Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u Premiershipu 2014/15 = Winner

Istaknuti odgovori

Najzanimljivije je što dva global moderatora pričaju o otvaranju teme a niko kurcem da mrdne. Halal vam kurac ko nam je moderator.

Nije do mene. Neki dan sam pitao ko otvara teme i kun rekao da je to njegov posao.
  • Odgovori 414
  • Pregledi 24,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ma slaba organizacija pidy brate, ja dok sam teme otvarao to je bilo redovno :P

Haj šuti svega ti <3 :P

Najzanimljivije je što dva global moderatora pričaju o otvaranju teme a niko kurcem da mrdne. Halal vam kurac ko nam je moderator.

slažem se od riječi do riječi.

@pidy nije posao nego dobra volja i ljubav prema forumu i forumašima

:))

Nisam znao gdje da stavim pa evo ovdje.

Nevjerovatno koliko me je 'nabrijao' ovaj video,muzika je za 10 kao iz nekog ratnog filma gdje ocekujes samo najbolje bitke.Znaci VRH

http://www.youtube.com/watch?v=JdXNIEEIJyY&list=UUc8RKUy9YnvfvdIGpwDvB6A

U dosadašnja četiri kola Premiershipa smo postigli 15 golova što je 3,75 po utakmici.

Od tih 15 golova napadači su već dali 8 komada, sredina terena 4 gola i odbrana 2 gola, jbt kako je čudno nakon par godina lutanja i patnje oko napadača konačno imati prave igrače na tim pozicijama.

Samo još da odbranu sredimo i bićemo ko bombona..

Ne znam za vas, ali meni je draze gledati Chelsea u Premiershipu nego u Ligi sampiona. Drazi mi termin od Premiershipa i ta atmosfera  i sve...

Tablica nakon današnjih utakmica. Naši Plavci su na vrhu, a da Bog da zaključno i sa zadnjim kolom ostali tamo.

XhrFZHg.jpg

Tri boda iznad A. Ville i So'tona. Sada slijedi kraća reprezentativna pauza, a onda se vraćamo klupskom nogometu i važnoj (i teškoj!) utakmici protiv Aston Ville iz koje ćemo, nadam se, odnijeti puni plijen.

Tri boda iznad A. Ville i So'tona. Sada slijedi kraća reprezentativna pauza, a onda se vraćamo klupskom nogometu i važnoj (i teškoj!) utakmici protiv Aston Ville iz koje ćemo, nadam se, odnijeti puni plijen.

I tako nakon reprezentativne pauze koja je trajala nekih par sati vraćamo se Premiershipu :D

Sada valja dobit ovu jebenu Villu, poginut će protiv nas samo da nam uzmu bodove.

Ne mogu da se otmem dojmu kako smo ove godine konacno sazrili kao ekipa.Znam da je jos rano za takav zakljucak,ali da se to vidjeti odmah na prvu.Razlog tome je prije svega trener,jedan jedini i neponovljivi Murinjo.Ali prije svega,pa cak bi se usudio reci i prije Murinja,najzasluzniji za ovoliki napredak ekipe su nasa pojacanja.Uz sav nas talenat od ranije,prije svih mislim na Edena,Cahila,Terrya,Azpia,Baneta i druge,tu mislim konkretno na 3 nova igraca,koja cine prevagu,tu razliku u odnosu na ranije vrijeme,a to su:

Nemanja Matic- znam da je dosao jos u januaru prosle sezone,pa cak i tad smo momentalno osjetili koliko je mocan i koliko smo mi mocniji sa njim na terenu.Kako kazu ovi iz engleske,holding midfielder koji je veoma krupne gradje a tako pokretljiv za svoju visinu.Sjajan u odbrani,distribuciji lopte,u duelima,sjajno cita igru i uvjek daje 100% od sebe.Sama njegova prisutnost na sredini terena daje citavoj ekipi veliku sigurnost.

Cesc Fabregas-Upravo ono sto nam je trebalo na sredini terena,koji uz sjajnog Nemanju ima potpunu slobodu u organizaciji igre.Nakon sto je lutao po raznim pozicijama na terenu za vrijeme igranja u Barceloni,konacno opet na svojoj pozicji i njegovi kvaliteti su itekako dosli do izrazaja.Sjajno razigrava citavu ekipu i vec ima 6 aistencija,za jednu manje nego nas najbolji asist. prosle sezone Hazard(nek me neko ispravi ako sam pogresio).U kombinaciji na sredini terena sa Nemanjon cini strasno dobre stvari.

Diego Costa- Poslednji dio slagalice ove mocne ekipe(ne ureko se).Sta reci a da vec nismo rekli?All round napadac.Sve ima,od dobre kontrole lopte,prijema,kretanja,snage,volje,preciznosti,zelja za uspjehom,SVE.Ono sto me najvise impresioniralo je njegova fudbalska pamet.Tako lijepo cita igru,saradjuje sa svojim igracima i cini da davanje golova izgleda tako jednostavno a vrlo dobro znamo kako je nekim igracima to bilo tesko,odnosno nemoguce.Alal mu vera.

Malo sam vjerovatno i pretjerao sa hvalisanjem nasih igraca,ali sta cu...srce je nekad jace od razuma. 

ZIVJELI!!!

Ja takodje o tome razmisljam, od skoro.

Ali ipak, kada mnogo ocekujes, mnogo se razocaras. Zato bih voleo da "samo" osvojimo EPL. Probacemo dogodine zlatnu.

Samo polako, o tome moze da se razgovara negde u martu-aprilu. Sada nije vreme za to.

Nakon prve reprezentativne pauze bili smo bodovno poravnati sa Swansea i imali smo +3 u odnosu na najvećeg rivala Citya. Sada nakon druge reprezentativne pauze ćemo imati +5 u odnosu na drugoplasiranu ekipu tj. City.

Napredujemo polako ali sigurno :D

Sljedeći protivnik nam je Crystal Palace u gostima.

:sal:

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.