27. juli 2025.1 god. comment_366258 A Jackson je dao 15 prošle sezone, tako da 15 mogu mnogi da garantuju. Tek 20 u ligi i 25 u svim takmičenjima je nešto. Pitanje je hoće li dobiti penale da izvodi, prošle sezone ih je baš puno imao. Prijavi
29. juli 2025.1 god. comment_366282 Liverpool slovi za prvog favourita za titulu, ali smatram da ce im biti teze nego prosle sezone, jer puno se toga promenilo. Jesu oni doveli hrpu igraca dobrih ali oni tek treba da udju u Slotov sistem i da se uigraju pre svega sa Salahom koji je navikao da svaka lopta ide na njega, a sada je tu Wirtz koji ce takodje traziti da igra sa loptom sto vise. Druga stvar svi njihovi rivali su jaci sada nego prosle godine. Sitiju je dovoljan sam povratak Rodrija a i fino su popunili redove, Arsenal je konacno doveo kvalitetnu 9ku, mada je njima sad najveci neprijatelj Arteta. Sto se nas tice dobar posao je obavljen, posebno ako se do kraja zavrse Hato i Simons a hoce siguran sam. Ostaje zal za boljim golmanom i (mozda) stoperom ali tu pilulu cemo morati da gutamo ove sezone. Jos par igraca se treba resiti i opet cemo imati dobru sirinu u ekipi koja je ovaj put vise po ukusu trenera i ocekujem bolje koriscenje svih raspolozivih snaga. Nadam se motivisanom Palmeru od starta sezone. Sanse za vrh imamo, mozda cak i za titulu ako se kvalitetno pobijemo sa velikima i ako Mareska bude drzao jezik za zubima na pressicama. Realan domet nam je top4 uz znatno manji bodovni razmak nego prosle sezone. Zavisi od toga kako ce ekipa biti vodjena. Sto se tice kupova vidim nas ko osvajace Liga kupa a u Ls u top 10 u ligaskom delu i kasnije je sve moguce naravno. U top 6 vidim jos Villu i Newcastle, u top 10 Totenhem, United, Fulham, Brighton. Prijavi
4. august 2025.1 god. comment_366386 Mislio sam da će Brajton pasti, pogotovo zato što su stalno gubili po jednog dobrog igrača, a oni sve bolji i bolji, videćemo da li će više promašiti sa transferima... po tome me malo podsećaju na Sautempton kada su bili gotivni Fulam me je iznenadio, nisam očekivao da će tako rutinski obezbediti opstanak Njukasl me nije iznenadio, imaju dobrog trenera, a da li će još napredovati, ne znam, zavisi od transfera Vila mi je uvek bio klub nit miriše nit smrdi, nisam svakako neki fan, a Emerija ne volim, dakle subjektivno nisam neki fan najgori su mi bili, podbacili WH, i naravno Junajted i Totenhem koji su tek dno dna i ne sećam se da sam u 15 godina video tako nešto, želim im sve najgore, WH zbog Potera, koji mi je sisica, a Junajted, suvišno je pisati... Kod Sitija je prosto moralo da dodje do zasićenja pa ne znam kolko novca da upumpavaju, morali su jednom da padnu CP, Bornmut, Vulvsi nešto nisu pazarili ili ja nisam tolko primetio, tu je i Brentford, ta četiri mislim da će opstati više zato što imaju neke pristojne igrače od lane, ne verujem da će baš tolko podbaciti da ispadnu za ispadanje očekujem Everton, Sanderlend, Barnli, dok za Lids navijački se nadam da neće Notingem mi je misterija, mislim da će sigurno opstati, ali ne bi me čudilio da dodje do velikih turbulencija, moraju da pogode sa bar dva pojačanja Arsenal mi je postao jako, jako mrzak od onog momenta kada su od jednog "velikog" i zanimljivog kluba postali plačipičke koje kukaju i žale se, njih otad ne podnosim nimalo, ne mrzim ih kao Junajted ali ih zbog tog mentaliteta i kukanja baš stavljam u top 3 za koje ne bih voleo da uzmu titulu za neke prognoze, sačekao bih da vidim šta će biti sa Isakom, odnosno da li će ili ne pojačati Liverpul Prijavi
4. august 2025.1 god. comment_366387 Mislim da su skroz male sanse da Everton ispadne. Pojacali su se veoma dobro za moj ukus, mladi i veoma talentovani igraci na roster s kojim su i prosle godine bez problema bili oko sredine tabele od kako ih je Moyes preuzeo. Prijavi
4. august 2025.1 god. comment_366389 Ja se nadam svim srcem da je to ova konacno sezona kad ce Everton konacno ispasti u drugu ligu. Prijavi
5. august 2025.1 god. comment_366390 Po meni ima losijih ekipa, ali sve je moguce ako im ne dodje opet nijedan spic, a ode npr. Brantwhaite. Prijavi
5. august 2025.1 god. comment_366395 3 hours ago, diablo_bih said: Po meni ima losijih ekipa, ali sve je moguce ako im ne dodje opet nijedan spic, a ode npr. Brantwhaite. Pa dosao im je Barry iz Primere za preko 30 miliona Prijavi
5. august 2025.1 god. comment_366396 43 minutes ago, Bari said: Pa dosao im je Barry iz Primere za preko 30 miliona Za tog Barrya su se zanimale i jace ekipe od Evertona. Mislim da su ga klepili BVB ili Leverkuzenu, ne sjecam se tacno koja ali uglavnom jaka njemacka ekipa. Doveli su i mladog beka Bayerna, Aznou, navijaci kobasicari i dalje ne mogu da prebole tu prodaju. Hall je sasvim ok igrac za ekipu Evertona plus i Alcaraz je sad tu, na pripremama jedan od boljih uz Ndiayea. Pravo finu ekipu ima Everton i zaista mislim da ce bez problema ostati u ligi. Prijavi
5. august 2025.1 god. comment_366399 Burnley mi je nekako tu totalno nezanimljiv, prosli put su ispali bez problema, nekako ne donesu ligi nista. Ulazak Leedsa mi je ok, zanimljiva ekipa, vjerovatno i istorijski pripadaju najvišem rangu. Sunderland u Premier Ligi me nekako vraca u onaj period kad je Premiership bio na vrhuncu. Kontam da bi Brentford mogao biti uvucen u borbu za opstanak ove sezone, pogotovo ako i Wissa ode. Prijavi
5. august 2025.1 god. comment_366401 pa u onom prvom mandatu, onomad kad je vodio ridjokosi Murinjo onda su bili zanimljivi bar meni, i u jednom trenutku prvi klub u evropi po rastu finansija, bili su ispred i Bajern Minhena dok je igrao Ings, a imali u i po dva sasvim pristojna vezna igrača to je i ličio na nešto, nije baš bio klasičan mesarski klub Prijavi
5. august 2025.1 god. comment_366403 Mene interesuje kakav ce biti Totenham sa Thomas Frankom. Meni je on gotivan trener. Prizeljkivao sam ga kod nas prije. Prijavi
11. august 2025.1 god. comment_366511 Everton ima skroz finu ekipu na papiru. Beto Grealish - KDH - Ndiaye Gueye - Garner Mykolenko - Brantwhaite - Tarkowski - O Brian Pickford Klupa: Aznou, Keane, Coleman, McNeil, Barry, Barry, Alcaraz Ne vidim nacin kako ce ovaj Everton ispasti, znaci moralo bi se dogoditi nesto nezamislivo da ispadnu sa ovim sastavom. Prijavi
12. august 2025.1 god. comment_366529 On 8/14/2024 at 6:04 PM, Adi said: Imamo 2 kandidata za titulu Manchester City i Arsenal, slijedi Liverpool kao velika nepoznanica i onda grupa timova koji su dobri i nepouzdani, pa ova 3 malo siromašnija tima što dobro rade u zadnje vrijeme i ovo ostalo sve može ispasti. Mogao bi se Newcastle vratiti u vrh jer su dobro uigrani i ne igraju Europu. Za ispadanje sam išao na kombinaciju 2 stara + 1 novi. Nekako mi Wolvesi nikad slabije nisu izgledali po imenima, iako ima i gorih. 1. Arsenal +1 2. Manchester City +1 3. Liverpool -2 4. Newcastle United +1 5. Tottenham Hotspur +12 6. Chelsea -2 7. Aston Villa -1 8. Manchester United +7 9. West Ham United +5 10. Crystal Palace +2 11. Brighton & Hove Albion -3 12. Bournemouth -3 13. Everton 0 14. Brentford -4 15. Leicester City +3 16. Fulham -5 17. Nottingham Forest -10 18. Wolverhampton Wanderers -2 19. Southampton +1 20. Ipswich Town -1 Ostao sam dužan sebi analizu svojih prošlogodišnjih prognoza. Pogođene pozicije: 1 Ukupno odstupanje: 66 Prosječno odstupanje: 3,3 Pogodio sam isti broj pozicija kao i pretprošle sezone, sa duplo većim prosječnim odstupanjem, što znači da je sezona bila nepredvidljvija. Teško da će se opet ponoviti ovoliki podbačaji ekipa poput Uniteda i Tottenhama. Prijavi
13. august 2025.1 god. comment_366535 12 hours ago, Adi said: Ostao sam dužan sebi analizu svojih prošlogodišnjih prognoza. Pogođene pozicije: 1 Ukupno odstupanje: 66 Prosječno odstupanje: 3,3 Pogodio sam isti broj pozicija kao i pretprošle sezone, sa duplo većim prosječnim odstupanjem, što znači da je sezona bila nepredvidljvija. Teško da će se opet ponoviti ovoliki podbačaji ekipa poput Uniteda i Tottenhama. Jel vrijeme za nove prognoze? Jos traje prelazni rok ali i sezona pocinje za 2 dana tako da je vrijeme da bacimo svoje vidjenje i tabelu. 1. City 2. Chelsea 3. Liverpul 4. Arsenal 5. United 6. Newcastle 7. Tottenhem 8. Villa 9. Brighton 10. Forest 11. Everton 12. Fulham 13. Bournemouth 14. Palace 15. WHU 16. Brentford 17. Leeds 18. Wolves 19. Sunderland 20. Burnley Ocekujem prvih 4 na tabeli da budu u nekih 6-7 bodova i ne vise tako da je sve moguce i da mi osvojimo ali i da budemo 4. Isto vazi i za City, Arsenal i Liverpul. Prijavi
13. august 2025.1 god. comment_366537 Nas je Colvil malo zajebo al i dalje ocekujem da budemo u top4 na kraju. Apsolutna budalastina ce biti ako bar ne probamo da ukrademo Guehija od Liverpoola, za te pare boljeg igraca nema, plus sto je nase dete. Nama ce dosta i zavisiti od dolaska Simonsa, decko pravi razliku a i fali nam jedan kreator igre da dopuni/odmeni Enza i Palmera. Prijavi
13. august 2025.1 god. comment_366541 1. Liverpool 2. Chelsea 3. Arsenal 4. City 5. Tottenham 6. Aston Villa 7. Newcastle 8. United 9. Brighton 10. Nottingham Forest 11. Bournemouth 12. WHU 13. Crystal Palace 14. Fulham 15. Everton 16. Leeds 17. Wolves 18. Burnley 19. Brentford 20. Sunderland Prijavi
13. august 2025.1 god. comment_366542 Opet je Premiership pokupio sve dostupne i "poludostupne" top igrace na trzistu. Šeško, Gyokeres, Wirtz, Ekitike, Zubimendi, Gittens itd... Drugi klubovi ne mogu opepeliti Englezima a liga i konkurencija postaje sve jaca. Bas treba biti budala pa kao igrac u ovom momentu odbiti sansu da zaigras u Premiershipu. Jedino Barcelona, Real i PSG su trenutno klubovi koji pariraju. Bajern je vec lagano u padu, ne moze cak ni onaj svoj stari recept kupovanja od bundesligaskih konkurenata progurati. Talijani, bez obzira na Interova 2 finala LS u 3 sezone, stoje jako lose i nikakvu perspektivu ne nude. Fudbal im je bas dosadan. Prijavi
13. august 2025.1 god. comment_366547 1. Liverpool 2. Arsenal 3. Manchester City 4. Chelsea 5. Newcastle United 6. Aston Villa 7. Manchester United 8. Tottenham Hotspur 9. Brighton & Hove Albion 10. West Ham United 11. Nottingham Forest 12. Bournemouth 13. Crystal Palace 14. Everton 15. Fulham 16. Wolverhampton Wanderers 17. Brentford 18. Sunderland 19. Leeds United 20. Burnley Prva 4 su mi baš blizu. Teško je kao i uvijek, jer se svašta još može prodati i kupiti. Recimo Liverpool nema zamjenu za štopere, mi nemamo ozbiljnog golmana itd. Prijavi
14. august 2025.1 god. comment_366550 1. Manchester City 2. Liverpool 3. Chelsea 4. Arsenal 5. Manchester United 6. Tottenham Hotspur 7. Newcastle United 8. Aston Villa 9. Brighton & Hove Albion 10. Fulham 11. Nottingham Forest 12. Everton 13. Crystal Palace 14. West Ham United 15. Bournemouth 16. Wolverhampton Wanderers 17. Sunderland 18. Brentford 19. Leeds United 20. Burnley Prijavi
18. august 2025.1 god. comment_366633 Opet Arsenal jucer zabi gol iz kornera nakon ociglednog faula, i to pobjednicki gol. Prosle sezone se to barem 2 puta desilo na slican nacin. Prijavi
21. august 2025.1 god. comment_366659 Arsenal potpisao Ezea a bio kao dogovorio se sa tottenhamom. Prijavi
21. august 2025.1 god. comment_366661 On 7/30/2022 at 10:52 AM, reLo said: Gledam ovog Darwina u Liverpoolu, kakva je ovo zvijer jebte. Uđeš na forum nakon 8 mjeseci, uđeš u nepročitan sadržaj i vidiš ovo... Žao mi je što je onako dobar igrač otišao u tako kurčev klub ali dobro Arsenal je makar bolji izbor od Tottenhama. Premiership postaje nedostižan kada su finansije u pitanju u poređenju sa drugim ligama. Sezona je zanimljivo počela, mislim da će top 4 ekipe da odskoče ali za sve ispod da će biti krvava borba do samog kraja. Očekujem veliki pad od Brentforda i West Hama dok ne otpuste Pottera Prijavi
21. august 2025.1 god. comment_366671 Moja prognoza za ovogodisnji Premiership: 1.Arsenal 2.City 3.Liverpool 4.Chelsea 5.Newcastle 6.Aston Villa 7.United 8.Notingham Forest 9.Spursi 10.Crystal Palace 11.Brighton 12.Everton 13.Fulham 14.Bournemouth 15.West Ham 16.Sunderland 17.Brentford 18.Wolves 19.Burnley 20.Leeds Prijavi
22. august 2025.1 god. comment_366699 On 8/9/2024 at 12:05 PM, hamco said: Trener Lopetegui Imamo novu kletvu. Koga hamco istakne pred početak sezone taj podbaci. Ali dobro, nećemo suditi Evertonu na osnovu jedne utakmice. On 8/11/2025 at 1:09 PM, hamco said: Everton ima skroz finu ekipu na papiru. Beto Grealish - KDH - Ndiaye Gueye - Garner Mykolenko - Brantwhaite - Tarkowski - O Brian Pickford Klupa: Aznou, Keane, Coleman, McNeil, Barry, Barry, Alcaraz Ne vidim nacin kako ce ovaj Everton ispasti, znaci moralo bi se dogoditi nesto nezamislivo da ispadnu sa ovim sastavom. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.