12. februar 2014.12 god. Autor comment_163225 Čitao sam do ovoga ''Još jedan odličan posao uprave Bayerna'' i stao. Moj Hemingway, oni da sruše stadion ti bi rekao odličan posao, potez. Ccc. Henes vas vodi u propast, toga ćete biti svjesni za 5 godina. Prijavi
13. februar 2014.12 god. comment_163493 Godišnja primanja u Bayernu: Pep Guardiola (17 miliona eura) Franck Ribery (12)Mario Götze (12) Philippe Lahm (10) Bastian Schweinsteiger (10) Thiago Alcantara (8) Thomas Müller (8) Manuel Neuer (8) Arjen Robben (7) David Alaba (7) Javi Martinez (6) Jerome Boateng (6) Daniel van Buyten (5) Mario Mandžukić (5) Rafinha (5) Toni Kroos (4,5) Claudio Pizarro (4,5) Dante (3,5) Holger Badstuber (3,5) Xherdan Shaqiri (2,5) Diego Contento (2) Tom Starke (1,5) Pierre-Emile Höjbjerg (1) Prijavi
14. februar 2014.12 god. comment_163593 [spoiler] I don't always use money as a weapon to destroy rivals. But when I do, I make sure I splash some big cash. [/spoiler] Prijavi
22. februar 2014.12 god. comment_164949 Gledam sad tabelu Bundeslige, pa Bajern ce vec za mesec dana da slavi titulu. Imaju vec +19 u odnosu na Lever. I rekoh da pogledam koliko je Gvardiola osvojio trofeja kao trener jer samo u Bajernu vec ima prakticno tri. Znam da se u Barseloni naosvajao, nikad nisam brojao i sad vidim da je covek za 5 godina trenerske karijere osvojio 17 trofeja . Pa on ispade jedan od najtrofejnijih trenera svih vremena a prakticno je "pocetnik", ne znam da li su Trapatoni, Lipi ,Kapelo ili Hicfild osvojili vise od njega...ne pada mi na pamet niko trenutno od starijih trenera. Prijavi
23. februar 2014.12 god. comment_165053 2% upućenih šuteva van 16 metara. Al' zato je tu 2 'iljade dodavanja više. A bila je to jebena ekipa sjećam se... Prijavi
23. februar 2014.12 god. Autor comment_165161 Svaki trener ima svoj stil. Meni se više sviđao Heynckesov stil od Guardiolinog, ali nije ni ovaj loš. Čak šta viđe sviđa mi se kako Bayern igra općenito. Lijepo ih je gledati. Samo mrzim njihovu politiku dovođenja najboljih igrača od konkurenata. Prijavi
25. februar 2014.12 god. Autor comment_165365 Gol s 40m http://www.nogometni-transferi.com/kakav-pogodak-igraca-hsv-a-sa-40-metara/ Prijavi
25. februar 2014.12 god. comment_165394 Ja postavio gol 3 posta iznad al ev vidim ukinuli ga sa tog yt linka. Sto se tice HSV-a preuzeo ih je treci trener ove sezone. Nakon sto je Finka zamjenio van Marwijk i on je dobio otkaz. Stigao je Mirko Slomka koji je trenirao vec Schalke i Hannover. Odlican pocetak sto se tice njega, velika pobjeda nad Dortmundom od 3-0. Citam da je u jednoj sedmici trenirao sa igracima vise nego van Marwijk zadnjih 4. Ipak jos su u zoni ispadanja i vjerujem da ce tu biti borbe velike do kraja prvenstva. Prijavi
3. mart 2014.12 god. comment_166330 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2014&mm=03&dd=03&nav_id=818908 „Bilo bi besmisleno da odlučimo da više ne dovodimo igrače iz Dortmunda. Imamo dobar odnos sa Borusijom, prošlog leta sastao sam se sa njihovim izvršnim direktorom i nije bilo nikakvih teških rečiâ€, kazao je Rumenige za „Bildâ€. Sve to radi neizvesnosti u ligi. Prijavi
4. mart 2014.12 god. comment_166420 Dortmund cekaju ozbiljni radovi i veliki zaokret u politici vodjenja kluba na leto, ili ce njihov maksimalni domet ostati pravljenje igraca za Bayern. Prijavi
4. mart 2014.12 god. comment_166422 Ma nema od tih nebogataša hleba. Mislim i na njih (Dortmund) i na klubove poput Atletika, Valensije,Lila i ostalih koji naprave solidnu generaciju, uzmo trofej ili dva, sve im pokupe bogati pa ih nema nigde 10 godina. Prijavi
4. mart 2014.12 god. comment_166438 Nije mi žao Dortumunda,neke stvari su mogli sami da spreče što ne znači da branim Bajern a i na drugu stranu i oni imaju svoje kurve kao što Bajern i ma njih i tako sve u krug Prijavi
6. mart 2014.12 god. comment_166616 Borusiju su već izbacili sa puta. Trebat će im par godina da se vrate na stare staze ili da potroše milione i milione na nove igrače i poboljšane ugovore. Ako misliš da budeš gigant ne smiješ prodavati najbolje igrače a Dortmund je to radio. Kagawa, Nuri Sahin, Götze i sad na ljeto Lewandovski. A bili su strašna ekipa. Više nisu. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Prijavi
7. mart 2014.12 god. comment_166655 Jedina pozitiva u Dortmundu(ne racunajuci kvalitet igraca) je Jurgen Klopp. Covek je osmislio fantastican sistem rada, koji donosi rezultate uz minimalna ulaganja. Uprava, kojoj je donosio trofeje a ujedno i stedeo novac ga je ostavljala na cedilu katastrofanim greskama. Taj jeftino stecen uspeh ih je zaneo, pretvorili se svi u racunovodje, a na igrace zaboravili. Ocekivali su nicim zasluzenu odanost. Pa ne radi se to tako rodjaci! Da je Klopp letos kojim slucajem napustio BVB, svi oni koji su ostali bi se razisli ko jato golubova, jer ti momci igraju za njega, coveka koji ih je izvukao iz ilegale i dao sansu da se nadmecu s najboljima, a ne za utovljene, masne mastiljare koji se kriju iza svojih debelih koznih fotelja. Prijavi
7. mart 2014.12 god. comment_166656 Dovoljna je i sama pomisao da Matthias Sammer nekada veliki igrač Dortmunda (vjerovatno je i legenda kluba) s kojim je osvojio sve što se moglo osvojiti, obavlja posao tehničkog direktora u Bayernu. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Prijavi
8. mart 2014.12 god. comment_166833 Onaj kloc Mandzukić ponovo zabio, ali samo 2 gola i za to mu je trebalo vječnih 23 minute. I sad je najbolji strijelac bundeslige. Svašta! Prijavi
8. mart 2014.12 god. comment_166839 Ma. Igra 23 minute i da samo 2 gola. Da je kakav igrač dao bi 23 gola, svaku minutu jedan. Prijavi
8. mart 2014.12 god. comment_166848 Ma Mandžo uneo pobednički mentalitet u Bajern, najzaslužniji za Bajernovu snagu svih ovih godina, kakvi crni Pep, Jup, Van Gal, Švajnštajger, Riberi, Lam, Roben i ostala boranija... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.