Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Prošlost i budućnost kluba

Istaknuti odgovori

• 2 sedmice kasnije...
  • Odgovori 2,1 hilj.
  • Pregledi 127,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Treba se presaltat na newcastle dok nisu postali sila da mi ne serendaju da sam gloryhunter. Ljudi rade pametno posao. Kupuju kvalitetno i polahko. Svaka kupovina ima svoj razlog Kod nas cir

• Nasi su trosili i to ogromne novce, rekordi su se oborili koliki je iznos izdvajan za igrace. Problem je sto su se te pare (i to ozbiljni novci) trosile na prosjecne ili cak ispod prosjecne igrace koj

Objavljene slike

Mozda cudno, ali meni je Zhirkov bio bas drag igrac, i mrzio sam uvijek sto dobija malo prilika, jebiga nisam razumio tada, ako ne znas oduzeti k'o krsten lijevi bek loptu, da ne mozes ni igrati :D Mogao je fino u napad otici, ala Drenthe :D On mi je jedan od onih sto se nisu proslavili.

Nije se proslavio ni ovaj dečko.

article-2416724-1B804816000005DC-243_634

On ce biti najveci promasaj u historiji kluba, samo polahko dok se uvide u to.

Marin i Salah u novije vrijeme, ovaj drugi i nekako. Može se isto reći za Mosesa, mada je on bio koristan u onoj sezoni što je igrao.

Pa sta je bio koristan de mi reci, osim gola Shaktaru koji nam nije nista znacio ni po cemu nije bio koristan i vjerovatno ce otici u drugi klub besplatno.

Pa sta je bio koristan de mi reci, osim gola Shaktaru koji nam nije nista znacio ni po cemu nije bio koristan i vjerovatno ce otici u drugi klub besplatno.

Zajedno sa Torresom te odvukao do jedinog trofeja te sezone. 10 golova i 5 asistencija (čini mi se tako nešto otprilike) doslovno sa klupe. Toliko neće imati Willian u čitavoj ovoj sezoni kao starter, a ni Schürrle i Salah zajedno s klupe.

I gol Shakhtaru je bio jako važan u tom trenutku.

Bio vazan gol u tom trenutku dok Dimateo svojim taktikama nije usro prolazak u drugi klub, isto kao Marin, Salah i Moses je vliki promasaj.

Momak ne moze bit promasaj kad i nije dobio priliku postenu a nije da smo istresli lovu na njega. Za prilike koje je dobio te koliko je placen je vise se isplatio nego li nije.
  • Autor

EMP-6851686.jpg
Ni ovaj se nije proslavio a bio mi je baš predrag. Predviđala mu se mnogo veća i uspiješnija karijera od one koju je ostvario.Smijem se usuditi i reći da je bio bolji igrač od Ronalda na svojim početcima.
Uvijek ga je gušt gledati,ima predobre poteze i iznimno mi je drag.Usavršio je udarac vanjskim a njegov zaštitni znak je popularna rabona.
[media]https://www.youtube.com/watch?v=XOxCmrCZNkA[/media]
[media]https://www.youtube.com/watch?v=eezQXBbcBLI[/media]

Matic u prvom pokusaju.

Mislim da ovo može ovde da se spomene...

U ovom veku samo je jedna ekipa odigrala više utakmica od Chelseaja na Wembley-u.

Koliko je to utakmica i koja je to ekipa ?

ekipa je, ako je po logici, reprezentacija engleske. a broj utakmica ne znam xD

Ma treba tom frajki neko kvalitetno jebat majku, frajer nas vuče za nos budimo realni... Ne mogu se 3 sponzora izmjenjati za 15 dana  da ga jebeš.

A da Norwegian Airlines ponudi više od Turkis Airlinesa, malo je reći da je smiješno.

Pa nisu se izmijenjali nego pregovara se još uvijek, sigurno nisu Yokohama i ovi Norvežani jedine dvije kompanije u opticaju. 

Vidjećemo vuče li nas za nos, ali lik je znao imati tačne informacije puno prije svih. Samo ću ti reći da sam mu poslao PP  u februaru pretprošle sezone, kad mi je napisao da će Mourinho biti naš novi trener (a tad se njegovo ime nije ni spominjalo u medijima). Ima tu nešto sigurno.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.