Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Bundesliga (GER)

Istaknuti odgovori

• 2 sedmice kasnije...
  • Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 73,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ne simpatiziram bundesligu niti nešto pratim, ali ovakvi trenuci me dirnu pa makar bili u 5.uzbekistanskoj ligi pa eto da podjelim. Velika stvar, velika pobjeda i baš lijep trenutak koji me momentalno

• Jedan od njih dvojice je lovac na srpskoj potjeri i režiser filma "Mrtav ladan"

• Nema sta, svaka cast Halleru, pravi borac.   Nego me nasmija komentar na twitteru, kaze Haller dobio rak, pobijedio ga i opet se vratio na teren prije Pogbe.

Objavljene slike

Augsburg - Bayern 1:0. Rutinski. Proslo kolo imali 3:1 i na kraju 3:3.

Dabogda ispali iz LS.

Милош је синоћ одиграо сјајан меч у победи над Реалом од 2:0. Ево и мало статистике:
-Провео је на терену 90' минута,
-Претрчао је чак 12.858 метара,
-50 тачних додавања,
-3 добијена дуела.

Изјава Клопа (тренера Дортмунда): "Милош је тек напунио 22 године, а партију као што је његова до сада нисам видео. Невероватно добро!"

Навијачи су такође одали признање скандирајући: "Er kommt aus Partizan, er is besser als Zidan!" (Он долази из Партизана, бољи је од Зидана).

Поред ових признања, чак је и један од напризнатијих немачких спортских листова сврстао Јојића међу 3 најбоља играча утакмице (уз Ројса и Вајденфелера). 

Bayern - BVB 0:3

Jurgen-Klopp-011.jpg

Eeeeee da smo mi ove sreće pa da osigurano ligu 5-6 kola prije .. poraz 0-3 od npr. Uniteda bi onda sa smiješkom ispratio :D

"if Bayern don't want me, we shake hands have no problems"

Ovo je Pep izjavio neki dan na konferenciji. Sigurno je efekat ostavio i komentar  Beckenbauera o dosadnom Bayernu.

Znali su ljudi u Bazernu sta ce im Pep doneti, i da ce implementirati svoj stil igre, tako da sad nemaju prava da kukaju. Nije ih Jupp napustio, oni su njega oterali. 

Kad sam vec na temi, Jojic ponovo strelac za Dortmund. 
Bravo Milose, Srbiji trebaju takvi igraci.

A i Klopp se oglasio povodom prica o preuzimanju Barcelone, i iste demantovao. 

Licno, smatram da on ne bi mogao da uspe tamo, iz razloga sto bi pokusaj uvodjenja discipline kakvu drzi Klopp Neymaru, Alvesu, Busquetsu i drugarima bio katastrofalan. 

• 2 sedmice kasnije...

Gotze nezadovoljan, Guardiola kaze "Neka klub odluci da li me zeli ili ne". #kovamjebemater

• 2 sedmice kasnije...

BnSZtn0CMAA5Rxk.jpg

Ode tacna :)

Inače, ovi Mitar MIrić dresovi izgledaju jeftino. Trulovišnjasti su mnogo jači.

• 2 sedmice kasnije...

Ostade HSV u bundesligi. Igrali su baraz sa furthom. Prva utakmica u Hamburgu je zavrsila 0:0 dok je uzvrat 1:1 te HSV opstaje zbog gola u gostima.

hsv_anim_stadion2.gif

• 2 mjeseca kasnije...
  • Autor

Guardiola: "Nema tu tajni. Ako ne osvojimo nove trofeje novi će trener sigurno doći sljedeće godine."

Nije on ni lud. Prevara od trenera koja popunjava svoju biografiju, ode u najjači klub u ligi gdje zna da će osvojiti minimalno dva trofeja, pokupi se nako dvije godine kad vidi da ne može više i Bog te veselio. Sumnjam da će ovaj uskoro u Englesku, ovako kakav je hinjav mislim da bi bio idealan za PSG gdje klub nema konkurencije u ligi, baš kao ni Bayern u Njemačkoj.

• Autor

Budi siguran da u Pariz nece doci dok god je tamo Zlatan.

Nije Ibrahimović orlova vijeka. Za 2-3 mjeseca puni 33 godine i mislim da mu je ovo posljednja sezona u Parisu. Ionako se on ne zadržava nigdje previše. Mogao bi karijeru okončati ili u USA ili negdje kod Arapa.

Ali Guardiola je promoćudan. Da je preuzeo recimo Schalke ili Dortmund pa haj, ali Bayern..eee. Sad još i Reusa hoće.

Kurac je prevara od trenera.

U Englesku mora, da se oproba, potvrdi ako voli izazov kako kaze. Gdje ce sad koje picke materine poslije Bayerna ako ne tamo

• 4 sedmice kasnije...

Je l' neko gledao koliko je Bayern loš bio? Pep ne znam šta je htio sa 3 4 3 i sa djecom u prvom timu. I naravno da ih je Dortmund ubio nogama.

Kad bi nekim čudom Klopp uzeo titulu, to bi bila priča. 

• 3 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.