Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u Premiershipu 2014/15 = Winner

Istaknuti odgovori

Niti će Schurrle istisnuti Williana niti će Oscar  grijati klupu.

Oscar jedino može grijati klupu ukoliko Cesk bude loš na CMF a on kritičan na AMF-u što se neće desiti,a o kakvom mi to probijanju Schurrlea ispred Willina pričamo. Willianu to nije prirodna pozicija a i imao je relativno lošu sezonu pa je opet bio isped Schurrlea. Schurrle je tu bez šansi.

Sezona 2013/14.

• Odgovori 414
  • Pregledi 24,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Lepo je gledati nas na prvom mestu. 

Citam dosta komentare i ljudi su odusevljeni predstavom Chelsea u prvoj utakmici. Neki odusevljeni, neki uplaseni,kako ko za koga navija,ali u jednom su u pravu, ova sezona vrlo lako moze da bude nasa, da se osvoji Premier liga,a mozda i u LS da se daleko dogura. 

Izgledamo kao celina,dobri jaki, zeljni igre i zeljni fudbala. 

Odbrana standard, bedem kao i uvek, tu smo oduvek bili jaki, uvek imamo strasno odbranu. 

Sredina terena, ubitacna ove sezone, sa Fabregasom dirigentom, Maticem koji ga zatvara i krilima kao sto su Hazard, Schurle, Willian (onaj pravi nadam se) je prej****no. Oscar tu malo strci,ali nadamo se da ce i od njega biti nesto,nije da ne moze.

Napad Costa, krenuo odlicno, pokazao ono sto zelis od napadaca,ono sta treba napadac da radi, daje golove iz solo akcije,otpadak nije bitno, radi za ekipu,trudi se,grize. 

Trenera koji zna kako da napravi uspeh,koji zna kako da izvuce najbolje iz svakog igraca poebno i koji zna sta i kako. 

Mozda nas malo klupa zeza,ali to je sve dobro,imamo pristojne zamene. 

Tim danas ima neku hemiju,povezanost, tecnost i mislim da mozemo da se zavalimo i da uzivamo u utakmicama. 

PS. Jedva cekam sledecu. 

Tek je počelo treba malo smiriti strasti , tek smo Burney dobili :D

Favoriti smo za osvajanje Premiershipa po kladionicama i po nekim kvazi stručnjacima .

Stanje nakon prvog kola. Na vrhu smo. Da Bog do i nakon zadnjeg kola na istom mjestu bili gdje smo sad :D

FLASabR.jpg

A sada stanje nakon drugog kola. Pali smo na drugo mjesto zbog tog gola Burnleyja. Ali već se jasno vidi da ćemo se mi i City opet boriti za titulu ako i jedne i druge posluži forma i zaobiđu ozljede.

r6Oz75A.jpg

Šta vi mislite da li bi Mourinho s igračima još malo trebao proraditi na igri ako želimo istinski konkurirati Cityju i opravdati ulogu prvog favorita lige? Mislim kako City igra jako brzo kada im se ostavi samo malo prostora, to lopta ide u sekundi, dupli pasovi ovo-ono. Mi smo nekako tromi nekada, sporo nam napadi idu. U tom segmentu je nekako City bolji zasada mada se to može promjeniti po meni.

Mi ako uspijemo zamijeniti Torresa nekim solidnim napadačem imat ćemo fantastičnu ekipu, apsolutno ćemo biti rame uz rame sa Cityem. Njihova prednost je uigranost, ali naš potencijal je ogroman i mislim da kroz nekih 10-15 utakmica ćemo vidjeti u kojem to smjeru ide. Evo već u subotu nas čeka jedan meč gdje smo prošle sezone prosuli bodove i prvi pravi ispit ove godine će biti baš ta utakmica na Goodisonu.

Kao što rekoh, ne može se ovako kao City igrati preko noći.. Njihova kičma ekipa, znači linija Hart-Kompany-Toure-Silva-Aguero je dugi niz godina na okupu + Džeko, Zabaleta, Kolarov, Nasri.. svi su oni tu nekoliko sezona i uigrali su se. A oni opet svakog ljeta dodaju po nekoliko klasnih pojačanja na krucijalnim pozicijama. Evo sad Mangala i Fernando zamijenili Nastasića odnosno Javia Garciju koji su opet jako dobri, ali nedovoljno dobri za taj strašan tim.

A pogledajte kod nas rasula prvo kad kreneš od mjesta managera, pa onda promjene od linije Cech-Terry-Lamps-Didier do ovih novih klinaca Courtoisa, Hazarda, Oscara, pa evo sad došao Costa.. 

Zato govorim da će biti teška borba, jer nije samo City u pitanju nego još 5-6 teških protivnika u prvenstvu, a nama i bilo koja druga ekipa može zagorčati život tako da se ne smije ništa uzeti zdravo za gotovo. Ipak, imamo tim i managera u koje vjerujem i nekako po prvi put nakon dugo vremena osjeti se ta moć i taj plavi duh koji mi govori da možemo do titule.

To što većina veće šanse daje Liverpulu, Arsenalu i Junajtedu nego Sitiju govori o tome koliko ti ljudi nemaju veze sa fudbalom.

Sva ta razna glasanja i ankete nisu relevantan pokazatelj realnog stanja sve dok glasaju i navijači klubova koji su uključeni u anketu. Za te ankete treba objektivnosti čega na našim prostorima ima malo.

Mislim da ovi što su glasali za Arsenal ni sami nevjeruju u to.. 

Najjaci su ovi sto su glasali za Newcastle. Ali bolje i tako da se zezaju, nego da glasaju za Man Utd. :D

THE PREMIER LEAGUE SQUAD NUMBER LIST IS:

1.            Petr Cech

2.            Branislav Ivanovic

3.            Filipe Luis

4.            Cesc Fabregas

7.            Ramires

8.            Oscar

10.          Eden Hazard

11.          Didier Drogba

12.          John Mikel Obi

13.          Thibaut Courtois

14.          Andre Schurrle

17.          Mohamed Salah

18.          Loic Remy        

19.          Diego Costa

21.          Nemanja Matic

22.          Willian

23.          Mark Schwarzer

24.          Gary Cahill

26.          John Terry

28.          Cesar Azpilicueta

Under-21 Players

5.            Kurt Zouma
6.            Nathan Ake

31.          Andreas Christensen

32.          Jeremie Boga

33.          Mitchell Beeney

34.          Lewis Baker

THE PREMIER LEAGUE SQUAD NUMBER LIST IS:

1.            Petr Cech

2.            Branislav Ivanovic

3.            Filipe Luis

4.            Cesc Fabregas

7.            Ramires

8.            Oscar

10.          Eden Hazard

11.          Didier Drogba

12.          John Mikel Obi

13.          Thibaut Courtois

14.          Andre Schurrle

17.          Mohamed Salah

18.          Loic Remy        

19.          Diego Costa

21.          Nemanja Matic

22.          Willian

23.          Mark Schwarzer

24.          Gary Cahill

26.          John Terry

28.          Cesar Azpilicueta

Under-21 Players

5.            Kurt Zouma
6.            Nathan Ake

31.          Andreas Christensen

32.          Jeremie Boga

33.    Mitchell Beeney

34.          Lewis Baker

Who is this Pokemon?

Nema šta, pametno... 4 golmana prijavio. Pa ako dođe do toga da ovaj Beeney brani, onda ne treba ni izać na teren, jebiga potpisat 3-0 za zelenim stolom.

Ma ne može Schwarziu ništa bit, pa preko njega su gazili švabski tenkovi za vrijeme prvog svjetskog rata :D

Hajde otvarajte temu za Svonsi. Trebao sam ici planinariti trinaestog, ali sam otkazao da bih gledao sukob divova sa vrha tabele.

Hajde otvarajte temu za Svonsi. Trebao sam ici planinariti trinaestog, ali sam otkazao da bih gledao sukob divova sa vrha tabele.

Ma slaba organizacija pidy brate, ja dok sam teme otvarao to je bilo redovno :P

Zudimo za temom like teenagers za sexom. Svakako su druge teme prebukirane o utakmici, naprimjer Kostina tema. Stoga ne bi bilo lose da se otvori tema i da u njoj komentarisemo.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.