Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Prošlost i budućnost kluba

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,1 hilj.
  • Pregledi 127,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Treba se presaltat na newcastle dok nisu postali sila da mi ne serendaju da sam gloryhunter. Ljudi rade pametno posao. Kupuju kvalitetno i polahko. Svaka kupovina ima svoj razlog Kod nas cir

• Nasi su trosili i to ogromne novce, rekordi su se oborili koliki je iznos izdvajan za igrace. Problem je sto su se te pare (i to ozbiljni novci) trosile na prosjecne ili cak ispod prosjecne igrace koj

Objavljene slike

[quote name="chibabachi" post="182714" timestamp="1406906255"] ako si bio ozbiljan sad si počeo i ti ko cae da menjaš mišljenje =;[/quote]Zajebancija, Spaß sto bi Svabe rekle :D Btw Kalouda odlican post gore

Ovo su dva čovjeka pomoću kojih Chelsea posluje pozitivno u posljednjih par godina:

Piet de Visser, Abramovičev savjetnik i skaut. Čovjek koji je u Europu doveo Romaria i Ronalda.

200px-PietDeVisser.jpg

Drugi je Pini Zahavi - Izraelac, takođe skaut, zovu ga i super agentom. Lik je genijalac.

article-0-0130D72700000578-703_306x439.j

Zato, recimo uglas: Hvala čika Piet i čika Zahavi.

Zahavi, umro daBogda, samo onako ;)

Teske rijeci :D 

Ovu temu treba zakljucat, kakva buducnost kluba .  Nasa buducnost kluba su pojacanja od po 50 miliona, a ovu akademiju sto imamo koristimo samo za prodaju :D 

Čelzi je izbio na 4 mesto kad je u pitanju prosečna prodaja dresova sa brojkom od milion 

mogao bih da dodam i to da smo iza sebe ostavili veliki Bajern i naše komšije Arsenal,tako da u tom pogledu,imamo još jedan dokaz da klub dobro napreduje

jedino što me brine je to da se najviše prodaju dresovi sa brojem 9,njegovo ime neću napisati

Čelzi je izbio na 4 mesto kad je u pitanju prosečna prodaja dresova sa brojkom od milion 

mogao bih da dodam i to da smo iza sebe ostavili veliki Bajern i naše komšije Arsenal,tako da u tom pogledu,imamo još jedan dokaz da klub dobro napreduje

jedino što me brine je to da se najviše prodaju dresovi sa brojem 9,njegovo ime neću napisati

Pa :hljeb: ko više kupuje njegove dresove?
Zar imamo tako retardirane navijače u pičku materinu? Pored jednog Hazarda, do prošle godine Lamparda, pa Terryja... Plavušin se najbolje prodaje. KAKO?!

ARQ6iQX.png

Tores je bio "zlatna koka" još pre nego što smo ga mi kupili a tome ide u prilog veći broj faktora koji su doveli do toga da čak i par bednih sezone u plavom dresu ne mogu da unište njegov brend koji je ruku na srce ipak pomogao Čelziju da se probije na tržištu za jedno kratko vreme za razliku od njegovog doprinosa na terenu koji je zanemarljiv.

To je nažalost ona nevidljiva nit koja razdvaja Toresa od drugih igrača koji su branili boje našeg voljenog kluba,jedini razlog zbog kojeg ga klub i dalje trpi

Azar je još mlad,treba raditi sa njim strpljivo kako bi ga "prodali" svetu,bez obzrira na to što je njegov talenat tu ,to niko ne dovodi u pitanje, nova 10-tka Čelzija još uvek nije eksplodirala,prošle sezone je pridobio veliki broj medija na ostrvu što je bilo i očekivano nakon transfera Bejla u Real,nažolost Suarez je igrao možda fudbal stoleća te su reflektori na kraju sezone još jedanput bili daleko od našeg igrača.

Fitilj je ponovo zapaljen,videćemo,ima li Edan hrabrosti da se popne na pozornicu.Suarez je prodat Barseloni,Prem je još jedanput izgubio svoju zvezdu i potražiće je ponovo sledeće sezone.

Teri nažalost zbog velikog broja faktora nikada nije ni imao šanse da bude omiljen i voljen od strane širokih narodnih masa,na to je uticala njegova uloga u timu,od kad je sveta i veka navijači su uvek slavili napadače,one koji su zabijali a njegovi problemi nefudbalske prirode,otpužbe nisu mu išli u korist.

Junajted je ovog leta potpisao novi desetogodišnji ugovor sa adidasom po kome im sleduje 75 miliona funti godišnje,treba i to dodati na kraju.

United ako ne udje u LS ove godine, gubi 25m funti od Adidasa.

Torres odradio svoje sa strane marketinga, ali kao sto rekoh, uvijek mi je taj dio bio nevazan. Igrac vrijedi na terenu.

• 2 sedmice kasnije...

Eh , svi smo mislili da ce Torres biti golgeter kao sto je bio u LFC , ali ne znaci uvijek da ako je igrac u klubu jedan od najboljih na svjetu , da ce se to nastaviti i sljedecih godina . Pogledajte Ronaldinha , moj idol ce biti i ostati ,ali on je imo par dobrih sezona ( PSG + FCB ) i to je to , u Milanu se vec vidjelo da sa njim nije sve isto . Jednostavno u jednom se klubu snades , u drugom ne . Sada se cini da ce Costa bit zvijer , ali vrijeme ce pokazat svoje . Ja ga podupirem i nadam se dace usutkat sve hejtere  ali ne mora biti . Igraci prolaze , legende ostaju , nazalost ne sve . Ali sada je sve na mladim igracima . KTBFFH  :sal1:

Ronaldinho je prestao igrati dobro jer mu se više nije igralo.

Nije nego kad predjes igricu nemas vise motiva :D

• 2 sedmice kasnije...

mislim da ce Costa postaviti standarde za ubuduce kao nekad Drogba sto je do svoga odlaska

covjek je vec zabio mashAllah 4 gola u 3 utakmice, znaci ses, a ako ovako nastavi zabijati bice jos gola i naravno da ga povrede zaobidju, ne samo njega vec i ostatak ekipe

i smjesi nam se blistava buducnost nakon 4 godine patnje

haleluja, haleluja

hvala ti AC Milan sto postojis

Prije tacno 109 godina Celsi je odigrao svoju prvu utakmicu. Izgubili smo u gostima od  Stockport County-ja 0-1.Najveca zvijezda tadasnjeg tima bio je golman Willie ‘Fatty’ Foulke.Foulke je bio visok 190cm i tezak 140kg.Kad god bi Celsi gostovao, reklame bi bile :,,Dodjite i vidite golmana teskog 140kg"

Glavni moto kluba je  bio : ,,Don't worry"

Mourinho: "We are making money to be able to spend money. In every transfer window Chelsea is losing players, is selling players."

Mourinho: "In the winter one we sold Mata; in the summer one we sold David Luiz & Lukaku. So Chelsea in this moment is not a spender"

Mourinho : "When @UEFA decided for Financial Fair Play they were trying to do this to make every team (have) equal possibilities. But"

Mourinho : "the reality is that the big teams, the big clubs, the clubs with more years at the top with more fan base around the world"

Mourinho : "with more income, are the players that keep being the big spenders. So Real Madrid, Barcelona, Bayern, Manchester (United)"

Mourinho "...– all these huge teams, I think they have an advantage."

Mourinho: "But at #CFC we are so happy with the way we are doing things, with this great balance between the income and money we can spend"

Mourinho: "We are so happy with that profile of club we are, we don’t want to change"

Ovu su jako bitne reči koje ukazuju na kurs koji će Čelzi zauzeti u budućnosti

hajde Samsung ponudi vise para jebem vam sestre

kad su pare bile problem, samo nemoj Turkish Airlines na nase lijepe dresove

grihota

Samsung daje 18 miliona funti godisnje a Turkish Airlines ce davati 25 miliona. Nelose.

Pogledajte ovaj članak - http://www.theguardian.com/football/2014/jan/30/chelsea-links-third-party-ownership

Navodno da je Chelsea umiješan u kupovanje "third party ownership-a", što je klubovima zabranjeno. Sve to povezano je s našim bivšim direktorom Peterom Kenyonom i najpoznatijim agentom na svijetu Jorgeom Mendesom.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.