Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Bundesliga (GER)

Istaknuti odgovori

7 hours ago, hamco said:

Jel ti znas od koga je Pepov City sve ove silne godine ispadao u LS? 
Monaco, Tottenham, Lyon... 

Ne od Grahama Pottera 💀

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 73,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ne simpatiziram bundesligu niti nešto pratim, ali ovakvi trenuci me dirnu pa makar bili u 5.uzbekistanskoj ligi pa eto da podjelim. Velika stvar, velika pobjeda i baš lijep trenutak koji me momentalno

• Jedan od njih dvojice je lovac na srpskoj potjeri i režiser filma "Mrtav ladan"

• Nema sta, svaka cast Halleru, pravi borac.   Nego me nasmija komentar na twitteru, kaze Haller dobio rak, pobijedio ga i opet se vratio na teren prije Pogbe.

Objavljene slike

• 3 sedmice kasnije...
  • 4 mjeseca kasnije...

Bayern bi mogao puno lakše od očekivanog vratiti trofej kući. Beskorisni Dortmund je izgubio sve gostujuće utakmice u sezoni, Leverkusen ne može ponoviti prošlu sezonu i sad im dosta prošlosezonske sreće dolazi na naplatu, a Leipzig iako prvi pratilac (bili poravnati prije 8 dana) nije šampionski materijal.

• 6 mjeseci kasnije...

Desilo se i to, Harry Kane osvojio prvi major trophy u 31oj godini.

Jeste dete Tottenhama i tamo je proveo najveci deo karijere ali bilo bi bezveze da jedan od najboljih danasnjice zavrsi karijeru bez ijednog vaznog odlicja.

• 3 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
37 minutes ago, chiba said:

Danas prvi put čujem da je Musiala bio 7 godina u mladjim kategorijama Čelzija

Musiala je otisao iz Celsija zbog svog onog sranja oko Bregzita. Dao je intervju u kojem je izjavio da je njegova porodica bila uplasena kako ce sve to da funkcionise i zbog toga su prebegli prakticno u Nemacku, inace bi on sigurno ostao u Londonu.

• 1 mjesec kasnije...
17 minutes ago, Wisey said:

Jeste vidjeli da je Leverkusen otjerao Ten Haaga nakon 2 kola?

Kakva je to prevara od trenera.. Nevjerovatno koje je poslove dobijao, pa i otpremnine sada.

Nisam fan Ten Haaga ali otjerati trenera nakon 2 kola je toliko neozbiljno i neprofesionalno, nebitno ko je trener i kakvi su rezultati bili.

Kao prvo otisli su im sljedeci igraci:

Hincapie
Kossounou
Tah
Adli
Xhaka
Wirtz
Frinpong
Mukiele
Boniface

9 igraca i to iz prvih 11. Na sve to dolazi trener sa totalno drugom filozofijom fudbala. Znaci totalno neozbiljno i neprofesionalno. 

Smijesno iskreno, zelim Leverkuzenu da propadnu.

To si apsolutno u pravu. Propast ce sigurno, slijedi pad u sredinu tabele.

Nisu ovog prevaranta ni trebali dovoditi. 6 miliona je otpremnina.

5 hours ago, hamco said:

Nisam fan Ten Haaga ali otjerati trenera nakon 2 kola je toliko neozbiljno i neprofesionalno, nebitno ko je trener i kakvi su rezultati bili.

Kao prvo otisli su im sljedeci igraci:

Hincapie
Kossounou
Tah
Adli
Xhaka
Wirtz
Frinpong
Mukiele
Boniface

9 igraca i to iz prvih 11. Na sve to dolazi trener sa totalno drugom filozofijom fudbala. Znaci totalno neozbiljno i neprofesionalno. 

Smijesno iskreno, zelim Leverkuzenu da propadnu.

Zaboravio si golmana Hradeckog, Koussounoua nije bilo ni prošle sezone.

Sigurno da ga nisu tek tako otjerali, nisu bezveze isplatili otpremninu. Bilo je tu nečega dodatnog.

Inače iz Bundeslige je otišlo tih 9 igrača Leverkusena, 3 glavna igrača Leipziga, Ekitike, Gittens, Woltemade, otprilike sve što je valjalo a nije bilo u Bayernu. A sam Bayern se patio da dovede bilo koga u svoje redove. To što im je Jackson spas u zadnji čas sve govori.

• 1 mjesec kasnije...

Bgmi ovaj Kompany pokazuje da bi mogao biti dobar trener. Igraju izuzetno agresvino, napadacki, ok imaju i dobar sastav ali svejedno imali su i Tuchel i Nagelsmann pa nisu ni blizu bili ovako dominantni. 

7 minutes ago, hamco said:

Bgmi ovaj Kompany pokazuje da bi mogao biti dobar trener. Igraju izuzetno agresvino, napadacki, ok imaju i dobar sastav ali svejedno imali su i Tuchel i Nagelsmann pa nisu ni blizu bili ovako dominantni. 

Kad se povezivao s nama, tjerali smo ga govnjivom motkom. Ne znam šta je diablo rekao za njega - vjerovatno da je karina.

14 minutes ago, chiba said:

Hamco lebati eto aminovaću onog Dezerbija, samo nam nemoj navlačiti na vrat još jednog što je učestvovao u tridupleti kao hajlatu karijere, i to što je četkicom za zube čisto klozet u svlačionici Sitija

De Zerbi sa Bayernom ne bi imao poraza citavu sezonu. Amin da De Zerbi dodje u Chelsea, trenutno mi je broj 1 pik da ja biram trenera.
De Zerbi i Bielsa. Jebo mater pa nasi mladici bi jeli travu, letili bi po terenu. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.