Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u Premiershipu 2014/15 = Winner

Istaknuti odgovori

Ostaje da vidimo, ipak mislim da je i on tanka opcija sto se ofanzive tice...zato je moj izbor Bane.

• Odgovori 414
  • Pregledi 24,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

10511067_10152970760033066_5794334088303

hahahahahahahhahahahahahhaa

Liverpul je kupio pola Sautemptona i gle čuda, niko nije pravio sliku sa You'll never walk alone i Sautemptonovim grbom.

Pa gdje se sjetiše ovako grb napraviti hahahahah kraljevi suuuuu

Budimo realni, ja za Terija vec 5 godina pričam da je najjači štoper u Evropi ali prošle godine i nije baš zadivio prespor je i mator već sve igra na iskustvo i autoritet, Kejhil samo izbija lopte i kiksara je, Bane najjača karika odbrane, Felipe Luis mi se ne sviđa previše je ofanzivan, Aspilikueta je odličan ali očigledno neće igrati, Zuma je mlad, ne može se osloniti na njega a možda ga i opet pošalju na pozajmicu. Nisu smeli da prodaju Davida Luiza jer boljeg ne možeš da kupiš!

Niko te ne tjera da pišeš ovo

Pa gdje se sjetiše ovako grb napraviti hahahahah kraljevi suuuuu

Niko te ne tjera da pišeš ovo

Ne znam što tebi smeta da iskažem svoje mišljenje?

Ne znam što tebi smeta da iskažem svoje mišljenje?

Zato što je nekulturno glupost smatrati mišljenjem

Ajd i ti Twelfth sad pretjeruješ.. Pusti lika nek piše šta hoće, lik ne spama a i svako ima svoje mišljenje..

Koji je tebi kurac? jesi se digo nešto, prije si bio ekstra lik sa ekstra postovima, sad neki umišljen i u svaki post unosiš neki izveštačeni humor i ista takva poređenja, prekopirana sa tarzanija.com

Cahill kiksara, Luis loš a David Luiz najbolji štoper kojeg možeš kupiti. I to je sad kao neko mudo, jelte mišljenje a ne obična notorna blam glupost? Aj zdravo. Naravno da ću tako nešto isprozivati uvijek i svakom prilikom, vrlo rado. I boli me mudo šta misliš o meni i ti i bilo ko ovdje, no hard feelings :) Kome se ne čitaju moji postovi, apelujte na blok i uživajte al' mi nemojte srat s nekim prevaspitavanjem kad nikom nisam porodicu dotakao već samo ukazao na glupost u postovima i to bez grubih riječi što je nekad veliko iskušenje. 

Cahill kiksara, Luis loš a David Luiz najbolji štoper kojeg možeš kupiti. I to je sad kao neko mudo, jelte mišljenje a ne obična notorna blam glupost? Aj zdravo. Naravno da ću tako nešto isprozivati uvijek i svakom prilikom, vrlo rado. I boli me mudo šta misliš o meni i ti i bilo ko ovdje, no hard feelings :) Kome se ne čitaju moji postovi, apelujte na blok i uživajte al' mi nemojte srat s nekim prevaspitavanjem kad nikom nisam porodicu dotakao već samo ukazao na glupost u postovima i to bez grubih riječi što je nekad veliko iskušenje. 

Nebitan si momak skroz, i sledeći put ću jednostavno da iskuliram tvoje glupe komentare, da se ne bi napušavali jer tome ovde nije mesto. Nije meni problem da ulazim i konflikte, štaviše i gotivim to ali ajde nov sam na forumu pa neću da me ljudi skontaju kao nekog namćora, inače bi ti odbrusio ja odmah.

Kalu carino, kontamo se ti i ja! PFC CFC!

Nikakav problem. Pozdravljaju te Cahill kiksara, losi Luis i najbolji stoper na svijetu Luiz. 

Ponavljam već više puta da bih voleo da grešim i da će Kejhil i Luis imati vrhunske sezone, ja bih bio najsrećniji. 
A što se tiće Davida Luiza, vreme će pokazati da su pogrešili što su ga prodali...

Svako ima pravo reci sta misli, pa oni na TalkChelsea godinama pljuju i omalovazavaju sve sto Cahill napravi, cak su i Ivanovica nebrojeno puta iskritizirali.
Ovdje kazes da je Azpi bolji bek, Whisper odmah odlazi s foruma haha

Ni ja se ne slazem s tim sto je sibinho napisao, ali vec sam cuo takva misljenja pa sam se navikao.

Milsljenja su razilicita i da smo svi isti ne bi bilo zanimljivo. A zbog toga da neko se raspravlja van granica normale je smesno,.

Ah vidite, mišljenje je kao šupak. Postoji dobar, šupak, onako baš dobar, šupčina prava, a postoji i neki ogavan šupak, isto tako je sa mišljenjem

Ah vidite, mišljenje je kao šupak. Postoji dobar, šupak, onako baš dobar, šupčina prava, a postoji i neki ogavan šupak, isto tako je sa mišljenjem

Šta god to značilo. 

Mene nemoj ni u jedan tip šupaka da svrstaš kad te ljubim.. ;D

Ja stvarno ne znam kako netko može reći da je Cahill loš? Mogu shvatiti kada netko kaže da mu Cahill i nije baš drag, da nije vrhunski stoper, ali reći da je loš je baš ono...čudno. 

Ma Cahilla svijet svrstaje u najboljeg stopera prosle sezone.

Njega, Mirandu i jos kojeg mozda. Imali su najbolju sezonu iza sebe

Torres je mozda i najbolji spic u EPL, klasa. Nas vezni red je sebican i ne dodaje mu dovoljno lopti, previse sutaju ka golu. Obratite paznju kakvo kretanje ima Nando i videcete o cemu pricam. Jednostavno malo lopti dobija.

Kad bi mu dodavali koliko treba, on bi sigurno bio prvi strelac EPL.

A evo kako Chelseajev dvor izgleda pored Man. Cityjevog.

14073163468873.jpg

Timovi za predstojeću sezonu Prema. Još da nam hoće uletiti Pogba, a prodati Ramiresa. A na zimu da nam neka igračina uleti umjesto Oscara.

Mislim da ce Oscar grijati klupu, na njegovo ce mjesto ici Fabregas a Ramires ce ici u paru s Maticem, isto tako ocekujem da Schurle istisne Wiliana iz prve postave, imao je dobro svjetsko prvenstvo iza sebe a Wilian me nije odusevio ni prosle sezone.

Niti će Schurrle istisnuti Williana niti će Oscar  grijati klupu.

Oscar jedino može grijati klupu ukoliko Cesk bude loš na CMF a on kritičan na AMF-u što se neće desiti,a o kakvom mi to probijanju Schurrlea ispred Willina pričamo. Willianu to nije prirodna pozicija a i imao je relativno lošu sezonu pa je opet bio isped Schurrlea. Schurrle je tu bez šansi.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.