Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Prošlost i budućnost kluba

Istaknuti odgovori

par sitinica 

• klub nije siguran u to kolko je Kosta lojalan klubu,čak se Murinjo raspitivao za Iguaina ali se od njega odustalo kad su čuli da Napoli traži 64m funti ,čak je bio voljan da ga dovede kao 4 napadača 
  • krilo se neće dovoditi osim ako se ne prodaju Mozes i/ili Kvadrado 
  • klub je voljan bio da proda Kvadrada ali za sad nije stigla nijedna ponuda koju bi prihvatili
  • Otac je veliki fan Dembelea 
  • verovano će izostati pojačanje na CM/DM osim ako klub ne napuste Mikel i/ili Ramireš
  • Čelzi je jedini klub iz top 4 koji je bio zainteresovan za Bentekea ali nisu bili voljni da isplate njegovu klauzulu
  • 3 sedmice kasnije...
  • Odgovori 2,1 hilj.
  • Pregledi 127,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Treba se presaltat na newcastle dok nisu postali sila da mi ne serendaju da sam gloryhunter. Ljudi rade pametno posao. Kupuju kvalitetno i polahko. Svaka kupovina ima svoj razlog Kod nas cir

• Nasi su trosili i to ogromne novce, rekordi su se oborili koliki je iznos izdvajan za igrace. Problem je sto su se te pare (i to ozbiljni novci) trosile na prosjecne ili cak ispod prosjecne igrace koj

Objavljene slike

Šta kad mi navijaci arsenala, utd, liverpula kažu vi nemate istoriju, nemate, trofeje, veliki ste klub tek od Romana, kako da im odgovorim?
  • 4 sedmice kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...
Ko prvo bih volio da se Mou izdigne iz svega ovog i da se vratimo jos jaci. To bi bilo top. U slucaju otkaza volio bih Ancelottija, onako full trener sa iskustvom, miran stalozen, stara lija i stara skola. Jedan od drazih likova u svijetu fudbala. Iako mislim da se on vraca u Milan... Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk
Jbg svidja mi se njegov stil, slobodan je, sto da ne... Ne vidim zasto bismo bili smijurija. Zamisli dodje Frankie, to bi bila smijurija :D

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Kad pogledaš kako smo igrali pod istim, kako ne bih bio za Ancelotia, vjerujem da bi nas digao na veći nivo, te da bi uz par pojačanja po njegovom ukusu bili fantastični. 

Tolko me nostalgija hvata za tim vremenima, baš sad odoh odgledati kakav video iz te sezone, moćni Chelsea s moćnim Carlom.

Mozete li razdvojiti ove teme? Kakva jebena glupost da se uopce spoji, nidje veze. Krenuo sam da postavim ovo https://youtu.be/75ZOl3v49R0 PS pobjednicki autogol postigao svima poznati Samuel Big Sam Allardayce
Chelsea agree terms to sign new goalkeeper Amelia, from free agency. According to Sky...

Dao Bog pa mi vratili jednog od bivsih trenera ukoliko Mou dobije otkaz. Uvijek smo imali top class menadzere

Opet se i Stones provlaci po redovima. On ili Marquinhos. Obojica bi bila odlican posao, ipak bih vise volio Johna

• 3 sedmice kasnije...

Vrlo je moguće da su u ove ugovore sa sponzorima unete klauzule da manje para sleduje klubu u slučaju neigranja LŠ što bi za nas bio dodatni udarac

Manite se priče Murinja kako je i Junajted prošo kroz to,oni imaju daleko veće prihode od nas i njima to nije bio problem da izguraju,nas bi to verovatno pogodili dosta plus što se sad obavljaju pripreme za tu izgradnju stadiona,nikad gora situacija da ispadnemo iz top 4.

Povadiće nas to što se na kraju sezone dobija više kinte od tv prava(valjda) ali to će popraviti situaciju samo u odnosu na Evropu dok ćemo u odnosu na Siti,Junajted pa i Arsenal biti inferiorniji.

Sjećate li se našeg tria fantastica poznatog kao MAZACAR? Kakvu smo budućnost predviđali tom triu uuu hahahaha.

Hehe, a onda je došao Mou i prodao najboljeg od te trojice. Oscara zalijepio za klupu i posvađao se sa Hazardom.

Pazi, oni i jesu startali odlično, igrali maštovito , ma odlično sve bilo. E onda Oscar ode u negdje s formom, Matu prodadoše, a i Hazard će vrlo brzo vani. Šteta. 

• 2 mjeseca kasnije...

https://twitter.com/ChelsTransfer/status/692045182892531712

Dobre vesti, mogli bismo da dobijemo transfer embargo. :)>-

https://twitter.com/ChelsTransfer/status/692045182892531712

Dobre vesti, mogli bismo da dobijemo transfer embargo. :)>-

Odlicno. Bolje da ne dovodimo nikog nego Djilobodjije, Kvadarde i propale spiceve.

Udesili bi nas ovim, ali stvarno. 

Kad nam treba rekonstrukcija ekipe, da nam uvale zabranu transfera. 

A TRaore cak ni ne igra. 

Jebem te muko :D

http://www.chelseafc.com/news/latest-news/2016/02/chelsea-partners-with-beats.html?extcmp=SOCIA_FB_ENG_NEWS_STATEMENT

Chelsea Football Club is delighted to announce Beats by Dr. Dre (Beats) as our new and first ever Official Sound Partner. 

Beats by Dr. Dre (Beats) is a leading audio brand founded in 2006 by Dr. Dre and Jimmy Iovine. Through its family of world-class consumer headphones, earphones and speakers, Beats has introduced an entirely new generation to the possibilities of premium sound entertainment. They are the global market leader in the premium headphone market.  

Beats is the brand of choice in the music and sporting worlds. Renowned athletes including our very own Cesc Fabregas, LeBron James and Serena Williams use Beats as a critical part of their training and matchday preparation. 

Announcing the partnership, Christian Purslow, managing director of Chelsea FC, said: 'The core objective of this innovative partnership will be to put the Beats “b” at the heart of Chelsea Football Club – enabling our global fanbase to gain insight into Chelsea players as they prepare to represent the club on the biggest stages in world football.

'Chelsea and Beats share an absolute commitment to success and striving to be the best. Beats brings the energy, emotion and excitement from the recording studio into their iconic products. These passions are exactly what Chelsea fans experience as they come to Stamford Bridge or watch our matches on television. And so we see the partnership between Beats and Chelsea as a natural bond between two organisations who share a desire to truly excite our fans, followers and customers.'

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.