31. januar 2022.4 god. comment_324084 Eriksen se vratio fudbalu, potpisao za Brentford do kraja sezone. Ajmo majstore! Prijavi
31. januar 2022.4 god. comment_324085 Budala. Igrati fudbal na profesionalnom nivou sa pejsmejkerom, poslije onakvog kolapsa i bukvalno borbe za zivot, moze samo glup covjek. I ovo kazem bez obzira na to sto je prosao medicinske preglede. Prijavi
31. januar 2022.4 god. comment_324086 Budala. Igrati fudbal na profesionalnom nivou sa pejsmejkerom, poslije onakvog kolapsa i bukvalno borbe za zivot, moze samo glup covjek. I ovo kazem bez obzira na to sto je prosao medicinske preglede. jbg zato nisi doktor medicine pa mozes da dajes misljenje samo sa poziicije obicnog laika cime ono nije relevantno Svaka cast momak, da budes najbolji asisten lige sledece sezone Prijavi
31. januar 2022.4 god. comment_324088 Nije sam odlucio, rekli mu doktori da moze igrati, ali u italiji nije dozvoljeno i to je to. Prijavi
31. januar 2022.4 god. comment_324091 Kada si citav zivot posvetio necemu kao sto je soker, nije neobicno da zelis i dalje da se bavis time po svaku cenu. I dalje ima sta da ponudi. Prijavi
2. februar 2022.4 god. comment_324125 Vidjećemo šta će biti od Eriksena, mada otišao je u ekipu gdje se dosta trči i gdje bi njegov doprinos i uticaj mogao da bude veliki ako bude igrao i ako bude ličio na onog majstora kakav je bio... Njuka solidan transfer rok. Bruno dobar igrač Trippier po meni skup, ali opet solidno ime, popularan igrač Burn i Wood dobri za rotaciju, oslabili malo i konkurenta, to je to Opet treba imati u vidu da se Njuka bori za opstanak Prijavi
2. februar 2022.4 god. comment_324148 Wood im je bezveze transfer, mogli su boljeg napadaca naci za tu lovu. Al eto, seicima 20 miliona dodje ko 20 maraka. Ne bi me cudilo da su ga kupili namjerno samo da Burnleya sjebu Prijavi
2. februar 2022.4 god. comment_324151 Boljeg su igraca u Burnleyu kupili nego sto su izgubili. Prijavi
2. februar 2022.4 god. comment_324152 Newcastle je teško mogao bolje igrače dovesti. Niko ne želi da napušta ozbiljan klub u toku sezone i da ide u borbu za opstanak, a oni su htjeli dovoditi igrače za stalno, a ne na posudbu. Na ljeto će da lete kao muhe na govno. Targett izgubio mjesto u prvom timu pa došao, Burn dobio puno veću platu, Wood napustio brod koji tone, Trippier se poželio Engleske. Najbitniji ulov je taj Bruno. Boljeg su igraca u Burnleyu kupili nego sto su izgubili. Na papiru da, u praksi ćemo vidjeti Ovaj Liverpoolov transfer predstavljaju kao da su doveli Haalanda besplatno. Ne mora značiti da će se uklopiti kao Jota, možda bude kao Shaqiri. Prijavi
3. februar 2022.4 god. comment_324169 Boljeg su igraca u Burnleyu kupili nego sto su izgubili. Bukvalno otišli na FM ili na bilo koju drugu igricu i u pretragu ukucali igrače slične Woodu :D Prijavi
3. februar 2022.4 god. comment_324171 Ovaj transfer rok Newcastle je dobro odradjen. Ovo sto Wisey kaze za Wooda se slazem ali treba imati na umu da je januar u da je tesko naci dobrog igraca kojeg mozes u januaru dovesti. Generalno Njukas je odradio dobar posao i mislim da ce biti dovoljno da izbore opstanak. Ukoliko uspiju ostati, vjerujem da ce na ljeto dovesti jos bolje igrace te ce za par godina vec biti na putu da postanu novi Man City. Arsenal i Totenhem ce doci u situaciju da ce im i top 6 biti uspjeh. Prijavi
3. februar 2022.4 god. comment_324173 Čudo niko ne komentariše Greenwooda i ovaj čitav skanda što se desio. Previše su se uzdigli ovi fudbalerčići u današnjem vremenu Prijavi
3. februar 2022.4 god. comment_324176 Da se ima sta polemisati, mozda bi i komentarisali. Greenwood je glupan koji misli da je uhvatio boga za muda, pa ce sad platiti karijerom. Prijavi
3. februar 2022.4 god. comment_324179 Bilo je par riječi o tome na stranici 636. Šteta onakvog talenta kad je glup, on je bio igrač čijeg sam se šuta najviše plašio. Sad se otvara prostor za Saku u reprezentaciji, čak i za Bowena. Prijavi
3. februar 2022.4 god. comment_324181 Saka jos dvije godine ugovora, bilo bi ga lijepo dovesti na tu desnu stranu za godinu ili dvije :D Prijavi
4. februar 2022.4 god. comment_324198 Bilo je par riječi o tome na stranici 636. Šteta onakvog talenta kad je glup, on je bio igrač čijeg sam se šuta najviše plašio. Sad se otvara prostor za Saku u reprezentaciji, čak i za Bowena. Meni su i Saka i Bowen bolji bili od njega iskreno, uopšte mi nije bio toliko "opasan" koliko se predstavlja... Samo što igra za Man UTD... Ma dobro je što se ovakve stvari otkriju i odma noga, sad što se je kurčio kurčio... Prijavi
4. februar 2022.4 god. comment_324213 Ispade smrdljivi united iz fa cupa. Ali kako je priznat onaj gol za izjednačenje nije mi jasno. Pa cisto igranje rukom. Taylor je ubjedljivo najveci klosar medju sudijama u engleskoj. https://youtu.be/G9Ga8bzBfOE Prijavi
5. februar 2022.4 god. comment_324215 Pravila su idiotska, sigurno ima neki član koji objašnjava da je ovo okej. Inače još jedna sezona bez trofeja. Prijavi
5. februar 2022.4 god. comment_324217 Tejlor je nevidjena debilcina, ne znam kako je jos sudija. Covek svaku utakmicu usere, samo nikako da to ne bude na stetu Liverpula. Mislim da ima neku vezu, jebes mu mater. Pohvalio bih izvodjenje penala igraca Midlsbroa, svi dosta jako sutirali i vrlo precizno. Bitno da se Roki popravio u seriji. Sad napadaju ligu sampinjona. Prijavi
5. februar 2022.4 god. comment_324227 da je on zabio gol, bio bi ponisten, ali posto je dodao, fol normala :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.