9. novembar 2013.12 god. comment_150492 +4! Hvala Olicu i Gustavu na odlicnoj utakmici protiv poljuljanog Dortmunda :) Odlicna bodovna zaliha pred gostovanje u Dortmundu. U slucaju poraza opet ostajemo prvi. S bodom bi bio zadovoljan, a s pobjedom bi mozda vec rijesili pitanje prvaka. Sto se tice danasnje utakmice - odlicna igra i pobjeda od 3:0. Bayern je s ovom pobjedom pretekao HSV po broju uzastopnih utakmica bez poraza u BL. 37 utakmica bez poraza. Pep je isto oborio jedan rekord - nijedan trener u historiji BL nije imao 32 boda u svojih prvih 12 utakmica. Jos jedan rekord - sve utakmice u BL na domacem terenu u 2013toj godini su dobili. 15 pobjeda :) Prijavi
9. novembar 2013.12 god. comment_150493 Nemoj se ljutit, ali poslije ovog danas boli nas kurac Prijavi
9. novembar 2013.12 god. comment_150517 Prigustilo u Borusiji, na pragu ispadanja iz Lige šampiona, nemaju široku klupu, sledi pauza pa duel sa Bajernom i onda ključne utakmice u LŠ. Ne zna se koja je utakmica važnija. Ne bih čudio ni da ispadnu iz LŠ u grupnoj. Zar iko misli da Dortmund može do titule ove sezone? Prijavi
10. novembar 2013.12 god. Autor comment_150555 Bayern smješan. Pomeli konkurenciju, namjerno hoće da unište Borussiju. I onda se kurče. ccc tuga od kluba. Prijavi
10. novembar 2013.12 god. comment_150633 Onaj nesretnik Subotic opet povredio koljeno,sad jos gore prosao,otisli ukrsteni i uspio je i medijalne ligamente okrnjiti. Out 6 mjeseci minimum,puu jebem ti srecu ! Prijavi
19. novembar 2013.12 god. comment_151301 Guardiola želi Alexisa Sancheza.. Volio bih ga vidjeti u Chelseau više nego ikog. http://sportsport.ba/ino_fudbal/guardiola-pojacava-bayern-iz-barcelone/118338 Prijavi
23. novembar 2013.12 god. comment_151586 0:33333333333333333 za +77777777777777777777777! Iako je Dortmundu nedostajala cijela zadnja linija nisam ocekivao ovako visok rezultat za nas. U prvom poluvremenu je bila dosta izjednacena igra. Drugo poluvrijeme je bilo mnogo bolje, pogotovo za Bayern. Velike zasluge pripadaju Neueru koji nas je spasio par puta i pokazao zasto je najbolji golman na svijetu - sjajno je reagovao kada je Mkhitaryan imao veliku sansu da zabije gol i kod udarca Reusa. Guardiola je vcrs jos jednom pokazao zasto su ga doveli. Izdominirao je drugo poluvrijeme odlicnim izmjenama i rotacijama. Mandzukica izbacio - ubacio Gotzea koji je 10 minuta nakon toga sjajno zabio za 1:0. 2 minute prije gola vadi iz igre Boatenga i ubacuje Alcantaru. Na mjesto Boatenga ide Martinez. Alcantara u vezu, Lahm na zadnjeg veznog. Nakon toga Rafinha izlazi, a ulazi Van Buyten. Van Buyten ide na mjesto Martineza. Lahm ide na desnog beka, a Martinez se opet vraca na svoju prirodnu poziciju. Nakon toga slijede 2 brza gola. Veliki doprinos za drugi gol imaju Gotze i Alcantara. Alcantara je sjajno asistirao Robbenu, a ovaj jos bolje zavrsio. Treci gol je plod dobre akcije - nesebicna asistencija Lahma i Muller zabija za 0:3. Zasluzena pobjeda. +7 je po meni nedostizno za bilo koju ekipu pored ovakvog Bayerna. Prijavi
23. novembar 2013.12 god. comment_151590 Jel se radovao Goetze posle datog gola,ne mogu nigde da nadjem? Prijavi
23. novembar 2013.12 god. comment_151593 Jel se radovao Goetze posle datog gola,ne mogu nigde da nadjem? koji sarkazam, FB pun toga :D Prijavi
23. novembar 2013.12 god. comment_151596 koji sarkazam, FB pun toga :D Nisam bio sarkastican,video sam gol na snimku,ali nisam video jel slavio,zato sam pitao,a bas me zanima jel ispao covek ili g***o Prijavi
23. novembar 2013.12 god. comment_151601 Nisam bio sarkastican,video sam gol na snimku,ali nisam video jel slavio,zato sam pitao,a bas me zanima jel ispao covek ili g***o Nije proslavio, dig'o ruke u znak da ne slavi i to je to... Prijavi
23. novembar 2013.12 god. comment_151602 Nije proslavio, dig'o ruke u znak da ne slavi i to je to... aha,sada vidim u novinama kao,glumio je na terenu,a u busu pravio sou. Prijavi
23. novembar 2013.12 god. comment_151623 Nisam bio sarkastican,video sam gol na snimku,ali nisam video jel slavio,zato sam pitao,a bas me zanima jel ispao covek ili g***o Davno je on ispao govno. Prijavi
24. novembar 2013.12 god. comment_151650 Igras kuci derbi protiv Baerna i nedas nijedan gol,sramota bruka ziva.Iskreno mislio sam da ce Dortmund da dobije ovu utakmicu ali jbg Baern gazi sve u nemackoj.Eto ta razlika od germanskim i od angliskim fudbalom. Prijavi
24. novembar 2013.12 god. comment_151661 Nisam gledao tekmu, pogledacu sutra-prekosutra ali bojim se da je titula vec sada osigurana za Bayern. Dortmund je bez Gundogana 30% slabija ekipa i kad tome dodas jos povrede iz odbrane sve je jasno. I bas zato sto nemaju klupu ni pribliznu Bayernovoj ispastaju. Prijavi
2. decembar 2013.12 god. comment_152677 It's official! David Alaba has extended his contract at FC Bayern until 30.6.2018. The left back says: "I'm happy." Prijavi
2. decembar 2013.12 god. comment_152679 Hitler bi bio ponosan. :D Glupane, glupane, glupaneeeeeeee haha Ovako sam ja uklizo i spalio trenerku jednom kad je Lamps dao gol. :D Prijavi
2. decembar 2013.12 god. Autor comment_152682 It's official! David Alaba has extended his contract at FC Bayern until 30.6.2018. The left back says: "I'm happy." Svaka čast Alabi, ali Ryan Bertrand je za njega Roberto Caros. I kakav je ovo mural iza njega, oštećen ko mostarski Bulevar u ratu. Mogli ste barem ovo renovirati kad poslujete u velikom plusu haha. Prijavi
2. decembar 2013.12 god. comment_152683 Hitler bi bio ponosan. :D Glupane, glupane, glupaneeeeeeee haha Ovako sam ja uklizo i spalio trenerku jednom kad je Lamps dao gol. :D E moj Wise, a ja na umjetnoj travi spalio koljena. Krv šikljala ko da mi amputiralo nogu. Prijavi
2. decembar 2013.12 god. comment_152684 Svaka čast Alabi, ali Ryan Bertrand je za njega Roberto Caros. I kakav je ovo mural iza njega, oštećen ko mostarski Bulevar u ratu. Mogli ste barem ovo renovirati kad poslujete u velikom plusu haha. Slazem se. Stedimo za Davida Luiza :D Ovo je umjetnicko djelo. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.