15. mart 2022.4 god. comment_325599 Na početku sezone sam rekao (ne na forumu, tako da nema zapisano) da su timovi koji mogu nešto napraviti protiv Citya: Liverpool, Chelsea, United, Tottenham, Southampton i Crystal Palace. Mi i United smo podbacili, dok su Southampton, Tottenham i Crystal Palace u obje utakmice došli do boda ili sva tri. Liverpool je jednom igrao i bilo je neriješeno. City nije pobijedio na 7 utakmica i to su te utakmice, niko im više nije boda uzeo. Nisam ja sad neki prognozer, ali mi se čini da im svake sezone isti timovi prave probleme. Sada je Liverpool u boljoj poziciji iako je još uvijek iza, u naletu su. Šta se sve nama desilo ove sezone. Veliki problemi sa povrijeđenim igračima, utakmice koje nam nisu htjeli odgoditi iako smo imali duplo više zaraženih od nekih kojima su odgađali, odigrali smo najviše utakmica od svih engleskih timova u svim takmičenjima, pa ono sa Lukakuom, pa ovo sad.. I opet bismo mogli sezonu završiti na manje od 10 bodova iza prvaka što nije loše. Iz borbe za titulu smo ispali kada smo imali one kikseve u nizu, a nismo iskoristili šansu da se vratimo u direktnim duelima protiv Liverpoola i Citya. Borba za prvo mjesto će biti zabavna, a mi trebamo što prije da se osiguramo u top4. Prijavi
15. mart 2022.4 god. comment_325604 I pored svega toga sa čime se slažem, povrede su te koje su nas najviše unazadile te također naša loša priprema za sezonu na tim bočnim pozicijama, svako normalan je mogao skontati da smo tu kratki sa igračima ali opet da dva puta remiziramo sa Brightonom i da ne dobijemo nikad gori Everton... jebi ga Kako god, do kraja sezone imamo solidan raspored, nemamo puno teških tekmi, jedini kiks u najavi mi je United koji je kurac, odigraće opet protiv nas za kurac ali će nam uzeti bod ili tri kao i uvijek... Samo neka se nastavi sa pobjedama pa šta bude Prijavi
17. mart 2022.4 god. comment_325749 Jestel vidjeli ovog brata koji se zavezao za vrat i za stativu na mecu Everton v Newcastle hahahahahahah E ovo jos nisam vidio, donijeli ljudi one gigantske makaze za rezanje zivice i vocki u basti da ga otkace Prijavi
17. mart 2022.4 god. comment_325750 Nevjerovatno, taman kad pomisliš da si sve vidio. Čekam da se pojavi snimak sa tribina kako se to desilo, jer nije kamera uhvatila početak. Ako je imao vremena da utrči i da se sveže, imao bi vremena i povrijediti nekog. Prijavi
18. mart 2022.4 god. comment_325754 eto ga, a komentator je top hahaha https://www.youtube.com/watch?v=dn77xJqU5Pw Prijavi
18. mart 2022.4 god. comment_325762 Hahhahaha al pazi ovog s makazama hahah hahahhaha, joj ovaj sa makazama kao ona scena iz vratiće se rode, Aki vadi sportske rekvizite https://www.youtube.com/watch?v=fF7oXQiwh24 Prijavi
18. mart 2022.4 god. comment_325773 Ahahahhqhaahahh a idi u pm kune, umro sam sad 😅😅 kakva je ovo legendarna scena Trebali sa ga u civarama/tackama iznijeti i to bi bio potpun cirkus Citam negdje lafo nekakav klima-aktivist, znao sam da je psihijatrija u pitanju Prijavi
18. mart 2022.4 god. comment_325776 Ma vidiš mu odmah na faci da misli da je zemlja ravna, ptice ne postoje i tako to... Moram opet gledati vratiće se rode jebeš mi sve Prijavi
18. mart 2022.4 god. comment_325828 Da li je ovo konacno zazivjelo pravilo od 5 izmjena u Premiershipu? Wolves - Leeds obe ekipe izvrsile po 4 izmjene. Prijavi
18. mart 2022.4 god. comment_325829 Klich je izašao zbog povrede glave i obje ekipe su dobile dodatnu izmjenu. To je pravilo koje je uvedeno na početku ove sezone. Prijavi
19. mart 2022.4 god. comment_325845 Iskreno ocekivao sam vise od Aston Ville a posebno od Gerarda. Ipak jedan obicni prosjecni trenercic koji nema definisan nikakav sistem a to je nesto najgore sto sebi i svojim igracima jedan trener moze priustiti. Niti igraju presing, niti na kontre, niti bunker i duge lopte. Sve nesto izmedju i igraci su totalno zbunjeni. Tu i tamo pobjede jer imaju savim ok postavu ali dugorocno ja ne vidim da ce Gerard ista postici u trenerskoj karijeri. Od kad je dosao vec je skupio 9 poraza. Prijavi
19. mart 2022.4 god. comment_325860 Što više gore - više progresivnih akcija Što više desno - više defanzivnih akcija Iznenadila me je pozicija Keite i Thiaga, koji su jedini bolji (tj. kompletniji) od Kantea. Rice najbolji poslije njih. Mount ne bi trebao biti ovdje jer igra na krilu. Jorginho očekivano ne previše progresivan, sa nešto više defanzivnih akcija. Gilmour podjednako progresivan, sa manje defanzivnih akcija. Gallagher u "trećem kvadrantu" jer zbog pozicije nema puno defanzivnih akcija, a nije kreator igre nego je neko ko se dobro ubacuje u prostor. Kovačić ispade treći najprogresivniji veznjak u ligi, za promjenu. Prijavi
20. mart 2022.4 god. comment_325876 Bissouma i Philips me iznenadili negativno a pozitivno Matić ali dobro vjerovatno je zbog manje minutaže. Prijavi
20. mart 2022.4 god. comment_325882 https://twitter.com/ChelseaFC/status/1505599038565109769?t=sIefQSMYES3OFLENL-4QhA&s=19 Prijavi
20. mart 2022.4 god. comment_325883 Ide jos jedno finale protiv Liverpula. Zamislite jos i finale lige sampiona protiv njih. Dakle 3 finala ove sezone. Uopste nije nerealno. Prijavi
20. mart 2022.4 god. comment_325884 Nakon sto su imali srece u Ligi prvaka sa zrijebom, vratilo im se u kupu. Prijavi
20. mart 2022.4 god. comment_325886 Valjda nismo toliki baksuzi da opet izgubimo u finalu. Naravno ako prođemo. Prijavi
20. mart 2022.4 god. comment_325888 Fino nam se otvorilo, u svakoj rundi smo izvukli najlakšeg protivnika, šteta bi bila ne iskoristiti ovo. Nisam siguran hoće li moći igrati Gallagher na toj utakmici. Finale Liga Kupa protiv Liverpoola, potencijalno finale FA Kupa protiv Citya ili Liverpoola, potencijalno polufinale LP protiv Citya. Kome treba Superliga? Prijavi
20. mart 2022.4 god. comment_325889 https://twitter.com/AbsoluteChelsea/status/1505611640775098369?t=H1lSpniLNrQLIj0yckWeiw&s=19 Nece Prijavi
22. mart 2022.4 god. comment_325945 Jooj zeme cuj Leeds 18.a hamco, zemo prognozer samo takav. Mozda i ubode lidsa da bude 18ti Gledam prognoze kako smo se svi sjebali s unitedom. Sve nas je ronaldo syebo. Mene prvog Prijavi
22. mart 2022.4 god. comment_325953 Danas počinje drugo kolo, sa obziorm na to da smo prošle sezone imali i one predikcije i bilo je zanimljivo predlažem da i sad uradimo nešto slično dok nije kasno. Ionako je vikend i svi drkate kurčeve 1. Chelsea (ako City ne uzme Kanea) 2. City 3. Liverpool 4. United 5. Leicester 6. Tottenham 7. Arsenal 8. West Ham 9. Villa 10. Everton 11. Leeds 12. Newcastle 13. Wolwes 14. Brighton 15. Watford 16. Norwich 17. Burnley 18. Southampton 19. Brentford 20. Palace Bitka u donjem dijelu tabele će biti baš jebena Eh da bacimo pogled, sad pred kraj na moju prognozu što se tiče PL tabele, vjerujem da sam pogodio haman pola 1. Chelsea (ako City ne uzme Kanea) 3. 2. City 1. 3. Liverpool 2. 4. United 6. 5. Leicester 10. 6. Tottenham 5. 7. Arsenal 4. 8. West Ham 7. 9. Villa 10. Everton 17. 11. Leeds 16. 12. Newcastle 14. 13. Wolwes 8. 14. Brighton 13. 15. Watford 18. 16. Norwich 20. :hljeb: 17. Burnley 19. 18. Southampton 11. 19. Brentford 15. 20. Palace 12. 3:-OHajde dobro prvih 8 ne izgleda toliko loše, pored toga što sam nas odmah naravno stavio na prvo mjesto, ostali su svi tu negdje, situacija će se vjerovatno još mijenjati... (vjerovatno će sve ostati isto samo će Villa usrati hehe). Leicester je tu jako podbacio, dok su Wolwesi uletili u top 8, nisam očekivao da će biti ovako stabilna ekipa, Arsenal također pozitivno iznenađenje zasad... Ostatak tabele, osim Brightona i Newcastlea koji su tu u dva mjesta, nigdje veze ništa ni sa čime nema dan te jebo. ČUJ EVERTON 10-I ALOOO EVERTON.... PALACE DA ISPADNE I SOUTHAMPTON SINEEEEEEEE (Doduše sjebali su me sa pojačanjima pred početak sezone...) Nikoga nisam pogodio od ovih u borbi za opstanak, Burnley jedino blizu mada sam ih htio staviti ali eto kontao sam da će ih Dyche ostaviti kao i svake sezone.... Leeds također razočarenje, Norwich... sva pojačanja su bila goli kurac... Prijavi
22. mart 2022.4 god. comment_325955 Treba sačekati da se završi sezona, mogu svi osim prva 3 da skoče ili padnu za 3 pozicije. Vjerujem da je pobjednik diablo sa Norwichem u top 10. Prijavi
23. mart 2022.4 god. comment_325959 Treba sačekati da se završi sezona, mogu svi osim prva 3 da skoče ili padnu za 3 pozicije. Vjerujem da je pobjednik diablo sa Norwichem u top 10. da mu je bilo održati koji motivacijski govor, bili bi oni tu oko europskih pozicija, garantiram ;) vjeruje u njih više nego sam Pukki haha šalu na stranu, jbg ta je ekipa bankomat, a kada to budu u malo manjoj mjeri tada će i ostati u premiershipu, a do tada neka budu kako kažu "man city championshipa" Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.