Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u Premiershipu 2014/15 = Winner

Istaknuti odgovori

• Odgovori 414
  • Pregledi 24,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ocekujem da u ovih narednih 5 utakmica dodatno povecamo prednost nad Shitijem.Oni osim Hull-a nemaju apsolutno ni jedne lagane utakmice.Takodjer ocekujem da dozive poraze na Stamford Bridzu i na Britania stadionu.

Otkad se Arsenal kod kuće računa kao teška utakmica? Utakmicu sa Sitijem ćemo dočekati sa istim brojem bodova kao oni.

U ovih 5 utakmice ako ne povecamo nasu prednost na barem +5 onda ga zajebi.

Jos ce bez Yaya Tourea igrat koji ima je najvazniji igrac pa bi cak i Arsenal nesto mogao uradit ako Sancheza ludog krene

Jedno je sigurno, naši moraju pobjedit Swansea pa makar posle utakmice svi na infuziji završili, znači po meni utakmica protiv Swansea je od krucijalne važnosti. Pobjeda protiv Swansea nam omogućava da sa bodovnom prednosti uđemo u meč protiv Citya i omogućava nam da na City stavimo ogroman pritisak i kada budu igrali protiv Arsenala i kada budu igrali protiv nas..

Znači svim snagama na Swansea...

Mislim da bi mogli sa Swonsijem izaci na kraj lakse od ocekivanog.Pogotovo sto vole igrat na veci posjed lopte,a tu onda uskace Mou i njegova taktika.Tipujem da cemo ih dobiti sa 2 gola razlike.

Otkad se Arsenal kod kuće računa kao teška utakmica? Utakmicu sa Sitijem ćemo dočekati sa istim brojem bodova kao oni.

Dobro rece Mate111,imaju i oni par pojedinaca koji kada imaju svoj dan mogu dosta pomrsiti racune protivniku.Ne ocekujem previse,ali nada je uvijek tu.Ne slazem se da cemo imati isto bodova.

2 0 city chelsea 1 1 kako bi imali isti omjer u okrsaju. Stimaljka ko keceri

Nesto najjace sto sam do sad procito :D hahahaha

Ne mozete znati hoce li Arsenal skinuti bodove cityu, isto ste pricali za Everton, forma ocaj, City u seriji pa se desilo to sto se desilo. Arsenal je igrao dobro za vikend, Sancez je na vrhuncu, Ozil se vratio imaju sanse. Mi moramo osigurati 3 boda i onda se nadati da idemo na +4 ili +5 i onda pametno u medjusobnom sa gradjanima. 

Ne mozete znati hoce li Arsenal skinuti bodove cityu, isto ste pricali za Everton, forma ocaj, City u seriji pa se desilo to sto se desilo. Arsenal je igrao dobro za vikend, Sancez je na vrhuncu, Ozil se vratio imaju sanse. Mi moramo osigurati 3 boda i onda se nadati da idemo na +4 ili +5 i onda pametno u medjusobnom sa gradjanima. 

Daleko od toga da Arsenal ne može uzeti koji bod Cityu, jer svakako da recimo uz dobru partiju Alexisa mogu nešto napravit. Ali i sam znaš, Arsenal je to, oni ne posjeduju ono nešto protiv jačih ekipa, ne posjeduju prije svega inat u takvim utakmicama..

Ali jebo City, mi moramo odradit svoj posao u subotu...

Samo da mi uzmemo, Arsenal ce poduvat 98 posto pa se ne treba uzdat u njih (iako se ja potajno uzdam).

Nakon što je se City bodovno izjednačio sa nama, evo ponovo smo pobjegli, kaznili smo City za njihova dva kiksa i sada ponovo imamo sve svojim rukama. Teško da je se moglo zamisliti da ćemo nakon što smo ispustili 8 bodova prednosti ovako brzo biti u prilici da ponovo vratimo 8 bodova prednosti, nekako je se sve brzo odigralo, City je kiksao a mi smo sve to rutinski kažnjavali. Mislim da smo ekipa koja ne ponavlja dva puta istu grešku, izgubili smo prednost od 8 bodova i naučili smo lekciju, i zato mislim da je sada vrijeme da krenemo u konačni zalet.

Ja sam, a vjerujem i da su mnogi već dosta puta analizirali naš raspored i raspored Citya, nekako kako god da pogledam mislim da je sljedeće kolo ključ. Evo kako to izgleda, upoređivao sam iz svakog kola našu utakmicu sa utakmicom Citya, crvenom bojom sam obilježavao one utakmice koje predstavljaju teži ispit bar na papiru..

7rtvR7r.png

Kada poredimo kolo po kolo, mi smo u situaciji koja je komotnija, od 7 kola u kojima imamo teži test od Citya mi tri utakmice igramo na Stamford Bridgeu, znači sve je na nama, ne zavisimo od bilo koga. Od velike važnosti je zadržati 100% učinak kod kuće i odigrati pametno u gostima, a realno imamo samo jedno teško gostovanje a to je protiv Arsenala.

Moj zaključak: Treba krenuti svim raspoloživim snagama, poginit na terenu protiv Citya za pobjedu, znači tu ne smije da bude kakulacija, imamo priliku da na svom terenu nokautiramo direktnog rivala za titulu i to se ne propušta. Uvjeren sam da ekipa neće podbaciti protiv Citya, igramo pred našim navijačima, u odličnoj smo situaciji, svi znamo kako igramo velike utakmice, ogroman pritisak je na protivniku, tako da smatram da naši ovo neće propustiti. Ako pobjedimo City, mislim da ćemo ući u ciljnu ravninu, jer nema pičke da ova ekipa dva puta u sezoni gubi prednost od 8 bodova.

:sal:

Karamo ih u bulju, sto posto !! Nase je vrijeme, nasa je sezona, nas je stadion. Nokaut ce popusit takav da se nece oporavit naredna 3 kola. Mamu im jebem supacku. A da ne pricam kolko ce mi bit slatka i draga pobjeda kad ono govno udje u 60.min ne bil preokreno sta u njihovu korist. 

Cak i da izgubimo na SB (u nekim veoma cudnim okolnostima itd) mi smo sampioni. Isto sam pricao na +8, isto sam pricao na 0, pa pricacu i do kraja sezone.

Lamparda ce docekati kao legendu, nemojte ni sumnjati u to pa makar nam dao 3 gola. Chelsea ima dobre navijace. Navijace koje sluzi pamcenje. Koji nece kao scouseri ili gooneri zvizdati bivsim igracima.

King zacrveneo si tu tabelu, oci bole od gledanja u to :D

Uređeno , autor izmjene: UziceCFC

Od jucer :D
Posto si bio tako dobar prognozer, ti prognoziraj i da ih necemo pobjediti :D :D

Od jucer :D
Posto si bio tako dobar prognozer, ti prognoziraj i da ih necemo pobjediti :D :D

Rekao sam već da će nas Aguero i Silva uništiti i da ćemo da molimo za još, petarda u najavi.

• 3 sedmice kasnije...

http://www.oneworldsports.com/stories/jose-mourinhos-silence-speaks-out-efa

I admire the silence of our compatriot. I do not wonder about it. What I admire is the courage he shows and the directness he takes in his interventions. They make some noise, it's true. It's uncomfortable, it is. It's the truth, obviously. And therefore not everybody likes it. It doesn't sell... Like it does not sell that Chelsea obtain a points advantage that decides right now the title race. That would be bad for business from the perspective of the Lords of the Premier, it's whispered backstage. It's not strange, therefore, that some refereeing decisions are 'less accomplished'.

Pa ne cudi me ovo uopste i svasta je moguce do kraja sezone. Zato i na +7 nisam siguran da je to to.

EPL This season...

Most Points - Chelsea
Most Goals Scored - Chelsea
Most Clean Sheets - Chelsea
Longest Unbeaten Run - Chelsea
Best Goal Difference - Chelsea
Best Home Record - Chelsea
Biggest away win - Chelsea
Top Scorer - Costa
Most Assists - Fabregas
Most Passes - Fabregas
Most Chances Created - Fabregas
Most Dribbles - Hazard
Most Tackles - Matic

Gde je zapravo nasa snaga? Da li je u ekstra napadacu Costi, madjionicaru Hazardu, stenama nazad u vidu Aspia, Terrya, Baneta, radilici Willianu ili asistentu Fabregasu cije lopte skoro imaju oci... Ne, nasa snaga je zapravo u kolektivu,celini koju cine ove jedinke. 

Da li smo nekada culi za zezanja na treningu Reala, Manchestera, Barse, Citya.. doduse jesmo u Realu u peckanjima Jamesa i Ronalda, njihovim klanovima,ali da se svi zezaju, svi uzivaju, podbadaju drugarski jedni druge, ne. 

Pogledajte nase treninge, slobodno vreme igraca, glupiranje sa onim golf kolima,smejanje, glupiranje Drogbe i ostalih povodom osvajanja Africkog kupa (ono sa maskama), Banetovo trolovanje sveta sa tuznom facom nakon Aston Vile, Hazardove ludorije pocev od izgovaranja Maticevog imena, igranja Fife na terenu itd.. 

E to je ono sto nas cini jakima, to je ono sto nas razlikuje od drugih. Sloga,zajednica, povezanost igraca i zato smo tu gde jesmo, na vrhu. Upravo zbog ovih stvari,ovih dogadjanja. Fudbal je timska igra i dzabe vrhunski igraci ako imamo klanove, brazilske, spanske, belgijske.. Ovde su svi kao jedan i to je nasa snaga, to je nasa prednost u odnosu na ostatak ne samo Evrope, vec i sveta. 

Gledati momke na terenu i u slobodno vreme je opustajuce i zadovoljstvo.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.