12. mart 2015.11 god. comment_207755 Ne, bolje staviti Dedu Drogbu, da nista ne radi na terenu, nego Remya koji bi mogao nesto uraditi brzinom :D Prijavi
12. mart 2015.11 god. comment_207759 Eto sad glavni problem što je Drogba ušo u produžecima. Nije to bed, nego što su sve izmjene predvidljive i nikakve velike promjene nema. Pa čovječe kad se sjetim onog Mourinha prije, napravi 3-4 rotacije, izmjeni 3 igrača na poluvremenu, gurne Hutha u špic... Sad sve šta će uraditi možeš skontat prije utakmice. Protiv Newcastlea gubimo ulazi Luis umjesto Davea. Pa jebem ti, jedina gora izmjena je bila kod FSW-a kad je Ferreira ulazio. Prijavi
12. mart 2015.11 god. comment_207767 Eto sad glavni problem što je Drogba ušo u produžecima. Nije to bed, nego što su sve izmjene predvidljive i nikakve velike promjene nema. Pa čovječe kad se sjetim onog Mourinha prije, napravi 3-4 rotacije, izmjeni 3 igrača na poluvremenu, gurne Hutha u špic... Sad sve šta će uraditi možeš skontat prije utakmice. Protiv Newcastlea gubimo ulazi Luis umjesto Davea. Pa jebem ti, jedina gora izmjena je bila kod FSW-a kad je Ferreira ulazio. Imao je on i gorih, npr. kad gubimo a ulazi Yossi :D Prijavi
12. mart 2015.11 god. comment_207773 Dobro fino je bilo kad FSW uvede Fereiru malo za promjenu :D Mou mora mijenjat strucni stab, t.j. dovest neke ljude sto ce znat da dovedu kvalitetne i mlade igrace, kojima cemo dat priliku odma da igraju a ne da se kale. Nije mi jasno na primer, sto smo Salaha koji ima 21 godinu i kvalitetan je poslali na pozajmicu umjesto da igra na kasicicu i raste sa klubom iz godine u godinu. Sto mladi Bamford nije u timu, pa makar odigrao 13 sekundi za citavu sezonu, makar trenira s buducim saigracima, jebes utakmice to sto ce on odigrat 100 utakmica za neki MIldsbro, kad on kad se vrati u maticni klub ne oseca nikakvu emociju. Bolje bi bilo sinoc da su na terenu bila tri mlada igraca,pa i ako ispadnemo znamo da ce uspjeh doci za par godina, kad momci sazru, a ne ko sinoc igraju placenici iz Brazila koje boli kurac za rezultat i ispadnemo i nista ne na ucimo iz toga. Prijavi
12. mart 2015.11 god. comment_207798 Celsi i Arsenal su prvi timovi koji su nosili dresove sa brojevima na ledjima. Plavci su ih prvi put nosili protiv Svonsija, avgusta 1928 godine Celsi je prvi tim iz Britanije koji je na teren izveo 11 "stranaca". To se dogodilo 1999 u mecu sa Sautemptonom Celsijev prosli vlasnik Ken Bates je kupio klub za jednu funtu 1982 godine, a prodao ga Romanu za 140 miliona funti. Celsi je jedini tim u istoriji kojeg su tri puta u nizu vodili igrac-menadzeri (Glenn Hoddle, Ruud Gullit iGianluca Vialli ) Celsi je jedini engleski klub koji je osvojio sva tri Uefa trofeja : Ligu sampiona, Ligu Evrope i Kup pobednika Prijavi
12. mart 2015.11 god. comment_207837 Chelsea je prvi tim koji je uveo one dječake pokraj terena što dodaju lopte... Nije zajebancija Prijavi
12. mart 2015.11 god. comment_207839 Chelsea je prvi tim koji je uveo one dječake pokraj terena što dodaju lopte... Nije zajebancija I prvi koji ih je izudarao :D Prijavi
18. mart 2015.11 god. comment_208940 https://www.youtube.com/watch?v=fHBX6svw6Dw Jebem ti sunac, s jedne strane Robben a sa druge Joe Cole ili Duff, naprijed Drogba/Gudjohnsen, iza njih Lampard.. Pa nisi znao odakle će prije udarit. A sad imamo mrtve Williane na krilu, ne može moju majku sa 70+ i umjetnim kukom predriblat Prijavi
18. mart 2015.11 god. comment_208952 Jebem ti sunac, s jedne strane Robben a sa druge Joe Cole ili Duff, naprijed Drogba/Gudjohnsen, iza njih Lampard.. Pa nisi znao odakle će prije udarit. A sad imamo mrtve Williane na krilu, ne može moju majku sa 70+ i umjetnim kukom predriblat Pa nije whisper lud kad forsira njegovu priču da nam fali jedno "kontra krilo" Nije ta generacija bila svetlosnim godinama udaljena od ove,imali smo i tad gro problema,nego sad kad čovek gleda te klipove,sažetke imaš utisak da su oni bili vanzemaljci ali da se drugačije igralo to jest recimo,bila bi perverzija kad bi danas imali lamparda na vrhuncu karijere,te robena matić - fab roben - lampard - azar kosta normala,mogo bi sad da fleširam i kmečim za bizonom i ostalom kompanije :D kad smo već kod bizona,interesantan podatak da su na službenom dokumenarcu/pregledu sezone,kad je Esijen doveden pustili priču da je on stigo kao plan B kad nas je Dzerard ispalio,za to recimo nisam znao a bilo je i tad flopova od strane murinja,čini mi se da je tad baš kupio rajt filipsa,del orna Prijavi
18. mart 2015.11 god. comment_208956 Ja bih i Lamparda i Robena i u ovom trenutku, trenutni dvojac koji igra na njihovim pozicijama nece nikad biti ni na ovom nivou na kom su oni sada :D Prijavi
18. mart 2015.11 god. comment_208959 Pa nije Lampard nikad igrao to što ti stavljaš, nije on nikad bio 10-ka. A i Drogba je svjetlosnim godinama bolji od Coste. No dobro, nije važno to. Ne mislim ja da nam treba neko kontra krilo, samo nam treba kvalitet, igrač sa mudima i koji je u stanju probit odbranu, uputiti dobru loptu u sredinu, zabiti i gol kad treba, povući u kontru... To nam fali. Kod nas igra jedna strana, a na drugoj Mourinho forsira Ivanovića toliko da ovaj zaboravi da je ustvari bek, a sve zato jer bezmudi Willian igra ispred njega, kao što rekoh ne može predriblati kvadriplegičara. Pa onda Matić sebi lomi kičmu da stigne trčati i za sebe, i za Branislava, i za nonšalantnog Fabregasa. Prijavi
18. mart 2015.11 god. comment_208961 je,nije igrao,al eto stavio sam ga ko u fantaziju ,namesto Oskara čisto radi fore,jer mi ranije nismo ni imali pravu 10-tku,igrala se druga formacija a sad smo smorili više sa ovih 4-2-3-1 i to je krenulo od onog vremena ,kad su počeli sa proseravanjem da se transformise filozofija tima.od pravog "muškog kluba" postali smo fufice,eto šta nam je donela ta želja da igramo lepši fudbal dok se išlo na snagu,trčanje,šut to je i ličilo na nešto,sad ovo je sve skurca,vrti se,vrati nazad,za trenutke zablistaj i ništa ne bih imao protiv da predjemo definitivno na 4-3-3 za drogbu sam već pisao,kakav je igrač bio u tom trenutku,samo u drugoj temi a za vilijana sam se već izjasnio,ako ga ne stavi u sredinu,verovatno će do kraja ugovora njegova jedina uloga biti da trčka samo po terenu i ništa više Prijavi
25. mart 2015.11 god. comment_210563 Od 2016. godine klubovi Premierlige će imati 4 godine tranzicije da se prilagode novim pravilima o broju "domaćih" igrača u svojim momčadima. Nova pravila će uključivati sljedeće: - igrači bez obzira na nacionalnost će morati biti u klubu od svoje 15 godine, kako bi mogli biti smatrani domaćim igračem - broj "stranaca" u pojedinoj momčadi će biti reduciran sa 17 na 13 - minimalno 2 igrača moraju doći u prvi sastav iz akademije kluba Da su se nova pravila primjenjivala od ove sezone najviše problema bi imao Man. City koji bi u tom slučaju imao 6 prekobrojnih stranaca, a slijedili bi ga Tottenham i Arsenal s po 4, te Chelsea i Newcastle s 3 prekobrojna "stranca"... http://www1.skysports.com/football/news/11095/9774272/fa-home-grown-rules-man-city-arsenal-chelsea-would-lose-players Prijavi
26. mart 2015.11 god. comment_210863 gledam sad ovo i plačem za ovom ekipom Roben i Džo Kol,Drogba i Krespo,Lampard i Esijen,Teri i Karvaljo,Makelele i Čeh pa kako da im se ne najebeš mamice stanje u februaru ali 25 boda prednosti u odnosu na profesora hahahahhahahahhahahahahhahahahahhah Prijavi
26. mart 2015.11 god. comment_210867 kakve to veze ima sa junajtedom sad Zato sto oni imaju pola tima engleskog, pa ce pokusati ih preko reda gurnuti gore, jer valja nama kupovati keana kloca iz burnleya, ako ovo prodje :D Prijavi
26. mart 2015.11 god. comment_210869 pa imali smo i mi svojevremeno gomilu engleskih igrača nema veze ovo sa skamom,neće se to tek tako uvesti,biće kakav tranzicioni period od 4 godine čini mi se što se tiče samih pravila,nemam sad vremena da ih komentarišem na drugu stranu,imamo dosta para,tolke pare su uložene u akademiju,nemamo šta da se žalimo jer kad bi gledao samo uspeh u mladjim kategorijama u poslednje vreme,nama bi ovakva pravila iz tog ugla strogo trebala da idu u korist s tim da je to sve naravno mnogo složeno i nije tolko jednostavno Prijavi
27. mart 2015.11 god. comment_210963 Willian je opasan u kontri koliko i Ramires kad krene u dribling. Prijavi
27. mart 2015.11 god. comment_210966 Ono kad si mali klub pa ti je tema o istoriji kluba najneposecenija :D Prijavi
28. mart 2015.11 god. comment_211125 Pa bolje i to nego kod Liverpoolovaca, kod njih je zapostavljena tema "Budućnost". Prijavi
3. april 2015.11 god. comment_211546 Jednu zanimljivu izjavu dao je Ken Bates, 1982 god. neposredno posle kupovine kluba. "I walked into the Boardroom the day I came here and there were directors and people associated with the club all sitting round smoking cigars. This wasn't a football club, it was a social club where football was occaisonally plyed (badly) every other Saturday." Koja smo raspustena banda tada bili. godinu dana pose ove izjave, klub je zavrsio na 18 poziciji u 2 ligi engleske (Division 2) sa istim brojem bodova kao i 19 plasirana ekipa (Grimsby Town)samo sa boljom gol razlikom, a samo dva boda vise od Roterdama, odnosno 3 od Barnlija i Boltona, te tri ekipe su ispale u nizu ligu. Eto, mozda da je Celsi tada zauzeo jednu od te tri pozicije, i ispao u trecu ligu, nikad se vise ne bi oporavili od toga, i danas mi ne bi navijali za Celsi. Sezonu posle ove Celsi zavrsava na prvoj poziciji sa 88 bodova, i uspeva da se vrati u prvu ligu. Prijavi
6. april 2015.11 god. comment_212060 sledeća turneja najverovatnije u japanu Postsezonska turneja ako osvojimo titulu, ekipa bi provela nedelju dana u Aziji, još se ne zna tačno, ali Japan je trenutno najlogičniji izbor zbog ugovora sa Jokohamom. Sun je to prvi preneo. http://www.oneworldsports.com/stories/chelsea-looking-add-japan-international English Premier League leaders Chelsea are in the process of recruiting a Japan international. The London club's move to add an Asian footballer to Jose Mourinho's senior squad coincides with its recently agreed shirt sponsorship deal with Yokohama Rubber. Mourinho is on board with the decision to sign a Japanese player and it is understood the manager will include the new recruit in Chelsea's preseason preparations before deciding whether he forms a part of their full Premier League squad, or is sent out on loan to obtain more playing time in Europe. Prijavi
7. april 2015.11 god. comment_212075 Mourinho is on board with the decision to sign a Japanese player and it is understood the manager will include the new recruit in Chelsea's preseason preparations before deciding whether he forms a part of their full Premier League squad, or is sent out on loan to obtain more playing time in Europe. Japanski Mesi,samo što se ne zove mEsi nego Muto :D http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6f4k9yH9NRYhttps://twitter.com/seankyaroru/status/584920892959956992 Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.