6. decembar 2021.4 god. comment_321891 Ma Kane je najbolji napadac, ali jednostavno nece da igra vise za Tottenham, sad ce vrijediti 35 miliona, jer ga Levy idiot nije pustio. Prijavi
11. decembar 2021.4 god. comment_322105 Pogresna tema za Jimeneza. U medjuvremenu smijesan penal za City. Stvarno engleske sudije su miljama ispod nivoa fudbala koji se u ovoj ligi igra. Toliko ocajne odluke. Mislim da moraju mijenjati stvari, jer ocigledno ovdje da je VAR samo razotkrio ono sto sam od pocetka tvrdio - ljudi jednostavno ne razumiju igru, vjerovatno mnogi nisu nikad ni igrali 11 na 11 fudbal i to je najveci problem. Po mom misljenju, dobar sudija moze biti vecinom samo onaj ko je bar u mladjim kategorijama igrao. U Engleskoj nazalost se ne vodi ozbiljna debata u javnosti o kvalitetu sudjenja. Jedino sta cujem su neki bezvezni izgovori. Ovakve greske, kad imas VAR, su neoprostive. Jer ovako nesto moze na kraju sezone vrlo moguce odluciti prvaka. 2 boda vise na kontu nije malo kada je gusta borba. Prijavi
11. decembar 2021.4 god. comment_322131 Evo i United se provukao da upotpuni ovaj dan. Jedino je Arsenal glatko dobio, drugi i treći gol su dali zahvaljujući manama golmana Southamptona. Prijavi
11. decembar 2021.4 god. comment_322132 Evo i United se provukao da upotpuni ovaj dan. Jedino je Arsenal glatko dobio, drugi i treći gol su dali zahvaljujući manama golmana Southamptona. Nemoj tako po našem bivšem golmanu Johnny Sinsu. :( Prijavi
12. decembar 2021.4 god. comment_322139 Onaj John Ruddy što je branio za Norwich mu može biti dubler. Ove sezone se uglavnom nisu sudili glupi penali. Nisu se sudili ni neki koji su trebali da budu. U ovom kolu su opet počeli da sviraju sve i svašta. Izgleda da se kriteriji mijenjaju svake sedmice ili uopšte ne postoje pa se slučajno desilo ovo danas. Prijavi
12. decembar 2021.4 god. comment_322157 Ove sezone se uglavnom nisu sudili glupi penali. Nisu se sudili ni neki koji su trebali da budu. U ovom kolu su opet počeli da sviraju sve i svašta. Izgleda da se kriteriji mijenjaju svake sedmice ili uopšte ne postoje pa se slučajno desilo ovo danas. Moram citirati sam sebe i dodati da je danas Leicester dobio bezvezan penal. Inače Maddison gol, asistencija, iznuđen penal i predasistencija koja je ustvari potez utakmice. Uvijek mu treba mjesec dana da dođe sebi od povrede, ali kad igra to je vrhunski nivo. Prijavi
12. decembar 2021.4 god. comment_322158 Debeli konobar je smijesan trener. Ne mozes vjerovati da su mnogi na ovom forumu zastupali misljenje kako je kod nas "uspostavio sistem" i "smirio ekipu". Everton je u oba pravca vrlo los, sljedecu smo kuci protiv njih i ne bi smjelo biti iznenadjenja. Vrijeme je da nekog naguzimo, a kog ljepse nego tim debelog konobara 😆 Prijavi
13. decembar 2021.4 god. comment_322215 Sve više i više covid slučajeva u klubovima. Ako se ovako nastavi nije nemoguće da bude neka pauza dok se situacija popravi malo. Vidio sam da Tottenham ima dosta zaraženih, Brighton, United nije trenirao ovih dana. Nadam se da će situacija poboljšati. Prijavi
14. decembar 2021.4 god. comment_322234 City - Leeds 7:0 Kako su samo skinuli gace Građanima,a nas napatili samo tako. Cityeva mašina se zagrijala i to dobro. Uvijek imaju neki klimav start sezone, onda pocnu da melju. Ovo im je sedma uzastopna pobjeda u ligi ako se ne varam. Prijavi
14. decembar 2021.4 god. comment_322236 Gledao sam prvo poluvrijeme. City ih je zaganjao od početka i iskoristio njihove poklone, a sa druge strane im nije dozvolio skoro ništa. Bojim se da opet ulaze u onu svoju prepoznatljivu seriju, a na Kup Nacija im ide samo Mahrez na čijoj poziciji imaju dosta opcija. Rekao sam na početku da treba slaviti svaki njihov kiks. Prijavi
14. decembar 2021.4 god. comment_322238 Btw jeste li upratili situaciju oko Aubameyanga? Arsenal mu oduzeo kapitensku traku. Vjerujem da je ovo i pocetak kraja njegove avanture u Arsenalu. Samo valja naci kupca koji ce mu pokriti platu koja je itekako pozamašna nakon sto je nedavno potpisao novi ugovor. Uglavnom jos jedan cirkus u Arsenalu. Prijavi
14. decembar 2021.4 god. comment_322239 Klub krajnje neozbiljan sa svojim kapitenima koji im uvijek odu negdje ili se posvađaju sa njima. I taj Aubameyang ne liči na sebe nakon onog finala kupa protiv nas i potpisivanja novog ugovora. Odletio iz države da bi se negdje tetovirao, eto pameti. Prejako bi bilo da daju traku Lacazetteu i da ga onda prodaju na ljeto. Prijavi
14. decembar 2021.4 god. comment_322241 Iskreno ne znam ni ko bi mogao nositi kapitensku traku kod njih. Lacazette slabo nešto i igra u zadnje vrijeme. Mozda Gabriel ili White. Kod nas se uvijek mogu izvuci barem 4-5 kandidata za kapitena. Prijavi
18. decembar 2021.4 god. comment_322390 Više od pola utakmica odgodilo, ovo više nema smisla. Što jednostavno ne odgode cilo kolo, ili još bolje pauziraju prvenstvo na 10-15 dana. Tako će bit regularnije nego ovako neki igraju neki ne. A realno i nama bi dobro došla pauza :) Prijavi
18. decembar 2021.4 god. comment_322401 Koji su kriteriji za odgodu utakmice? Koliko treba ljudi biti zaraženo ili je dovoljno da neko podnese zahtjev? Postoje li ikakve zvanične informacije. Nije pošteno ni da neki igraju bez x igrača, dok neko sa x+1 zaraženih dobije odgodu. Prijavi
18. decembar 2021.4 god. comment_322403 Koji su kriteriji za odgodu utakmice? Koliko treba ljudi biti zaraženo ili je dovoljno da neko podnese zahtjev? Postoje li ikakve zvanične informacije. Nije pošteno ni da neki igraju bez x igrača, dok neko sa x+1 zaraženih dobije odgodu. What are the Premier League rules around postponements? The 2021/22 Premier League handbook includes Covid protocols, and states the Premier League's board will "only permit the rearrangement or postponement of a league match in exceptional circumstances". The board make calls on a case-by-case basis, and by way of guidance the Premier League says permission for a postponement will not be granted if a club have 14 or more players from their squad list available. In a statement on Thursday, the Premier League added they would 'assess a number of factors, including the ability of a club to field a team; the status, severity and potential impact of the COVID-19 outbreak at the club; and the ability of the players to safely prepare for and play the match. 'The Board must also consider the wider risks to the opposition and other people the club may come into contact with.' Prijavi
19. decembar 2021.4 god. comment_322405 Koji su kriteriji za odgodu utakmice? Koliko treba ljudi biti zaraženo ili je dovoljno da neko podnese zahtjev? Postoje li ikakve zvanične informacije. Nije pošteno ni da neki igraju bez x igrača, dok neko sa x+1 zaraženih dobije odgodu. https://www.youtube.com/watch?v=fZTwA7EHwFA Evo, objasnio ti je kako ide, ne zavisi od visine slucajeva, zavisi i ko je zarazen. Prijavi
19. decembar 2021.4 god. comment_322454 Danas se odigrala vjerovatno najsadržajnija utakmica ove sezone. Tottenham je dao gol, pa promašio još 3 velike prilike i na kraju drugi gol dobio na poklon. Liverpool dao prvi gol čisto, a drugi dosta sumnjiv. Po pravilima jeste gol, iako je pravilo besmisleno. Ako napadač igra rukom, u nastavku akcije odbrambeni igra loptom i na kraju padne gol to se priznaje i računa kao nova akcija. Nikakve logike to nema, jer po tim istim pravilima vraća faul od prije minute da poništi gol. Tako smo i mi dali protiv WBA prošle godine za 3:3, Havertz igrao rukom. Robertson dobio crveni jer je promašio loptu zbog intenziteta prekršaja. Po meni prestrogo jer nije bilo ništa opasnije od starta Kanea sa početka. Na kraju i jedni i drugi mogu biti zadovoljni bodom. Liverpool ima problema sa veznim redom zbog povreda i Covida kao i mi, ali imaju više opcija pa su sastavili kakav-takav vezni red za danas. Odbrana je pokazala da je itekako ranjiva, posebno bez Van Dijka i posebno po desnoj defanzivnoj strani. City gazi bez problema, ali i kada bude problema otkazat će im utakmicu kao i prošle godine. Prijavi
19. decembar 2021.4 god. comment_322461 Da li je crveni ili ne dalo bi se diskutovati, po mom misljenju nije. Medjutim, toliko mi je drago sto je onaj Robertson dobio crveni karton. Ono je jedan od najomrazenih igraca, prgav, bezobrazan, prava hinja. Bezobrazan start i zasluzen crveni karton. Inace utakmica je opravdala epitet derbija, frcalo je na sve strane. Prijavi
19. decembar 2021.4 god. comment_322469 https://twitter.com/AbsoluteChelsea/status/1472660714095628291?t=Bnl5VU6wiX81wLvaH0yJQw&s=19 Hladno je lik ovo izjavio. Prijavi
20. decembar 2021.4 god. comment_322483 Ja ne znam kako ga samo nije stid. Bas je los luzer iako nije izgubio utakmicu. Prijavi
20. decembar 2021.4 god. comment_322489 https://twitter.com/AbsoluteChelsea/status/1472660714095628291?t=Bnl5VU6wiX81wLvaH0yJQw&s=19 Hladno je lik ovo izjavio. Za Arsenal je dobro rekao, imali su komplet prvu postavu na raspolaganju, Aubameyanga su sami kaznili. Klopp je igrao sa Alissonom, Matipom, TAA, Robertsonom, Salahom, Jotom i Maneom iz prve postave. Mi smo igrali sa Mendyem, Jamesom, Rudigerom, Silvom, Kanteom i Mountom iz prve postave. Myth busted! Prijavi
20. decembar 2021.4 god. comment_322495 Under the PL’s rules, within the PL’s handbook, clubs will be expected to play if they have 14 players or more available. The clubs are expected to consider all players, including U21s, who have experience of the Premier League or EFL. [Mail] #CF Imaju li nasa djeca iskustva u PL ili Efl? Prijavi
20. decembar 2021.4 god. comment_322502 12:0 na 3 utakmice je impresivan učinak, ali sve je dosta lakše kad ti protivnik pokloni gol u prvih 10 minuta ili Wolverhampton probiješ nepostojećim penalom. https://www.youtube.com/watch?v=8DDjW5ZMypY https://www.youtube.com/watch?v=VzpSdxh1UDI https://www.youtube.com/watch?v=WW5RCj-MEHI Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.