2. maj 2014.12 god. comment_173823 Mislim da nema smisla da ova tema postoji ,jer nasa buducnost nisu igraci na pozajmicama oni su buducnost za prodaju ,nasa buducnost su igraci od po 80 miliona evrica i tako to . Prijavi
16. maj 2014.12 god. comment_175005 http://vimeo.com/95447424 podsjecaju me na Chelsea kod King Carla 2009/2010, te sezone smo se nazabijali golova a bilo je dosta i lijepih akcija Prijavi
16. maj 2014.12 god. comment_175016 Kako igraju Boga, Baker, Swift, Musonda, nešto slabiju sezonu su imali Feruz i Izzy Brown al opet ima ovdje nenormalnih golova :D Prijavi
16. maj 2014.12 god. comment_175029 Kako igraju Boga, Baker, Swift, Musonda, nešto slabiju sezonu su imali Feruz i Izzy Brown al opet ima ovdje nenormalnih golova :D Musonda ove sezone briljira. Mali je po meni najbolji mladi tamnoputi igrač na Otoku trenutno. Prijavi
16. maj 2014.12 god. comment_175031 Musonda ove sezone briljira. Mali je po meni najbolji mladi tamnoputi igrač na Otoku trenutno. Da, al to je stariji burazer od onog Musonde na kojeg ti misliš. Ovaj se zove Charly. :D Prijavi
16. maj 2014.12 god. comment_175039 Da, al to je stariji burazer od onog Musonde na kojeg ti misliš. Ovaj se zove Charly. :D Ako je ko Charly Sheen onda je dobar. Prijavi
18. maj 2014.12 god. comment_175211 Kakva igracina jebo te zivot, za njega je Luks netalentovan napadac. Ima svega 16., a ove sezone je dao oko 30 komada i 20-ak asistencija upisao. Izvanredno. Odveo eng. u finale evropskog prvenstva do 17 god. 52 min. https://mtc.cdn.vine.co/r/videos/0A913DA3421079856323543306240_27b2c0e8775.0.3.505779801504247886.mp4?versionId=4qaW8UddgnKnVGzihNr8hD3MqFTuOPk2 Murinjo mora da obrati paznju na njega i obavezno da pametno odradi posao sa njim i da ga progura u prvi tim. Ovakav talenat nesme da propadne. On i jos par igraca imaju sanse da dodju do prvog tima! Prijavi
19. maj 2014.12 god. comment_175265 E ovako: U13 U15 U18 U21 Sta reci.......... osim da smo najbolji! COME ON CHELSEA!!! :sal1: :sal1: :sal1: :sal1: Prijavi
19. maj 2014.12 god. comment_175293 Aaaaa, kad bi barem po jedan iz svake generacije mogao da uleti u tim... Prijavi
19. maj 2014.12 god. comment_175314 Pa zar je moguće da među ovim silnim mladim igračima nema niti jedan jedini igrač dovoljno kvalitetan za prvi tim ili makar bolji od sjekire Ramiresa i razbibrige Oscara? Prijavi
20. maj 2014.12 god. comment_175365 Pa zar je moguće da među ovim silnim mladim igračima nema niti jedan jedini igrač dovoljno kvalitetan za prvi tim ili makar bolji od sjekire Ramiresa i razbibrige Oscara? Ima ali nismo mi takav klub. Radije ćemo uzet igrača za masne milijune nego dati priliku nekom iz mlade škole. Kad jednog Lukakua šalješ na posudbu dosta ti je .. Prijavi
25. maj 2014.12 god. comment_175674 Haj da si napis'o Cahill - Varane. Kontam, izbacit ce Terrya u godinama je. Cahilla nece niti jedan stoper izbaciti kod Mourinho ako odigra na istom nivou i sljedece godine :D A i thorgan, jel uopste ikad igrao na desnom krilu btw preofanzivno za mourinha :D Prijavi
25. maj 2014.12 god. comment_175677 Haj da si napis'o Cahill - Varane. Kontam, izbacit ce Terrya u godinama je. Cahilla nece niti jedan stoper izbaciti kod Mourinho ako odigra na istom nivou i sljedece godine :D A i thorgan, jel uopste ikad igrao na desnom krilu btw preofanzivno za mourinha :D ma ovo nisam ja pravio :D pokupio zarad sprdnje , kako ja da napravim na zelenoj travi svoj idealni tim ? :D Prijavi
25. maj 2014.12 god. comment_175684 http://www.footballuser.com/ http://lineupbuilder.com/ e sad ces da vidis sta je tim :D Prijavi
26. maj 2014.12 god. comment_175727 Voleo bih da se nadje mesta za Lukakua,Piazona, Thorgana i Courtoisa. Eto ta 4 igraca,a ostali su mi nebitni. Mozda jedan bukne i postane nosioc igre,nikada necemo znati ako ne probamo. Vreme je da malo pokrenemo i klince. Zasluzili su. u. Prijavi
16. juli 2014.12 god. comment_181094 Da se ne ponavljam, samo ću citirati. Šteta, meni je baš bio drag i nadao sam se da će zaigrati za Chelsea Ja se više ni za jednog mladog igrača ne nadam. Apsolutno nijednog. Bio sam uvjeren da će Chalobah, Piazon i Lukaku od ove mlađarije uspjeti u klubu. Ali i oni će otići. Lukaku prvi, pa Piazon i na kraju Chalobah. A prije toga Ake. Evo dva mlada talenta, dva lijeva beka - Ryan Bertrand i Patrick Van Aanholt za koje smo mislili da su budućnost odoše. Chelsea izgleda voli samo posuđivati mlade igrače i onda okrenuti koji miliončić na njima i to je to. Klub nema takvih ambicija s akademcima kakve mi očekujemo, a svaki pametan mladi igrač nikad neće ni potpisati za Chelsea ako želi uspjeti. I Bamford će na kraju otići. Terry je posljednji veliki igrač iz naše akademije i bojim se da će na tome ostati za dugo dugo vremena. Prijavi
1. august 2014.12 god. comment_182702 Nekima treba biti jasno da je fudbal posao. Barem u današnje vreme. Chelsea u zadnje vreme zarađuje, a i dalje ima vrhunsku ekipu. I nek je prodat Lukaku, doveden je za 13 miliona + neke klauzule, ali on tu nijednu klauzulu nije aktivirao, tako da ne vjerujem da ga je Chelsea platio i euro više. Znači doveden za 13 miliona funti, prodat za 28 miliona funti. Čist profit - on možda nije doveden da bi bio prodan, ali ispostavilo se da je lik pičkica koja se boji konkurencije i koji želi da mu se obezbedi mesto prvog špica. Ćao, 15 miliona funti profita. Neki misle da je glupo što Chelsea kupuje toliko mladih igrača, ali neka. Želi i Roman nešto zaraditi, ipak je on biznismen. Kakuta, Atsu, Pašalić, Davilla, Delač pa čak možda i Hazard mlađi. To su sve igrači dovedeni za male pare, za koju godinu ne vjerujem da će ijedan zaigrati za prvi tim. Nek na svakom zaradi po 3-4 miliona - dosta. U međuvremenu, ne daje im on plate nego klubovi kojima su posuđeni, tako da ne šteti njemu puno. A može mu se isplatiti.. Fudbal je biznis i ne treba se puno vezivati za igrače. Dobro, za neke i treba.. Uglavnom, puca Romanu kurac oće li Luiz postati legenda kluba. Doveo ga za 25 milki, prodao ga za 50. Em se nije nešto pokazao, lik je izigravao budalu 3 godine po terenu, uz povremene bljeskove. Lukakua sam već rekao gore. De Bruyne, jbg nije loš igrač, ali isto tako nije igrao puno. Sedio na klupi, primao pare. Bolje ga prodati za 23 miliona, a doveo ga za duplo manje. Odličan posao, negledajući jel trebao otići ili ne po mišljenju navijača. Pare su pare. Demba, proveo sezonu u klubu, doveden za 7 miliona prodan za 10, u međuvremenu dao neke važne golove (PSG, ManU) uglavnom isplatio se lik i na njemu se zaradilo 3 miliona. Za jednu godinu. Fudbal je biznis gde se okreću masne pare, i budite sretni dok je vaš klub u plusu. Sad nastupa FFP a možemo videti da ga je Mourinho doktorirao i pre nego što je stupio na snagu. Dobio je dve igračine u vidu Fabregasa i Coste za 60 miliona, a uvalio dva klovna za 78 miliona.. Prijavi
1. august 2014.12 god. comment_182710 Ovaj model dovođenja mladih igrača za male pare, pa slanje na posudbu i zarađivanje na njima, počeće uskoro i drugi da primjenjuju. Vidjećete. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.