Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Bundesliga (GER)

Istaknuti odgovori

Hitler bi bio ponosan. :D

fail.gif

BaV8207CIAAO02m.jpg

Glupane, glupane, glupaneeeeeeee haha

Ovako sam ja uklizo i spalio trenerku jednom kad je Lamps dao gol. :D

1459855_553183311435954_1526168702_n.jpg

eto inžinjer si danas skinuo krastu slučajno....odvedoše ga u bolnicu da mu se zašije natrag....

sreća pa ju je gvardiola našao koji metar prije tunela kad je išao :D

e moj arjen

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 73,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ne simpatiziram bundesligu niti nešto pratim, ali ovakvi trenuci me dirnu pa makar bili u 5.uzbekistanskoj ligi pa eto da podjelim. Velika stvar, velika pobjeda i baš lijep trenutak koji me momentalno

• Jedan od njih dvojice je lovac na srpskoj potjeri i režiser filma "Mrtav ladan"

• Nema sta, svaka cast Halleru, pravi borac.   Nego me nasmija komentar na twitteru, kaze Haller dobio rak, pobijedio ga i opet se vratio na teren prije Pogbe.

Objavljene slike

10rjzgp.jpg

Brutalno! Najveća pobjeda u Bremenu i to bez Robbena, Lahma, Schweinsteiger i Martineza. Dante je bio na klupi i kasnije je ušao u igru. Ovdje je samo pitanje koliko će još rekorda oboriti. Ribery igrač utakmice po meni - 2 gola i 1 asistencija + kod prvog gola ubacio loptu u sredinu nakon čega je igrač Werdera pogodio svoju mrežu. Muller isto odličan - 2 asistencije i 1 gol, kao i Gotze - 1 gol i asistencija. Taktika i rotacije Pepa su za 10!

10rjzgp.jpg

Brutalno! Najveća pobjeda u Bremenu i to bez Robbena, Lahma, Schweinsteiger i Martineza. Dante je bio na klupi i kasnije je ušao u igru. Ovdje je samo pitanje koliko će još rekorda oboriti. Ribery igrač utakmice po meni - 2 gola i 1 asistencija + kod prvog gola ubacio loptu u sredinu nakon čega je igrač Werdera pogodio svoju mrežu. Muller isto odličan - 2 asistencije i 1 gol, kao i Gotze - 1 gol i asistencija. Taktika i rotacije Pepa su za 10!

Zainteresovanost na ovom forumu za rezultate Bayerna je ista zainteresovanosti za rezultate FK Donji Smrtići...odmori malo sa svojim svršavanjem na Bayern.Bilo je mnogo situacija kada nakon lošeg rezultata Bayerna uopšte se nisi pojavljivao na forumu.Shvati da ovo nije forum BayernBalkan vec ChelseaBalkan i da moraš malo "ohladiti" sa svojim izvještajima veličanstvenog i svemirskog Bayerna bar iz poštovanja prema činjenici da si ovdje kao navijač nekog drugog kluba a ne Chelsea.Ti si sada postavio tu sliku i šta sada mi bi trebali biti u transu što je Bayern pobijedio polu ekipu zvanu Werder.Ja bi ovu temu Bundesliga odmah ukinuo..

Na sta je spao Verder, zalosno stvarno...Bajern masina, Gvardiola se sprda kao i Jup prosle sezone.
  • Autor

Na sta je spao Verder, zalosno stvarno...Bajern masina, Gvardiola se sprda kao i Jup prosle sezone.

Čak šta više, teška srca priznajem, Bayern je još bolji. Ali lagano uništavaju Bundesligu.

Kriva je liga... Bes ti ligu kada pokupujes sve najbolje iz konkurentnih klubova i onda kao vladas... 

Zainteresovanost na ovom forumu za rezultate Bayerna je ista zainteresovanosti za rezultate FK Donji Smrtići...odmori malo sa svojim svršavanjem na Bayern.

Jesi li ti mozda ovdje neki glasnogovornik pa govoris u ime cijelog foruma? Ima ovdje forumasa koje zanima sta se desava i u drugim ligama - isto kao sto mene zanimaju desavanja u Premiershipu.

Bilo je mnogo situacija kada nakon lošeg rezultata Bayerna uopšte se nisi pojavljivao na forumu

Razloge sam vec naveo i nemam vremena, a ni zivaca da opet ponavljam.

Ovo je tema Bundeslige i na ovoj temi je dozovoljeno svrsavati na Bayern kao i na druge njemacke klubove. Svrsavam s razlogom jer je ovo najjaci Bayern svih vremena - momci zasluzuju sve pohvale i maksimalne ocjene u svim segmentima - od igre pa do zalaganja. Slika je postavljena iz razloga sto se Werder u Bremenu ne dobija svaki dan 7:0. Ako ti smeta ova tema nemoj je otvarati. Ne trolam po forumu, ne provociram kad izgubite (to nisam radio ni nakon Bayernove pobjede u finalu) - mislim da sam pokazao da dovoljno postujem ovaj forum. Mislim da bi ovdje jedino ti morao pokazati malo postovanja kada komuniciras sa starijim od sebe. Maloprije si me prozivao na forumu i namjerno sam te iskulirao jer se ne volim prepucavati preko neta. Tebi ako smetaju moji postovi zaobidje me sljedeci put u sirokom luku i bila.

Jesi li ti mozda ovdje neki glasnogovornik pa govoris u ime cijelog foruma? Ima ovdje forumasa koje zanima sta se desava i u drugim ligama - isto kao sto mene zanimaju desavanja u Premiershipu.

Razloge sam vec naveo i nemam vremena, a ni zivaca da opet ponavljam.

Ovo je tema Bundeslige i na ovoj temi je dozovoljeno svrsavati na Bayern kao i na druge njemacke klubove. Svrsavam s razlogom jer je ovo najjaci Bayern svih vremena - momci zasluzuju sve pohvale i maksimalne ocjene u svim segmentima - od igre pa do zalaganja. Slika je postavljena iz razloga sto se Werder u Bremenu ne dobija svaki dan 7:0. Ako ti smeta ova tema nemoj je otvarati. Ne trolam po forumu, ne provociram kad izgubite (to nisam radio ni nakon Bayernove pobjede u finalu) - mislim da sam pokazao da dovoljno postujem ovaj forum. Mislim da bi ovdje jedino ti morao pokazati malo postovanja kada komuniciras sa starijim od sebe. Maloprije si me prozivao na forumu i namjerno sam te iskulirao jer se ne volim prepucavati preko neta. Tebi ako smetaju moji postovi zaobidje me sljedeci put u sirokom luku i bila.

Ako nisi upoznat ja sam izabran za glasnogovornika na izborima koji su održani početkom ove godine,pobijedio sam Crva u neizvjesnoj završnici.Da,upravu si ima ovde forumaša koje zanima sta se dešava u drugim ligama i ja sam među njima,ali sumnjam da nekoga ovde zanima konkretno Bayern i detaljni izvještai sa njihovim utakmica.Meni ne smetaš ni ti ni to što si navijač nekog drugog kluba prosto nisam takva osoba,ali smeta mi što nemaš mjere u tom "dizanju u zvijezde".Ako vec kažes da nekoga ovde zanima Bundesliga zašto onda u svojim komentarima ne pišeš i o drugim rezultatima i utakmicama osim Bayerna.Ovde ako nekog zanima Bundesliga onda je to zbog kladionice,recimo ja bi rado čitao tvoje komentare o Bundesligi kada bi ti pisao onako objektivno o kompletnom kolu.Te fore "pazi kako pričaš sa starim od sebe" možeš da okaciš mačku o rep jer to više ne poštuje ni udruženje "Bonton"..

Cestitam na izboru. Jbg, ne mogu ostati ravnodusan na ovu dominaciju :D I vi bi kacili slike da Chelsea u ovom stilu pregazi neku ekipu u Premiershipu i svrsavali od dragosti. Ja uopce u ovom zadnjem postu ne vidim neko dizanje. Sve sto sam napisao je istina. Druga je stvar sto je tebi mozda Bayern antipatican. Ne mogu tek tako napisati 0:7 kada je ovo najveca pobjeda Bayerna u Bremenu. Napisao sam rijec "brutalno" s razlogom. Rezultat i statistika sve govore. Jos su bez poraza ove sezone u sva 3 takmicenja. Gol razlika u Bundesligi nakon 15 kola 39:7. U Lp maksimalnih 15 bodova - gol razlika 15:2. Ovi momci zasluzuju svaku pohvalu. Ja za ovo mogu samo reci - dominacija.

Ne pisem puno po forumima, a kada pisem u vecini slucajeva se to odnosi na Bayern.

Cestitam na izboru. Jbg, ne mogu ostati ravnodusan na ovu dominaciju :D I vi bi kacili slike da Chelsea u ovom stilu pregazi neku ekipu u Premiershipu i svrsavali od dragosti. Ja uopce u ovom zadnjem postu ne vidim neko dizanje. Sve sto sam napisao je istina. Druga je stvar sto je tebi mozda Bayern antipatican. Ne mogu tek tako napisati 0:7 kada je ovo najveca pobjeda Bayerna u Bremenu. Napisao sam rijec "brutalno" s razlogom. Rezultat i statistika sve govore. Jos su bez poraza ove sezone u sva 3 takmicenja. Gol razlika u Bundesligi nakon 15 kola 39:7. U Lp maksimalnih 15 bodova - gol razlika 15:2. Ovi momci zasluzuju svaku pohvalu. Ja za ovo mogu samo reci - dominacija.

Ne pisem puno po forumima, a kada pisem u vecini slucajeva se to odnosi na Bayern.

Hvala na čestitkama,naravno da bi kacili slike jer je ovo forum koji je posvecen Chelsea i to se i očekuje.Ja prije svega ne bi nikada bio član nekog foruma koji je posvecen klubu za koji ne navijam.Meni su antipatični Man.United,Liverpool,Tottenham,Arsenal jer su rivali dok me Bayern zanima samo kada ih igram na kladionici.Pa sve što je lijepo veže me za 19.05 2012,Alianz Arenu,Bayern itd prosto je nemoguce da mi Bayern bude antipatičan :D

Naravno da bi nam bilo drago kad bismo igrali tako dominantno, i sve bla bla, al brate ja još ne mogu skontat zašto forum Chelsea

Sent from my LT26i using Tapatalk

Dobar je Hemingway, odavno je tu :) Meni ne smeta, niko se ni prije nije žalio..

Ja Bayern htio 2 i 4+ i ne stavim ih, jer sam prošli vikend stavio 3+ a ono bilo 2:0 i sjebaše me, tako da nisam htio sad al eto vidiš jesu ih razguzili momački.

Hvala na čestitkama,naravno da bi kacili slike jer je ovo forum koji je posvecen Chelsea i to se i očekuje.Ja prije svega ne bi nikada bio član nekog foruma koji je posvecen klubu za koji ne navijam.Meni su antipatični Man.United,Liverpool,Tottenham,Arsenal jer su rivali dok me Bayern zanima samo kada ih igram na kladionici.Pa sve što je lijepo veže me za 19.05 2012,Alianz Arenu,Bayern itd prosto je nemoguce da mi Bayern bude antipatičan :D

Meni to ne smeta. Već sam naveo razloge zbog kojih sam ovdje. Ja dosta pratim fudbal i mene zanimaju dešavanja i u drugim klubovima i ligama, pogotovo u Premiershipu jer mi je to nakon Bundeslige najdraža liga i liga uz koju sam odrasto. I ja igram kladionicu i volim biti maksimalno upućen. Nisam jedan od onih koji lupaju parove i igraju tikete radi reda. Bayernovi navijači s Balkana nemaju ovakav zajednički forum, a da ga imaju ja bi prvi na njemu volio vidjeti i navijače drugih klubova jer to može biti samo pozitivna stvar za sami forum ukoliko se vode normalne rasprave.

@Kalouda

Jbg, u toj utakmici je stvarno trebalo biti 3 ili više golova. Nakon 30. minuta je bilo već 2:0. Braunschweig je zaslužio bar 1 gol. Imali su par odličnih prilika, a i Bayern je bio vrlo blizu trećeg gola. Ako će ti biti lakše i ja sam to igro :D

Ja sam očekivao jučer pobjedu jer Werder dugo nije bio lošiji, ali nisam očekivao da ćemo ih razbiti 7:0 - najviše zbog toga što imamo dosta izostanaka. Bilo je samo pitanje vremena kada će nekoj ekipi utrpati preko 5 golova. Realizacija je mogla biti puno bolja iako se to ne čini na prvi pogled kada se pogledaju gol razlike Bayerna u svim takmičenjima. Ovo je samo jedan od primjera: http://www.flashscore.com/match/zsTRN2kO/#match-statistics;0

Bayern je u toj utakmici odigrao bolje od Uniteda. United dobije 0:5, a Bayern izvuče 1 bod. Razlog je slaba realizacija.

-10, to je to, prvenstvo je rijeseno. Klopp da se okrene LS sada a prvenstvo neka otaljava. Treba da se trosi da bi bili iz godine u godinu konkurentni do kraja. Ne moze ovako, povrijede se 2-3 igraca i ode sve u kurac. Jos 2 godine prognoziram da ce Klopp biti u Njemackoj a onda ide u Englesku.

Teško je biti konkurentan kroz čitavu godinu kad nemaš resursa. Pored toga, historijski je uvijek bilo Bayern=Bundesliga i teško je to kroz par godina promijeniti. Ali baš zato je Kloppov posao u Dortmundu impresivan, svaki će pravi ljubitelj nogometa više cijeniti jednog Jürgena Kloppa, njegov Dortmund od Guardiole i njegovog Bayerna.

Apsolutno, tu nema spora. I Pep radi odlicno, nastavlja proces ali Klopp je genijalne stvari uradio. 

Liga je konkurentna isto ko i Primera :D. Zato je i ne pratim :D. Naravno, samo gledam rezultate utakmica, ništa drugo.

Vrijeme će pokazati kakva je Bayern ekipa u Europi. Čak ni pod genijalcima Hitzfeldom i Heynckensom nisu uspjeli vezati 2 naslova prvaka Europe. Da ne govorim pred 30 godina kad su vezali 3 zaredom, ali to su bila druga vremena.

Vrijeme će pokazati kakva je Bayern ekipa u Europi.

Laganih 1-3 na Etihadu protiv Mančester Sitija koji u PL na svom terenu melje...

Laganih 1-3 na Etihadu protiv Mančester Sitija koji u PL na svom terenu melje...

Ne uzimam ništa od Bayerna, ali moram reći da sam uvjeren, kad bi sada došlo do tog obračuna, da bi rezultat bio drugačiji. City se tad uigravao i još uvijek tražio pod novim managerom, a Hart je užasno reagovao kod sva 3 Bayernova gola. Jedno od njegovih najlošijih izdanja u karijeri, treba uzeti u obzir.

Ne uzimam ništa od Bayerna, ali moram reći da sam uvjeren, kad bi sada došlo do tog obračuna, da bi rezultat bio drugačiji. City se tad uigravao i još uvijek tražio pod novim managerom, a Hart je užasno reagovao kod sva 3 Bayernova gola. Jedno od njegovih najlošijih izdanja u karijeri, treba uzeti u obzir.

Da ali isto tako i Bayern se uigravao i kod njih je bio novi menadjer,Pep. 

Medjutim slazem se s tobom da bi bio drugaciji rezultat. 

Ono sto je sigurno to je , da je Bayern sila.A za to mogu zahvaliti i ligi.Nemaju konkurencije u Bundesligi,svakom igracu koji igra tamo je san da zaigra za taj klub.To nije slucaj u Premiershipu,tamo imamo Arsenal,Chelsea,Mufc,L'pool i City. 
Dalje u gotovo svakom "derbiju" mogu odmarati pola svog tima za Ligu Prvaka,dok opet to u Premiershipu nije moguce.Protiv jednog Fulhama koji se bori sa opstanak ne mozes odmarati 3-4 igraca a da ne spominjem Everton ili Spurse.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.