Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

🚨 𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆: The new features in the Premier League for the upcoming season:

• 𝐇𝐚𝐥𝐟𝐭𝐢𝐦𝐞 interviews with players/managers

• Interviews with players who get 𝐬𝐮𝐛𝐛𝐞𝐝 𝐨𝐟𝐟

• 𝐃𝐫𝐞𝐬𝐬𝐢𝐧𝐠 𝐫𝐨𝐨𝐦 broadcasts

Get ready for a more IMMERSIVE matchday experience. 🏟️👀

Utter woke nonsense. Kad igrača izvede iz igre on bi porazbijao sve što vidi oko sebe. Ne znam kakve izjave očekuju da dobiju.

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Gluposti. Ovo dovodi do robotizacije nogometa i igraca. Dovoljno je vec sto gledamo debilno prekrivanje usta rukom i slicne gluposti, jos nam treba da prave americki show. Fale samo cheerledersice i vozi misko.

4 hours ago, chiba said:

ne znam šta će ti bolji format dodatnih detalja od MOTD i MNF, pogoto MOTD, ona dvojca mi idu na kurac

vidim da se pominje da je ukupna cena prenosa prešla 6 milijarde, dal je to istina ...

🎥 Domestic UK Rights (2025/26–2028/29 cycle)

A £6.7 billion deal over four years (≈ £1.67 billion per season) — a slight rise (~3–4%) from the previous three-year cycle (£1.62 billion per year) .

This includes at least 215 live matches per season on Sky Sports (up from 128), with many also shown on TNT Sports .

Despite being branded a "record deal," per‑game value actually decreased due to the larger number of matches and inflation .

🌍 International Rights (2025/26 season)

International agreements have surged 23%, from ~£1.78 billion to £2.17 billion annually .

negde sam pročitao da je potrošeno već 600m na transfere a tek je jul mesec...

ne vidim da je Arsenal nekoga doveo.... 

pored toga Vila, WH, Njukasl se stalno pominje ali bez realizacije, Bornmut je dosta zaradio, Fulam isto ništa

Totenhem me interesuje na šta će ličiti sa novim trenerom

• 3 sedmice kasnije...
1 hour ago, King Chelsea said:

Liverpool ako završi i Isaka, a koliko vidim sve ide u tome pravcu, plus i Rodryga ganjaju, sasvim je očekivano da borba za titulu bude poprilicno jednosmjerna ulica.

Ne mora ništa da znači, pravili su i drugi supertimove na papiru i nije to uvijek izgledalo kako je zamišljeno. Prvi Chelsea.

42 minutes ago, reLo said:

Otkud novci? Oslobodio se budžet odlaskom Jote? :D

Obriši sam

4 hours ago, King Chelsea said:

Liverpool ako završi i Isaka, a koliko vidim sve ide u tome pravcu, plus i Rodryga ganjaju, sasvim je očekivano da borba za titulu bude poprilicno jednosmjerna ulica.

Nece zavrsiti Isaka.

A sve i da zavrse kao sto rece Adi ne mora to nista znaciti. 

Prije svega siguran sam da Salah nece moci ponoviti ovakvu sezonu (nevjerovatno koliko se to malo spominje, covjek je imao brutalnu sezonu a skoro niko ne pise o njemu). Ova pojacanja sto su doveli niko ne garantuje da ce se snaci ( veliki upitnik mi je Wirtz a Frimpong jos i veci ). Jos ako dodje Ekitike … sve je to macak u vreci. 

Ali da su prvi favoriti to svakako.

Ma naravno, polovinom jula samo i mozemo pricati na osnovu toga sta kako izgleda "na papiru", a vrijeme ce pokazati, meni je takođe Wirtz veliki upitnik, smatram da bi im Isak bio puno jače pojačanje, sreca izgleda da nece kod njih.

I taj Ekitike ili ce pokidati ili ce biti bas jak promasaj.

Liverpool mi je nekako u onom modu u kojem smo mi bili onda kad smo doveli Fabregasa i Costu, tacno smo znali sta nam treba, tako mi se i oni sada cine.

Rodrigo bi i u Liverpul mogao. Kako god, Gyokeres je odlicno pojacanje i s obzirom da je Merino na poziciji napadaca dao 9 golova sta ocekivati od Gyokeresa. Ipak nadam se da ce flopat, dovoljno da 2-3 puta promasi cistu sansu eto pritiska navijaca, medija i ide prpa i gotovo.

Isak želi da napusti Newcastle (čitaj da ide u Liverpool), pored debakla na transfer pijaci gdje ih je odbio ko je stigao na kraju i najbolji igrac kluba želi da ide, apsolutno veliki udarac za projekat zvani "Newcastle silni", sve to u momentu kad su se dokopali plasmana u LP.

1 hour ago, King Chelsea said:

Isak želi da napusti Newcastle (čitaj da ide u Liverpool), pored debakla na transfer pijaci gdje ih je odbio ko je stigao na kraju i najbolji igrac kluba želi da ide, apsolutno veliki udarac za projekat zvani "Newcastle silni", sve to u momentu kad su se dokopali plasmana u LP.

Newcastleu silnom ako pukne qurac, tacnije vlasnicima kupice Uefu a kamoli igrace koje zele. Njih ogranicava to sto su resili da posluju u granicama PSR/FFP dok ne postanu malo jaci brend sa vecim prihodima. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.