27. juni 2025.1 god. comment_365410 🚨 𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆: The new features in the Premier League for the upcoming season: • 𝐇𝐚𝐥𝐟𝐭𝐢𝐦𝐞 interviews with players/managers • Interviews with players who get 𝐬𝐮𝐛𝐛𝐞𝐝 𝐨𝐟𝐟 • 𝐃𝐫𝐞𝐬𝐬𝐢𝐧𝐠 𝐫𝐨𝐨𝐦 broadcasts Get ready for a more IMMERSIVE matchday experience. 🏟️👀 Utter woke nonsense. Kad igrača izvede iz igre on bi porazbijao sve što vidi oko sebe. Ne znam kakve izjave očekuju da dobiju. Prijavi
27. juni 2025.1 god. comment_365412 Gluposti. Ovo dovodi do robotizacije nogometa i igraca. Dovoljno je vec sto gledamo debilno prekrivanje usta rukom i slicne gluposti, jos nam treba da prave americki show. Fale samo cheerledersice i vozi misko. Prijavi
27. juni 2025.1 god. comment_365414 Kakvo gubljenje vremene jebote, koga ce da boli kurac sta menadjer ima da kaze na poluvremenu i igrac bos sacuvaj Prijavi
28. juni 2025.1 god. comment_365416 ne znam šta će ti bolji format dodatnih detalja od MOTD i MNF, pogoto MOTD, ona dvojca mi idu na kurac vidim da se pominje da je ukupna cena prenosa prešla 6 milijarde, dal je to istina ... Prijavi
28. juni 2025.1 god. comment_365417 4 hours ago, chiba said: ne znam šta će ti bolji format dodatnih detalja od MOTD i MNF, pogoto MOTD, ona dvojca mi idu na kurac vidim da se pominje da je ukupna cena prenosa prešla 6 milijarde, dal je to istina ... 🎥 Domestic UK Rights (2025/26–2028/29 cycle) A £6.7 billion deal over four years (≈ £1.67 billion per season) — a slight rise (~3–4%) from the previous three-year cycle (£1.62 billion per year) . This includes at least 215 live matches per season on Sky Sports (up from 128), with many also shown on TNT Sports . Despite being branded a "record deal," per‑game value actually decreased due to the larger number of matches and inflation . 🌍 International Rights (2025/26 season) International agreements have surged 23%, from ~£1.78 billion to £2.17 billion annually . Prijavi
1. juli 2025.1 god. comment_365530 negde sam pročitao da je potrošeno već 600m na transfere a tek je jul mesec... ne vidim da je Arsenal nekoga doveo.... pored toga Vila, WH, Njukasl se stalno pominje ali bez realizacije, Bornmut je dosta zaradio, Fulam isto ništa Totenhem me interesuje na šta će ličiti sa novim trenerom Prijavi
17. juli 2025.1 god. comment_366020 Liverpool ako završi i Isaka, a koliko vidim sve ide u tome pravcu, plus i Rodryga ganjaju, sasvim je očekivano da borba za titulu bude poprilicno jednosmjerna ulica. Prijavi
17. juli 2025.1 god. comment_366022 1 hour ago, King Chelsea said: Liverpool ako završi i Isaka, a koliko vidim sve ide u tome pravcu, plus i Rodryga ganjaju, sasvim je očekivano da borba za titulu bude poprilicno jednosmjerna ulica. Ne mora ništa da znači, pravili su i drugi supertimove na papiru i nije to uvijek izgledalo kako je zamišljeno. Prvi Chelsea. 42 minutes ago, reLo said: Otkud novci? Oslobodio se budžet odlaskom Jote? Obriši sam Prijavi
17. juli 2025.1 god. comment_366024 4 hours ago, King Chelsea said: Liverpool ako završi i Isaka, a koliko vidim sve ide u tome pravcu, plus i Rodryga ganjaju, sasvim je očekivano da borba za titulu bude poprilicno jednosmjerna ulica. Nece zavrsiti Isaka. A sve i da zavrse kao sto rece Adi ne mora to nista znaciti. Prije svega siguran sam da Salah nece moci ponoviti ovakvu sezonu (nevjerovatno koliko se to malo spominje, covjek je imao brutalnu sezonu a skoro niko ne pise o njemu). Ova pojacanja sto su doveli niko ne garantuje da ce se snaci ( veliki upitnik mi je Wirtz a Frimpong jos i veci ). Jos ako dodje Ekitike … sve je to macak u vreci. Ali da su prvi favoriti to svakako. Prijavi
17. juli 2025.1 god. comment_366025 Ma naravno, polovinom jula samo i mozemo pricati na osnovu toga sta kako izgleda "na papiru", a vrijeme ce pokazati, meni je takođe Wirtz veliki upitnik, smatram da bi im Isak bio puno jače pojačanje, sreca izgleda da nece kod njih. I taj Ekitike ili ce pokidati ili ce biti bas jak promasaj. Liverpool mi je nekako u onom modu u kojem smo mi bili onda kad smo doveli Fabregasa i Costu, tacno smo znali sta nam treba, tako mi se i oni sada cine. Prijavi
17. juli 2025.1 god. comment_366027 5 hours ago, reLo said: Otkud novci? Oslobodio se budžet odlaskom Jote? Ajde banuj se leba ti. Prijavi
17. juli 2025.1 god. comment_366033 Crnog humora nije odavno bilo na ovom forumu. A vidim neki ga tesko mogu svariti, ili se jednostavno odvikli. Da je 2015. ovaj post bi prosao nezapazeno. Prijavi
17. juli 2025.1 god. comment_366036 Prvo što nimalo nije smiješno, a drugo što će klub isplatiti sve plate po ugovoru porodici i još će mu djecu školovati tako da se budžet mogao samo povećati. Prijavi
18. juli 2025.1 god. comment_366053 kakva je bre to kombinacija, Luka Modrić i Snup Dog suvlasnici u Svonsiju Prijavi
22. juli 2025.1 god. comment_366142 Jos se povezuju za Ezeom i Rodrygom. Dovest ce jednog vjerujem Nadamo se da ce flopat al velik transfer za arsenal Prijavi
22. juli 2025.1 god. comment_366146 Rodrigo bi i u Liverpul mogao. Kako god, Gyokeres je odlicno pojacanje i s obzirom da je Merino na poziciji napadaca dao 9 golova sta ocekivati od Gyokeresa. Ipak nadam se da ce flopat, dovoljno da 2-3 puta promasi cistu sansu eto pritiska navijaca, medija i ide prpa i gotovo. Prijavi
22. juli 2025.1 god. comment_366152 Igrač sa 88 golova u jednoj sezoni koštao 63 miliona? Očito to nije ono što mislimo. Flop u najavi aBd. Prijavi
23. juli 2025.1 god. comment_366175 Ako Gyokeres ne popravi prvi dodir, pojest ce ga. Ne mozes imati prvi dodir kao Lukaku i da uspijes. Prijavi
24. juli 2025.1 god. comment_366181 Isak želi da napusti Newcastle (čitaj da ide u Liverpool), pored debakla na transfer pijaci gdje ih je odbio ko je stigao na kraju i najbolji igrac kluba želi da ide, apsolutno veliki udarac za projekat zvani "Newcastle silni", sve to u momentu kad su se dokopali plasmana u LP. Prijavi
24. juli 2025.1 god. comment_366182 Evo prilike da mi uletimo, jer Liverpool je skršio skoro 250 miliona na Wirtza i Ekitikea. Prijavi
24. juli 2025.1 god. comment_366183 1 hour ago, King Chelsea said: Isak želi da napusti Newcastle (čitaj da ide u Liverpool), pored debakla na transfer pijaci gdje ih je odbio ko je stigao na kraju i najbolji igrac kluba želi da ide, apsolutno veliki udarac za projekat zvani "Newcastle silni", sve to u momentu kad su se dokopali plasmana u LP. Newcastleu silnom ako pukne qurac, tacnije vlasnicima kupice Uefu a kamoli igrace koje zele. Njih ogranicava to sto su resili da posluju u granicama PSR/FFP dok ne postanu malo jaci brend sa vecim prihodima. Prijavi
24. juli 2025.1 god. comment_366184 34 minutes ago, reLo said: Evo prilike da mi uletimo, jer Liverpool je skršio skoro 250 miliona na Wirtza i Ekitikea. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.