Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Prošlost i budućnost kluba

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,1 hilj.
  • Pregledi 127,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Treba se presaltat na newcastle dok nisu postali sila da mi ne serendaju da sam gloryhunter. Ljudi rade pametno posao. Kupuju kvalitetno i polahko. Svaka kupovina ima svoj razlog Kod nas cir

• Nasi su trosili i to ogromne novce, rekordi su se oborili koliki je iznos izdvajan za igrace. Problem je sto su se te pare (i to ozbiljni novci) trosile na prosjecne ili cak ispod prosjecne igrace koj

Objavljene slike

samo što je brat Mikel odigrao najbolju sezonu tad,evo pljunite me sad i smejte se al ja ne znam kako on tad nije konkurisao za najboljeg igrača godine

on je pored LŠ gde je po mom mišljenju bio naš najbolji igrač osvoji i AKN ,ubi me ako te godine nije bio najbolji DM na svetu 

pa ti vidi kolko je lik prso nakon toga,sad nije ni desetina "onog" Mikela 

U finalu LŠ odigro za 10 a i komplet taj drugi deo sezone od dolaska Dittea je perfektno odigro ..za mene će uvek biti dobar igrač i zahvalan a i naravno legenda ovog kluba

Najdraža momčad Chelseaja je za mene bila ona što je igrala finale Lige prvaka 2008. godine u Moskvi. S njima sam se nekako najviše poistovjećivao i najviše su mi prirasli srcu. Pa onda s onom ekipom koja je s Ancelottijem osvojila double 2010-te godine. Ostale 11-torke su mi sve ispod. I ovosezonska s Oscarom isto tako.

Pa ako ćeš iskreno, to se vidi po tvojim komentarima.. Nemoj se ljutit, ali bar ja imam takav dojam, nekako kao da ti je svejedno kako će proći, čak kao da jedva čekaš da Brazilci nešto zajebu da im malo sereš.. Nekako si postao monoton, dođeš, trollaš, pričaš Brazilske priče i odeš

Pa ako ćeš iskreno, to se vidi po tvojim komentarima.. Nemoj se ljutit, ali bar ja imam takav dojam, nekako kao da ti je svejedno kako će proći, čak kao da jedva čekaš da Brazilci nešto zajebu da im malo sereš.. Nekako si postao monoton, dođeš, trollaš, pričaš Brazilske priče i odeš

Budućnost Chelseaja nije u Rio De Janeiru nego u Londonu kralju. Pa ti misli šta hoćeš.

Budućnost Chelseaja nije u Rio De Janeiru nego u Londonu kralju. Pa ti misli šta hoćeš.

Niti je iko od naših Brazilaca rođen u RDJ-u, niti je to glavni grad Brazila, kralju. Pa ti piši šta hoćeš.

Di ti udaraš čovječe? Kakav Rio, kakav London? Jel to znači da igrači onda trebaju biti iz Londona ili Engleske? Ne kužim stvarno. Svi oni predstavljaju isti klub svi su jednako krivi i jednako zaslužni za rezultate.

Di ti udaraš čovječe? Kakav Rio, kakav London? Jel to znači da igrači onda trebaju biti iz Londona ili Engleske? Ne kužim stvarno. Svi oni predstavljaju isti klub svi su jednako krivi i jednako zaslužni za rezultate.

Upravu si. Izvini :(

The participating clubs in this first edition of the European Cup were selected by the French football magazine L'Equipeon the basis that these were the most representative and prestigious clubs in Europe. Of the originally selected teams,Chelsea (England) was barred from participation by the country's Football Association, who saw the tournament as a distraction to domestic football. Chelsea were replaced by Gwardia Warszawa of Poland.

HAHAHAHA tek sam sad provalio da imamo temu istorija, sta ce to nama?

Da se prisetimo datuma kada smo osvojili Ligu prvaka.

http://weaintgotnohistory.sbnation.com/2015/6/22/8782517/expanding-stamford-bridge-could-see-chelsea-earn-an-extra-50-million

pročitajte ...nemam sad vremena da bacim neki komentar,dosta ovde ima spekulacija ali izdvojiću ovo 

If Chelsea's specific redevelopment plans (which we are not privy to at the moment, so this is just speculation) include 7,000 corporate seats and 13,000 general admission seats, revenues should increase from £71m in 2013/14 to at least £125m when the project is completed.

što bi nam donelo oko 50 m funti više ,doduše ja bih bio zadovoljan i sa 30-35 pa i 40 bi mi bilo super al 50 oho

Ne znam dje bi, u koju temu...

Al evo naletio sam na zanimljivost

Bivši igrač Chelsea, Terry Bradbury
dobio 5.5 miliona funti na lottu

Igrao za nas 1960tih i zarađivao £25 sedmično...sad ima 73 godine

Chiba nemoj me banovati, ovo je ozbiljan post

Da mi je netko pričao prije dvije godine rekao da će:

1. Lampard igrati za City

2. Čech igrati za Arsenal

3. U nas doći Fabregas i sad Pedro - Barcelonini smradovi

...ma udario bih takvoj osobi šamarčinu. Ali eto izgleda da je sve moguće u čudesnoj igri zvanoj nogomet.

Da mi je netko pričao prije dvije godine rekao da će:

1. Lampard igrati za City

2. Čech igrati za Arsenal

3. U nas doći Fabregas i sad Pedro - Barcelonini smradovi

...ma udario bih takvoj osobi šamarčinu. Ali eto izgleda da je sve moguće u čudesnoj igri zvanoj nogomet.

E moj cae nije to nogomet vec biznis 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.