Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Bundesliga (GER)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 73,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ne simpatiziram bundesligu niti nešto pratim, ali ovakvi trenuci me dirnu pa makar bili u 5.uzbekistanskoj ligi pa eto da podjelim. Velika stvar, velika pobjeda i baš lijep trenutak koji me momentalno

• Jedan od njih dvojice je lovac na srpskoj potjeri i režiser filma "Mrtav ladan"

• Nema sta, svaka cast Halleru, pravi borac.   Nego me nasmija komentar na twitteru, kaze Haller dobio rak, pobijedio ga i opet se vratio na teren prije Pogbe.

Objavljene slike

stutgart 6-2 hofenhaim  wtf :o

mislin rijeku nisu dobili koji k

Mislim da se nisu bas interesovali za nastup u EL ;)

Prvo Auba hat-trick, pa Mkhtaryan 2 komada... Kad Klopp sklopi sve kockice, znojice se Pepu cela... 

Vedo je nenormalno podcjenjen igrač, bgm jest. Al neka, samo nek nastavi ovako, trpat gdje god stigne, pričat će se valjda nekad i o njemu.

• 2 sedmice kasnije...

Dortmund opet razvalio. Lew je budala ako ode na kraju sezone. Mada verujem da Klopp vec ima rezervnih resenja. Kupe Draxlera, prebace Aubu u spic i problem resen. 

Bravo BVB! Ona govna u Minhenu sad drhte

Sportski direktor Bayerna juce popizdio, iako su pobjedili Hanovera 2-0 nije zadovoljan nacinom igre i zalagenjem igraca,a sve je to nervoza jer nisu ocekivali ovako jak Dortmund

• Autor

Najjača ekipa koju sam ikad gledao (a da nije CFC u pitanju) je ruku na srce onaj prejebeni Arsenal iz 2003. godine kad poraza u ligi nisu imali. Bilo je i meni čak užitak gledati. A mislim da će ova Borussija biti još brutalnija od Arsenala iz 2003. godine. I njih je užitak gledati i niti jednu njihovu utakmicu ove sezone neću propustiti.

Bayern ih je ojačao kupovinom Goetzea, jer su za te novce doveli i Pjera i Armenca koji su obojica bolji od Goetzea (zajedno). Samo im je klupa mana, ali eto.

Prošlo kolo su se mučili s Eintrachtom, jedva izvukli pobjedu. Mislio sam da bi mogli kiksat protiv HSV-a (mada je HSV baš u kurcu), ali ipak su se dobro ispucali na njemu.

Uvijek protiv jakih protivnika odigraju odlično, dok se s ovim manjima znaju mučiti.

Bilo bi lijepo da osvoje ligu, malo su previše ovi u Bayernu poletjeli, a posebno bi mi bilo drago da ova prevara od trenera (Pep) izduva na kraju.

HSV urucio odkaz Thorstenu Finku. Medju navijacima HSVa se spominje i prizeljkuje Sergej Barbarez kao potencijalni nasljednik

sergej barbarez jel dobar taj bugar

bia je oodlican igrac kakav je trener

zajebajes? 

odlican igrac odlican covjek odlican karakter odlican hercegovac

polozio je za trenera 2010, ali dosad jos nije nigdje radio i zato 99,9% ga necemo gledat na klupi HSVa, barem ne u skorijoj buducnosti, iako bi to navijaci htjeli 

Malo sam se zajebo :D

ako stim hoces reci da ih je Napoli i Rafa spustio na zemlju, NIJE  =;   BVB je ipak pokazao zube i nakon toliko negativnih faktora (koje sam napisao u drugoj temi) koji su uticali na njihovu igru su izgubili minimalno i cak su mogli i izjednaciti  :)>-

E pa izgubili su sto je najbitnije, nakon tolikog svrsavanja od pojedinaca ko da su najjaci tim u evropi a tamo karindjaju HSV kojeg vodi debil od trenera(tj vodio )

:D

izgubli jesu, ali su dobro igrali i borili se tokom 90 min. pa sve do zadnje sekunde, a ne kao onaj plavi retardirani klub iz zapadnog londona zaboravih mu ime :D

Mislim da je Napoli stvarno respektabilna ekipa s Rafom kao maherom za kupove. Ajde, prednost domaćeg terena je bila ključna ipak ovdje, Napoli je prejak kod kuće. Dortmund nije igrao loše, igrali su kako najbolje znaju, možda je i malo sreće falilo na kraju. Ova njihova skupina je skupina smrti stvarno, pogotovo s Arsenalom koji se dignuo nakon dolaska Ozila. Nijanse će ovdje odlučiti o prolazu. Volio bih da Dortmund i Arsenal odu dalje.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.