Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Bundesliga (GER)

Istaknuti odgovori

Dva poraza BVB-a u nizu. Was ist los?

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 73,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ne simpatiziram bundesligu niti nešto pratim, ali ovakvi trenuci me dirnu pa makar bili u 5.uzbekistanskoj ligi pa eto da podjelim. Velika stvar, velika pobjeda i baš lijep trenutak koji me momentalno

• Jedan od njih dvojice je lovac na srpskoj potjeri i režiser filma "Mrtav ladan"

• Nema sta, svaka cast Halleru, pravi borac.   Nego me nasmija komentar na twitteru, kaze Haller dobio rak, pobijedio ga i opet se vratio na teren prije Pogbe.

Objavljene slike

2s9rtx4.jpg

+4! Hvala Olicu i Gustavu na odlicnoj utakmici protiv poljuljanog Dortmunda :) Odlicna bodovna zaliha pred gostovanje u Dortmundu. U slucaju poraza opet ostajemo prvi. S bodom bi bio zadovoljan, a s pobjedom bi mozda vec rijesili pitanje prvaka.

Sto se tice danasnje utakmice - odlicna igra i pobjeda od 3:0. Bayern je s ovom pobjedom pretekao HSV po broju uzastopnih utakmica bez poraza u BL. 37 utakmica bez poraza. Pep je isto oborio jedan rekord - nijedan trener u historiji BL nije imao 32 boda u svojih prvih 12 utakmica. Jos jedan rekord - sve utakmice u BL na domacem terenu u 2013toj godini su dobili. 15 pobjeda :)

Prigustilo u Borusiji, na pragu ispadanja iz Lige šampiona, nemaju široku klupu, sledi pauza pa duel sa Bajernom i onda ključne utakmice u LŠ. Ne zna se koja je utakmica važnija. Ne bih čudio ni da ispadnu iz LŠ u grupnoj. Zar iko misli da Dortmund može do titule ove sezone?

Onaj nesretnik Subotic opet povredio koljeno,sad jos gore prosao,otisli ukrsteni i uspio je i medijalne ligamente okrnjiti.

Out 6 mjeseci minimum,puu jebem ti srecu !

Dao bi' dva Sancheza za jednog Gundogana.

0:33333333333333333 za +77777777777777777777777! Iako je Dortmundu nedostajala cijela zadnja linija nisam ocekivao ovako visok rezultat za nas. U prvom poluvremenu je bila dosta izjednacena igra. Drugo poluvrijeme je bilo mnogo bolje, pogotovo za Bayern. Velike zasluge pripadaju Neueru koji nas je spasio par puta i pokazao zasto je najbolji golman na svijetu - sjajno je reagovao kada je Mkhitaryan imao veliku sansu da zabije gol i kod udarca Reusa. Guardiola je vcrs jos jednom pokazao zasto su ga doveli. Izdominirao je drugo poluvrijeme odlicnim izmjenama i rotacijama. Mandzukica izbacio - ubacio Gotzea koji je 10 minuta nakon toga sjajno zabio za 1:0. 2 minute prije gola vadi iz igre Boatenga i ubacuje Alcantaru. Na mjesto Boatenga ide Martinez. Alcantara u vezu, Lahm na zadnjeg veznog. Nakon toga Rafinha izlazi, a ulazi Van Buyten. Van Buyten ide na mjesto Martineza. Lahm ide na desnog beka, a Martinez se opet vraca na svoju prirodnu poziciju. Nakon toga slijede 2 brza gola. Veliki doprinos za drugi gol imaju Gotze i Alcantara. Alcantara je sjajno asistirao Robbenu, a ovaj jos bolje zavrsio. Treci gol je plod dobre akcije - nesebicna asistencija Lahma i Muller zabija za 0:3. Zasluzena pobjeda. +7 je po meni nedostizno za bilo koju ekipu pored ovakvog Bayerna.

koji sarkazam, FB pun toga :D

Nisam bio sarkastican,video sam gol na snimku,ali nisam video jel slavio,zato sam pitao,a bas me zanima jel ispao covek ili g***o

Nije proslavio, dig'o ruke u znak da ne slavi i to je to...

aha,sada vidim u novinama kao,glumio je na terenu,a u busu pravio sou. 

Nisam bio sarkastican,video sam gol na snimku,ali nisam video jel slavio,zato sam pitao,a bas me zanima jel ispao covek ili g***o

Davno je on ispao govno.

Igras kuci derbi protiv Baerna i nedas nijedan gol,sramota bruka ziva.Iskreno mislio sam da ce Dortmund da dobije ovu utakmicu ali jbg Baern gazi sve u nemackoj.Eto ta razlika od germanskim i od angliskim fudbalom.

Nisam gledao tekmu, pogledacu sutra-prekosutra ali bojim se da je titula vec sada osigurana za Bayern. Dortmund je bez Gundogana 30% slabija ekipa i kad tome dodas jos povrede iz odbrane sve je jasno. I bas zato sto nemaju klupu ni pribliznu Bayernovoj ispastaju.

It's official! David Alaba has extended his contract at FC Bayern until 30.6.2018. The left back says: "I'm happy."

994053_789700387713321_1294547038_n.jpg

Hitler bi bio ponosan. :D

fail.gif

BaV8207CIAAO02m.jpg

Glupane, glupane, glupaneeeeeeee haha

Ovako sam ja uklizo i spalio trenerku jednom kad je Lamps dao gol. :D

• Autor

It's official! David Alaba has extended his contract at FC Bayern until 30.6.2018. The left back says: "I'm happy."

Svaka čast Alabi, ali Ryan Bertrand je za njega Roberto Caros. I kakav je ovo mural iza njega, oštećen ko mostarski Bulevar u ratu. Mogli ste barem ovo renovirati kad poslujete u velikom plusu haha.

Hitler bi bio ponosan. :D

Glupane, glupane, glupaneeeeeeee haha

Ovako sam ja uklizo i spalio trenerku jednom kad je Lamps dao gol. :D

E moj Wise, a ja na umjetnoj travi spalio koljena. Krv šikljala ko da mi amputiralo nogu.

Svaka čast Alabi, ali Ryan Bertrand je za njega Roberto Caros. I kakav je ovo mural iza njega, oštećen ko mostarski Bulevar u ratu. Mogli ste barem ovo renovirati kad poslujete u velikom plusu haha.

Slazem se. Stedimo za Davida Luiza :D Ovo je umjetnicko djelo.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.