Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

https://twitter.com/UtdDistrict/status/1478478760584302596?s=20

https://twitter.com/UtdDistrict/status/1478479236700774402?s=20

https://twitter.com/UtdDistrict/status/1478500537884725252?s=20

https://twitter.com/UtdDistrict/status/1478501463101956101?s=20

Kako se vama čini do sad ova sezona?

Meni je skroz nekako čudno, da ne kažem bezeveze. Iako liga napreduje iz sezone u sezonu, i ova je definitivno najbolja do sad, ali nema mi nikako neke žari, ne znam kako to da prenesem riječima. Jednostavno fali mi nešto, i pogotovo kad citam oko nezadovoljstva igraca, nestalo je lojalnosti prema klubu, onda tu uzmi i ove šarlatane igrace koji igraju kad se njima igra, tu prvenstveno mislim na Ziyecha ali i drugi imaju igrace slicnog mentaliteta.

I onda ove silne povrede, nikad im kraja, pa onda sezona odmice umjesto nekako da se svom silom napadaju 3 boda, ulazi se u utakmicu nekako daj samo da se ne izgubi ili dobije kako je god to moguce.

To ti je zato samo sto je City sad odmakeo ovoliko bodova a i mi smo lagano u top 4 i nemas brige. Cim nema brige nemas ni uzbudjenja. Da smo tu negdje na 1-2 boda gore ili dole bilo bi ti haos uzbudljivo.

Bice uzbudjenja svakako u nastavku. Ide liga sampiona, bice vjerovatno finale liga kupa sa Arsenalom ili Liverpulom, ide klupsko svjetsko prvenstvo. Jos ako City kiksa par utakmica i priblizimo se u ligi bice i liga momentalno zanimljivija za nas navijace.

Fala kurcu da i njih malo zafati. Jebote dan svi imaju problema i sa povredama, covidom, samo oni nikad nista. Nadam se samo da nije niko smrtno ozbiljan inace mi je drago da su fasovali.

Henderson, Van de Beek, Mata, Lingard i Martial su sigurno među tim nezadovoljnim. Mnogi su zaboravili da ti ljudi postoje, a u 50% timova u ligi bi 4 od 5 njih bili starteri.

Ako je tako, mogli bi da klepimo Van De Beka :D
Evo debelog konobara poslije Intera, Celzija, Reala i navijaci u Evertonu tjeraju svim silama iz kluba. Koji je to klaun, a jos gori su ovi koji mu konstantno takve poslove daju.
Ganja Newcastle i Diega Carlosa iz Sevilje. Meni licno taj decko bolji od Koundea tako da ako ga uspiji dovesti bice strasno pojacanje.

Inace za Wooda nemam rijeci, za njega je Crouch Maradona.

Transfermarkt prenosi da ga je Newcastle platio 30 miliona eura. Već par godina se igrači iz Championshipa prodaju za 20 miliona €, tako da me ne iznenađuje da se igrač koji 4 sezone zaredom daje preko 10 golova u PL proda za 30. Makar to bio Chris Wood u 30-oj godini. Čudno mi je to što su ga prodali baš sad jer baš loše stoje na tabeli. Čudno mi je i da ga je baš sad neko kupio jer mu je ovo najlošija sezona. Ovaj transfer je dokaz da se Howe ništa ne pita oko pojačanja, jer šta će njemu Wood, nego da se kupuje po principu daj šta daš samo da se spasimo. Bolje da su Tarkowskog uzeli, ako su morali iz Burnleya nekog. Burnley sad treba dovesti nekog krkana iz Championshipa, a do tada moraju preživjeti nekako januar bez Corneta.

Digne prešao u Aston Villu iz Evertona, a u suprotnom smjeru otišao El Ghazi na posudbu. Bolji je od Iwobija i Gordona sigurno, ali im je potrebniji igrač koji može da stvori šansu. El Ghazi dodaje samo kad mora. Uzeo je broj 34 u čast Nouriju kao van de Beek i Veltman.

Watford je doveo 3 sumnjiva igrača.

Eto upravo, moguće je dovesti igrača prije 30. januara.

Transfermarkt prenosi da ga je Newcastle platio 30 miliona eura. Već par godina se igrači iz Championshipa prodaju za 20 miliona €, tako da me ne iznenađuje da se igrač koji 4 sezone zaredom daje preko 10 golova u PL proda za 30. Makar to bio Chris Wood u 30-oj godini. Čudno mi je to što su ga prodali baš sad jer baš loše stoje na tabeli. Čudno mi je i da ga je baš sad neko kupio jer mu je ovo najlošija sezona. Ovaj transfer je dokaz da se Howe ništa ne pita oko pojačanja, jer šta će njemu Wood, nego da se kupuje po principu daj šta daš samo da se spasimo. Bolje da su Tarkowskog uzeli, ako su morali iz Burnleya nekog. Burnley sad treba dovesti nekog krkana iz Championshipa, a do tada moraju preživjeti nekako januar bez Corneta.

Digne prešao u Aston Villu iz Evertona, a u suprotnom smjeru otišao El Ghazi na posudbu. Bolji je od Iwobija i Gordona sigurno, ali im je potrebniji igrač koji može da stvori šansu. El Ghazi dodaje samo kad mora. Uzeo je broj 34 u čast Nouriju kao van de Beek i Veltman.

Watford je doveo 3 sumnjiva igrača.

Eto upravo, moguće je dovesti igrača prije 30. januara.

Ben Brereton iz Blekburna, 20 golova ove sezone, istice ugovor na kraju sezone, recimo..
Sterling: gol u pobjedi 4:0, gol u pobjedi 3:1, 2 gola u pobjedi 6:3, asistencija protiv Ville i gol iz penala za pobjedu protiv Wolvesa.

Mount - gol i asistencija u pobjedi 2:1, gol u remiju 1:1, asistencija u remiju 1:1, gol i asistencija u porazu od West Hama i gol protiv Leedsa u tijesnoj pobjedi.

I naravno Sterling igrač mjeseca.

Evo debelog konobara poslije Intera, Celzija, Reala i navijaci u Evertonu tjeraju svim silama iz kluba. Koji je to klaun, a jos gori su ovi koji mu konstantno takve poslove daju.

Debeli konobar - noga.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.