Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u Premiershipu 2014/15 = Winner

Istaknuti odgovori

• Odgovori 414
  • Pregledi 24,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Došli smo i do posljednje reprezentativne pauze u ovoj godini tako da možemo pričati da tako kažem o tri presjeka dosadašnjeg dijela sezone tj. stanja prije odlaska na pauzu. Uzeo sam u obzir sam TOP 10 na tabeli..

Presjek 1 :

F3XhUGP.png?1

Presjek 2 :

RtQvskQ.png?1

Presjek 3 :

890v0yt.png

Evidentno je da Chelsea postepeno povećava prednost i jedina ekipa koja je nakon zadnjeg presjeka smanjila bodovnu razliku u odnosu na prva dva presjeka je Southampton, sve ostale ekipe su povećale broj bodova zaostatka u odnosu na Chelsea. Chelsea je bodovnu prednost u odnosu na svog najvećeg rivala Citya nakon svakog presjeka u prosjeku povećavao za 2,66 bodova.

Nakon 11. kola mi smo ekipa sa najviše postignutih golova (28) što je 2,54 po utakmici dok je odnos odigranih utakmica i primljenih golova isti.

Nakon ove pauze slijedi nam ključni dio sezone..

:sal:

U prvih 11. kola Premiershipa, Sportklub je prenosio svaku našu utakmicu, ali u sljedećem 12. kolu našu utakmicu neće prenositi jer će u terminu u kojem mi igramo biti prenos utakmice City-Swansea :(

Naravno govorim za tri osnovana Sportkluba 1,2,3 jer samo njih imam, onaj ko ima i Sportklub 4,5,6 taj će vjerovatno moći gledati direktan prenos naše utakmice.. 

Mi ostali stream :D

Na njihovom sajtu stoji da ce na SK1 biti City Swansea, ali za SK2 i SK3 ne pise nista. Korisnici TotalTV imaju i SK-Slo i SK-HR, mozda i tamo bude.

U terminu od 16h u subotu igraju

CHE-WBA - SK2/SK3/Slo/Hr, mora negde imati

EVE-WHU

LEI-SUN

MCI-SWA - SK1

NEW-QPR

STK-BUR

Na njihovom sajtu stoji da ce na SK1 biti City Swansea, ali za SK2 i SK3 ne pise nista. Korisnici TotalTV imaju i SK-Slo i SK-HR, mozda i tamo bude.

Pa na SK 2 i SK 3 ne moze biti prenos utakmice u 16:00, posto je vec Siti - Svonsi na Sk1 (vazi ono pravilo Premier lige,uvedeno prosle godine ) , a SK-Hrvatska prenosi takodje Siti - Svonsi, tako da ce Celsi - WBA bit na SK 4 , 5,6 (ne znam ima li njih iko,oni su stream kanali), valjalo bi da puste na SK HD, ali cisto sumnjam.

sve te imam..valjda ce biti na jednom

Oce kurac, vidite li da vam je covjek iznad napisao :D

Imam Sk1,Sk2,Sk3,Sk4,Sk5,SkHr tako da za mene nema "zime" barem što se Premiershipa tiče :$

CHE-WBA - SK2/SK3/Slo/Hr, mora negde imati

Na tri osnovan kanala Sportkluba tj. 1,2,3 ide samo jedna utakmica u terminu subota 16:00h dok na Sportklub Hrvatska i Slovenija ide prenos iste utakmice koja je na osnovim kanalima, tako da ništa od prenosa naše utakmice. Znači jedino SK 4,5,6...

Ja jedino imam Sportklub 2 i 3. Prosli put se obradovao da cu gledati tekmu na TV-u, kad kurac jarane, ona bila na kecu :(

Ja jedino imam Sportklub 2 i 3. Prosli put se obradovao da cu gledati tekmu na TV-u, kad kurac jarane, ona bila na kecu :(

Kako to? Prvi put čujem za ovo, da imaš SK 2 i 3, a da nemaš SK 1.  :-?

Kao što diablo kaže moraš onda imati i SK 1 jer on sa SK 2 I 3 čini taj osnovni paket. Ja imam osnovni paket i SK 1, SK 2, SK 3, SK Hrvatska i SK Slovenia.

Pa trazio sam kad smo igrali protiv Liverpoola i nisam nasao. Morao se snaci preko streama.

Ti programi SK 4 pa nadalje se mogu samo uzeti u posebnom paketu a cijena je da ti oči ispadnu.

Jbg stream nam ne gine.

Pa i ne baš .
Od prije mjesec dana Sk4 , Sk5 i Sk6 su u standardnom paketu Telemacha . Znam kod mene je i ja slučajno našao . Provjeri da i kod tebe nisu otključani mijenjali su nešto .

Kad bi ubacili SK 4 , 5 ,6 na Total Tv, bio bih miran do kraja zivota :D Nego ne znam sto ne pustaju na onaj SK Premium HD neke druge utakmice u 16,umjesto sto pustaju neke trule lige.

Digitalna ili kablovska?

Standardni paket Telemacha digitalne tv (imaš resiver). Prije je bio "samo" Sk1 , Sk2 i Sk3 od neki dan imaju i ostali .

Napokon završile dosadne reprezentacije, vraćamo se Chelseau!!

Nisu, sutra i preksutra nas očekuju prijateljske utakmice!!!!

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.