Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u Premiershipu 2014/15 = Winner

Istaknuti odgovori

• Odgovori 414
  • Pregledi 24,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

10702094_968153699875712_703451046521501

It's exactly 10 years since Chelsea lost to Man City - their only defeat of a title-winning season. Will their record points tally of 95 ever be beaten? 

Sada nam slijedi trka sa vremenom, pet dana pred utakmicu sa Unitedom mi smo kada su napadači u pitanju ostali samo na Drogbi. Remy je out sigurno par sedmica to je sigurno znači on otpada definitivno, Costa ne trenira, sigurno je da smo u lošoj situaciji.

Mislim da Drogba nije u stanju da odigra svih 90 min u visokom ritmu tako da je pitanje kakvo će biti rješenje za vikend.

Costa-Remy situacija bi nas mogla sjebati sada u prvenstvu. Jebemu mater. Protiv scuma sa Drogbom em što je neizvodljivo za 90 minuta em što nam se jebe kompletna koncepcija igre. Vidjeli smo šta im je Berahino radio sa svojim kretnjama i utrčavanjima. A sad kurac.

remy nece bit do reprezantativne pauze a costa ce vjerovatno zaigrat proti uniteda i mi cemo ic na brz start tako da drogba ude kasnie ako budemo uvjerljivo vodili

remy nece bit do reprezantativne pauze a costa ce vjerovatno zaigrat proti uniteda i mi cemo ic na brz start tako da drogba ude kasnie ako budemo uvjerljivo vodili

Sumnjam da će Costa igrati, jer on za razliku od nekih prošlih situacija uopšte ne trenira..

Izjava Remya: â€˜It’s frustrating of course because I had a chance to play because Costa is injured but I am not afraid. I don’t think it is really bad. We will check and I really hope to play again this weekend".

Ako ovu njegovo izjavu malo bolje sagledaš možeš zaključit da je već bilo odlučeno da Remy igra protiv Uniteda i da Costa neće biti spreman, on kaže "frustriran sam jer sam imao šansu igrati dok je Costa povređen, nadam se da ću igrati za vikend" znači to je smisao ove izjave.

Kako je lijepo vidjeti strah i poštovanje od Unitedovih navijača pred veliki derbi .. nek im se tresu gaće, i trebaju ! ;)

Hoću ja..

Jer neće biti spreman 100% nema ni jedna jedina informacija da bi mogao biti spreman.

Mou ga sakrio kuci u podrumu, kljuka ga lekovima, doveo je tim specijalisti iz Rusije, Amerike i Nemacke da ga lece u tajnosti i osposobe za nedelju. Nije ni cu sto ne mozes nista da nadjes. 

Rekao je i da nece prodati Matu,Luiza i Torresa :D :D

Pa nije prodao Toresa, samo ga je pozajmio. Sad treba kao u FM-u da iskoristi RECALL FROM LOAN opciju, hehe.

Mou ga sakrio kuci u podrumu, kljuka ga lekovima, doveo je tim specijalisti iz Rusije, Amerike i Nemacke da ga lece u tajnosti i osposobe za nedelju. Nije ni cu sto ne mozes nista da nadjes. 

Rekao je i da nece prodati Matu,Luiza i Torresa :D :D

Mourinho: "Nisam prodao Matu, Luiza i Torresa već su ih drugi klubovi kupili od nas" :D

Što se tiče Coste, i da je u podrumu sportske.net bi i to saznale i objavile :D  

Mislim nije da nismo navikli igrati bez napadača sve ove godine.

Mourinho: "Nisam prodao Matu, Luiza i Torresa već su ih drugi klubovi kupili od nas" :D

Što se tiče Coste, i da je u podrumu sportske.net bi i to saznale i objavile :D  

Mislim nije da nismo navikli igrati bez napadača sve ove godine.

Bratee, nemoj sada kada nam je lepo da imamo napadaca. :D 

Diego Costa has added a groin injury to the long-standing hamstring problem he aggravated on international duty with Spain.

Cheslea’s worst fears over the groin injury Remy sustained have been confirmed by scan results received at Cobham on Thursday. (Mirror)

Eto vam. Drogba počinje, Solanke će biti na klupi... Erh, bilo je lepo imati napadače dva meseca.

Bratee, nemoj sada kada nam je lepo da imamo napadaca. :D

Ma ponijela me atmosfera :D

Diego Costa has added a groin injury to the long-standing hamstring problem he aggravated on international duty with Spain.

Cheslea’s worst fears over the groin injury Remy sustained have been confirmed by scan results received at Cobham on Thursday. (Mirror)

Eto vam. Drogba počinje, Solanke će biti na klupi... Erh, bilo je lepo imati napadače dva meseca.

I onda na temi Coste neki tamo kaže "pa mora se on uigravat protiv Luxemburga" #-o

• 2 sedmice kasnije...

extra,sad sam proverio,sport klub 1 prenosi i liverpul čelzi  :D

Pa to je utakmica kola,moraju to prenositi :D 

• Autor

E sad mi idemo na pauzu, dobro ce nam doci jer smo poslednje 2 utakmice dobili na misice.

Trenutno stanje na tabeli, mi imamo 1 utakmicu vise od nasih najblizih pratilaca, al to je sada ne bitno, bitno je da smo uzeli 3 boda.

tumblr_neq633bg9G1t9wel0o1_1280.jpg

Sad kad gledam ovu tabelu primili smo previse golova, imamo 11 primljenih kolko i Arsenal, to je malo jadno al valjda ce biti bolje!

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.