Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u Premiershipu 2014/15 = Winner

Istaknuti odgovori

• Odgovori 414
  • Pregledi 24,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ali ne kontam tu vasu logiku da cemo izgubiti titulu, +6 plus tekma manje od ovih iza. Ne brinite se toliko :S

Pa kako igramo, a pritom iz kola u kolo nista se ne mijenja i 13 bodova bi nam bilo malo, srecom i konkurencija nam igra na nivou Lestera i QPR-a, da je tu Fergi sa svojim Junajtedom vec bi nam za vratom disali :D 

Ali ne kontam tu vasu logiku da cemo izgubiti titulu, +6 plus tekma manje od ovih iza. Ne brinite se toliko :S

Sve to stoji, +6 i utakmica manje je odlična zaliha, nas jebe igra..

Ovaj 1 bod protiv Sotona nije katastrofa čak smo i povećali prednost, ali brine ova bezidejnost, brine pristup i igra koju nemamo već duži period, brine pad forme svih igrača osim golmana i Hazarda itd, brine loša odbrana..

Kada pogledaš mi već dva mjeseca nismo odigrali dobru utakmicu u ligi, znači dva mjesca nemamo utakmicu koju smo kontrolisali i odradili onako kako treba, to smo posljednji put uradili protiv Swansea polovinom januara. Konstanto visimo...

Sve to stoji, +6 i utakmica manje je odlična zaliha, nas jebe igra..

Ovaj 1 bod protiv Sotona nije katastrofa čak smo i povećali prednost, ali brine ova bezidejnost, brine pristup i igra koju nemamo već duži period, brine pad forme svih igrača osim golmana i Hazarda itd, brine loša odbrana..

Kada pogledaš mi već dva mjeseca nismo odigrali dobru utakmicu u ligi, znači dva mjesca nemamo utakmicu koju smo kontrolisali i odradili onako kako treba, to smo posljednji put uradili protiv Swansea polovinom januara. Konstanto visimo...

Ne moze do kraja sezone trajati losa forma nikako :D 

kada igramo sa Arsenalom, da im rasporsimo snove o tituli.. misle da ce uci u borbu za prvo mesto.. :-@

Kada pogledam ove ekipe sa kojim imamo igrati do kraja sezone, gotovo svi su u nekoj teškoj borbi za nešto, znači imaju zašto davati 120% od sebe..

Hull City - borba za opstanak.

Stoke City - ne mogu ni gore ni dole, bez nekog motiva.

QPR - borba za opstanak.

Man.Utd. - borba za LP.

Arsenal - borba za LP/titulu zavisi kako gledamo.

Leicester - borba za opstanak.

C. Palace - ostanak u ligi su obezbijedili tako da mogu opušteno odigrati do kraja.

Liverpool - borba za LP.

WBA - kao i Palace, mogu opušteno ući u finiš.

Sunderland - borba za opstanak.

Znači igramo sa 4 ekipe koje su u borbi za opstanak, 3 ekipe koji su ostvarili svoj cilj i 3 ekipe iz vrha kojima je cilj top 4.

Bice bolje za EPL kad im stignu pare od novog ugovora za TV prava

Može li malo više o tome? Šta to znači, kad se počinje primjenjivati i kaliko je povećanje u pitanju? Ukratko.

Može li malo više o tome? Šta to znači, kad se počinje primjenjivati i kaliko je povećanje u pitanju? Ukratko.

http://www.theguardian.com/football/2015/feb/10/premier-league-tv-rights-sky-bt

Posle sledece sezone pocinje. Klubovi ce dobijati vise para nego sada, sto ce vise uticati na donju polovinu tabele i sredinu nego na top klubove. Raste kompetitivnost i neizvesnost lige.

Sada mediji vrse pritisak na FA da ogranici maksimalnu cenu karte za utakmice EPL, sto ce podici atmosferu na stadionima. Negde sam video neku cifru od 30 funti za gostovanje. Pominje se i cena za domace navijace ali ne mogu da se setim koliko...

Velika 3 boda protiv Hulla, da je ostalo 2-2 ne bi bilo nikom prijatno, ovako smo napravili još jedan korak u borbi za titulu i dodatno smo smanjili prostor konkurentima da nas neko stigne. Nije bilo sve savršeno, ali valjda će ova pauza malo popraviti situaciju kada je igra u pitanju..

U sljedeća dva kola igramo protiv Stokea kod kuće i protiv QPR u gostima, 6 bodova mora biti realnost.

Ma 3 boda ko kuća.Zaboli me kurac za ljepotu igre pred sami kraj sezone.Hocu bodove i to je najvaznije trenutno.City,Scum,Čmarsenal,Luzerpul i Totenhem su do sad uzeli najmanje 25-30 bodova a da su pri tome odigrali katastrofalno.Da ne pricam o golovima u sudačkoj nadoknadi.pffff

Titula je sve bliže i bliže.

• Autor

Nas najduzi niz pobeda ove sezone u PL jeste 4, i to u prva 4 kola, stvarno lose!

Neverovatno je to kako smo mi najbolja gostujuca ekipa.

Mi-15---9--4---2-----33----19------31bod

prati nas Siti sa 28 bodova.

Sramota je da smo u 29 kola primili 25 golova, dva manje od MU koji ima tekmu vise, a svi znamo kakva je njihova odbrana, a kakva nasa, o tome ne treba trositi recii Sramota, za ekipu koja je sinonim za cvrstu odbranu!

Sledeca tekma je protiv mesara, njima 3 boda ne znace nista, kao ni bod, oni su na sigurnom, i borice se samo zbog prestiza. Lose je to sto Matic i Fabregas imaju po 9 zutih, a posle ove tekme se dize granica suspenzije na 15 zutih, 3 meca.

Zatim ogavni QPR koji se grcevito bori za opstanak i to u gostima, dosta toga zavisi iz kola pre ove tekme, odnosno od gore pomenuta dva igraca. Tesko ce se tu do 3 boda.

Nikad mi nije bila draza  reprezentativna pauza od ove. Ovo sto mi igramo je greh za oci, iskreno.

Komplet sezonu defanzivno igramo loše, tako da ne smatram da je 25 golova primljenjih sramota, jer u odnosu na igru odbrane to je bingo.

Što se kartona tiče, mislim da nema šanse da Matić i Fabregas do kraja sezone dobiju 6 kartona.

• Autor

Komplet sezonu defanzivno igramo loše, tako da ne smatram da je 25 golova primljenjih sramota, jer u odnosu na igru odbrane to je bingo.

Što se kartona tiče, mislim da nema šanse da Matić i Fabregas do kraja sezone dobiju 6 kartona.

Da, tesko, ali su velike sanse da jedan od njih, a mozda i oboica dobiju 10-ti protiv Stoke, pa propuste QPR I MU.

2014-15: U43 P29 R11 P3

Pre Jan: U28 P21 R6 P1

Od Jan: U15 P8 R5 P2

Da, tesko, ali su velike sanse da jedan od njih, a mozda i oboica dobiju 10-ti protiv Stoke, pa propuste QPR I MU.

Pa čekaj, valjda se granica za kartone diže na 15 nakon 30. kola, a mi protiv Stokea igramo 31. kolo, ili nas sada jebe to što mi nismo igrali jedno kolo, pa zato Matić i Cesc ne smiju dobiti karton protiv Stokea?

Protiv scuma i LFC-a nema sanse da uzmemo 6 bodova, eventualna 3-4 bi bila vrh vrhova. Ali prije toga QPR u gostima, siguran kiks.

QPR samo tuča, šibaju duge na Zamoru, ovaj se krlja među protivničke stopere i onda ide neki odbijanac ili spuštena na Austina. To je suština QPR-a. Bojim se Cahilla i njegove nesigurnosti u tom meču, satraće ga Bobby.

Pozadi su katastrofalni, preko 50 i nešto golova primljenih, faktički 2 po utakmici. Bitno je samo da ih načnemo što ranije i ne dopustimo povratak kao Hulla.

Teorija.

• Autor

Sto kaze Vajz boji se Kejhila i njegove nesigurnosti, e pa zato treba Zumara da igra, al naravno Murinjo ce forsirati Kejhila.

E King stvarno ne znam, al predpostavljam da nam se ta tekma sa Stoukom racuna kao 30-o kolo.

• 2 sedmice kasnije...
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.