12. januar 2015.11 god. comment_198240 Dakle od auto stakla dolazimo do guma. Sljedeći je na redu neki proizvođač auto presvlaka, tipujem na Prevent Visoko. Prijavi
25. januar 2015.11 god. comment_199813 Mozda cudno, ali meni je Zhirkov bio bas drag igrac, i mrzio sam uvijek sto dobija malo prilika, jebiga nisam razumio tada, ako ne znas oduzeti k'o krsten lijevi bek loptu, da ne mozes ni igrati :D Mogao je fino u napad otici, ala Drenthe :D On mi je jedan od onih sto se nisu proslavili. Prijavi
25. januar 2015.11 god. comment_199847 Nije se proslavio ni ovaj dečko. On ce biti najveci promasaj u historiji kluba, samo polahko dok se uvide u to. Prijavi
25. januar 2015.11 god. comment_199854 Marin i Salah u novije vrijeme, ovaj drugi i nekako. Može se isto reći za Mosesa, mada je on bio koristan u onoj sezoni što je igrao. Prijavi
25. januar 2015.11 god. comment_199856 Marin i Salah u novije vrijeme, ovaj drugi i nekako. Može se isto reći za Mosesa, mada je on bio koristan u onoj sezoni što je igrao. Pa sta je bio koristan de mi reci, osim gola Shaktaru koji nam nije nista znacio ni po cemu nije bio koristan i vjerovatno ce otici u drugi klub besplatno. Prijavi
25. januar 2015.11 god. comment_199858 Pa sta je bio koristan de mi reci, osim gola Shaktaru koji nam nije nista znacio ni po cemu nije bio koristan i vjerovatno ce otici u drugi klub besplatno. Zajedno sa Torresom te odvukao do jedinog trofeja te sezone. 10 golova i 5 asistencija (čini mi se tako nešto otprilike) doslovno sa klupe. Toliko neće imati Willian u čitavoj ovoj sezoni kao starter, a ni Schürrle i Salah zajedno s klupe. I gol Shakhtaru je bio jako važan u tom trenutku. Prijavi
25. januar 2015.11 god. comment_199859 Bio vazan gol u tom trenutku dok Dimateo svojim taktikama nije usro prolazak u drugi klub, isto kao Marin, Salah i Moses je vliki promasaj. Prijavi
25. januar 2015.11 god. comment_199866 On ce biti najveci promasaj u historiji kluba, samo polahko dok se uvide u to. Prijavi
25. januar 2015.11 god. comment_199900 Momak ne moze bit promasaj kad i nije dobio priliku postenu a nije da smo istresli lovu na njega. Za prilike koje je dobio te koliko je placen je vise se isplatio nego li nije. Prijavi
25. januar 2015.11 god. comment_199926 To je on postavio namjerno sto je Wilian veci promasaj da bi se okrenula prica. Prijavi
25. januar 2015.11 god. Autor comment_199931 Ni ovaj se nije proslavio a bio mi je baš predrag. Predviđala mu se mnogo veća i uspiješnija karijera od one koju je ostvario.Smijem se usuditi i reći da je bio bolji igrač od Ronalda na svojim početcima. Uvijek ga je gušt gledati,ima predobre poteze i iznimno mi je drag.Usavršio je udarac vanjskim a njegov zaštitni znak je popularna rabona. [media]https://www.youtube.com/watch?v=XOxCmrCZNkA[/media] [media]https://www.youtube.com/watch?v=eezQXBbcBLI[/media] Prijavi
26. januar 2015.11 god. comment_200008 Schurrle nije dobio priliku? Počeo prve 3 od 4 ligaške utakmice, pokazao koliko ne zna i završio na klupi. Šta smo trebali, pustit ga da nas sjebaje pola sezone? Prijavi
26. januar 2015.11 god. comment_200029 Meni je najviše žao Shevchenka, kakva klasa, kakav napadač, baš šteta što nije uspio kod nas Prijavi
26. januar 2015.11 god. comment_200055 Matic u prvom pokusaju. Drogba pre nego što je dao 160 golova. Prijavi
28. januar 2015.11 god. comment_200303 Mislim da ovo može ovde da se spomene... U ovom veku samo je jedna ekipa odigrala više utakmica od Chelseaja na Wembley-u. Prijavi
28. januar 2015.11 god. comment_200306 Koliko je to utakmica i koja je to ekipa ? ekipa je, ako je po logici, reprezentacija engleske. a broj utakmica ne znam xD Prijavi
29. januar 2015.11 god. comment_200594 Navodno se ovi umiješali u deal za dresove, barem tako kaže onaj frajko insajder sa TC-a Prijavi
29. januar 2015.11 god. comment_200595 Ma treba tom frajki neko kvalitetno jebat majku, frajer nas vuče za nos budimo realni... Ne mogu se 3 sponzora izmjenjati za 15 dana da ga jebeš. A da Norwegian Airlines ponudi više od Turkis Airlinesa, malo je reći da je smiješno. Prijavi
29. januar 2015.11 god. comment_200596 video sam to :D Bosnian Blue meni kako god ,ko da više pare nek nosi ,puno bi nam značilo da tu nabijamo jakog sponzara,jebe mi se za izgled Prijavi
29. januar 2015.11 god. comment_200598 Ma treba tom frajki neko kvalitetno jebat majku, frajer nas vuče za nos budimo realni... Ne mogu se 3 sponzora izmjenjati za 15 dana da ga jebeš. A da Norwegian Airlines ponudi više od Turkis Airlinesa, malo je reći da je smiješno. Pa nisu se izmijenjali nego pregovara se još uvijek, sigurno nisu Yokohama i ovi Norvežani jedine dvije kompanije u opticaju. Vidjećemo vuče li nas za nos, ali lik je znao imati tačne informacije puno prije svih. Samo ću ti reći da sam mu poslao PP u februaru pretprošle sezone, kad mi je napisao da će Mourinho biti naš novi trener (a tad se njegovo ime nije ni spominjalo u medijima). Ima tu nešto sigurno. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.