17. august 2013.13 god. comment_138997 Mandzo postigao lijep go za Bayern protiv Frankfurta za vodsstvo Bavaraca od 1 0. Sada je dobar Guardioli a prije mjesec dana mu nije valjao, gospodin praktikuje igru bez napadaca. Ok nije neostvarivo i neprihvatljivo u barseloni ili u reprezentaciji Spanije igrati formaciju bez klasicnog napadaca ali u Bayernu gdje su sasvim prosjecni napadaci tokom godina sjajno prolazili , mislim na Gomez, ne toliko na njega koliko na Lucu Tonia, to uvoditi je po meni smijesno i apsolutno nepotrebno, posebice zato sto je Bayen prosle godine unistio istu tu tika taku. Uredu je ako zeli ostaviti svoj trag u timu ali mislim da je to za Bayrn losije, samo je trebao nastaviti putem Hainkesa koji mu je ostavio stroj, on sada pravi tika taka stroj a vidjeli smo u slucaju Barse da tika taka stroj cesto zna da zastane ili da se pokvari. Prijavi
18. august 2013.13 god. comment_139110 Henrikh Mkhitaryan se napokon oporavio od ozljede i danas se nalazi u kadru Borussie za tekmu protiv Braunsvajga Auf geht"s BVB =D> Prijavi
20. august 2013.13 god. comment_139586 Hocu da kazem da je Spahic nas reprezentativac, momak rodjen u Dubrovniku, sjajan lik inace impresionirao celinke Leverkuzena u prve dvije tekme vec se iskazao, godinama drzi odbranu nase repke, bez njega bi primali vise golova nego Bleckpool one sezone nakon promocije a sada ce i u Bayeru biti dirigent odbrane. Svaka cast nasem Bosancu. E da su celnici Pizdelone bili pametni i doveli ga umjesto da jure preskupog Luiza, Aggera, panja Otamenidja i druge sad sam i zaboravio ali dobro je, ne bi ga volio gledati tamo a i sa njime bi bili jaci. Prijavi
20. august 2013.13 god. comment_139617 Spahu je kroz karijeru jebalo to što je Bosanac i bit će da nikad ne zaigra za jednog od najvećih klubova, pa eto najjači klubovi u kojima je igrao su Sevilla i Bayer. Ah da je Englez, Švabo i sl, sad bi on bio, uh... Stoperčina, koji nakon što se oprosti od repke, nikad neće imati dostojnu zamjenu. Baš se uzdamo u Bičakčića, Kolašinca, ali Spaha je jedan. Eto pogledaj, novi klub, nova liga, Bundesliga i frajer u prva dva kola oba puta u timu kola. Klasa. Prijavi
20. august 2013.13 god. comment_139662 Biće ovo mrtva trka Bayerna i Dortmunda, bar ja tako mislim. Prijavi
20. august 2013.13 god. comment_139689 Spahu je kroz karijeru jebalo to što je Bosanac i bit će da nikad ne zaigra za jednog od najvećih klubova, pa eto najjači klubovi u kojima je igrao su Sevilla i Bayer. Ah da je Englez, Švabo i sl, sad bi on bio, uh... Stoperčina, koji nakon što se oprosti od repke, nikad neće imati dostojnu zamjenu. Baš se uzdamo u Bičakčića, Kolašinca, ali Spaha je jedan. Eto pogledaj, novi klub, nova liga, Bundesliga i frajer u prva dva kola oba puta u timu kola. Klasa. Ma mi smo goli kurac kad ostanemo bez njega i Rahimića u odbrani. Džaba nam sto Begovića, čak sumnjam da će i Kolašinac moći to sam držati. Ovaj Bičakčić mi je jako sumnjiv, baš kao i njegovo prezime. Prijavi
24. august 2013.13 god. comment_140697 Bayern dobio penal kakav ni sam Guardiola ne bi svirao da ima pistaljku. Patili su se tamo negdje do sredine drugog poluvremena. Nurnberg stukao precku. Sve akcije idu na Bilala i ako Pep ovako nastavi, on ce negdje oko 15. kola morati uzeti bolovanje. Dobili ovo danas na individualni kvalitet. Ali previse se naguravaju svi u napadu, bez pravog balansa u igri jos uvijek. Mnogo bi tu patnje bilo, pa i kikseva u ovih prvih par kola da liga ima ujednacenije klubove iz vrha. Ne cudi sto su ih ovakve Klopp i Dortmund natakli na onu stvar u Superkupu. Prijavi
24. august 2013.13 god. comment_140698 Cim je vratio formaciju u normalnu bayern je proigrao. Prvo poluvrijeme formacija nikakva , niko na normalnoj poziciji.Poslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4 Prijavi
24. august 2013.13 god. comment_140699 Gledao sam i ja malo Bayern. Mogli bismo ih izjebati na kontre u Superkupu, pogotovo ako mi povedemo pa oni budu morali ganjati rezultat. Mada obje ekipe se još uigravaju, ipak prednost na njihovu stranu nekih 60 naprema 40%. Prijavi
24. august 2013.13 god. comment_140701 Spahu je kroz karijeru jebalo to što je Bosanac i bit će da nikad ne zaigra za jednog od najvećih klubova, pa eto najjači klubovi u kojima je igrao su Sevilla i Bayer. Ah da je Englez, Švabo i sl, sad bi on bio, uh... kakve to veze ima odakle je,ne slažem se sa tim pa nije Vidić postao kapiten Junajteda zato što je Srbin nego zato što je par godina bio jedan od najboljih u svetu Prijavi
24. august 2013.13 god. comment_140710 Cim je vratio formaciju u normalnu bayern je proigrao. Prvo poluvrijeme formacija nikakva , niko na normalnoj poziciji. Poslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4 Nije to do formacije koliko to psihe jer su mnogo bolje zaigrali kad je Ribery probio bunker. Pod velikim su pritiskom. A Pep je krenuo sa 4-1-4-1 sto je skroz ok. Dovoljan je samo Bastian na centru jer ce na Allianz Areni 95% ekipa igrati teski bunker. Ima sta da radi da bi Gotzea i Alcantaru iskoristio na pravi nacin. Prijavi
24. august 2013.13 god. comment_140750 Cik da vidim da izadje bez klasicnog DMF-a na Chelsea... Prijavi
24. august 2013.13 god. comment_140752 Da hoce gece i thiago igrati protiv nas volio bih. Neka ostavi Martineza na klupi. :D Prijavi
24. august 2013.13 god. comment_140754 Da hoce gece i thiago igrati protiv nas volio bih. Neka ostavi Martineza na klupi. :D Probao je(ostavljanje Martineza) protiv Dortmunda... Isplatilo mu se, al za malo :D Prijavi
24. august 2013.13 god. comment_140756 Ubili bi ih svakom kontrom kad bi izasao sastav kao danas. Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140925 Thiago povrijedjen, 2 mjeseca out izgleda. Steta, steta za celzi.Poslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4 Prijavi
26. august 2013.13 god. comment_141189 Bruno Labbadia odpusten u Stutgartu! Nakon 3 poraza u prva 3 kola Prijavi
27. august 2013.13 god. comment_141582 Freiburg - Bayern 1:1 Ali hej, Mou osvojio bod na Old Traffordu. Uaaa Mou, uaaaa! Prijavi
27. august 2013.13 god. comment_141583 Procitao sam da ce Gundogan odsustvovati mesec dana zbog povrede. Prijavi
27. august 2013.13 god. comment_141585 Prerano je govoriti, ali kakvo bi uriniranje bilo po celnim ljudima Bayerna da s ovakvim timom u ovakvoj ligi ne uzmu titulu a pritom su Pepu dali najvecu trenersku platu. Prijavi
27. august 2013.13 god. comment_141586 Prerano je govoriti, ali kakvo bi uriniranje bilo po celnim ljudima Bayerna da s ovakvim timom u ovakvoj ligi ne uzmu titulu a pritom su Pepu dali najvecu trenersku platu. Najgore od svega je što u Nemačkoj ne igraju Liga kup. Prijavi
27. august 2013.13 god. comment_141589 Kad se sjetim da je Roman lovio Pepa oblije me hladan znoj. :-w Prijavi
1. septembar 2013.13 god. comment_142507 stutgart 6-2 hofenhaim wtf :O mislin rijeku nisu dobili koji k Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.