitness equipment partner, and we look forward to working closely with its players and staff to continuously help them achieve the best performance possible.’ Prijavi
18. april 2015.11 god. comment_213703 navodno se radi na dogovoru koji Čelzijiu treba da obezbedi još jednu bazu za posudbe/pozajmice mediji u portugalu javljaju da je dogovor blizu a da je Otac posrednik u pregovorima Jose Mourinho is from Setubal in Portugal, his father played professional football for Vitoria de Setubal, another family member helped fund the club's stadium build. Mourinho himself began his coaching career at Setubal in youth football and he's bought players from the club too. Chelsea are not looking to buy any Setubal player, yet, but instead preparing to further build a relationship with them to work on loans. Uli Davila and Joao Rodriguez are already at Setubal on loan from Chelsea and the former is progressing well, meaning the Portuguese club have already asked Chelsea to sanction a further deal for next season. Prijavi
22. april 2015.11 god. comment_214363 “In the 70s, it was Leeds; in the 80s, it was Liverpool; and, in the 90s, it has been Manchester United. Now Chelsea are the team for the millennium. The team that everybody loves to hate, that is.†Ian Ridley (September, 1998.). Prijavi
23. april 2015.11 god. comment_214442 http://www.goal.com/en-gb/news/2896/premier-league/2015/04/23/11043522/-? pristojan tekst Mourinho is RIGHT not to risk Chelsea’s youngsters - but it all has to change next season manje više u skladu sa onim što sam i sam pisao u temi "Otac" Prijavi
23. april 2015.11 god. comment_214451 Jose kao Vucic, jedan vice svake godine da ce biti bolje, drugi vice svake godine da ce u narednoj dati sansu klincima :D Prijavi
23. april 2015.11 god. comment_214457 PSG, Monaco, Anži, ManCity su jasan dokaz da nije dovoljno ulupati u klub novac da bi stvari funkcionirale kako treba. Treba imati i dobar plan. Zato smo mi jedini uspjeli u odnosu na sve nabrojane. Prijavi
23. april 2015.11 god. comment_214472 PSG i City nisu uspjeli? osvojili su i jedni drugi domaće prvestvo, u europi igraju solidno (pogotovo PSG), na titulu će se istina još načekat, ali i mi smo se načekali... Prijavi
23. april 2015.11 god. comment_214473 PSG i City nisu uspjeli? osvojili su i jedni drugi domaće prvestvo, u europi igraju solidno (pogotovo PSG), na titulu će se istina još načekat, ali i mi smo se načekali... Jest al' mi smo od samog početka redovno igrali četvrtfinala i polufinala LP.. Finale došlo 4 godine od dolaska Abramoviča u klub. Prijavi
23. april 2015.11 god. comment_214480 Prije tačno 60 godina prvi put smo osvojili ligašku titulu. https://www.youtube.com/watch?v=kSo89UHcxNs Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.