Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Prošlost i budućnost kluba

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,1 hilj.
  • Pregledi 127,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Treba se presaltat na newcastle dok nisu postali sila da mi ne serendaju da sam gloryhunter. Ljudi rade pametno posao. Kupuju kvalitetno i polahko. Svaka kupovina ima svoj razlog Kod nas cir

• Nasi su trosili i to ogromne novce, rekordi su se oborili koliki je iznos izdvajan za igrace. Problem je sto su se te pare (i to ozbiljni novci) trosile na prosjecne ili cak ispod prosjecne igrace koj

Objavljene slike

14114665144938.jpg

Klubovi koliko su trosili od 2008- 2014. I onda Barselona prica o svojo skoli. pu... Mi smo dobri,a jos cemo padati imam osecaj :)

jbg meni je SAMSUNG baš gotiva...jednostavno ali jebački

wtf šta je ovo ispod samsung

Uređeno , autor izmjene: Kalouda

pominje se mogućnost

doduše ne znam kolko je pouzdan dotični izvor 

da ne samo što tražimo sponzora za dresove(kako već) nego i za ....

"It turns out that Chelsea is looking to secure a deal far larger than shirt sponsorship alone. Sources tell Business Insider that its commercial team has been out meeting prospective sponsors and agencies to tout not only the shirt deal but potentially a sponsorship package also including the stadium, training ground, and training kit."

a sponsorship package also including the stadium

DOBRO DOŠLI NA TRKIŠ ERLAJNS/MAJKROSOFT/SAMSUNG/PEPSI BRIDŽ, DOM FUDBALERA ČELSIJA

Chelsea and Beşiktaş have struck a partnership

Chelsea and Beşiktaş have reached a partnership agreement according to club board member Erdal Torunoğulları.

The arrangement will involve close co-operation between the first teams and academies, training support and joint scouting projects.

The agreement will also see potential loan moves in the near future for Chelsea academy players to gain experience at Beşiktaş.

Beşiktaş will model their academy on Chelsea and the Premier League outfit will offer expertise in developing the youth setup.

Black Eagles board member Erdal Torunoğulları recently completed a trip to the Chelsea academy to complete the agreement.

Beşiktaş have focused on signing young players and promoting academy players over recent years.

Black Eagles administrative director Semih Usta recently told UEFA, “We made our short-to-long-term plans and will do our best to transform Beşiktaş into a club that pays particular attention to youth infrastructure, facilities and scouting.”

The Eagles have a network of 65 football academies in every region of the country as well as Germany, England, Holland and as far afield as Nigeria.

Beşiktaş also recently signed former Chelsea academy player Gökhan Töre, former Arsenal player Oğuzhan Özyakup and former Fulham youth Kerim Frei Koyunlu.

Iznenađujuća odluka, nek mu je srećno u daljem radu!

Chelsea Football Club announces that Ron Gourlay, after 10 successful years at the club including five as Chief Executive, is leaving Chelsea in order to pursue new business opportunities.

The club, and in particular the owner and directors, wish to thank Ron for his many years of service to Chelsea and support his desire to seek new challenges. Ron’s efforts have helped the club to achieve its position as one of the leading football clubs in the world.

Pending additional appointments, Chairman Bruce Buck and Director Marina Granovskaia will assume additional executive responsibilities.

Ron said: ‘It has been a privilege to have played a role in the club’s considerable achievements both on and off the pitch over the last 10 years, but I feel the time is right to move on to other challenges. I would like to thank Mr Abramovich, the directors, the manager and players and all the staff for their support during my time at the club, and wish them much continued success in the future.’

http://www.chelseafc.com/news/latest-news/2014/10/club-statement.html

Hvala mu na svemu. Ove će tema biti ovdje do vikenda. Do tada izrazite svoje emocije, pustite koju suzu, kakvu finu posvetu na temi. Možete i pjesmu posvetiti.

https://www.youtube.com/watch?v=SR6iYWJxHqs

• 1 mjesec kasnije...

Odličan članak G.Nevillea, općenito o akademiji i prvom timu ne samo Chelseaja, nego ostalih u Engleskoj. Preporuka jer se tiče i nas.

http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/manchester-united/11289726/Premier-League-academies-must-be-more-than-just-obscene-cosmetic-surgery.html

Evo neka britanska kladionica izbacila kvote za novog kapitena Celsija, odavno nesto nebuloznije i smijesnije nisam gledao : 

Kvote za kapitena Čelsija:

Kejhil 2.00
Fabregas 3.00
Košta 10.00
Azar 13.00
Oskar 13.00
Kurtoa 15.00
Drogba 17.00
Ivanović 21.00
Širle 41.00
Salah 51.00
Matić 51.00

Pa Bane je zamenik kapitena,koliko ja znam. Cech nije prva postava,ni Drogba + davno je Jose izjavio da mu je Bane desna ruka, daj da uzmemo lovu :) dali poklon kvotu. Mora Cahill jos da radi da bi dosao do toga. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.