Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Prošlost i budućnost kluba

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,1 hilj.
  • Pregledi 127,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Treba se presaltat na newcastle dok nisu postali sila da mi ne serendaju da sam gloryhunter. Ljudi rade pametno posao. Kupuju kvalitetno i polahko. Svaka kupovina ima svoj razlog Kod nas cir

• Nasi su trosili i to ogromne novce, rekordi su se oborili koliki je iznos izdvajan za igrace. Problem je sto su se te pare (i to ozbiljni novci) trosile na prosjecne ili cak ispod prosjecne igrace koj

Objavljene slike

Eto sad glavni problem što je Drogba ušo u produžecima.

Nije to bed, nego što su sve izmjene predvidljive i nikakve velike promjene nema. Pa čovječe kad se sjetim onog Mourinha prije, napravi 3-4 rotacije, izmjeni 3 igrača na poluvremenu, gurne Hutha u špic... Sad sve šta će uraditi možeš skontat prije utakmice. 

Protiv Newcastlea gubimo ulazi Luis umjesto Davea. Pa jebem ti, jedina gora izmjena je bila kod FSW-a kad je Ferreira ulazio.

Eto sad glavni problem što je Drogba ušo u produžecima.

Nije to bed, nego što su sve izmjene predvidljive i nikakve velike promjene nema. Pa čovječe kad se sjetim onog Mourinha prije, napravi 3-4 rotacije, izmjeni 3 igrača na poluvremenu, gurne Hutha u špic... Sad sve šta će uraditi možeš skontat prije utakmice. 

Protiv Newcastlea gubimo ulazi Luis umjesto Davea. Pa jebem ti, jedina gora izmjena je bila kod FSW-a kad je Ferreira ulazio.

Imao je on i gorih, npr. kad gubimo a ulazi Yossi :D

Dobro fino je bilo kad FSW uvede Fereiru malo za promjenu :D Mou mora mijenjat strucni stab, t.j. dovest neke ljude sto ce znat da dovedu kvalitetne i mlade igrace, kojima cemo dat priliku odma da igraju a ne da se kale.

Nije mi jasno na primer, sto smo Salaha koji ima 21 godinu i kvalitetan je poslali na pozajmicu umjesto da igra na kasicicu i raste sa klubom iz godine u godinu. Sto mladi Bamford nije u timu, pa makar odigrao 13 sekundi za citavu sezonu, makar trenira s buducim saigracima, jebes utakmice to sto ce on odigrat 100 utakmica za neki MIldsbro, kad on  kad se vrati u maticni klub ne oseca nikakvu emociju.

Bolje bi bilo sinoc da su na terenu bila tri mlada igraca,pa i ako ispadnemo znamo da ce uspjeh doci za par godina, kad momci sazru, a ne ko sinoc igraju placenici iz Brazila koje boli kurac za rezultat i ispadnemo i nista ne na ucimo iz toga.

Celsi i Arsenal su prvi timovi koji su nosili dresove sa brojevima na ledjima. Plavci su ih prvi put nosili protiv Svonsija, avgusta 1928 godine

Celsi je prvi tim iz Britanije  koji je na teren izveo 11 "stranaca". To se dogodilo 1999 u mecu sa Sautemptonom

Celsijev prosli vlasnik Ken Bates  je kupio klub za jednu funtu 1982 godine, a prodao ga Romanu za 140 miliona funti.

Celsi je jedini tim u istoriji kojeg su tri puta u nizu vodili igrac-menadzeri (Glenn Hoddle, Ruud Gullit iGianluca Vialli )

Celsi je jedini engleski klub koji je osvojio sva tri Uefa trofeja : Ligu sampiona, Ligu Evrope i Kup pobednika

https://www.youtube.com/watch?v=fHBX6svw6Dw

Jebem ti sunac, s jedne strane Robben a sa druge Joe Cole ili Duff, naprijed Drogba/Gudjohnsen, iza njih Lampard.. Pa nisi znao odakle će prije udarit. A sad imamo mrtve Williane na krilu, ne može moju majku sa 70+ i umjetnim kukom predriblat

Jebem ti sunac, s jedne strane Robben a sa druge Joe Cole ili Duff, naprijed Drogba/Gudjohnsen, iza njih Lampard.. Pa nisi znao odakle će prije udarit. A sad imamo mrtve Williane na krilu, ne može moju majku sa 70+ i umjetnim kukom predriblat

Pa nije whisper lud kad forsira njegovu priču da nam fali jedno "kontra krilo"

Nije ta generacija bila svetlosnim godinama udaljena od ove,imali smo i tad gro problema,nego sad kad čovek gleda te klipove,sažetke imaš utisak da su oni bili vanzemaljci

ali da se drugačije igralo to jest

recimo,bila bi perverzija kad bi danas imali lamparda na vrhuncu karijere,te robena

matić - fab

roben - lampard - azar

kosta

normala,mogo bi sad da fleširam i kmečim za bizonom i ostalom kompanije  :D

kad smo već kod bizona,interesantan podatak da su na službenom dokumenarcu/pregledu sezone,kad je Esijen doveden pustili priču da je on stigo kao plan B kad nas je Dzerard ispalio,za to recimo nisam znao

a bilo je i tad flopova od strane murinja,čini mi se da je tad baš kupio rajt filipsa,del orna

Ja bih i Lamparda i Robena i u ovom trenutku, trenutni dvojac koji igra na njihovim pozicijama nece nikad biti ni na ovom nivou na kom su oni sada :D

Pa nije Lampard nikad igrao to što ti stavljaš, nije on nikad bio 10-ka. A i Drogba je svjetlosnim godinama bolji od Coste. No dobro, nije važno to.

Ne mislim ja da nam treba neko kontra krilo, samo nam treba kvalitet, igrač sa mudima i koji je u stanju probit odbranu, uputiti dobru loptu u sredinu, zabiti i gol kad treba, povući u kontru... To nam fali. Kod nas igra jedna strana, a na drugoj Mourinho forsira Ivanovića toliko da ovaj zaboravi da je ustvari bek, a sve zato jer bezmudi Willian igra ispred njega, kao što rekoh ne može predriblati kvadriplegičara.

Pa onda Matić sebi lomi kičmu da stigne trčati i za sebe, i za Branislava, i za nonšalantnog Fabregasa.

je,nije igrao,al eto stavio sam ga ko u fantaziju ,namesto Oskara čisto radi fore,jer mi ranije nismo ni imali pravu 10-tku,igrala se druga formacija

a sad smo smorili više sa ovih 4-2-3-1 i to je krenulo od onog vremena ,kad su počeli sa proseravanjem da se transformise filozofija tima.od pravog "muškog kluba" postali smo fufice,eto šta nam je donela ta želja da igramo lepši fudbal

dok se išlo na snagu,trčanje,šut to je i ličilo na nešto,sad ovo je sve skurca,vrti se,vrati nazad,za trenutke zablistaj

i ništa ne bih imao protiv da predjemo definitivno na 4-3-3

za drogbu sam već pisao,kakav je igrač bio u tom trenutku,samo u drugoj temi a za vilijana sam se već izjasnio,ako ga ne stavi u sredinu,verovatno će do kraja ugovora njegova jedina uloga biti da trčka samo po terenu i ništa više

Od 2016. godine klubovi Premierlige će imati 4 godine tranzicije da se prilagode novim pravilima o broju "domaćih" igrača u svojim momčadima.

Nova pravila će uključivati sljedeće:

- igrači bez obzira na nacionalnost će morati biti u klubu od svoje 15 godine, kako bi mogli biti smatrani domaćim igračem

- broj "stranaca" u pojedinoj momčadi će biti reduciran sa 17 na 13

- minimalno 2 igrača moraju doći u prvi sastav iz akademije kluba

Da su se nova pravila primjenjivala od ove sezone najviše problema bi imao Man. City koji bi u tom slučaju imao 6 prekobrojnih stranaca, a slijedili bi ga Tottenham i Arsenal s po 4, te Chelsea i Newcastle s 3 prekobrojna "stranca"...

http://www1.skysports.com/football/news/11095/9774272/fa-home-grown-rules-man-city-arsenal-chelsea-would-lose-players

pa imali smo i mi svojevremeno gomilu engleskih igrača

nema veze ovo sa skamom,neće se to tek tako uvesti,biće kakav tranzicioni period od 4 godine čini mi se

što se tiče samih pravila,nemam sad vremena da ih komentarišem

na drugu stranu,imamo dosta para,tolke pare su uložene u akademiju,nemamo šta da se žalimo 

jer kad bi gledao samo uspeh u mladjim kategorijama u poslednje vreme,nama bi ovakva pravila iz tog ugla strogo trebala da idu u korist

s tim da je to sve naravno mnogo složeno i nije tolko jednostavno 

Ono kad si mali klub pa ti je tema o istoriji kluba najneposecenija :D 

Jednu zanimljivu izjavu dao je Ken Bates, 1982 god. neposredno posle kupovine kluba.

"I walked into the Boardroom the day I came here and there were directors and people associated with the club all sitting round smoking cigars. This wasn't a football club, it was a social club where football was occaisonally plyed (badly) every other Saturday."

Koja smo raspustena banda tada bili.

godinu dana pose ove izjave, klub je zavrsio na 18 poziciji u 2 ligi engleske (Division 2) sa istim brojem bodova kao i 19 plasirana ekipa (Grimsby Town)samo sa boljom gol razlikom, a samo dva boda vise od Roterdama, odnosno 3 od Barnlija i Boltona, te tri ekipe su ispale u nizu ligu. Eto, mozda da je Celsi tada zauzeo jednu od te tri pozicije, i ispao u trecu ligu, nikad se vise ne bi oporavili od toga, i danas mi ne bi navijali za Celsi.

Sezonu posle ove Celsi zavrsava na prvoj poziciji sa 88 bodova, i uspeva da se vrati u prvu ligu.

sledeća turneja najverovatnije u japanu

Postsezonska turneja ako osvojimo titulu, ekipa bi provela nedelju dana u Aziji, još se ne zna tačno, ali Japan je trenutno najlogičniji izbor zbog ugovora sa Jokohamom.

Sun je to prvi preneo.

http://www.oneworldsports.com/stories/chelsea-looking-add-japan-international

English Premier League leaders Chelsea are in the process of recruiting a Japan international. The London club's move to add an Asian footballer to Jose Mourinho's senior squad coincides with its recently agreed shirt sponsorship deal with Yokohama Rubber.

Mourinho is on board with the decision to sign a Japanese player and it is understood the manager will include the new recruit in Chelsea's preseason preparations before deciding whether he forms a part of their full Premier League squad, or is sent out on loan to obtain more playing time in Europe.

Mourinho is on board with the decision to sign a Japanese player and it is understood the manager will include the new recruit in Chelsea's preseason preparations before deciding whether he forms a part of their full Premier League squad, or is sent out on loan to obtain more playing time in Europe.

Japanski Mesi,samo što se ne zove mEsi nego Muto :D

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6f4k9yH9NRY

https://twitter.com/seankyaroru/status/584920892959956992

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.