31. august 2025.1 god. comment_367105 Nikad jaci Premiership nije bio. Toliko je jakih ekipa trenutno da je vrlo mali broj utakmica u kojima mozes reci sigurna 3 boda. Liverpul Arsenal Chelsea City United Newcastle Villa Tottenhem Brighton Forest Everton Bournemouth Fulham Palace Brentford To je 14 ekipa protiv kojih nikome nije lako igrati niti se moze reci da ces sigurno osvojiti 3 boda, pogotovo ako igras u gostima. Pa jedan WHU i Wolves koji su krs ove godine u Italiji, Bundesligi, Francuskoj bi bili u top 10 hladno. Prijavi
31. august 2025.1 god. comment_367109 City je prelos, gledo sam zadnje dvije utakmice bezidejni nesto kao ekipe zasicene pod Mourinhom. Mislim da ce i njima Guardiola doci glave. Prijavi
31. august 2025.1 god. Popularna objava comment_367116 Ja bih rekao da je prošle godine bio nikad jači Premiership u smislu ekipa koje nisu top 6 i nisu ove 3 što su tek ušle. Tih ostalih 11 je bilo na baš visokom nivou. Ove sezone je dosta tih ekipa malo slabije jer su rasprodali veliki broj bitnih igrača ili nisu napravili dovoljno da izbjegnu stagnaciju, koja je u Engleskoj nedopustiva. Ali su još uvijek jako dobri. Zbog kvalitete tih ostalih ekipa su Tottenham i United uspjeli propasti do 15. i 17. mjesta dok jedan Atletico kad ima groznu sezonu propadne na 4. mjesto ili neko u Italiji kad je katastrofa bude 8. Prijavi
31. august 2025.1 god. comment_367124 kakav krompir Bovena za prvi gol, znači iz nekog poluokreta, sa ivice 16, neki patrljak odskače po zemlji i ulazi za 0:1 onaj "mali" iz Brajtona, neki holandjanin, samo čekam kad ćemo i njega da kupimo, tuko je ove iz Sitija samo tako danas Prijavi
31. august 2025.1 god. comment_367131 Kakav derbi Liverpoola i Arsenala da ti se zgadi fudbal. Ludi rezultati danas, Brajton ugazi Citya, City kao ekipa ne može da se nosi sa Pepovim ludilima i rotacijama, nema tu kvaliteta kao što je bilo prije pogotovo na ovim krilnim pozicijama, Pep hoće da kontroliše sve i igrači nemaju nikakvu slobodu. West Ham kara Forresta koji je odigrao nikad lošiju utakmicu i evo sad isto tako Palace kara Villu. Nakon tri kola neugodna iznenađenja su mi West Ham, Villa i Newcastle nisu ni počela ta Euro takmičenja a oni se već raspadaju. Prijavi
1. septembar 2025.1 god. comment_367141 Da li je realno da je Liverpool na sve do sad zavrsio i Isaka i Guehia, brutalno😵 Prošetat će se do titule, to je neki najlogičniji ishod. Prijavi
1. septembar 2025.1 god. comment_367146 Nije Siti tolko loše igrao kolko se predstavlja, nemoguće je očekivati da neki klub "melje" stalno, neki igrači su im otišli, neki su povredjeni ali fakt jeste da su oni kako god terali svoje juče je Haland imao lupam dve neke "frljoke", da je bila drugačija situacija, sad bi pričali drugu priču Ja tog Pepa ne volim navijački pre svega zbog Barselone, to kakav stil igre forsira, kolko para troši je neko drugo pitanje (menadzersko/trenersko), ali fakt jeste nepsoran da je on već skoro 10 godina u Sitiju, ej 10 godina, još malo deceniju, i za to vreme je jako malo u prvenstvu padao, a nije baš da su sve bili neki preskupi transferi, sve skupa jeste dosta para ali bilo je kupovina za "normalne" pare. upravo zato mi je jedna od najdražih titula ona Konteova, ono treba da se proučava Subjektivno, meni je Siti bio predobar kada je Ture bio u najboljim godinama, glavna razlika je što su kod Pepa uzeli tu LŠ, jbg, forsirali forsirali i na kraju su probili tu barijeru. Sa nekim stvarima se ne slažem, mislim da su se isuviše zaleteli sa Fodenom, majstor je posle jedne sezone digo cenu na 100m ima tamo individualno prejakih igrača (tipa Rodri) ali isto tako ima igrača koji cvetaju pod Pepom, takav je Foden, takav je bio i ostao Sterling... i zbog toga treba pohvaliti trenera da zna to da posloži i ja vala nikada nisam video Siti da za 40 minuta ne napravi jednu priliku što je kod nas postalo redovna predstava Prijavi
1. septembar 2025.1 god. comment_367148 Pa nisam siguran da će se Liverpool baš prošetati ali imaju pametniju transfer politiku od nas. Mi kupimo igrača i onda ga pošaljemo na posudbu. Mnogo kupujemo i mnogo šaljemo na posudbe. Ne znam zašto? Oni kupe igrača nadajući se da će biti pojačanje. Ipak, mislim da Isak ne vrijedi taj novac kao što ne vrijedi ni Ekitike. Dobri su igrači ali su precijenjeni ovim transferima. Prošle sezone smo znali koji su naši nedostaci i donekle smo ih riješili u napadu ali odbrana i golman su ostali isti. Bolji smo nego prošle sezone ali mislim da i dalje nemamo dovoljno kvaliteta za prvaka. Ekipa je premlada. Ja ne vjerujem da ovako mlada ekipa može biti konkurent za titulu LP ili EPL. Treba tu malo i iskustva. Stoga smatram da smo ove sezone bili solidni s trensferima. Iako smo potrošili ogromne novce, nismo uspjeli riješiti sve probleme. Prijavi
1. septembar 2025.1 god. comment_367150 £130 million on Isak £115 million on Wirtz £79 million on Ekitike £40 million on Kerkez £29.5 million on Frimpong £26 million on Leoni £419.5 million spent U eurima je to: 483 miliona Prijavi
1. septembar 2025.1 god. comment_367157 Ma naravno da smo mi zeleni još za ozbiljnu borbu za titulu, juče su se sastale trenutno dvije najjače ekipe u ligi. Bukvalno utakmica na jednu grešku, jedan pogrešan potez, pravi derbi lige, ne mora uvijek biti 5 golova, mi takve utakmice još ne možemo igrati, nemamo toliko kvaliteta i cvrstine, prije svega mislim na zadnju liniju i golmana. Prijavi
2. septembar 2025.1 god. comment_367248 Mi dok ne zamijenimo trenera, ne možemo znači dokle smo progresali. Mareska je ispao napredak u odnosu na Poketina, ali nije kalibar trenera koji može da se bori za najveće trofeje. Prijavi
14. septembar 2025.1 god. comment_367444 Liverpul je sve 4 utakmice dobio golovima u 80+ minuti. Arsenal 83. minut Newcastle 100. minut Bournemouth 88. minut Burnley 95. minut Prijavi
14. septembar 2025.1 god. comment_367445 To je odlika vrhunskih momčadi. Ne odustaju i budu nagrađeni. Za razliku od njih - naš golman glumi povredu u 89. protiv Brentforda. Prijavi
14. septembar 2025.1 god. Popularna objava comment_367447 1 minute ago, reLo said: To je odlika vrhunskih momčadi. Ne odustaju i budu nagrađeni. Za razliku od njih - naš golman glumi povredu u 89. protiv Brentforda. Daj ba relo ne seri. Kakva crna odlika majku im jebem , najomrazenija ekipa Prijavi
14. septembar 2025.1 god. comment_367448 7 minutes ago, Bari said: Daj ba relo ne seri. Kakva crna odlika majku im jebem , najomrazenija ekipa Meni je Arsenal ubjedljivo ali ubjedljivo najomrazenija ekipa. Zatim ide United pa tek onda Liverpul. Prijavi
14. septembar 2025.1 god. comment_367449 Liverpool mi nije ni među top 5 omraženih. A zašto bi bio? Nikad nismo bili neki rivali. To što su nekom omraženi - to je samo ljubomora. Ne vjerujem da bi vam bili omraženi da su 13. na tabeli. Kao što nam je United ili Arsenal omražen ha bio prvi ha 17. Prijavi
14. septembar 2025.1 god. comment_367450 4 minutes ago, reLo said: Liverpool mi nije ni među top 5 omraženih. A zašto bi bio? Nikad nismo bili neki rivali. To što su nekom omraženi - to je samo ljubomora. Ne vjerujem da bi vam bili omraženi da su 13. na tabeli. Kao što nam je United ili Arsenal omražen ha bio prvi ha 17. Ovo pricam samo o ekipama u engleskoj. Medjutim Arsenal mi je i na svjetskom nivou najomrazenija ekipa, United drugi pa onda idu Barcelona, Real, Bayern itd... Liverpul je i meni negdje van 5. Prijavi
14. septembar 2025.1 god. comment_367451 Ma samo da Arsenal ne osvoji, za Liverpool mi je svejedno, ali da su svi a pogotovo njihovi navijaci ocekivali puno vise od njih to sigurno, nije to ni blizu najavljivane mašinerije, provlace se iz kola u kolo. Arsenal je se totalno "pobjegao sam od sebe", ne umiru vise u ljepoti fudbala, totalno su se okrenuli u smjeru te prije svega cvrstine, defanzivno su brutalni. U prva cetiri kola primili su jedan gol i to onaj slobodnjak protiv Liverpoola, oni ce derbi utakmice odrađivati bez problema sumnjam da ce ih neko dobiti od ovih najjacih ekipa, jedino ih mogu sjebati te neke utakmice u kojima se unapred upišu 3 boda. Njihova defanziva i cvrstina su razlog zbog kojih me je malo "strah" da bi mogli ove sezone biti najbliži tituli, drugi ogromni plus im je što nemaju igraca bez kojeg ne mogu, na svakoj poziciji imaju kvalitetne alternative. Ova sezona ce biti u znaku borbe Arsenala i Liverpoola, Arsenalu je ova sezona biti ili ne biti kada je u pitanju veliki trofej a Liverpool je previse uložio da bi zavrsio drugi, sve osim titule je debakl za njih. Arsenal mi djeluje kompletnije. Prijavi
14. septembar 2025.1 god. comment_367452 Arsenal zasad najbolje izgleda. I tottenham je usao dobro u sezonu al to je ipak tottenham. Liverpul los al maksimalni ucinak. Mozda ih isak prodrma Prijavi
14. septembar 2025.1 god. comment_367454 pogledajte crveni karton Součeka, da mi neko objasni koja je logika tog poteza, svi smo mi igrali fudbal, sve ja razumem da su oni skupo plaćeni i šta ti ja znam ali ovo je rang i našeg Dzeksona loše je primio loptu, ista mu beži i šta će genije da uradi, pravi neki iskorak i vidi se na snimku da verovatno neće loptu da stigne, znači on poole tog poteza ne može ni da krene u trk, totalno bez ikakve funkcije, iz jednog poteza je čoveku iscepao opremu kad to vidim, onda Kante ispada kao čovek iz druge dimenzije, kako je onaj seko lopte, oduzimao a da pritom nije imao ovakvih situacija, ili se bar ja ne sećam Prijavi
14. septembar 2025.1 god. comment_367455 Treba li reći da ovakav United neće izgubit protiv nas😁 Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.