Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u Premiershipu 2014/15 = Winner

Istaknuti odgovori

• 3 sedmice kasnije...
  • Odgovori 414
  • Pregledi 24,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Jos da nije cheatao, onda bi bilo uredu, ovako sranje.

nisam jebo te konj ludi, stavio sam ti taktiku na sb pa se uvjeri. ne znam ni da postoki neki cheat za fm jbt

postoji da saveas prije svake tekme i da ponovis tekmu ako ne pobjedis, nije moguce prvu sezonu osvojiti bez poraza.

Diablo jebo te konj prozivo sam te u temi igre a ti me ne jebes ni 1% :D

Oprosti druze diablo,kasno sam vidio odg. :D

Uređeno , autor izmjene: hamco

postoji da saveas prije svake tekme i da ponovis tekmu ako ne pobjedis, nije moguce prvu sezonu osvojiti bez poraza.

jesam to jednom uradio, sad pred utakmicu sa utdom, sačuvo i igro utakmicu sa lpoolom i puko i nisam sačuvo i izašo da gledam utakmicu

Ne lazi masko, igras po prvi put igru, i fol osvojis bez izgubljene, to ne moze niko.

nije prvi put, igro sam na zimu 14ku. nije bez izgubljene puko sam 4-0 od arsenala :D

Idealan scenario da klinci dobiju sansu je da se stegnu zubi danas i protiv Lečestera, i onda laganini mogu Izzy i ekipa u vatru.

No, to se nece desiti.

• Chelsea have received 5 bookings for simulation in the Premier League this season, more than any other side. Cesc Fabregas has collected the last 2 of these.

• Chelsea have kept 5 clean sheets in a row against Arsenal in all competitions.

• Chelsea’s last 3 league games have produced 3 of their 6 lowest passing accuracy figures of the season.

5 kartona za simuliranje, od toga 3 nisu bila. Prvi protiv Burnleya kada je golman rušio Costu, drugi nad Cescom protiv Southamptona i treći danas. Nije bio penal, ali nije simulirao, bilo je kontakta

Henry pohvalio Mourinha i njegovu politiku dovođenja igrača, kudio Wengera

''Arsenal pod hitno mora dovesti novog golmana, jednog pravog obrambenog igrača, kvalitetnog veznjaka te vrhunskog napadača ukoliko želi do titule. Giroud nije igrač za Arsenal'', poručio je Henry te je dodao:

''Pogledajte Chelsea. Mourinho je lani doveo Courtoisa, Matića, Fabregasa i Costu i naslov je tu.
Inače, Henry je za ''Topnike'' za 369 odigranih utakmica zabio rekordnih 226 golova.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.