Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Prošlost i budućnost kluba

Istaknuti odgovori

Kako da objasnim,prvo porodica,posao,pa Chelsea,ako cemo realno.. sa tim sto posao tempiram naspram utakmica da stignem da ih gledam,namestam sebi obaveze koje moram da uradim da nisu u toku utakmice niposto. Nekada poludim pa trcim po kuci pre nego sto pocne utakmica,derem se kao konj,teram kevu da navija za Chelsea sa mnom. Kada je utakmica najvise volim da je sam gledam,onda se uzivim. Kafe,druzenja i ostalo ne dolazi u obzir kada igra Chelsaa,pa makar se njakao na streamu sa sve seckanjem. Sada kada smo igrali sa Tottenhamom,nestane mi SK1,samo on ne radi,njakam se sa prenosima,uspem nestane mi struje,odem u kladionicu ni tamo SK1 ne radi,odlepio sam,svet mi se srusio,besan kao ris. Jebem li ga,bas ga volim ono posteno. <3
  • Odgovori 2,1 hilj.
  • Pregledi 127,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Treba se presaltat na newcastle dok nisu postali sila da mi ne serendaju da sam gloryhunter. Ljudi rade pametno posao. Kupuju kvalitetno i polahko. Svaka kupovina ima svoj razlog Kod nas cir

• Nasi su trosili i to ogromne novce, rekordi su se oborili koliki je iznos izdvajan za igrace. Problem je sto su se te pare (i to ozbiljni novci) trosile na prosjecne ili cak ispod prosjecne igrace koj

Objavljene slike

Chelsea ima posebno mjesto u mom srcu.. Svi me znaju kao Chelsea fana, 90% ljudi je zamrzilo Chelsea zato što stalno pričam o njemu. Gledam svaku utakmicu u sezoni, makar ona bila protiv Derby Countya u kupu.. Milijun puta se dogodilo da me zovu van ili na nogomet, a odbijem ih sve zbog Chelsea, sve obveze prema njemu raspoređujem. Za mene Chelsea nije samo klubu, nego nešto puno puno više. To su tolike emocije da vam ne mogu opisat, susjedi izlaze van iz kuća kad Chelsea zabije jer se tolko derem da misle da nešto nije u redu. Jednom me je brat snimao da nisam znao kad je Chelsea igrao samo da se vidim kako se derem, da mi pokaže da nisam normalan, ali bez obzira na to, nastavio sam svim srcem bodriti Chelsea i navijati kao da sam tamo i kao da me čuju igrači na terenu.
:sal1:

Možda nije prava tema, ali povodom 109. rođendana voljenog nam kluba, onako interesuje me koliko u vašim životima znači Chelsea ?

Da li je to baš ona najvažnija sporedna stvar ili možda nešto više od toga?

Blue till i die.

Na neki romantični način:
Znači isto kao kada nađeš pravu ljubav u nekoj djevojci znači da ona tebe voli isto kao i ti nju :D

Na muški način:
Nešto što ti je ušlo u krv i što će poput krvi biti sastav tvoga tijela i duha dok ne napustiš svijet.

• 3 sedmice kasnije...

________________Courtois_____________

Dave_____Cahill________Zouma______Shaw

__________Ramiz_______Matić__________

Schürrle_________Willian__________Eden

_______________Costa________________

Mislim da bismo ove manje timove jeli za doručak sa ovom ekipom.

______________Cech_____________

Azpi_____Cahill________Zouma______Shaw

__________Luiz_______Guarin_________

Salah_________Willian__________Eden

_____________Costa______________

Courtois-Dave, Cahill, Zouma, Shaw-Matić, Oscar-Salah, Willian, Hazard-Lukaku.

Preofanzivno za murinja.

Sent from my HTC One V using Tapatalk

ne znam sad kako poslije ove utakmice

terry je kritican vec dvije utakmice, ne znam kakva je sad situacija sa ashleyem, njega vratiti na lijevog beka, davea desno, a baneta i cahilla na stopere

Ovo za Vitesse, glavni izvor im je bivši vlasnik koji očito ima nekakvih neriješenih problema s novim.
Ne znam koja bi logika bila da Chelsea govori Vitesseu da gube, pa valjda im je u interesu da im igrači igraju na visokom nivou i da što je više moguće napreduju, a ne da si riskiraju kaznu zbog namještanja utakmica.
Šuplja priča.

Sumnjam da mogu ikako i dokazati ako ima istine u ovome.

Nego mozemo ocekivati sljedece sezone.

Costa <-> Torres, Ba

Shaw <-> Cole

Uz to mozda nam se prikljuci Piazon kao zamjena Oscaru. CM i ostalo dal ce se dovoditi jos ne znamo. Ovo gore je za ocekivati

Vidjet cemo u kakvoj ce formi biti obojica sljedece sezone a moze se ispostavit da Shaw ne krene dobro pa Azpi nastavi sa igrama lijevo.

Kakve mi imamo igrače ovo je čudo jedno.

Kurt Zouma koji je skoro standardan u St Entienu i biće zvijer. Za svoje godine igra odlično.

Courtois mačka na golu, riječi su suvišne.

Piazon, čije vrijeme tek dolazi...

Lukaku.. :D :D

Mislim da ovi igrači mogu bez problema biti vraćeni za sljedeću sezonu...

Dalje;

Atzu, T.Hazard, B.Traore,...

pa, Chalobah, Wallace, itd..

Al nasa uprava je retardirana i sve ce ih prodati i kupiti neke nove za 1247159 miliona. Sledece sezone i Courta, Zouma, Piazon, Lukaku lagano mogu biti starteri

• 2 sedmice kasnije...

Nema veze, dovest ćemo mi još 2-3 vezna za sljedeću sezonu, nek se nađe. A to kaj nemamo normalnog napadača je manje bitna stvar..

--------Kurtonja----

-Bane--Cahill--Terry--Shaw

-------Azpi--------A.Cole----

--Ramiz---Luiz----Aanholt--

----------Matić------------

potencijalna udarna prva postava za narednu sezonu, a nije daleko da se ostvari

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.