23. april 2015.11 god. comment_214486 Jbt 10 godina (puno desetljece) je proslo od prve titule s Mourinhom. Prijavi
23. april 2015.11 god. comment_214488 ni ne kažem da su uspješniji od chelsea, chelsea je od ovih klubova s bogatim vlasnikom definitivno najviše napravio, ali reći da nisu uspjeli, a imaju jedan i drugi klub imaju titulu domaćeg prvenstva, redovno igraju u lp i svake sezone su sve jači je malo pretjerano... na dobrome su putu da postanu veliki klubovi, samo će im trebat više vremena nego je to trebalo chelsau... Prijavi
28. april 2015.11 god. comment_215301 U doba teškog plaćeništva, postoje ljudi koji pokazuju kako se gine za klub. Uz njih dvojicu, dvije buduće legende (nadam se i vjerujem) ne sumnjam u prosperitetnu budućnost kluba! Prijavi
6. maj 2015.11 god. comment_216623 Every year Forbes release a list of the wold's most valuable football clubs and the changes in their value over the past year. There's usually the odd surprise thrown in there but the rises in value are consistent and the rich just keep on getting richer. Clubs are finding new things which sponsors can throw money at them for and also charging those sponsors more for existing revenue streams. Everything appears to go higher every year and some clubs have a remarkable ability to keep on keeping on. The top ten in the 2015 Forbes list is as follows: 1) Real Madrid $3.26billion (£2.13billion) 2) Barcelona $3.16billion (£2.07billion) 3) Manchester United $3.10billion (£2.03billion) 4) Bayern Munich $2.35billion (£1.54billion) 5) Manchester City $1.38billion (£905million) 6) Chelsea $1.37billion (£898million) 7) Arsenal $1.31billion (£859million) 8) Liverpool $982million (£644million) 9) Juventus $837million (£549million) 10) AC Milan $775million (£508million) The rise of Manchester City is certainly eyebrow raising but then many would question their income streams and validity of such. What also stands out is Chelsea's rise above Arsenal. In the 2014 list, Arsenal were in 5th place with a value of $1.33bn, and that's gone down slightly which defies the Forbes gravity law on football, although it could be down to currency fluctuations between the pound and dollar. Chelsea on the other hand have seen their value soar, in 2014 they were in 6th place with a value of $868m but have now risen hugely. Manchester City's rise is bigger, from $863m to $1.38bn. Chelsea's income has risen to $526m per year and that's compared to $487m at Arsenal, which would explain the Stamford Bridge club having a higher valuation. Yet again, Real Madrid, Barcelona and Manchester United stand out alone because of their huge commercial deals, even Bayern Munich struggle to get within touching distance. veliki napredak smo ostvarili ali i dalje smo daleko od velike 4 Prijavi
7. maj 2015.11 god. comment_216670 Muka mi je kada vidim raspali City iznad nas. šta tek reć za united ? Prijavi
8. maj 2015.11 god. comment_216750 Raspali City? Ovo nema veze sa trenutnom formom kluba. Vidite da je Milan jos uvijek u top 10 a forma mu je daleko od toga. Prijavi
8. maj 2015.11 god. comment_216756 Raspali City? Ovo nema veze sa trenutnom formom kluba. Vidite da je Milan jos uvijek u top 10 a forma mu je daleko od toga. Da, raspali City jer smo bolji od njih od kad je sveta i veka Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk Prijavi
8. maj 2015.11 god. comment_216758 City sam sebi pumpa vrednost preko of shor kompanija svojih vlasnika. Milan jeste u raspadu trenutno, ali oni i dalje imaju navijace sirom sveta. Tesko da ce iko poremetiti vodecu trojku, bar u ovoj deceniji, pa i duze. Njihovi su prihodi ogromni. United moze da prestigne batu i seku, ako ih zadesi preraspodela novca od TV prava u Primeri. Za Bayern mislim da je na maximumu. Recimo da bi Chelsea novi stadion, sa masnim sponzorsskim ugovorom na ime istog, digao i zacementirao na oko $2.00 bilion. E to bi vec bilo divota videti. Prijavi
8. maj 2015.11 god. comment_216778 Sta mislite ko bi mogao biti nas novi kapiten i to recimo dugorocni?Vidite li Cahila ili Ivanovica?Mozda Azpi ili Matica? Prijavi
8. maj 2015.11 god. comment_216783 Sta mislite ko bi mogao biti nas novi kapiten i to recimo dugorocni?Vidite li Cahila ili Ivanovica?Mozda Azpi ili Matica? u ocima Mourinha i Fabregas kotira visoko za kapitena. Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk Prijavi
8. maj 2015.11 god. comment_216790 Kako matic, covjek bas miran, nema nikakvog uticaja, barem mi se cini. Cahill, Ivanovic samo mogu biti kapiteni, niko drugi. Prijavi
8. maj 2015.11 god. comment_216793 Kako matic, covjek bas miran, nema nikakvog uticaja, barem mi se cini. Cahill, Ivanovic samo mogu biti kapiteni, niko drugi. ne vjerujem da ce neko od njih biti dugorocni kapiten, godine... Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk Prijavi
8. maj 2015.11 god. comment_216798 Willian bi mogao biti u uzem izboru Za mene Bane definitivno, ali jebu ga godine. Tako da se Cahill namece kao nasljednik Terrya Mada ni Hazard nije daleko od trake Prijavi
8. maj 2015.11 god. comment_216804 Willian bi mogao biti u uzem izboru Za mene Bane definitivno, ali jebu ga godine. Tako da se Cahill namece kao nasljednik Terrya Mada ni Hazard nije daleko od trake Willian nikako. I Cahill ce ostariti i jos ako dovedemo Varanea nece biti jos dugo u prvoj postavi jer Zouma i Varane su za godinu dvije kidalice. Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk Prijavi
8. maj 2015.11 god. comment_216808 Willian nikako. I Cahill ce ostariti i jos ako dovedemo Varanea nece biti jos dugo u prvoj postavi jer Zouma i Varane su za godinu dvije kidalice. Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk A ko je onda realna opcija? Po meni Fabregas nije sigurno. Cahill ima 30g, ne? Odradi svoje s trakom, kad bude vrijeme preda je zamjeniku i tjt Ili da je dadnemo RLC-u, on nije star :P Prijavi
8. maj 2015.11 god. comment_216811 A ko je onda realna opcija? Po meni Fabregas nije sigurno. Cahill ima 30g, ne? Odradi svoje s trakom, kad bude vrijeme preda je zamjeniku i tjt Ili da je dadnemo RLC-u, on nije star :PVarane i Zouma bi ga izbacili iz prvih 11 o tome ti govorim jebo ga hljeb Prijavi
8. maj 2015.11 god. comment_216812 sto si agresivan imamo mi jos godinu-dvije da razmisljamo o novom kapitenu :D Prijavi
8. maj 2015.11 god. comment_216818 Ja bih da Azpi bude kapiten, godine taman, temperament taman, borbenost i viska. Prijavi
8. maj 2015.11 god. comment_216820 Bane je rodjeni lider, njemu bi traka bila ko za kozu zalepljena, ali nije rodjen u pravo vreme. On ce verovatno biti prvi zamenik od naredne sezone, i nositi traku onoliko koliko JT bude bio odsutan. Verujem da ce ga Mou time ispostovati, pa i nagraditi, za sve sto je dao klubu. Ali da on zaduzi "C" za stalno, iako bih ja to najvise voleo, nije realno ocekivati. Jer kad kapiten resi da okaci kopacke, njegovo mesto ce zauzeti neko ko ce voditi ovaj tim duze vreme, a Bane to ne moze, zbog godina. Cesk je bio kapiten nekoliko sezona u Arsenalu, dugo je u PL, ima odredjenu tezinu kod sudija, ponasanje na terenu mu je prikladno, on je vrlo ozbiljan kandidat za kapitena. Matic je miran, obavlja posao cutke, ali smo videli koliko temperamentan moze da bude, ako mu se stane na zulj. Balkanac je to. a posto je Mourinhov vojnik, ponosno bi nosio traku. Hazard je motivator na fudbalski nacin, njegov kvalitet, energija, sve sto radi na terenu teraju saigrace da budu bolji, da se ugledaju na njega. I to je jako vazna predispozicija. To su trojica najboljih kandidata za JTevog naslednika. Sem njih treba pomenuti u Courtoisa i Azpija. Cast ostalima, ali nema tu materijala za tako veliku cast i odgovornost. Prosle godine je glavna maskota ove teme bio Slideshow Bob, ko je sledeci ? Prijavi
8. maj 2015.11 god. comment_216821 Ja bih da Azpi bude kapiten, godine taman, temperament taman, borbenost i viska. Nesto kao Lahm u Bayernu :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.