7. oktobar 2013.12 god. comment_147015 Ja sam rekao da mu se pripisuju stvari koje nije smislio on. Pročitaj malo s razumijevanjem. Igra bez napadača nije njegova ideja i točka. Evo i zašto - preuzeto sa elconfidencial.com: La posición de Cesc no es un invento nuevo de Vicente del Bosque. En la temporada 2000-2001, el técnico tuvo que colocar a Guti de falso nueve. Centrocampista de toque y calidad, no dio la espalda a la pelea y menos aún al gol. El hoy comentarista marcó 14 goles en el que fue su mejor año como jugador madridista. La lesión de Morientes obligó al ahora seleccionador a buscar alternativas, colocando a Guti de falso nueve. La prueba se saldó con éxito, terminando con una nueva Liga para el Real Madrid. Čak mogu i nabrojati utakmice u kojima je igrao ovako :D. Evo skandala prije i nakon utakmice 2009. http://sportsport.ba/ino_fudbal/guardiola-oslobodjen-optuzbe-za-doping/17010 Tko je imao prste u ovom? Znači pozitivni A uzorak odjednom više to nije :D. Halo ljudi. Lik zaradi suspenziju od CONI-ja i nakon 8 godina ovo. Pffffffffffff. I to baš dan nakon utakmice s nama. Prijavi
7. oktobar 2013.12 god. comment_147019 Rekao si da je sarlatan sto je samo po sebi kleveta. Nema u fudbalu posudjivanja stilova ili kradje vec samo inovacija i nadogradnja postojeceg. Tacno, lazna devetka nije njegov fazon ali on je prekucao stil igre zvani tika-taka. Presingom promijenio shvatanje fudbala posljednjih godina. Ende. Ovo oko dopinga je skroz druga tema. Sramotno je to sto je radio kao igrac. Ali tema je Guardiola kao trener. Prijavi
7. oktobar 2013.12 god. comment_147030 Kladim se da znam. Datum si malo fulio, ali nema veze. To su utakmice protiv Piacenze i Lazija. On je tek 2 godine nakon toga otišao u Al-Ahli što znači da nije pobjegao mučki kako si ti napisao. Čovjek je zbog toga imao jako loše iskustvo u Italiji i to je jedan od razloga zbog čega je napustio Europu. Drugi razlog je novac jer mu je to bila zadnja prilika da uzme neke veće pare kao fudbaler. Presuda je donešena 2005. godine - 2 godine nakon njegovog odlaska. Sam si je pobio u drugom postu. Čovjek je nakon žalbe dokazao svoju nevinost i oslobodjen svih optužbi - 2007. i 2009. godine. Jesi li znao da je dokazano da čovjekov organizam sam od sebe može proizvoditi nandrolon - i to u mjeri koja je pronadjena u Guardiolinom organizmu - 9ng/ml! Kod bivšeg olimpijskog pobjednika Bena Johnsona pronadjeno je čak 2000ng/ml. Ne vrijedi se s tobom raspravljati jer si pun kompleksa. U svemu vidiš teoriju zavjere, kradju, UEFU i "Farsu". Ljudi su apsolutno zasluženo 2011. bili prvaci Europe - to što ti tvrdiš može samo čovjek pun kompleksa napisati. Ova tema nije mjesto za jednu takvu raspravu. @Twelfth man ti je odgovorio umjesto mene. Čovjek ti je lijepo objasnio. Ja nikad nisam tvrdio da je on izmislio tiki taku ili lažnu devetku - samo sam rekao da je jedan tako zahtjevan (možemo reći i da najteži) stil igre doveo do savršenstva i to je činjenica. Da je toliki šarlatan i neznalica kao što pričaš sigurno ne bi vodio najbolju ekipu na svijetu. Prijavi
7. oktobar 2013.12 god. comment_147031 Hemingway, provokatoru, nisam ja nikakve teorije zavjere koristio, sve sam ti argumentirao. Dakle, ako je A test pozitivan, znači da je supstanca unešena neprirodnim putem :D. Da bi bio kažnjen (suspendiran), A test mora biti pozitivan. Prijavi
7. oktobar 2013.12 god. comment_147033 Dobro. Dokazali smo da je zbog dopinga 0 od covjeka i da je zbog, kako ti kazes, kradje stilova trenerska neznalica i sarlatan. Mozda je i silovatelj, ubica ili ratni zlocinac. Ko zna sta sve krije :D Ja ne provociram, niti imam namjeru da to radim. Prijavi
7. oktobar 2013.12 god. comment_147036 Guardiolu sam držao za velikog gospodina, ali je tek pod pravim pritiskom pokazao da to nije. Al moram mu skinut kapu da se zna obući džentlmenski :D Naravno da nije nikakav genijalac od trenera, ne znam zašto to uopće potežemo pitanje. Nakon 10 godina njegove trenerske karijere moći ćemo tek diskutovati o tome. Jose je daleko najbolji manager novog milenijuma, neprikosnoven. Prijavi
7. oktobar 2013.12 god. comment_147040 bayyern prosle sezone divota za gledat,dode ovaj mag i ubije ti zelju dosadom nuff said Prijavi
7. oktobar 2013.12 god. comment_147084 jebo klub jevrejsko-bavarski i njihovog katalonskog hohstaplera mene brine BVB, trenutno tacno 10 igraca povrijedjeno, ko da su im ova govna gore navedena neke vradzbine bacili ! Prijavi
8. oktobar 2013.12 god. comment_147089 Hemo, ja imam jednu vrlo jednostavnu teoriju s kojom se možeš i ne moraš složit. SAF, Di Matteo, i ko zna ko sve ne, davaju razne izjave kako je Guardiola krasan momak, svaka majka bi ga za zeta htjela, bla bla. Ja oću čut kako bi ga neko "naš" doživio, neko sličniji meni od recimo Fergusona, i vidim da Ibra za njega kaže da je beskičmenjak neviđeni. Dok, s druge strane, Mourinha doživljava kao pravog "bossa" i genijalca, baš kao i ja. Meni dosta. Prijavi
18. oktobar 2013.12 god. comment_147921 gledao li je neko ovu utakmicu uživo? http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=e64cIqth0R4 Prijavi
20. oktobar 2013.12 god. comment_148055 Ja sam gleda i ne mogu se cudu nacudit ne sucu koji je dosudija gol nego domacinima kojih je bar 4 sigurno vidila da nije gol i ni jedan nije protestira i pokaza rupu na golu.. Vratar je najveci idiot Prijavi
20. oktobar 2013.12 god. comment_148056 i posle kažu ne treba tehnologija u fudbalu aj da se to desilo u neko selo pa da razumem ahahhah,da je to bilo u neku seosku ligu,jurili bi sudiju sa motikama kroz kukuruz a bogami kakve sve greške nisam video u zadnjih dve godine ni ove fifa zajebane sudije nisu za bolje Prijavi
20. oktobar 2013.12 god. comment_148063 Ne mogu da otvorim video, šta se desilo ? izbrisan je taj video,pa traži na youtube il gde već tu utakmicu,nepostojeći go,lopta prošla pored gola,ode iza gola i kroz mreži (s guza) udje u go i sudija leverkuzenu prizna go Prijavi
23. oktobar 2013.12 god. comment_148436 Wolfsburg have confirmed reported Chelsea target Julian Brandt is set to leave the club after turning down a new deal (Sky Sports) totalno mi je nepoznat igrač,vidim da ima 17 godina i da liči na bibera u stvari liči na onog lika koji je platio 100.000 dolara za plastične operacije kako bi ličio na bibera Prijavi
23. oktobar 2013.12 god. Autor comment_148444 Nadam se da je vezni igrač, jer njih imamo najmanje. Prijavi
23. oktobar 2013.12 god. comment_148462 Lijevo krilo :D Jebo mater, po posudbama pun qrac igraca, u prvom timu pun qrac i oni opet traze. Prijavi
26. oktobar 2013.12 god. comment_148706 Kakva kontra Mkhitaryana za 3:1 Dortmunda. Strašno pojačanje. Bayerna sam gledao na preskokce i mogu reći da im je Hertha odlično parirala, mislim da su se Bavarci jako namučili da uzmu 3 boda. Guardiola u prvom poluvremenu izvadio Kroosa i Robbena. Valjda hoće pokazati autoritet nad igračima. Prijavi
26. oktobar 2013.12 god. comment_148710 Hertha je odlično parirala i moram priznati da smo jedva ovo dobili. Vrlo lako su mogli voditi 0:2 nakon prvih 10 min. da su imali malo više sreće. Bayern danas nije bio na svojoj razini - pogotovo ne u odbrani. Hertha nije došla da se brani i pokazala je zbog čega se nalazi na 4.mjestu. Sve u svemu nova 3 boda su tu i to je najvažnije. @chelseathebest Morao ih je izvaditi iz igre zbog povreda. Nadam se da nije ništa ozbiljno - svako malo se neko povrijedi. Sreća pa imamo dobru klupu. To se danas još jednom potvrdilo. Mandžukić i Götze su ušli u igru umjesto Kroosa i Robbena i preokrenuli utakmicu. Prijavi
4. novembar 2013.12 god. comment_149824 Klopp: I love Wenger but I prefer "heavy metal" football The 46-year-old Borussia Dortmund coach lauded the Arsenal boss and his philosophy, though says it is not his preferred style, instead favouring tenacious, "fighting" football "I like [Arsenal’s philosophy]. I love it but I cannot coach it because I am a different guy. If you watch me during the game I celebrate when we press the ball and it goes out. "To enjoy football you have to do this. He can win, he can win, post, goalkeeper, save — that is what I love. If, in the last four years, Barcelona were the first team I saw playing when I was four years of age — this serenity of football, they win 5-0, 6-0 — I would have played tennis."It is not my sport. I don’t like winning with 80 per cent [of possession]. Sorry that is not enough for me. Fighting football, not serenity football, that is what I like. What we call in German 'English' — rainy day, heavy pitch, 5-5, everybody is dirty in the face and goes home and cannot play for weeks after." http://www.goal.com/en/news/9/england/2013/11/04/4382120/klopp-i-love-wenger-but-i-prefer-heavy-metal-football Prijavi
4. novembar 2013.12 god. comment_149829 još samo kad bi borusija mogla da zadrži najbolje igrače,to im je jedina boljka za sad,ostalo sve imaju Prijavi
4. novembar 2013.12 god. comment_149838 Igrace bi mogli zadrzati samo uz jake finansije, a u Njemackoj se zna ko kupi kajmak. Ocekujem da ce Klopp kroz 2-3 godine u PL jer je u jednom intervjuu rekao da mu se svidja engleski mentalitet i ambijent (sto se moze zakljuciti i iz ovog intervjua kada opisuje fudbal koji ga zadovoljava) ali da je trenutno posvecen iskljucivo Dortmundu. Prijavi
4. novembar 2013.12 god. comment_149889 CItao sam negde da je produzio ugovor do 2016. godine... Prijavi
5. novembar 2013.12 god. comment_149893 ma ako nije i do 2018 uz izjavu tipa da ga do tad niko ne dira kako god,nisam navijač borusije niti sam simpatizer bilog kog kluba iz nemačke ali definitnivno je pravo osveženje za svetsku fudbalsku cenu eto kad smo već kod bundeslige,gledao sam leverkuzen samo 2-3 puta prošle sezone,naravno zbog našeg tada potencijalnog pojačanja,čuo sam da ih trenira bivši igrač lievrpula,bilo mi je jako čudno gledati ga u ulozi trenera i to ni manje ni više,na klupi leverkuzena kao igrač hipija bio jedan od boljih kao trener videćemo,za sad kolko vidim(samo na osnovu tabele,osigurao i to mesto koje vodi u LŠ) ne ide mu loše Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.