Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Prošlost i budućnost kluba

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,1 hilj.
  • Pregledi 127,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Treba se presaltat na newcastle dok nisu postali sila da mi ne serendaju da sam gloryhunter. Ljudi rade pametno posao. Kupuju kvalitetno i polahko. Svaka kupovina ima svoj razlog Kod nas cir

• Nasi su trosili i to ogromne novce, rekordi su se oborili koliki je iznos izdvajan za igrace. Problem je sto su se te pare (i to ozbiljni novci) trosile na prosjecne ili cak ispod prosjecne igrace koj

Objavljene slike

• 4 sedmice kasnije...

Kad se sjetim ovog wallpapera kad sam pravio. Mladi igrači u klubu svi under 25, kontali bit će dio Chelseajeve budućnosti hahahahahaha. Football masters.

cfcwallpaper549-176-800-600-100.jpg

Od njih nitko nije ostao. DL4 u PSG-u, Sturrdge u Liverpoolu, Lukaku u Evertonu, Mata u Manchester Unitedu, McEachran ne znam ni jel živ.

• 2 sedmice kasnije...

Strašno kolko smo mi limitirana ekipa, od prvog do zadnjeg.

Realno, ovo šta su sa transferima i slaganjem ekipe napravili Emenalo, a jednim dijelom i Mourinho u zadnjih dvije godine teško ćemo ispraviti. Na ljeto potreban kompletan remont ekipe. 

Jedan stoper, ali stoper sposoban da odmah zaigra u prvoj momčadi, a neki Đilibođiji, je prvo što se treba riješiti. Pa ako treba i nek iskeširaju za Stonesa, iako me se nije dojmio ovo kaj sam ga gledao par tekmi, ali barem bi onda imali stoperski par za sljedećih X sezona (Zouma - Stones). Desno Azpilicueta, lijevo Baba, ako se ne može pronaći ništa bolje.

Dva zadnja vezna nama igraju totalni defanzivci (Mikel - Matić). Znači dva igrača koja bi trebala povezati naše redove, koji bi trebali kreirati našu igru, davati ton našoj igri, a oni nisu sposobni niti jedno od toga. Dakle, jedan vezni koji je sposoban kreirati igru je više nego potreban.

Trojac iza napadača. VIše nego očito je da je Hazard bivši, a s njime bi u paketu trebalo poslati Oscara i Pedra. Vratiti Cuadrada sa posudbe, i ako se već forsira Kennedya, nek ga se bar forsira na njegovoj poziciji, a ne na lijevom boku gdje je lik izgubljen. 

Napadač. Nekako mi Costa ne djeluje više kao prije, šta će ti igrač za kojeg u svakom duelu i kontaktu strijepiš jel bude eksplodirao i napravio neku glupost. Remy? Kakve koristi od njega, riješiti se.

Ne znam čemu su dovedeni Pato i Miazga kad ni jedan ni drugo niti ne konkuriraju za sastav. Klupa nam je veliki problem, kad god smo u rezultatskom minusu mi nemamo igrača na klupi koji je sposoban da preokrene utakmicu. Oscar? Pa čovjek nema krvi u sebi.

Žalosno je na kaj smo došli ove sezone. Krenuli smo u sezonu bez ijednog pravog pojačanja, i to se odma moglo znati da ćemo teško izdržati sezonu na prošlogodišnjem nivou. Lani je to Mourinho uvelike dobivao i na motivaciju. Al kak ćeš ti jedno te iste igrače dvije sezone zaredom motivirati?

Romane, pomaži čim prije..

• 2 mjeseca kasnije...

https://www.youtube.com/watch?v=UHVM8sLbIbE

ovaj video sam već postavljao na jednoj od tema

čovječe kakve smo igrače imali, ja nisam mogao pogledati sav video do kraja iako mi je jedan od najdražih vezanih za chelsea uz jedan onaj minhenski

stvarno na šta smo spali, srozali smo se totalno, nekad jednostavno nisi mogao dočekati utakmicu znajući da uživaš u igrama, pa ova sezona kod anćelotija kao da je bila prije dvije godine, sve mi je tako friško u glavi

definitivno najbolji igrači koje je chelsea ikad imao, šteta što anćeloti nije ostao duže da nešto napravi u ligi šampiona, ovo mi je najdraža ekipa, zatim ona kod di mateja koja je igrala svim srcem i dušom da se osvoji liga šampiona, i tek ona ekipa od murinja od 2004 do 2006

bili smo tad neuništivi naprosto, kad se napada onda se napada, nema stajanja, samo su mu ostavile gorak utisak utakmice protiv citya, otkako su ih preuzeli arapi, ne leže nam nikako

Da, ima stvarno hrpa uspomena uz ovaj klub. Ne zalim niti jednog jedinog trenutka koji sam "potrosio" na Chelsea u svom zivotu. Jedna od vrlo malo vjecnih ljubavi.

• 1 mjesec kasnije...
  • 3 mjeseca kasnije...
  • 3 mjeseca kasnije...

O ovome se ranije često pisalo, ali došao je red ponovo na ovu temu: ko će nam biti budući kapiten? Ivanović je do sada zvanično bio zamenik kapitena, ali on bi trebalo da ode u Zenit, a na kraju sezone će nas vrlo verovatno i Teri napustiti. Trenutno Cahill ima tu ulogu, a ko će mu biti zamenik? Osim toga, nadam se da ćemo naći bolje rešenje od Kejhila na poziciji štopera. Tako da u slučaju da Cahill ne igra, traku bih dao (Whisperu, zažmuri sad, bolje da ne vidiš) Luizu.

A što ne Hazard? Evo 5u godinu je već u klubu, najbolji nam je igrač (il barem najskuplji :D ), igra stalno, nema konkurenciju.

Hazard mi je previše neozbiljan za kapitena, rekoh ja, a traku bih dao Luizu. :D

Elem, da čujem, zašto biste izabrali Azpilicuetu? Ne sumnjam u njegov stav i odanost klubu, ali mi ne liči na nekog ko bi bio lider.

realno biće Kejhil najverovatnije dok ga neko ne izbaci iz prve postave

lično, voleo bih Azpilkuetu

problem kod Matića mi je taj što nisam siguran kolko će se zadržati u prvoj postavi, mnogo se priča o tome da Konte želi nekog boxtobox igrača i čini mi se da bi Matić u tom slučaju prešo na klupu, Kante je nedodirljiv i tu nema greške

i još nešto, ne znam dal je neko primetio ali kad Kejhil ode mi prvi put posle dugog niza godina ostajemo bez Engleza u prvom timu 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.