Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u Premiershipu 2014/15 = Winner

Istaknuti odgovori

Gde je zapravo nasa snaga? Da li je u ekstra napadacu Costi, madjionicaru Hazardu, stenama nazad u vidu Aspia, Terrya, Baneta, radilici Willianu ili asistentu Fabregasu cije lopte skoro imaju oci... Ne, nasa snaga je zapravo u kolektivu,celini koju cine ove jedinke. 

Da li smo nekada culi za zezanja na treningu Reala, Manchestera, Barse, Citya.. doduse jesmo u Realu u peckanjima Jamesa i Ronalda, njihovim klanovima,ali da se svi zezaju, svi uzivaju, podbadaju drugarski jedni druge, ne. 

Pogledajte nase treninge, slobodno vreme igraca, glupiranje sa onim golf kolima,smejanje, glupiranje Drogbe i ostalih povodom osvajanja Africkog kupa (ono sa maskama), Banetovo trolovanje sveta sa tuznom facom nakon Aston Vile, Hazardove ludorije pocev od izgovaranja Maticevog imena, igranja Fife na terenu itd.. 

E to je ono sto nas cini jakima, to je ono sto nas razlikuje od drugih. Sloga,zajednica, povezanost igraca i zato smo tu gde jesmo, na vrhu. Upravo zbog ovih stvari,ovih dogadjanja. Fudbal je timska igra i dzabe vrhunski igraci ako imamo klanove, brazilske, spanske, belgijske.. Ovde su svi kao jedan i to je nasa snaga, to je nasa prednost u odnosu na ostatak ne samo Evrope, vec i sveta. 

Gledati momke na terenu i u slobodno vreme je opustajuce i zadovoljstvo.

Samo da dodam da smo uz Atletico najveci kolektiv.

• Odgovori 414
  • Pregledi 24,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

lol pa svi se zajebaju na treninzima, sta mislis da liverpool dodje na trening i da jebu mater jedni drugima, i poprijeko se gledaju 2 sata

lol pa svi se zajebaju na treninzima, sta mislis da liverpool dodje na trening i da jebu mater jedni drugima, i poprijeko se gledaju 2 sata

Ne razumes sta hocu da kazem,a da objasnjavam ne mogu, mrzi me.

• 2 sedmice kasnije...
Chelsea vs Burnley
West Ham vs Chelsea
Chelsea vs Southampton
Hull vs Chelsea
Chelsea vs Stoke
QPR vs Chelsea
Chelsea vs Man Utd
Arsenal vs Chelsea
Leicester vs Chelsea
Chelsea vs Palace
Chelsea vs Liverpool
West Brom vs Chelsea
Chelsea vs Sunderland 

Ovo nam je ostalo do kraja.

Zajeban raspored, ide laka tekma pa 2-3 bas zajebane. Lako se mozemo sjebati, nista nije gotovo, dva kiksa i odmah se postavljaju upitnici.

Zajeban raspored, ide laka tekma pa 2-3 bas zajebane. 

A biti će još i zajebaniji ako prođemo PSG...  ;)

14./15.04. 1. utakmica 1/4 finala LP
18.04. Chelsea vs Man Utd
21./22.04. uzvratna utakmica 1/4 finala LP
26.04. Arsenal vs Chelsea...

S tim da će utakmica protiv Man. Uniteda biti odgođena za neki drugi datum, ako se United plasira u 1/2 finale FA kupa.

Mislim da će se dosta toga znati poslije Arsenala u gostima. Ako nakon te utakmice budemo vodeći sa 3+ boda više od drugoplasiranog, onda smo jednom rukom na trofeju.

Posljednji penal u Premiershipu koji je dosuđen u korist Chelsea bio je penal protiv Queens Park Rangersa 01.11.2014. godine u 10. kolu Premier Lige. Znači Chelsea nije dobio penal u ligi gotovo 4 mjeseca, što je 16 utakmica u Premier Ligi..

Fino je Murinjo objasnio. Hazard je igrac koji je u ligi najvise fauliran i logicno trebao bi iznuditi najvise kartona. Ali nije. Rekao je da zna ko je ali nije otkrio. Mene bas zanima koji je to igrac koji je iznudio najvise kartona?

Da nam je neko prije pocetka sezone ponudio ovoliku bodovnu prednost nakon 26. kola,mislim da bi objeručke svi prihvatili.

Da nam je neko prije pocetka sezone ponudio ovoliku bodovnu prednost nakon 26. kola,mislim da bi objeručke svi prihvatili.

Ja uopšte ne mislim da je prednost velika..

5 bodova nije ništa, jedan kiks i već su nam za vratom, još sljedeće kolo City igra utakmicu a mi ne igramo, i recimo oni pobjede i eto ih na -2, bez obzira što ćemo mi imati utakmicu manje bićemo pod pritiskom, pa onda mi u sljedećemo kolu gostujemo kod West Hama što je već u najavi teška utakmice...

Ako City ode na +1 ode sve u kurac.

Sve ekipe koje su ušle prošle sezone u PL su u zoni ispadanja.

Everton razočarenje sezone definitivno, ko bi rekao da će se boriti za opstanak.

Samo pokušati zadržati dobre rezultate na Stamford Bridgeu i to bi nas moglo dovesti do titule, jer od gostovanja do kraja sezone u goste idemo Leicester Cityu, Hull Cityu, Queens Park Rangersu, Arsenalu i West Bromwich Albionu, znači nemamo neka teška gostovanja tako da možemo uzeti dovoljno bodova..

Sledeci je Soton. Mislim da utakmica dolazi u dobrom trenutku jer su u padu forme tako da nam se pisu nova 3 boda ako budemo na nivou.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.