Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u Premiershipu 2014/15 = Winner

Istaknuti odgovori

• Odgovori 414
  • Pregledi 24,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Žoze Murinjo je posle prošle bestrofejne sezone rešio da ove godine sastavi takvu timčinu i da jebe i oca i majku svima i svakom u svakom takmičenju gde se Plavci pojavljuju. Posle ekipe Junajteda sa generacijom 92 i Arsenala 2003. , ova bagra preti da ujebe i jedne i druge jer trenutno deluju tako dominantno iako igraju prost i jednostavan fudbal koji je itekako zanimljiv i lep za gledanje u odnosu na onaj od prošle godine. Otišao je Demba Ba da traži hleba u Turskoj, prošle dine im je isčupao bulje protiv PSŽ-a i Liverpulu uzeo titulu na njihovoj livadi, ali neće mnogo nedostajati, dok su konačno uspeli da se reše najgoreg transfera u istoriji fudbala, nekada sjajnog napadača a sada predmet podsmeha Fernanda Toresa. Nedostajaće i Frenki Lampard dosta, koji je već u prvoj utakmici protiv Čelsija uterao kurac izjednačujućim golom. Vraćen je sa pozajmice jedan od najboljih golmana današnjice, Kurtoa, i zakucao velikog Petra Čeha na klupu, došao je najkreativniji igrač sveta Sesk Fabregas da sa Matićem čini najbolji dvojac veznih igrača u Evropi. Pozadi su veliki Džon Teri i ludi Kejhil, Bane tenk šljaka posao, a konačno je rešen i problem levog beka dolaskom dobrog Felipea. Po krilima su čovek sa motorom u dupetu Vilijan i sjajni Eden Azar a moćni Dijego Košta je rešio da nastavi da sipa i ne vadi ove sezone u Čelsiju, kako je to radio u Madridu. Murinjo na klupi ima na svakoj poziciji još po jednog dobrog na svakoj poziciji (Ne, ne računa se Džon Obi Mikel) pa može komotno da ide na tri trofeja, a tu je i povratnik, čovek koji zna kako se rešavaju velike utakmice – Didijer ZVER Drogba. Ja stvarno ne znam ko njih može da sjebe ove sezone u borbi za titulu a i ne znam ko uopšte može da ih pobedi u ligi ove sezone. Digni onaj kredit što uzmeš 100 a vratiš 110 soma, sve na Abramovičeve pulene, pa dogodine bahanalije po Paraliji.

chelsea-1024x640.jpg

Pročitaj još na http://www.tarzanija.com/premijer-liga-u-lajvu/ 

"Tarzanija" o nama 

Zapravo jako loš tekst i aj da ne kačimo više TARZANIJU u ozbiljnu diskusiju.

Hvala.

Zapravo jako loš tekst i aj da ne kačimo više TARZANIJU u ozbiljnu diskusiju.

Hvala.

Nije problem ;)

Tekst je bio zanimljiv zato sto se svima tresu gace od Chelsea ove godine i u svakom kutku pisanja o Chelsea se pise o istom, koliko je Chlelsea jak, kompaktan, povezan, celina itd. Preko svetskih medija, do nekih stranica za zabavu.

Ali onda bi trebalo obratiti paznju na mnoge trolove po mnogim ozbiljnim temama na forumu i prekinuti sa takvim pisanjem, a za trolove, tarzanije i ostalo napraviti podforum.

Samo da ekipu posluzi zdravlje.

Ove sezone mozemo ugravirati nesto posebno u istoriju fudbala.

Slijedi nam paklen ritam u Premiership..

29.11. Sunderland vs. Chelsea

03.12. Chelsea vs. Tottenham

06.12. Newcastle vs. Chelsea

U osam dana tri utakmice...

Slijedi nam paklen ritam u Premiership..

29.11. Sunderland vs. Chelsea

03.12. Chelsea vs. Tottenham

06.12. Newcastle vs. Chelsea

U osam dana tri utakmice...

Taman kad su mi parcijale -.-'''

Tu ce pasti i prvi poraz bojim se ali boli nas kurac.

Pritisak nije na nama, vec na ovim sto su daleko iza nas. Imamo dovoljnu bodovnu zalihu.

Ako iz utakmice protiv Newcastlea izađemo neporaženi to će biti znak da imamo odličnu sezonu, jer oni nas redovno sjebu, u posljednje dvije sezone gubimo kod njih u gostima..

Taman kad su mi parcijale -.-'''

Haaa prc meni prošle, ali opet karina moram učiti ali ne toliko tako da se može sve stići, inače parcijale prošle solida ono što je bilo da se mora proći sam satro a ovo što se skupljaju bodovi takođe jako fino, idemo dalje, tebi također sretno :D

Prošli smo Sunderland, izvukli se, remi jebi ga nema veze mislim da u sledeće dvije također nema poraza, nakon ovakvog ritma ako dobijemo kokoši u gostima i remi sa Toonom ne bi bio strašan mogao bi se prije prihvatiti nego prosipanje bodova protiv mrtvog Sunderlanda.

Gledam ovaj raspored za ovo i sljedeće kolo i ne mogu da vjerujem da mi kao klub koji igra i Ligu Prvaka, igra utakmice u ligi u srijedu u terminu od 20:45 i onda u subotu u terminu od 13:45, dok recimo United nema obaveze u europskim takmičenjima i igrali su utakmicu večeras a sljedeću utakmicu igraju tak u ponedeljak, mislim ko tu koga jebe..

Nesto ne stima, mislim da cemo skroz past u formi, i vec do februara past na 4. mjesto. Onda slijedi grcevita borba za LP s Arsenalom

Kontam sta god prognoziram i tipujem, bude suprotno. Mozda ovako prevarim srecu pa budemo prvi :D

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.