Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Budala. Igrati fudbal na profesionalnom nivou sa pejsmejkerom, poslije onakvog kolapsa i bukvalno borbe za zivot, moze samo glup covjek. I ovo kazem bez obzira na to sto je prosao medicinske preglede.

Budala. Igrati fudbal na profesionalnom nivou sa pejsmejkerom, poslije onakvog kolapsa i bukvalno borbe za zivot, moze samo glup covjek. I ovo kazem bez obzira na to sto je prosao medicinske preglede.

jbg zato nisi doktor medicine pa mozes da dajes misljenje samo sa poziicije obicnog laika cime ono nije relevantno 

Svaka cast momak, da budes najbolji asisten lige sledece sezone 

Kada si citav zivot posvetio necemu kao sto je soker, nije neobicno da zelis i dalje da se bavis time po svaku cenu. I dalje ima sta da ponudi.

Vidjećemo šta će biti od Eriksena, mada otišao je u ekipu gdje se dosta trči i gdje bi njegov doprinos i uticaj mogao da bude veliki ako bude igrao i ako bude ličio na onog majstora kakav je bio...

Njuka solidan transfer rok.

Bruno dobar igrač

Trippier po meni skup, ali opet solidno ime, popularan igrač

Burn i Wood dobri za rotaciju, oslabili malo i konkurenta, to je to

Opet treba imati u vidu da se Njuka bori za opstanak

Wood im je bezveze transfer, mogli su boljeg napadaca naci za tu lovu. Al eto, seicima 20 miliona dodje ko 20 maraka. Ne bi me cudilo da su ga kupili namjerno samo da Burnleya sjebu

Newcastle je teško mogao bolje igrače dovesti. Niko ne želi da napušta ozbiljan klub u toku sezone i da ide u borbu za opstanak, a oni su htjeli dovoditi igrače za stalno, a ne na posudbu. Na ljeto će da lete kao muhe na govno.

Targett izgubio mjesto u prvom timu pa došao, Burn dobio puno veću platu, Wood napustio brod koji tone, Trippier se poželio Engleske. Najbitniji ulov je taj Bruno.

Boljeg su igraca u Burnleyu kupili nego sto su izgubili.

Na papiru da, u praksi ćemo vidjeti

Ovaj Liverpoolov transfer predstavljaju kao da su doveli Haalanda besplatno. Ne mora značiti da će se uklopiti kao Jota, možda bude kao Shaqiri.

Ovaj transfer rok Newcastle je dobro odradjen. Ovo sto Wisey kaze za Wooda se slazem ali treba imati na umu da je januar u da je tesko naci dobrog igraca kojeg mozes u januaru dovesti.

Generalno Njukas je odradio dobar posao i mislim da ce biti dovoljno da izbore opstanak.

Ukoliko uspiju ostati, vjerujem da ce na ljeto dovesti jos bolje igrace te ce za par godina vec biti na putu da postanu novi Man City. Arsenal i Totenhem ce doci u situaciju da ce im i top 6 biti uspjeh.

Bilo je par riječi o tome na stranici 636. Šteta onakvog talenta kad je glup, on je bio igrač čijeg sam se šuta najviše plašio. Sad se otvara prostor za Saku u reprezentaciji, čak i za Bowena.

Meni su i Saka i Bowen bolji bili od njega iskreno, uopšte mi nije bio toliko "opasan" koliko se predstavlja... Samo što igra za Man UTD...

Ma dobro je što se ovakve stvari otkriju i odma noga, sad što se je kurčio kurčio...

Ispade smrdljivi united iz fa cupa. Ali kako je priznat onaj gol za izjednačenje nije mi jasno. Pa cisto igranje rukom.

Taylor je ubjedljivo najveci klosar medju sudijama u engleskoj.

https://youtu.be/G9Ga8bzBfOE
Tejlor je nevidjena debilcina, ne znam kako je jos sudija. Covek svaku utakmicu usere, samo nikako da to ne bude na stetu Liverpula. Mislim da ima neku vezu, jebes mu mater.

Pohvalio bih izvodjenje penala igraca Midlsbroa, svi dosta jako sutirali i vrlo precizno.
Bitno da se Roki popravio u seriji. Sad napadaju ligu sampinjona.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.