Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Bundesliga (GER)

Istaknuti odgovori

• Autor

Novi kiks Dortmunda. Klopp ako imalo drzi do sebe nek se na kraju ove ili naredne sezone pokupi i ispari. Nepravedno je da takav genije dvije sezone zaredom ima sramotan bodovni minus samo zbog toga sto nema pare da kupi ono sto mu fali kad se neko povrijedi. Mislim da je svjestan da u drugoj ligi moze osvojiti mnogo vise trofeja i da nece dolaziti u situaciju da prodaje ponajbolje igace Bayernu.

Upamti moje riječi. Ne pokaže li se Moyes, mislim da bi upravo on mogao za godinu-dvije na klupu Crvenih đavola.

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 73,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ne simpatiziram bundesligu niti nešto pratim, ali ovakvi trenuci me dirnu pa makar bili u 5.uzbekistanskoj ligi pa eto da podjelim. Velika stvar, velika pobjeda i baš lijep trenutak koji me momentalno

• Jedan od njih dvojice je lovac na srpskoj potjeri i režiser filma "Mrtav ladan"

• Nema sta, svaka cast Halleru, pravi borac.   Nego me nasmija komentar na twitteru, kaze Haller dobio rak, pobijedio ga i opet se vratio na teren prije Pogbe.

Objavljene slike

Ajde

Jebem ti mrtvi Bayern i tika-taku. Odigram 2/2 i Stuttgart ih maksimalno iskontrolise evo vec 35 minuta. Bez sanse. Tuzno za gledati. Jos je sudija osakatio Stuttgart zbog ciste penalcine al su srecom dali gol iz ofsajda. Bar nekad neke pravde da ima...

Gotze ce propasti ko Fabregas. 

Pep Guardiola on Toni Kroos: "He is an important player but things can move fast in football. here today, gone tomorrow."

Izmedju redova receno: mozes da ides sinak. Samo da neko ponudi. 

I meni isto soxx, njih Borussiju M. i Stuttgart baš volim iz Bundeslige, jako mi je žao što HSV ne može dobit, a nisu uopće loša ekipa, onaj Calhanoglou rastura

Sve je to u cilju jačanja lige.

Ne bi mi se gadili da pritom nisu odvratni i licemjerni u izjavama. A sve je to zapravo odraz straha od konkurencije koja nije iz Njemačke a koju bi oni vrlo rado, da mogu, kontrolisali i sakatili kad god im se digne. 

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2014&mm=02&dd=05&nav_id=808536

"Možda se neko neće složiti sa mnom, ali ne bi smelo da se dozvoli da neki bogati čovek iz Saudijske Arabije ili Rusije odluči Ligu šampiona. Timovi iz Bundeslige poštuju pravila, ali mislim da to nije slučaj u ostatku Evrope. Ako se tako nastavi veliki nemački klubovi će imati problema da sačuvaju ekipe na okupu", dodao je Rumenige.

Boldirani i podvučeni deo mi je najjači jer je pun ironije...

Kol'ko im uprava smrdi nečovještvom. Pa ovaj isprdak je izjavio da može dovesti Messija uz pomoć Adidasa kao SPONZORA s kojim su na prs' u dupe i s kojim mešetare čitavu Njemačku. A sada proziva PSG koji radi isto to - koristi svog sponzora za kupovinu igrača. Još samo da izađe sa izjavom da je Bayern nadklub i da u njemu igraju super-igrači, viša rasa, takvo nacističko razmišljanje čuči u njemu. IDI KUPI HUMMELSA DA SE SMIRIŠ !

"Twelfth Man" post="162087" IDI KUPI HUMMELSA DA SE SMIRIŠ !

Aaaaa pa kralju oplakao sam na ovo HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHA :D

Kruze price da je Bayern prodao 8.33% kluba kompaniji Allianz za €110m. Isti procenat vlasnistva imaju Adidas i Audi.

Kruze price da je Bayern prodao 8.33% kluba kompaniji Allianz za €110m. Isti procenat vlasnistva imaju Adidas i Audi.

http://www.fcbayern.de/en/news/news/2014/press-release-allianz-investment-110214.php

To je sada i sluzbeno. Jos jedan odlican posao uprave Bayerna. 110mil€ ce investirati u stadion i izgradnju novog trening centra. S ovim parama Bayern ce prije predvidjenog roka otplatiti stadion. Otplata stadiona znaci i vise para za transfere - godisnje ce imati dodatnih 20-30mil€ na raspolaganju.

FC Bayern München AG - Adidas 8,33%, Audi 8,33% i Allianz 8,33%. Glavni dionicar ostaje Bayern sa svojim clanovima - 75%.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.