Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Prošlost i budućnost kluba

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,1 hilj.
  • Pregledi 127,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Treba se presaltat na newcastle dok nisu postali sila da mi ne serendaju da sam gloryhunter. Ljudi rade pametno posao. Kupuju kvalitetno i polahko. Svaka kupovina ima svoj razlog Kod nas cir

• Nasi su trosili i to ogromne novce, rekordi su se oborili koliki je iznos izdvajan za igrace. Problem je sto su se te pare (i to ozbiljni novci) trosile na prosjecne ili cak ispod prosjecne igrace koj

Objavljene slike

Roman malo glumi finog gazdu, skromnog a na ljeto ce potrosit minimalno 70 miliona eura na veznjaka i napadaca.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Sve isto to rade i ostali. Samo licemjerno!

PSG? Pa oni nemaju 2 jake utakmice u prvenstvu. Jedva cekam da ih vidim u LS kada nalete na nekog jakog..

Paris pametno ulaze. Divim se gazdi. Ko god ih izvuce u cetvrtfinalu nece biti sretan.

Prosle godine im je malo falilo da barcu izbace..

Nemamo ama bas nikakvu korist od akumuliranja talenata, kad ce za svaku sitnicu Mourinho prvo zaviriti u dzep Romanu. 

Recimo da ti klinci i dobiju nesto, Chelsea ih izvuce iz anonimnosti i koliko-toliko plasira na trziste.

Sam klub radi veoma neplanski sto se tog dela sportskog sektora tice. 

Ake, Nate, Kalas;

Baker, Swift, Cheek, Boga;

Bamford, Feruz, Brown.

Svi imaju potencijal da naprave solidne karijere. Bisere sa pozajmica nema potrebe pominjati. 

Iz sveg srca zalim da zavedu FFP, samo da ljudi iz kluba vide gde grese. 

Počinjem da vjerujem da kup kupujemo ove mlade igrače samo da ih u budućnosti prodamo i nešto zaradimo.
Ako Piazon sljedeće sezone ne dobije šansu onda ću biti uvjeren da je tako.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Nemojte da vas zavarava cena transfera KDB-a. 

Daleko od ociju - daleko od srca, u ovom slucaju novcanika. Tesko da ce bilo ko od nasih klinaca postici neku znacajnu cenu, ukoliko ne bude igrao za maticni klub. 

PSG? Pa oni nemaju 2 jake utakmice u prvenstvu. Jedva cekam da ih vidim u LS kada nalete na nekog jakog..

Francuska liga jeste puno slabija od Prema, ali opet ne mogu se složiti s tobom. Npr. jedan Bordeaux protiv kojeg je Paris igrao večeras je solidna momčad, sigurno puno bolja od jednog West Hama kojeg mi nismo mogli dobiti. Čak i sličan stil igre, prava natjecateljska ekipa koju je Paris lomio većinu utkmice i jedva slomio. U defanzivi odigrali večeras nešto u stilu West Hama neki dan. Ali Paris je napao od prve minute i na kraju pobjedio 2-0. A i Paris ima bolju ekipu od Chelseaja bar meni. Cavani i Moura, pa Ibrahimović, pa Lavezzi Pastore Veratti Cabye Matuidi T.Silva i td. Šta ja znam, po meni su u CFC bolji Čech na golu, Cahiil u obrani mjesto Alexa, Ivanović mjesto VdW i Hazard, ali oni imaju Cavanija, Mouru i Ibrahimovića u vrhu napada. Protiv Barce su dokazali kvalitet. Kad bi samo ovaj Moura bio u CFC-u umjesto Oscara ili Williana, a Veratti umjesto Ramiresa. Eh to bi bilo već nešto. Moura je jedan od rijetkih Brazilaca koji ima igračku karizmu, vrhunski je mogometaš, svjetska klasa. Malo ga jebe sebičnost, ali Mou bi to dotjerao.

Paris je jedina ekipa koja je od dolaska novog vlasnika za kratko vrijeme postala vrhunska europska momčad, to je uspjelo samo Chelseaju još 2004. godine. City već godinama ima vlasnika i tek su ove godine meni ozbiljna ekipa iako su već osvajali i ligu i kup u zadnje 2-3 godine. A Paris je odmah za kratko vrijeme postao ozbiljna ekipa. Jes da su utrošili 250 mil eura u zadnjih 5 godina, ali ništa je to jer ono što su postali vrijedi tih para. Još imaju u svojoj akademiji nekih izuzetnih igrača, a i u prvom timu mladih igrača, a znate na koje mislim. Mislim da bi se mi trebali ugledati na njih, jer su se i oni ugledali na nas.

Probili su Bordeaux ali nisu Guingamp proslo kolo. 

Lavezzi i Pastore los i losiji. A Moura je sinoc bio najgori. Unistio je jedno 77 akcija. Podsjeca me na Ramiresa kada krene u dribling tj. u mahnito zakucavanje u igrace. Mora on jos da se dokazuje.

12ti, ti sto si mi nabrojao sve su mane Parisa kojih sam i ja svjestan. Ili aj da ih nazovemo mushice koje klub jos uvijek ima. Al meni se svidja njihov napadacki atraktivni nogomet koji je jako slican onom nogometu kojeg igra i gaji Klopp sa Borussijom. Iduce godine ce to u njih biti savrseno. Svidja mi se glad koju pokazuju Moura Ibra i Cavani. Klub koji od prve minute napada. Volio bih da se ugledamo na njih.
  • Autor
Puno dizes Cae Lukasa u nebesa.Cak i iz PSG-a su izjavili da nisu zadovoljno sa Mourom da jos nije opravdao ulozeni novac.
Slazes s tobom oko toga da ko god ih izvuce u LP da se nece bas lijepo provesti.

12ti, ti sto si mi nabrojao sve su mane Parisa kojih sam i ja svjestan. Ili aj da ih nazovemo mushice koje klub jos uvijek ima. Al meni se svidja njihov napadacki atraktivni nogomet koji je jako slican onom nogometu kojeg igra i gaji Klopp sa Borussijom. Iduce godine ce to u njih biti savrseno. Svidja mi se glad koju pokazuju Moura Ibra i Cavani. Klub koji od prve minute napada. Volio bih da se ugledamo na njih.

De covjece PSG je igrackim kvalitetom i klasom 3 neba iznad ostatka francuske lige i bogohulno bi bilo da ne igraju napadacki. Oni treba da uzmu titulu sa +10 lagano ko iz picke. A to poredjenje s Dortmundom ti je nidje veze. Razliciti stilovi, PSG hoce loptu a BVB te pusti da se dodajes pa te satire kontrama. Sa Dortmundom mozes porediti samo Atletico sto se stila tice.

Bas BVB po meni nije kontraska ekipa, igraju presing. Ne u stilu Bayerna i Barce uz milijun i jedno dodavanje, nego klasicni presing uz run and gun. Ma PSG je i u europskim mjerilima superiska. Mogli bi do polufinala LP.

Bas BVB po meni nije kontraska ekipa, igraju presing. Ne u stilu Bayerna i Barce uz milijun i jedno dodavanje, nego klasicni presing uz run and gun. Ma PSG je i u europskim mjerilima superiska. Mogli bi do polufinala LP.

Hahahahahha kolko ti ne znas gdje je lijevo. Sta ispisa ovo? Presing uz milion dodavanja (presing je igra s loptom znaci) pa presing uz run and gun? Klasicni presing? VOIMJA OCA! Dortmund nije kontraska ekipa jer igraju presing... cek, sta?! Ovo je blamcina bez presedana. Djevojka imena Feriha je prava stvar za tebe, nemoj fudbala vise, nemoj kad ne ide.

De covjece PSG je igrackim kvalitetom i klasom 3 neba iznad ostatka francuske lige i bogohulno bi bilo da ne igraju napadacki. 

O tome sam ja Cae pisao,oni su ubedljivo najjaci od svih u ligi i njihova liga je po meni smesna u poredjenju gde treba da se dokazuje npr. Chelsea. Oprace ih malo jaca ekipa u LS lagano,oni u prvenstvu imaju trening utakmice,a ni tu ne briljiraju. Smesno bi bilo da ne napadaju kada igraju protiv poluamatera. Gle Marseja u LS ove sezone,deklasiiran od sve i jedne ekipe. Kakva francuska liga,smesno je tamo biti najjaci. Lille je tipa Everton u nasoj ligi,a Monaco tipa Totenham,.. Nista taj PSG nije pokazao jos.

I voleo bi njih da dobijemo ako prodjemo Galatu,da ih isprasimo da se ne foliraju i da ne smaraju za Hazarda,da i Eden vidi da je u pravoj ekipi. 

12ti, koji je tebi. Otkad je presing igra s loptom? Znas li ti sta dolazi nakon presinga i oduzimanja lopte. Nisu oni da nakon toga grade kontru kao mi. Grade svoj napad i nema tu sitnih pasova na sredini kao u Guardiolinih klubova. Puno se radi konkretnije ispred 16m. Za mene isti stil ko Paris. A sta ja tebi imam govoriti kad su za tebe BVB i ATM ekipe koje igraju na kontru. Ne bi da je Stoke ili Southampton u pitanju. Ne mogu svacija misljenja pohvatati. Mi se trebamo ugledati na PSG. Ostali me ne zanimaju. Uostalom ako se u tebe gleda Feriha ne znaci da je i ovdje. U BiH nemamo vise NovuTv. Tocka.
Podcjenjujete Paris. Oni su Barcu umalo izbacili prosle godine.
I to ako je liga losija u Europi ne znaci nish. Jedan Monaco i jedan Porto su igrali finale LP a dolaze iz francuske i portugalske lige.

"Bas BVB po meni nije kontraska ekipa, igraju presing. "

Kakve veze ovo ima? Dortmund ne igra na kontre jer igraju presing? Sta, kakva je ovo logika ljeb te jebo? Sta ja imam tebi uopste govoriti kad ti momak ne znas definisati stil neke ekipe, ne znas sta gledas dok gledas utakmicu. Za tebe isto igraju i Dortmund i PSG bez obzira sto je PSG treca ekipa po posjedu u Evropi, ekipa koja hoce loptu u nogama uvijek, a Dortmund nije ni medju 20 ekipa u Evropi po posjedu i krasi ih igra iz tranzicije. Strasno je koliko ti ne znas zapravo. Znam cure koje razumiju fudbal vise od tebe. Mislio sam da trolujes ali ti skaces iz blama u blam, nonsalantno. 

"A sta ja tebi imam govoriti kad su za tebe BVB i ATM ekipe koje igraju na kontru." 

Ovdje me uhvati grc u butini od blama. A na sta igraju? I sta si htio poentirati sa Stokeom i Sotonom? 

Cae osvojila i Zvezda LS i Nothingam Forest :D ili Kup pobednika kupova,svejedno. Ako je Spanija liga smesna,onda ne znam sta je Francuska za nju za padanje u nesvest od smeha. 

PS. Ovo je inace buducnost Chelsea,a ne PSG-a.

Twelfth Man. Upravu si. Pojma nemam. Dortmund je obrambena ekipa koja prepusta inicijativu protivniku i igra na kontre. Kako i ostale tvrde ekipe. Ne rade presing kao napadacke momcadi da sto prije dodju u posjed lopte. Ne vode inicijativu. Prepustaju je drugome. Brane se i cekaju kontru. Tako je i protiv Reala bilo. A ti s curama raspravljaj. Odo s ove teme k me boli.

Twelfth Man. Upravu si. Pojma nemam. Dortmund je obrambena ekipa koja prepusta inicijativu protivniku i igra na kontre. Kako i ostale tvrde ekipe. Ne rade presing kao napadacke momcadi da sto prije dodju u posjed lopte. Ne vode inicijativu. Prepustaju je drugome. Brane se i cekaju kontru. Tako je i protiv Reala bilo. A ti s curama raspravljaj. Odo s ove teme k me boli.

Ti stvarno nekontas bgm sta ti on pokušava objasnit
Igra na kontre ne mora automatski značiti da se brane bunkerom
Stilovi BVBa i PSGa nisu ni blizu ako si bar pogledo et po dvije tekme obje ekipe odma se sve uoci ;)
Da djabe neupadam u raspravu nek ti 12ka objasni ;)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.