Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

1. Chelsea

2-19 random ekipe

20. Norwich

Ne ocekujem mnogo od Leedsa, msm da mogu biti srecni sa 17. mestom.

Promasio Chelsea, ostalo pogodio, cak sam i za Leeds pogodio da ce se mnogo muciti. :D

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Tipična "prije je bilo bolje" izjava. Nisu napadači nove generacije ništa bolji ni lošiji od starih, niti su odbrambeni bolji ni lošiji. Razlika je u tome što se drugačije igra.

jebiga, ovako kad procitas imena, ima pomalo smisla.

samo s nekim imenima je pretjerao, hajd ove sto je nabrojao sto su s njim igrali ali spominjati henrija ili cak shearera je bilo nepotrebno.

Pa stani sad malo, Forrest da osvoji ili Everton da li bi mogli u LŠ jer su sigurno veliki klubovi ? Ili da ovo predefinišu i stave if you have rich owners

Ne, nego moras imati uefa koeficijent, to se mjeri u zadnjih 5 ili 10 sezona koliko znam, a prije toga se izgubi. Neka me ispravi neko ako nisam u pravu.

Pretpostavljam da se ovo odnosi na sezone od 2024. pa dalje kada će u LP ići 4 engleska kluba, ali i 2 najbolja kluba po koeficijentu koja se nisu plasirala, a tu će skoro uvijek biti jedan engleski klub. To nema nikakve veze sa FA Kupom, samo se može slučajno desiti da mi budemo peti i osvojimo kup, a odemo na račun koeficijenta. Ušli bismo i bez tog trofeja.

Već ranije se izdvojilo prvih 8 koji će se boriti za Europu. Čini se da će u Ligu Prvaka Tottenham ili Arsenal, a da će se United, West Ham i Wolves boriti za drugo mjesto u LE i mjesto u LK. Sve to može poremetiti Palace ako uzme kup, Leicester ako osvoji LK i West Ham ako uzme LE. Nisam baš siguran da će se išta od ovog desiti.

Nakon što je Arsenal dva puta kiksao i nakon ova 2 gaženja Tottenhama, Kokoši preuzimaju ulogu favorita za 4. mjesto. Imaju do kraja igrati međusobno što bi moglo odlučiti. Tottenham po meni ima više kvalitete i iskustva, ali bi radije da četvrti bude Arsenal zbog mladih igrača kojima su se okrenuli. Tottenham ponovo trpa kao pred kraj prošle sezone. Tada je trojka bila Kane, Son i Bale, a sada je umjesto Balea tu Kuluševski. Došao je na polusezoni i već ima 3 gola i 6 asistencija, kao da je sa ovom dvojicom oduvijek. Kad bi se vratio Bale i mijenjao se sa Kuluševskim bio bi to najjači napad lige.

Sutra City - Liverpool igraju utakmicu sezone. Očekujem da bude neriješeno, ne mogu nikome dati prednost. Poslije toga igraju polufinale kupa, a moguće je i finale Lige Prvaka. Rivalstvo ove dvije ekipe dostiže sve više nivoe.

Sve je izglednije da će ispasti Watford i Norwich, a treći će biti Burnley ili Everton.

Jel mozda neko gledao prvo poluvrijeme Spursa?
Aston Villa je bukvalno od 4.minute napadala, stalno se igralo ispred ili unutar sesnaesterca Spursa, 3-4 100% prilike su stvorili. Ne znam kako nisu uspjeli zabiti.
Liverpul i City stvaraju rivalstvo samo zbog trenera koji su bukvalno najveca elita i jedni od najboljih trenera ikada. Pocev od motivacije, taktike, rekorda u bodovnom smislu i kontinuiranosti... zaista svaka im cast.

Kupuju i drugi treneri i ulazu ogromne pare ali nemaju ni priblizno ovako uspjesne ekipe kao njih dvojica. Pored rezultata koji su fascinantni jos je vise fascinantan nacin na koje te ekipe igraju. Postali su trademark svim trenerima danasnjice i nema osobe koja bi za njih rekla da nisu dobri. Osim mozda diabla naravno kojem je Klopp i dalje Flopp al dobro, necemo ga uzeti za ozbiljno.

Ja opet zelim vidjeti Tottenham u top 4, Arsenalovi fanovi barem sa ovih nasih prostora su nesnosljivi a i volim da slusam Arsenal Fan Tv i Sirove Emocije.

Najdraze mi je zbog Uniteda ali iduce sezone pogotovo uz novog trenera imat ce mnogo vise vremena za odmarati igrace nego ucesnici lige sampiona.

Jel mozda neko gledao prvo poluvrijeme Spursa?
Aston Villa je bukvalno od 4.minute napadala, stalno se igralo ispred ili unutar sesnaesterca Spursa, 3-4 100% prilike su stvorili. Ne znam kako nisu uspjeli zabiti.

Bacao sam oko povremeno, Villa puno bolja bila u prvom poluvremenu. Čak je Villa na kraju imala veći expected goals, po nekim izvorima duplo, ali ovi sve kažnjavaju. Son vjerovatno najbolji igrač kojeg će Azija ikada imati.

Ja opet zelim vidjeti Tottenham u top 4, Arsenalovi fanovi barem sa ovih nasih prostora su nesnosljivi a i volim da slusam Arsenal Fan Tv i Sirove Emocije.

Dobra stvar kod Tottenhama je što nemaju puno fanova na ovim prostorima. Ja ne znam nijednog.

Postoji neka grupa Tottenham balkan  a i ja sam par puta naletio na ljude koji navijaju za Tottenham...

Što se tiče njihove utakmice jučer, Villa duplo bolja, pogotovo u prvom poluvremenu ali Tottenham je iskoristio svaku šansu koju su imali...

Danas se možda i rješava pitanje prvaka, City ima prednost i to solidnu, pored domaćeg terena imaju i bod više tako da im i remi odgovara, samo da ostanu neporaženi, do kraja sezone imaju lakši raspored, od ekipa koje im ne odgovaraju tu su Wolwesi i eventualno West Ham im može napraviti problem. Ovo ostalo Leeds, Watford, Brighton itd. će biti klasično gaženje. Liverpool mora da igra na sva tri boda, em što zaostaju em imaju teži raspored, Tottenham, United te isto ti nezgodni Wolwesi...

Ne znam za koga navijati, ne znam ko mi je mrži, nekako ovako mi je mrži City ali Livepoolovi navijači su jedna ogromna gomila smeća tako da sam neodlučan

Meni je lakse kada Liverpool osvoji, jer imaju ogroman broj titula i svaka nova je ono, hajde nema veze. Dok City osvajajuci samo raste, cak i nas prestizu time, zato ne volim da vidim da osvajaju, bas kao ni LP.

A i Guardiola mi je mozda i veci smrad od Kloppa, iako je to tesko biti.
Vjerujem da nece razocarati ocekivanja, bit ce strasan mec. Dvije ekipe koje su nenormalne standarde nametnule zadnje 3-4 godine. Pobjedjuju konstatno i tome niko od ostalih ne moze prici.
City nazalost je nas vec presisao u domacim takmicenjima, ljudi su jednostavno dosta dominantniji nego sto smo bili.

Pitanje je kada cemo mi uopste biti u stanju odigrati sezonu da budemo u ravnopravnoj borbi s ova dva tima do kraja, pa mozda ispred njih i osvojimo titulu. Dosad jedino sta sam cuo od raznih navijaca jeste cekanje dok ne odu Klopp i Guardiola, a kako vidim to se nece zadugo ostvariti. Vjerujem da ce se vise znati nakon dolaska novih vlasnika.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.