Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Bundesliga (GER)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 73,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ne simpatiziram bundesligu niti nešto pratim, ali ovakvi trenuci me dirnu pa makar bili u 5.uzbekistanskoj ligi pa eto da podjelim. Velika stvar, velika pobjeda i baš lijep trenutak koji me momentalno

• Jedan od njih dvojice je lovac na srpskoj potjeri i režiser filma "Mrtav ladan"

• Nema sta, svaka cast Halleru, pravi borac.   Nego me nasmija komentar na twitteru, kaze Haller dobio rak, pobijedio ga i opet se vratio na teren prije Pogbe.

Objavljene slike

• 2 sedmice kasnije...

bayern otvorio pobjedom, krenia je uraganski u utakmicu i na brzinu zabia dva gola, kasnije ima prilike ali sve slabo dok nisu iz penala zabili 3 gol

znaci pep je ostavia jupovu momcad samo sta on radi neke izmjene tek kad se zna rezultat 

npr lahm na zadnjeg veznog i to i uigravaju se u tika taku al ne virujen da ce im poc to

Bayern još uvijek ima Juppov momentum i stil igre, znači tako negdje do 12. mjeseca bi mogli igrati na visokoj razini, a nakon toga će počet padat prema kraju sezone. Možda se to neće vidit u Bundesligi, ali u Europi mislim da neće daleko. Očekujem da Borussija baci rukavicu u lice odmah u ovom kolu.

Lagano Bayern metnu 3 komada. Lagano jer je na drugoj strani Gladbach, smijesna ekipa.. Da su normalna ekipa, a ne suvi prosjek, zabili bi bar 2 gola sinoc onako losoj Bayernovoj odbrani. Bayern sve preko Bilala, kakav je to majstor. Najjaci igrac ekipe. I mnogo slobodnije igra pod Pepom, nije prikovan iskljucivo za krilnu poziciju vec ga ima svugdje. Valja gledati onog Mullera kako onako nezgrapno izgleda sa loptom sve dok se ne vrati Gotze. :/

August 10

15:30 Augsburg ? - ? Borussia Dortmund     2

15:30 Bayer Leverkusen ? - ? Freiburg    manje od 4 gola

15:30 Hannover 96 ? - ? Wolfsburg 1x

15:30 Hertha Berlin ? - ? Eintracht Frankfurt   X2

15:30 Hoffenheim ? - ? Nurnberg manje od 3 gola

18:30 Braunschweig ? - ? Werder Bremen    x2

:D.

August 10

15:30 Augsburg ? - ? Borussia Dortmund 2

15:30 Bayer Leverkusen ? - ? Freiburg manje od 4 gola

15:30 Hannover 96 ? - ? Wolfsburg 1x

15:30 Hertha Berlin ? - ? Eintracht Frankfurt X2

15:30 Hoffenheim ? - ? Nurnberg manje od 3 gola

18:30 Braunschweig ? - ? Werder Bremen x2

:D.

hajd prodje ti dortmund :D

Poslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4

Rekao sam vam da će Lewandowski grijati klupu ove sezone.

Ja da sam na mjestu Klopa ne bi on ni klupe vidio...covjek igra za vicešampiona Europe i Njemačke i on se kao ljuti hoce da ide.BvB je klub u kojem možeš uživat pored onakvi navijaca i igraca ali sta ces kada covjek ne zna poštovati ono sto ima.

Gundogan od defanzivnog veznog postade playmaker na poziciji ofenzivnog veznog. Zanimljivo. A Šahin kako je opao u formi gurnut pozadi gdje prije nije igrao.

Od defanzivnog? Pa on je iz Nurnberga u Dortmund došao kao plejmejker, prekini pisat besmislene postove.

Ja da sam na mjestu Klopa ne bi on ni klupe vidio...covjek igra za vicešampiona Europe i Njemačke i on se kao ljuti hoce da ide.BvB je klub u kojem možeš uživat pored onakvi navijaca i igraca ali sta ces kada covjek ne zna poštovati ono sto ima.

Ima covjek pravo da ide, ukolio je veci klub zainteresovan za njega i ako misli da je dao ono sto je mogao klubu. Mozda nije fer otici u Bayern ali ruku na srce Bayen je veci tim i njegova zelja je sasvim razumljiva.

Nema dugorocan ugovor, logicno je da ocekuje da ce da ga puste

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.