Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Prošlost i budućnost kluba

Istaknuti odgovori

Cega je ovo tim godine ? Ulice divljih kestenova ? :D 

• Odgovori 2,1 hilj.
  • Pregledi 127,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Treba se presaltat na newcastle dok nisu postali sila da mi ne serendaju da sam gloryhunter. Ljudi rade pametno posao. Kupuju kvalitetno i polahko. Svaka kupovina ima svoj razlog Kod nas cir

• Nasi su trosili i to ogromne novce, rekordi su se oborili koliki je iznos izdvajan za igrace. Problem je sto su se te pare (i to ozbiljni novci) trosile na prosjecne ili cak ispod prosjecne igrace koj

Objavljene slike

• 2 sedmice kasnije...

http://www.goal.com/en/news/12/spain/2014/01/07/4527941/xavi-attacks-mourinho-his-teams-do-not-leave-a-legacy

Oglasio se glupi papak, pi*ka mu materina ružna. Ne kritikuje T.H. Ovreba niti spominje kako su oni nas izbacili u ligi prvaka, sve mu jebem. I kako su im se rezultati i utakmice štimali da bi se njihov "lijepi nogomet" gledao i hvalio a svaki put smo ih SLOMILI...

Šta on zna šta je ostavština, guzili smo ih Murinjovom ekipom kako smo htjeli samo da se sudilo pošteno, ne bi oni vidjeli tog trofeja.

Inter ih je ubio, još su sudije i tada pokusale da im pomognu..

Kako ga nije stid, citav svijet prica i zna kako ih je Platini gurao do trofeja..

Može on Murinju samo popušit kao i Di Matteu...

Evo za njega jedna prigodna:

http://www.youtube.com/watch?v=gcHY8qTYhnA

Pogledajte ovdje kako pokušava uhvatiti Ramiza, ma ne bi ga stigo da su do Sjevernog pola trčali.

Vidi štrumfova što prosipaju pamet,čuj Di Matteova ekipa nije igrala fudbal pa šta su igrali molim te možda kriket.Znači ako u utakmici nemaš 352656565 dodavanja odmah ne igraš fudbal,ljudi ne shvataju da je i odbrana sastavni dio igre kao i napad.Oni bi bili sretni da je Chelsea igrao sa tri napadača i izgubio sa 5-0 eh onda bi oni rekli "svaka čast Chelseau,oni igraju dobar fudbal" oni mogu kantat onu špansku sirotinju tipa Granada,Osasuna,Celta,Vallecano jer ovi se otvore i napale ko mladi majmuni protiv Barcelone.Ko gubi ima pravo da se ljuti.

Guzili smo ih i guzit ćemo ih opet..

Zao mi je samo sto ce ih City isamarati pre nas. A bas sam zeleo da se sastanemo ove godine. Jbg. 

Nabio im kompleks Mourinhno i to strasan. A kada se setim kada ih je dobio bez 5-6 prvotimaca u kupu,sta da im kazem..

• 2 sedmice kasnije...

Dvojica-trojica od njih da zaigraju za Čelsi u budućnosti, biće odlično. Ako ništa, mogu se prodati za solidne pare (više nego za koje su dovedeni).  Dobar plan.

Dvojica-trojica od njih da zaigraju za Čelsi u budućnosti, biće odlično. Ako ništa, mogu se prodati za solidne pare (više nego za koje su dovedeni).  Dobar plan.

Pa recimo četiri igrača koja su sad na posudbi, a od kojih se očekuje najviše u Chelseajevoj budućnosti su.

1. Courtois

2. Lukaku

3. Piazon

4. Chalobah

Ostali manje više će biti prodani. Bar neko moje viđenje.

Pored njih,ja bi cuvao i Thorgana,izgleda da ce on biti on dobar za 2-3 godine,samo mora da promeni sada ligu,dosta je bio u Belgiji. 

Nasa skola fudbala po meni ide u dobrom pravcu drzimo igrace do 18 godine da bi bili home grown igraci,a zatim ih saljemo na pozajmice da bi stekli potrebno iskustvo prvog tima.Ne znam zasto se iko buni na to pa vidite da jedan Schurle ne igra ni Mata,a ocete da vam igra Feruz i Lukaku ajde molim vas.Odlicna politika kluba najbolji ce naci mesto u ovom timu,a ostali koji nikad ne postanu nesto vise od talenta ce biti prodani nikog mi nije zao ako nije zasluzio da bude u ovom svetom timu.Kako vas nije sramota da placete za jednim Staridzom koji nije hteo dodati loptu igracima koji su bili u stopostotnoj prilici samo da bi on dao gol i bilo njegovo ime,serem se na ja takve igrace i nikad ih nebi drzao u timu.Ja nisam ljubitelj Torresa,ali moram da dam primer koja je to velicina u odnosu na Staridza covek je u finalu Eura 2012 dodao Mati ispred gola i radovao se ko da ga dao on sam.Nadam se da ce pravi ljudi se drzati poente price,a ne samo dela sa Torresom i ostalim glupostima.

ovaj Fairplay je malo jebena stvar, pogotovo za nas

u buducnosti sad ce se morati malo vise paziti sta se kupuje i za koliko para

EDIT:

mislio sam na finacial fair play

Mogli bi staviti naslov samo "Buducnost kluba" :D

Courtois

Azpilicueta - Luiz/Cahill - Zouma(?) - Shaw(?)

Matic - Ramires

Willian - Oscar - Hazard

Lukaku???

Al jeste glupo, dva cela Engleza u prvoj postavi, a u pitanju je engleski klub. No, dobro, dokle god klubu ide dobro, briga me za Englesku. :D

Imaš klubove poput Porta koji svake godine prodaju jednog ili dva igrača za paprenu cijenu tj. 30 ili 40 mil eura, a kupe ga prije toga za neke male novce do 4-5 mil eura. A imaš klubove poput Chelseaja koji za budućnost akumulira armiju igrača koje je kupio po cijeni od 1 do 4-5 mil eura, a prodaje ih po cijeni od 10ak mil eura. Nakupi se toga.

Taj FFP po meni ne znam kako moze da prodje u tolikoj meri da se ima uvid u sve poslove kluba i u njegove finansije. Klubovi zaradjuju od prodaje dresove,sponzorstva,prodaje igraca,trofeja..

e sada sto se tice sponzorstva,recimo Romanov sin ima firmu "Ruska Imperija". "Ruska Imperija" zeli reklamu na nasem stadionu,oni pljunu 30 miliona za par onih rotirajucih reklami oko terena i upumpa novac u klub. Reklama,marketing i ostalo. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.